-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: wanno
Selam arkadaşlar kür için tahlilleri devlet hastanesinde yapılması mümkün mü doktora anabolizan kullandığımı belirtip kontrol amaçlı tahlil yaptırdığımı söylesem bana hormon testi yapıp istediğim değerler için beni tahlile yollar mı ? Eğer yollamaz ise özel sağlık kuruluşlarında ortalama hormon tahlili fiyatı nedir ?
-
Yazan: ssemih.0
Hocamlar merhaba,
5 Hafta önce only sustanon kürüne başladım haftada 2 enjeksiyon toplam 500mg vuruyorum
kür ortasında hastaneye gitmiştim (alakasız bir konudan dolayı) doktordan hormon testi istedim sonuçları sizinle de paylaşmak istiyorum yorumlamak isteyen abilerim olursa diye
(19 yaşındayım 62 kg başladım yağ oranım azalmasına rağmen 67 kg oldum ve row ve presslerde cok ciddi bir güç artışı yaşıyorum)
Forumda geçenlerde enjeksiyon bolgesindeki ağrı hakkinda evigen tavsiye edenlere de çok teşekkür ederim ağrıyı sıfırlıyor gerçekten
-
Yazan: forbit
Bildiğiniz üzere devlet hastaneleri bazı testleri yapmıyor arkadaşlar total testo. gibi mesela hatta fırça attıkları bile söyleniyor üstelerseniz.
Bugün özel hastanede her zaman olduğu gibi test yaptırmak için gittim verilen fiyat 1100 TL. 1,2 yıl öncesine kadar 400,600 bandındaydı bu fiyatlar.
Sizin yaptırdığınız özel hastane rakamlaları nedir herkesin bilgilenmesi için güzel bir başlık olabilir bilmeyenler adına en azından.
-