Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

hebele

Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

hebele Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. bir de son zamanlarda dikkatimi çekenler: - aşırı derecede sinir, trafikte saçmalayanlara muhakkak çatıyorum, normalde muhatap bile olmazdım. milletle çatışmasam da aracı agresif kullanıyorum. yakıt tüketimim bile 10 lt/100 km'den 14 lt/100 km'ye çıktı - saç dökülmesi. halı gibi saç olduğu için etkilemiyor ama bir saç dökülmesi olduğu ortada. - sırttaki sivilcelenme ve kaşıntıların artması. - libido kürden de yüksek (ne alaka çözemedim), ereksiyon vs. problemleri yok şu anda. testis ebatlarım konusunda da bir fikrim yok, kışın büzüşüp yazın gevşiyor zaten bu meret. mesajları editleyemediğim için mecbur yeni post atıyorum, spam için kusura bakmayın.
  2. edit yapamadığım için buradan ekleyeyim. kür sonrası hiç arimidex kullanmadım, şu anda da kullanmıyorum. koruyucuları tam alıyorum yazdığım için yanlış anlaşılabilir. şu anda yalnızca omega3, glukozamin, zinco 220, multivitamin, saw palmetto ve nac900 kullanıyorum. arimidex'i kür içinde kullanmıştım ilk zamanlar haftada 2 çeyrek, 12. haftadaki testten sonra 1 çeyrek şeklinde.
  3. 40 mg danabol 1-6 hafta 500 mg boldeon 1-16 hafta 500 mg testosteron 1-16 hafta kür boyunca koruyucuları hiç eksik etmedim. kürde yaptığım tek hata elimde olmayan nedenlerden dolayı kür bitiminde spora ara vermem ve çok kötü beslenmemdi. hoş ufak bir yağlanma dışında kas kaybı söz konusu değil ancak alt/ast çıldırmış vaziyette. 1 aya yakın bir süre abur cubur, çay, fast food, ev yemeği şeklinde oldu. yüksek kalori almadım ama kötü beslendim. işten güçten dolayı uyku düzenim de bozuktu. son testten geçen hafta başladım yine spora. mükemmel beslenme, uyku düzeni, ağırlık çalışmasına tam gaz devam. yine koruyucuları tam kullanmaya devam ettim, nac900 de dahil. test sonuçlarımı aşağıda veriyorum. ilk 2 görsel 16 haftalık kürün 12. haftasında, sondan 2 görsel de kür bitiminden 1 ay sonra yapılan test. merak ettiğim ise kür esnasında dahi alt/ast insani seviyelerdeyken kür bittikten sonra nasıl bu hale geldi? o 1 aylık kötü beslenmeden dolayı mı yoksa şu anda whey, gainer, creatine, yüklü beslenme derken allah ne verdiyse bünyeye aldığımızdan mı? karaciğeri elimize aldık galiba. görüşlerinizi heyecanla bekliyorum İLK TEST İKİNCİ TEST
  4. Teşekkür ettim hocam rahatladım biraz. Geç kaldığımı düşünüyordum çünkü. O halde şu an test için en doğru zamandayım.
  5. Selamlar, Son enjeksiyonumun üzerinden 3 haftadan fazla geçti. İşlerim çok yoğundu açıkçası fırsat bulamadım. Neredeyse 4 hafta olmak üzere en erken Pzt test yaptırabilirim diye düşünüyorum sizce çok mu geç kaldım? 6 hafta Danabol 40 mg, 16 hafta Testo 500 mg, 16 hafta Boldenon 500 mg şeklindeydi. Kür içi MCT dört dörtlüktü, beslenme de aynı şekilde. Ancak kürden sonra MCT yapmadım, beslenme de bozuldu. Şu an pek bir kayıp görünmüyor, libidom falan da hala çok yüksek hatta kürden bile daha yüksek. Sizce teste girip PCT yi bir an önce yapmalı mıyım yoksa ikinci bir küre mi girmeli?
  6. konu başlığı tam anlaşılmamış olabilir. şu anda testosteron-boldenone küründeyim. haftalık 500 mg alıyorum. önümüzdeki hafta kür bitecek ve merak ettiğim konu şu. ilacı kestikten sonra 2 hafta falan kanda dolaştığı söyleniyor. bu süreçte kazanımlarımız oluyor mu? kürdeki antrenman sistemiyle devam etmeli miyiz?
  7. Piskoleji bozukluğu spor sonu kür sonu

