Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

kaczal

Üye
  • İçerik sayısı

    72
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

17 İyi

kaczal Hakkında

  • Derece
    Deneyimli
  1. Steroid ve kalıcı psikolojik yan etkileri

    4 ay 19nor girdim az bi ara verdikten sonra 12 hafta da tren girdim testisler küçüldü ama libido ereksiyon sorunu hiç yaşamadım hatta okadar libido gider diye beklediysem de hiç bişey olmadı..Kürden bilinçli şekilde çıkıldığı taktirde pct yapmadan bile toparlayan adam tanıyorum..gerçi benimde ihtiyacım yoktu ama sağlam olsun diye pregnly yaptım en azından
  2. Steroid ve kalıcı psikolojik yan etkileri

    Deca ve tren de nörolojik hormonlarda değişiklik yapar hatta turinabol bile yapar...dht seviyesi artınca ostrojen düşer östrojen seviyesi direk serotonine etki ediyor.. her ne kadar etkisi yok dense de doğru değil küre giren bir kişi dikkat edin oldığu yerde bile kıpırdamadan kısa kısa da olsa haraket etmeden duramaz çünkü serotonin sakin kalabilme hormonudur ve bunu bozuyor..deca da tren de prolaktini arttırıyor, prolaktinle dopamin de insülin ve gh gibi ters çalışıyor..yani dopamin de düşüyor.. Kalıcı etkilerine gelirsek en basit şekilde söyleyeyinim..Seni mutlu eden bir iş yapınca dopamin salgılarsın ve dopamin salgışandığında da seni mutlu eden o işi yapmak istersin bunlar birbirine paralel gidiyor..Beyin ise kürde bir süre mutluluk hormonları çalışmadığı için mutsuz oluyor ve bunu kötü hatıralara bağlıyor ve onlara odaklanıyor kürden çıkınca ise hormon salınımı düzelse bile o hatıralar beyinde güçlendiği için bu sefer bu hatıralar mutluluk hormonlarını baskılıyor..İlaç kullanan yakın çevrenizi inceleyin her ne kadar normal olduğunu idda etseler bile öyle olmadığını dikkat edince anlarsınız..telkin otohipnoz vs ile aşılabilecek bir durum
  3. Deca dick sonrası deca kürü

    Teorinizi doğru anladığımı varsayarak küçük bir farkla tamamen katılıyorum.Insanlar kürdekinin yakın haline kıyasla bir libido arıyorlar. Ben 30 yaşından sonra küre başladım..ondan öncesinde libidom bir gider bir gelir bazen yüksek bazen düşük olurdu..ilk kürümden sonra tamamen kapandım ve 2 ay sonrasında libidom çok iyiydi sonra bazen çok düşerdi.Sanırım normal olan da bu zaten..Dışarda hiç ilaç kullanmamış 30 - 35 yaşını aşkın bir çok sedanter birey zaten tek seferde 1, haftada 2 sefer ancak ilişkiye giriyor.
  4. 7. hafta test sonuçları

    Yanılıyorsam düzeltsinler deca suyunu tamamen attıkan sonra geriye kalan kazançlar alınan proteinle orantılı diye biliyorum.Kür içinde kazançları tahmin etmek biraz zor.
  5. Genesis meds kullanicilari ve yorum

    Genesis boldesi patlak gibime geldi
  6. Tren enant küründe pumplar neden kaçar?

    Evet durum kesinleşti ilaçlar sahteymiş
  7. Tren enant küründe pumplar neden kaçar?

    Ne kadar doğru olduğundan emin değilim ama cabaseri kesince ilacın psikolojik yan etkileri ağır bi şekilde gelmeye başladı beraberinde adalede bariz bir doluluk sertlik ve pumplar hissediyorum şuan. Sanırım östrojen üzerinden büyüten ilaçlarda fazla anti öströjen kullanınca verimin düşmesi gibi bir durum trenbolonda prolaktine fazla müdahale edince de oluyor.Ne kadar doğru bilmiyorum benim izlenimim bu yönde oldu.
  8. Tren enant küründe pumplar neden kaçar?

    @metinav Hocam bu benim durumumla ilgili olmasada öğrendiğim iyi oldu bunu ara ara kullannırım ben. @xxgokhanzz21 nin dediği gibi progesteron üzerinden sodyum tutarak çalışan bi ilaç ise bu durumda mantıken prolaktini fazla düşürmemek gerekiyor.Nitekim 3 gündür cabaser almadım ve bu sabah hafif gerginlik haliyle beraber adalede yine hafif bi sertlik ve doluluk hissetmeye başladım.Daha önceki ace kürümde pumplar çılgınca idi ve psikolojik gerginlik hat safhadaydı.Şimdiye kadar hiçbir yerde prolaktini fazla baskılama olayının küre zarar vereceğini okumadım ama bakalım tecrübe edip buraya yazarım
  9. Tren enant küründe pumplar neden kaçar?

    Prolaktinin biraz yükselmesine izin vericem.Beslenme yahut mineral alımı ile ilgili bir sorun değil bu anladığım..6. Haftanın sonuna kadar düzelmezse ilacın underdose olduğuna kanaat getiririm
  10. Tren enant küründe pumplar neden kaçar?

    Öneriler güzel tşk ederim.Östrojene müdahale etmiyorum ama cabaser dozunu abartmış olabilirim bundan kaynaklanabilir mi?
  11. Treni enant 5. Haftasındayım 2 ve 3. Haftalarda bi sertlik ve pump hissi aldım sonra kaçmaya başladı.5. Haftasındayım güç artışı halsizlik nefes daralmaları var lakin doluluk sertlik ve pump hissi şuan yok bu normal mi? 400gr karb 200gr protein 6gr tuz 4lt su alıyorum
  12. Progesteron yüksekliği ve cinsel isteksizlik

    Zafer abim sen bitkisel karışımları bi dene derim..Bilhassa solgarın gingsengini 15 20 günü bulabiliyor çalışması ama çalışınca kadın olsunda çamurdan olsun moduna giriyorsun.Yalnız testoyu arttırmıyor, dopaminerjik sistem üzerinden psikolojiyi etkiliyor. Provironun hafif su atıcı özelliği var ayrıca birazcık kuru göstermesi normal.
  13. 16 yaşında (küre girdim çok pişmanım)

    Bencede biraz paranoya yapmışsın..Bazı araştırmalarda bir kere dahi steroid kürüne girip çıkmış birinin sonraki spor hayatında hiç kullanmayan bireylere göre gelişiminin bir iki tık daha avantajlı olduğu ortaya koyulmuş. Eğer lh fsh testo testlerinde referans aralığındaysan beslenme ve antrenmanın yetersiz, fazla stres yapıyor, kürdeki halinle yada başkalarının kürdeki haliyle kendini kıyaslıyorsundur.Sen algını düzelt arkadaşım sorun orda.
  14. Progesteron yüksekliği ve cinsel isteksizlik

    Size basit gelebilir ama deneyebilirsiniz.Bende libido sorunları yaşadım ve tavsiye üzerine kaliteli bir kırmızı kore gingsengi kullandım.tahmini 15 gün sonra testomda bir oynama olmadığını düşünüyorum zaten testini yapanlarda testo artışı gözlemlenmemiş ama garip bir şekilde libidom canlandı..hatta 60 yaşında kadınlardan bile tahrik olmaya başladım.Gerçekten kafası farklıydı
  15. Decapeptyl nedir?

    @metinav üstad son durumun nedir, tecrübelerini merak ediyoruz

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×