Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

kuntkral

Üye
  • İçerik sayısı

    154
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    4

kuntkral kullanıcısının son zaferi 1 Haziran 2018

kuntkral en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

34 Mükemmel

kuntkral Hakkında

  • Derece
    Uzman

Profil Bilgileri

  1. Watson boldenon

    Watson türkiye üretimidir bilginiz olsun. Ha çalışır mı, çalışmaz mı bilmiyorum karalama yapmak istemem, bvs ve genesis’te tr üretimidir bilginiz olsun.
  2. Boldenon markası önerebilir misiniz

    Bulabilirsen bvs labs eski seri, gece açlıktan uyanıp yemek yediğimi bilirim. thaiger veboldex 400 bulabilirsen o da iyidir. genesis bolde: çöp
  3. Rimobolan

    Primodan keskin bi etki görmek istiyorsan 600-800 mg kullanılmasını öneriyorum. Yan etkileride bir o kadar artacaktır ama.
  4. Parabolan ilaç rengi

    Tren okside oldukça rengi koyulaşır, koyu renk oksidasyona uğramış demektir.
  5. Kur onerisi

    Geka yeni bi ilaç mı? 🤣 arkadaş yapmayın etmeyin en az 1-2 yıl teorik olarak bu işi kavramadan araştırmadan pratiğe dökmeyin, sonra gelip buraya kuş ötmüyor, hayatım mahvoldu diye yakınıyorsunuz.
  6. Gamma pharma ?

    Geka değil deca ürünleri öğrenmeye başlayarak küre girmek yada girmemek gibi bir karar alsan daha doğru olur
  7. Kullandığım markalar ve kaliteleri.

    Bende ekleme yapayım bvs boldenon/ testo e. : çok güzel verim aldım. genesis testo e/boldenon/deca: testo e iyidi, boldenon çöp, deca arkadaşın dediği gibi 250 mg yazıyor ama taş çatlasa 100 mg vardır tam etki alamıyorsunuz. Thaiger androx/boldenon/tren e: hepsi süperdi özellikle veboldex400 çok iyi bi ürün. gamma pharma deca: kısaca çöp euro generic boldenon (beyaz kutu olan genericsler değil onlar komple sahte) : orta kalite. alpha propionat: vurduğum en sağlam propionattı. sp labs prop: alphayla yarışamaz, yinede güzel dolu ürün. thaiger propionat: dolu ürün güzel.
  8. Kullandığım markalar ve kaliteleri.

    Ukrayna’da Kiev pharma diye bi kuruluş yok, kiev pharma equipoise diye aratırsanız sadece türkçe sonuçlarla karşılaşırsınız, yıllardır ukrayna diye kakalıyorlar millete, türkiye üretimi bir ürün bilginiz olsun.
  9. Arimidex ve tamoxifen birlikte kullanılabilirmi

    Ne kullanmıştın kürde?
  10. Metal-hard rock şarkılar

    Disturbed - down with the sickness Rob zombie - dragula
  11. Boldenon içeriği

    Test sonucunu atta inanalım, hani kullanmamış olsam inanıcam da kullandım fos bi ürün
  12. Bunlarda benim kan sonuçlarım;

    Ben dahiliyeden istetiyorum tüm sonuçları, o seviyede testo günlük yaşantını özgüvenini vs.de etkiler diye düşünüyorum.
  13. Clear pharma- clear labs

    Dostum üstünde yazan menşei’ye inanma, bvs labs’ta da hindistan diyor ama türkiye’de üretiliyor. Genesis’te sözde slovakya ama yine tr üretimi.
  14. Bunlarda benim kan sonuçlarım;

    Dostum o testo normal değerinse çok düşük, doktor birşey demedi mi?
  15. Bacaktan enjeksiyon ağrı şişlik (resimli)

    5-7 gün sürer o, aynısı başıma geldi ilk 2 gün topallayarak yürüdüm soranlara maçta sakatladım falan diyordum 😂, ilaç dağılana kadar bekleyeceksin mecbur

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×