    benim de önümüzdeki hafta kür bitiyor, ilk kürdü. psikoloji için ne gibi önlemler alabiliriz? şu anda bile ruh halim çok değişken. mesela son 2 gündür spora gitmiyorum, askeri disiplinle götürdüğüm için çok kötü baydım. iş de kendi işim ve stresli. bazen kahvaltı hazırlamaya bile üşeniyorum.
  8. KÜR ESNASINDA ANTİ OSTROJEN KULLANMAK

    bu konuya ben de bir katkıda bulunmak istiyorum. dianabol, boldenon ve testosteron kürüyle başladım, ilk kürümdü. 6. hafta dianabol'ü kestim. 500 testo, 500 bolde şeklinde devam ediyorum. başından beri arimidex kullanıyorum yalnızca enjeksiyon günleri çeyrek tablet olacak şekilde, pzt-perş olmak üzere haftada 2 gün enjeksiyon. 12. hafta hormon testi yaptırdım, aşağıya iliştirdim kesinlikle bakmanızı öneriririm. test sonucuna göre östrojen normal aralığın çok altında. 25.8 - 60.7 normal aralık, benim estradiol 11. bunları niye yazdım, bu kadar düşük östrojene rağmen zaman zaman göğüste sertleşme, kaşıntı falan hissettim ama ertesi güne eser kalmıyordu. kürü uzatmaya karar verdim ve aşırı düşük östrojenden dolayı da arimidex'i haftada bir çeyreğe düşürdüm, iyi mi yaptım emin değilim açıkçası. ilk kürüm olmasına rağmen, şu ana kadarki tecrübeme dayanarak ben de başından beri kullanılması taraftarıyım.
  9. kürü 16 haftaya uzatmaya karar verdim, tanıdığım baya bir müsabık sporcunun tedarik ettiği başka bir müsabıktan alpha bolde aldım 1 kutu. kutulaması falan gayet profesyonel, orijinal görünüyor ürün. ayrıca site üzerinden de kontrol ettim başarı ile sonuçlandı ve check sonrası gösterdiği bilgiler birebir tutuyor. ayrıca flakon yerine ampül şeklinde. böyle çok daha iyi oldu, kür sonunda güncellerim yine bu konuyu. kan değerlerim hakkında farklı görüşler de duymak fena olmaz aslında
  10. bilgilendirme için teşekkürler dostum. boy 1.76, başlangıçta kilo 76, yağ oranı %12 civarlarıydı. şu anda kilo 84, yağ oranı %14 civarları ancak beslenme düzenim genel olarak çok disiplinli olsa da 2-3 günde bir cheat meal yaptığım dönemler de oldu, 1 haftayı da çok kötü beslenerek geçirdim, yaşım 30 bu arada. bolde çalışıyor mu tam emin değilim ama damarlanma söz konusu. gerçi doğalken de damarlıydım ancak daha da arttı ve olmayan yerlerde de çıkmaya başladı. ürün thaiger'dı arkasını kazıyıp check kodu sitesinde kontrol ettim, ilk denemede ok dedi sonraki denemelerde olması gerektiği gibi hata verdi. kutusu, üzerindeki kabartmalar falan orijinal izlenimi bırakıyor, tabi yine de emin olamayız. bir de olması gerekenden daha az var flakonda. başkalarından da duymuştum bunu.
  11. bu arada 6 kilo civarları başladım yazmışım, 76 kg olacaktı. mesajı editleyemiyorum nedense.
  12. herkese merhaba, ilk kürüm, ilk 6 hafta 40 mg danabol, 500 mg testosteron 500 mg boldenon şeklinde. şu anda 12. haftadayım, 6 kg civarları başladım hafif yağlanarak 84'e çıktım. normalde 4.500 kcal civarlarında alıyordum ancak yağlanma hızlanınca 3.500'e düşürdüm. neyse efendim bu özet bilgiden sonra dün yaptırdığım testin sonuçlarını paylaşayım. uyguladığım mct şu şekilde: 1 - kahvaltı için hazırladığım shake'in içine zencefil, zerdeçal, tarçın, kakao, hindistan cevizi, chia tohumu, keten tohumu, kişniş, çiğ badem, çiğ fındık, ceviz içi atıyorum. evde denemeyiniz, midesi olan birine göre değil 2 - kahvaltı sonrası: zinco 220, 2 tablet ocean plus balık yağı, decavit (multivitamin) 3 - akşam yemeği sonrası: nac 900 4 - yatmadan önce: magnezinc 5 - yalnızca enjeksiyon günleri (pzt-per): çeyrek tablet arimidex bu test sonuçlarını göz önünde bulundurursak kürü uzatmalıyım? elimdeki ilaçlar 15 hafta çıkarıyor sanırım, ilaçları bitirene kadar götürme gibi bir düşüncem var.
  13. Her şeye pump olmak ve uzun süren kas yanmaları.

