-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ilk bulk kürüme gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Poloxs, in Bulk Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Boztas896
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bulk kürüne girmeyi planlıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Deca Anapolon Bu kür için nelere dikkat etmeliyim? Mg? Pct? Mct?
Tüm öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: pamuseko
Selamlar herkese,
Daha öncesinde 2 bulk kürüne girdim. Şuanda da 3. kürümün 2. ayı içerisindeyim.
KÜR ÜÇERİĞİM:
500 testosteron 400 rimobolon 300 npp Şeklindeydi fakat npp yi 4-5 hafta kullandım şuan sadece testo rimo devam ediyor. Fakat istediğim formu yakalayamıyorum daha öncesinde de yakalayamadım. Büyüyorum fakat büyürken de ipin ucu kaçıyor yağlı ve çirkin bir görüntü oluşuyor. Tertemiz beslenmesem de çok pis beslenmiyorum fakat aldığım kalorinin bana fazla geldiğini düşünüyorum (3500-4000k). Bu sebeple bir definasyon kürü deneyimlemek istiyorum. İştahımın da artık eskisi gibi olmadığını ve yemek yemenin beni zorladığını belirtmek isterim. Bulk kürümü tamamlamadan, kan testlerimin sonucunun temiz çıktığını varsayarsak;
SORULARIM:
Bu dönemde testo p - masterona geçebilir miyim ? Veya bu süreçte neye dikkat etmem lazım? Bu köprü sürecinde benim için elzem olacak değerler nelerdir ? Veya şuan içinde olduğum kür içeriğiyle sadece beslenmede bazı parametreleri değiştirerek formumu biraz daha keskin ve estetik hale getirebilir miyim ? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.80 Kilo: 82 Yaş: 25 GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: Maxshooter
Merhaba herkese, selamlar.
Ramazan sonu only testo kürüne girmeyi planlıyorum. 250 mg olarak başlayıp etki-tepkiye göre 500e çıkaracağım 20 hafta düşünüyorum. Aslında bu konuyu girmeden önce açacaktım ancak kan tahlili sonuçlarında düzeltilmesi gereken bi değer var mı diye erken açmaya karar verdim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaş 26 boy 178 kilo 74 Spora geçen hafta başladım ama 17-20 yaş arası yaklaşık 3,5 4 sene spor geçmişim var. Bunun son senesi beslenme ve antrenman sistemini oturtmamla çok verim aldım gene son senemdeki gibi disiplin üzerinden ilerleyeceğim. Şuan küre girmek için erken olduğunun farkındayım zaten bi altyapım olduğu için hızlı büyüyeceğimin farkındayım ancak ben daha hızlı olsun istiyorum
BESLENME PLANLAMAM:
4 tam yumurta / 150 gr tam buğday ekmeği veya 100gr yulaf 1 muz 1 bardak süt/25-50 gr fıstık ezmesi 350-400 gr arası tavuk gögüsü 300gr prinç veya makarna önümde yaklaşık 15 günlük süre var adaptasyon için fullbody çalışıyorum küre başladığımda ppl sistemine geçmeyi düşünüyorum tabi tavsiyelerinizi alırım ALT-AST değerini düşürmek için ne yapmalıyım 6 gündür günde 20gr kreatin yüklemesi yapıyordum bunla alakası varmıdır? ve öğünlerimde hiç yeşillik yoktu artık eksik etmeyeceğim.
GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: okanngkc
Merhaba arkadaşlar, selamlar
Pazartesi günü başlayacağım ilk kürüm için bilgi ve desteğinize ihtiyacım var.
KİŞİSEL VERİLERİM
BOY: 187
KİLO: 95
KÜR PLANLAMAM
TEST. E 500MG
DECA 300MG
BOLDENONE 400MG
KORUYUCU VE VİTAMİNLER
NAC600, ZINC220, BENEXOL B12, BLACK GUARDIAN, MONSTER PAK, ALPHA KING, FLEX COMPLEX, OMEGA 3, D-VİTAMİNİ, ESTER-C, ENGİNAR SUYU, BİTKİSEL KÜR PRO V2
Hocalarım, arkadaşlarım planlamam hakkında her türlü fikir ve yardımınıza açığım. 24 hafta yapmayı düşünüyorum. Kürün başında test. e, deca, boldenon ile direkt başlamalıyım yoksa decayı sonradan mı dahil etmeliyim? Artı olarak eklemem gereken veya sürecimi baltalayacak, çıkarmam gereken koruyucular ve dikkat etmem gereken şeyler hakkındada yardıma ihtiyacım var. Kür öncesi kan değerlerim ve güncel formumu ekte bulabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
-
Yazan: Sagebrush
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Definasyon ve bulk kürlerimi paylaşıyorum 8 aydır ilaç kullanıyorum aklınıza takılan ve merak ettiğiniz sorular varsa yardımcı olabilirim.
DEFİNASYON KÜR İÇERİĞİM: (82 KG)
Testo Prop 400 Mg Masteron 200 Mg Winstrol 50 Mg BULK KÜRÜ İÇERİĞİM: (105 kg)
Deca 400 Mg Testo E. 500 Mg ÖNCESİ & SONRASI FORMUM:
-