Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

erenutku    0

Merhabalar saygı değer hocalarım abilerim arkadaşlar;

 

2. kürümdeyim ilk kürüm acemiliğime geldi bundan 6 ay önce bitti 1-10 deca (haftalık 500mg), testo e (haftalık 500mg) ve 1-4 hafta dianabol (günde 3 tablet 30mg) kullandım ve kür bitince pct sini yaptım. Şuan kürümün 2. haftasındayım kürüm şu şekilde:

 

1-15 testo e (4 günde bir 250 mg)

1-15 boldenon (4 günde bir 250 mg)

1-10 deca (4 günde bir 250 mg)

1-5 dianabol (günde 3 tablet her tablet 10 mg)

 

kür içinde günlük;

1000 mg balık yağı,

bemiks c 2 tablet, 

nac 900 1 tablet,

ve kolestorol ve kalp damar sağlığı için günde 2 diş sarımsak yutuyorum.

 

testo, boldenon, deca üçlü kürünü biraz araştırdım, pek olumlu güzel şeyler görmedim. Özellikle sağlık bakımından ve bu beni çok etkiledi özellikle kalp bakımından psikolojimi çok etkiledi göğsümde en ufak kaşıntı bile hissetsem çok korkuyorum o derece. Geçen ki kürümde koruyucu bile kullanmadım çok rahattım hiçbir sorun ile de karşılaşmadım. ama bu sefer içimde kötü bir his var her an bişey olacakmış gibi korkuyorum gece uyurken sabah kalkamayacağımı falan düşünmeye bile başladım kür çok mu ağır sizce sağlık bakımından bi sorun olurmu bana küre başlamadan önce gayet heyecanlı ve istekliydim başlayınca biraz daha araştırdım ve korkmaya başladım yorumlarınızı bekliyorum hocalarım abilerim kardeşlerim çok huzursuzum...

 

Saygılarımla...

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: bselim
      Arkadaşlar selamlar,
      Şimdi üstatlar genel olarak gördüğüm kadarıyla çok önermiyorlar ama ben TRT dozlarında yani 2 haftada veya 3 haftada bir olacak şekilde hafif bir sustanon kürü yapmak istiyorum primabolan ile birlikte.
      E2 sınır değerden biraz yüksek Total Testo ise 3.30 civarı çıktı, kolesterol 207 seviyelerinde ve kiloluyum, buradaki amacım hem testoyu arttırıp biraz daha motive bir şekilde kendimi salona atabilmek hem de normalden bi %20-30 daha hızlı kilo verip kas yaparak metabolizmayı bir nebze hızlandırmak, sizler neler düşünürsünüz?
    • Yazan: berhan48
      Merhaba arkadaşlar.
      Bulk kürümün 5.haftası bitti 6. Haftaya gireceğim.
      Haftalık olarak;
      500mg testo enat 400 mg boldenon Sorularım:
      Kürümü sizce testoyu 750 ye boldenonu 600e çıkarmalı mıyım? Sonuçta uzun bi süreç var 1 ay boyunca yükleme yapmam fayda sağlar mı? (1.90) 89 kilo başladığım kürümde Şuan aç karna 97 kilo civarı geliyorum. Hedef 110-115,16 ila 20 hafta civarı bitirmeyi düşünüyorum. ( GÜNCEL FOTOĞRAFLARIMI YÜKLEDİM) Teşekkürler şimdiden.
       
    • Yazan: cicekselcukk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür içeriği olarak: (Haftalık)
      500Mg Testosteron 250Mg Deca Yükleme yapıyorum. (Kürün 6.Haftasına gireceğim pazartesi günü)
      Testoyu sabit tutup, Deca'yı 500'e çıkarmamın 500+500 yapmamın bir sakıncası var mı? Yoksa testoyu da mı arttırmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: havabukucu
      Abilerim hepinize merhabalar
      Yakın zamanda:
      Adlı konuyu açtım 250 mg’den 750 mg’ye çıkmayı istiyorum sizce bu karar mantıklı mı? Biraz sabırsız bir insanım hızlı verim almak istiyorum bu yüzden böyle düşündüm sizlerin fikirlerini çok merak ediyorum? Jinekomastiye yatkınlığım olduğunu düşünüyorum bu yüzden anti-östrojen kullanmam gerekir mi? Kür içerisinde. Şimdiden cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum (11 haftadır 250 mg kullanıyorum)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×