    Dostum ufaktan azalma başlayınca dozaj düşürmedim tabi yine antrenmanlarda aşırı yanmaları yaşıyordum ama ilk zamanlardaki gibi değildi. Bu hafta 6. haftaydı ve pazartesi kestim zaten. Bolde ufaktan devreye girmeye başladı sanırım çünkü özellikle akşamları açlık hissi had safhada ki min 4.500 kcal alıyorum.
  14. aramaya inandım, forumda bu tarz bir konu var mı diye bakındım ancak bulamadım. 1 ay önce ilk kürüme girdim testo, danabol, boldenon şeklinde. şu ana kadar tecrübe ettiğim bazı etki ve yan etkiler oldu. bu konuda kendimi yetkin görmüyorum pro üyelerden aslında baya yorum bekliyorum ve faydalı olacağına inanıyorum. kürden sonra yaşadıklarım: - libidoda haddinden fazla yükseliş. öyle ki görünce kanalı değiştirdiğim öykü serter bile bir şeylerin sertleşmesine neden oluyor, uçan kuşa erekte oluyorum - çok sık hasta olmak. ilk enjeksiyondan 2 gün sonra sabah uyandığımda bi kamyon dayak yemiş gibiydim. inanılmaz bi baş ağrısı, mide bulantısı, isteksizlik olmuştu ve kabus gibi bir gün geçirmiştim. ondan sonrakilerde bu tarz hardcore bir durum olmadı ama ara ara birkaç saatlik gripvari şeyler yaşıyorum, geçen gün de göze vuran bi baş ağrısı vardı. valla nane limon içmekten helak oldum. - enjeksiyon ağrıları. bir sağ bir sol şeklinde yapıyoruz, yapan arkadaşım da sağlıkçı. eli hafif ve tecrübeli, ona rağmen kalçanın hep bir yanı mefta şekilde geziyorum. - sakatlanma. kırk yıllık deadliftçiyim, doğalken en son 160'ları zorlayabiliyordum. kürde deload yaptım ve 130'a düşürdüm ona rağmen bir gün deadlift sonrası belimin orta yerinde kocaman bir şişlikle uyandım. hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadığım için panik yaptım ve acile gittim bir şey değil bu deyip, krem verdiler. şişlik küçüldü ama tam yok olmadı. - antrenman esnasında aşırı pump olmak ve bitmek tükenmek bilmeyen yanmalar. yine bir ilk olarak geçen 4 x 12 bench'te son sette altında kalıyordum az kalsın. omuz ve belde de inanılmaz yanmalar oluyor, bununla ilgili başlık açmıştım danabolden kaynaklandığını söylemişler ve dozajı düşürmemi, taurin kullanmamı tavsiye etmişlerdi. biraz kür içi deneyimlerim gibi oldu aslında ama bilgili arkadaşlardan şu etki şunun çalıştığını gösterir, şu yan etki şu ilaçtan dolayıdır şeklinde bilgiler bekliyorum. tabi en temizi hormon testi yaptırmak ancak bi tip işaretler de en azından doğru yolda olup olmadığımızı gösterir.
  15. Her şeye pump olmak ve uzun süren kas yanmaları.

    danabol'ü 30 mg'a düşürüp öyle deneyecem bakalım. danabol için son 3 hafta kaldı zaten umarım bu problemi aşarım. bugün de omuz alev alev yandığından tricepsleri çalıştırırken gözümden yaş geldi neredeyse, o kadar izole etmeme rağmen yanıyorlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×