Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Bay-T

Izmir'de lüks villaya baskın: vücut geliştirme şampiyonu gözaltında.

Önerilen İletiler

Bay-T    4.220

k.png.1f5b54fc8a123d3132ccda28e1549b24.png

İzmir'in Urla İlçesi'nde bir villaya düzenlenen operasyonda çok miktarda testesteron maddesi ile ilaç yapımında kullanılan kimyasallar ve malzemeler ele geçirildi. Vücut geliştirme branşında önceki yıllarda Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü dereceleri bulunan şüpheli, lüks villasında sahte ilaç imalatı yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Bu arada evde yapılan aramalar sırasında dolap içindeki bir kedi dikkati çekti. Kediyle ilgili gerçek şoke etti.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri istihbari çalışmalar sonucu önceki yıllarda Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda ikincilik ve üçüncülük dereceleri bulunan Cengiz D'nin yurt dışından kaçak yollarla getirttiği ham maddeleri kendisine ait villada sıvı, hap ve kapsül haline getirerek, işlettiği spor salonu ve internette sattığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler üç ay süren takibin ardından şüphelinin ikamet ettiği villaya operasyon düzenledi. Uzman doktor eşliğinde evde yapılan aramalarda, yurda sokulması yasak olan testesteron maddesi, ham madde olarak kullanıldığı değerlendirilen reçeteye tabi kanser ilaçları, bazı kimyasal maddeler, satışa hazır halde şişelenmiş vücut ve kas geliştirmede kullanıldığı tespit edilen sıvı, toz ve kapsül şeklinde ilaçlar, ilaç yapımında kullanılan boş kapsüller, şişeler, enjektörler, ölçü kavanozları, ısıya dayanıklı beherler, hassas terazi, kapak sıkıştırma aparatı ve etiketler ele geçirildi. Ayrıca ekipler, banyodaki tuvalette sifon çekildiği halde gitmeyen bir maddeye de el koydu.

KEDİ ÜZERİNDE DENEY YAPMIŞLAR

Evde yapılan aramalar sırasında dolap içindeki bir kedi dikkati çekti. Uzman doktorun kedi üzerindeki incelemesinde, villada üretilen ilaçlar ile bu hayvanın kas gelişimini gözlemlemek için deney yapıldığı tespit edildi.

0842112293480.jpg

Ele geçirilen malzemelerden inceleme yapılması için alınan numuneler yetkili birimlere gönderildi. Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda önceki yıllarda bir kez ikincilik, bir kez de üçüncülük unvanı bulunan ev sahibi Cengiz D, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Öte yandan yetkililer, villada ele geçirilen, kas ve vücut geliştirmede yararlanılan bu ve benzeri ilaçların uzun süre kullanılması durumunda karaciğer rahatsızlığına sebebiyet verebileceğini belirterek, bu sporları yapan kişilerin dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. (AA)

 

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


forbit    850

Yollayayım mı DNA LABS isteyen var mı :D:D:D Adam tezgahı iyi kurmuş. Kedi resmen hayattan bıkmış ilaç ilaç :D 

1.png.8af29678bf1a2f85130bf6fd2dd8773a.png

izmir-de-villaya-sahte-ilac-imalati-oper

--9963696.Jpeg

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
blader06    14

Şu bi gerçek adamlar merdiven altı ugl üründe yapsa tamamen boş ürün yapmıyor çünkü hammadde o kadar pahalı değil ama değerler tam olmayabilir veya tam olsada ciddi sterilizasyon sorunu oluyor.Gözümlede şahit olduğum bir olayıda anlatayım.Salonumda bir arkadaş genshi lab testo deca almış kullanmak istiyor (tabi alırken sormazlar alınca gelirler) adama merdiven altı olduğunu söyledim halde genede anlamak istemedi satıcı öyle diyor böyle diyor diye kullanmaya başladı gerçekten 4-5 haftada gözle görülür gelişimde oldu ama her  vurduğu yer ciddi ödem yaptı kalçasının üstüne oturamayıp rapor bile aldı en son kıçından 4 ml ödem çektim. Yani ucuza mal alıcam, bu adamda vücut var, derece var orjinal satar diye kendinizi kandırmayın biraz araştırma ile az çok neyin ne olduğunu öğreniyorsun

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Atalay    86

Ben de şimdi NTV Haber'de izledim, hemen konu açayım dedim ama çoktan duyulmuş :D

Ya zaten bu adamların İzmir'de bu kadar yaygın olmasında şüphelenmiştim, demek ki membağı buraymış :D 

Her şeyi geçtim, bir hoca anlatıyordu işte "Şöyle iyi ürünler, Almanya'dan geliyor" falan diye tabi yemedik ama şimdi mesaj attım cevabı merak ediyorum :)

 

  • Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Umutgenc35    26
Atalay, Bir saat önce yazdı:

Ben de şimdi NTV Haber'de izledim, hemen konu açayım dedim ama çoktan duyulmuş :D

Ya zaten bu adamların İzmir'de bu kadar yaygın olmasında şüphelenmiştim, demek ki membağı buraymış :D 

Her şeyi geçtim, bir hoca anlatıyordu işte "Şöyle iyi ürünler, Almanya'dan geliyor" falan diye tabi yemedik ama şimdi mesaj attım cevabı merak ediyorum :)

 

Aynen önceden hatta konuşmuştuk bu konuyu , ben bu tutuklanan kişinin salonuna gitmisligim var 2-3 ay kadar :D yerini cevresini hepsini biliyorum hepsi aynı insanlar , umarim gerektiği cezaları alirlar bizim arkadas grubuna komple bu ürünleri sattılar ödemden iltihaptan bacagimizi popomuzu kesip atacaktik 

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caner06    21

malesef her sektörde olduğu gibi bu sektördede gözünü para hırsı bürümüş birçok insan var bu kertenkele umarım haketttiği cezayı alır. Facebooktan bu arkadaşın profiline bakarsanız neden kertenkele dediğimi anlarsınız.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Cengiz arkadaşım böyle iş yaptığını bilmiyordum hiç DNA Labs in ürünlerini kullanmadım ama olumlu ve olumsuz duyumlar aldım aynı carbon Pharma gibi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.239

2.thumb.jpg.4e8922b031b7bc50c9fc9169a1e05981.jpg 1.thumb.jpg.88dbc3c4ed9ceca41f7ff728774397f6.jpg

Bugün başıma gelenler diye bir kategori açsam iyi malzeme çıkacak sanırım. :) 

  • Beğen 1
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rage    0

İzmir de olmasının bir sebebi de gümrük, bir tanıdığınız var ise veya yeşillerin tadını seven bir arkadaş her türlü ürünü rahat çekersiniz.Kimse farkında değil ama ülke gümrüklerin de ciddi problemler var. Soruşturma giderse olay uzar da uzar ama serbest bırakırlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pavel    46

2. resimdeki ufak ocağın yanında dikkatli bakarsanız meyve suyu kabına benzer bir ufak paket var işte böyle çinden hammede geliyor.zaten bunu anlaması imkansız gümrüğün içini açıp bakayım dese zaten paket patlar toz olsa bile çinliler protein yada başka bir şeyin içine koyup gönderirler.işin en kolay kısmı aslında hammede getirmek tabi sonrasi uğraştırıcı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×