Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

crash47

Üye
  • İçerik sayısı

    205
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

crash47 Hakkında

  • Derece
    Uzman
  1. Yillar sonra only sustanon 250mg/2

    hocam yukarıda da belirttim. Enanthate iyi güzel de dışardan ürün almak istemiyorum.
  2. Yillar sonra only sustanon 250mg/2

    teşekkürler. dediğiniz gibi pazartesi perşembe yerine 2 güne bir enjekte etmek mantıklı. Dışardan ilaç almak istemiyorum aslında. Prop yerine eczanelerde tablet testo var. bunu kullanmak ta işe çözer sanırım.
  3. Yillar sonra only sustanon 250mg/2

    dostum sustanon seçmemdeki amaç elimde çok fazla olması skt leri de yaklaşmışken kullanayım diyorum. Bir de eczane olduğu için güvenim tam. Zira piyasada çok sahte ilaç var. 250mg susta ile pct 1 ay geç olsa dahi vücuttaki hormonları alt üst eder mi acaba
  4. arkadaşlar merhaba. uzun kür geçmişimden sonra yaklaşık 5 yıl boyunca ilaç kullanmadım. Haliyle buralardaki bilgilerim biraz köreldi. Yapacaklarım konusunda sizlerin yorumlarını da almak isterim. Öncelikle bunu yapma amacım. Aşırı performanstan ziyade sağlığımı da önemsemem. yıllardır yüksek dozaj girdim ama çok iyi sonuçlar alamadım. Şimdi ki planım da düşük doz ve mükemmel beslenme. Haftalık 250mg sustanon girmeyi düşünüyorum. dalgalanmayı engellemek için ilacı 2 ye böleceğim. Pazartesi ve perşembe enjeksiyon. erkek vücudu haftalık 40-50mg üretiyo diye biliyorum. bu oran 5 katına çıkacak. tabi ki vücutta tam dolaşımı biraz vakit alacak. en az 20 hafta düşünüyorum. Dozaj arttırmadan. sizin düşünceleriniz nelerdir? platodan çıkmayı sağlar mı ? hiçbir değişiklik olmaz mı ? pct süresinde çok sıkıntı çeker miyim ?
  5. sen donanımhaberdeki axtor musun ?
  6. öncelikle geçmiş olsun hocam. peki girdiğiniz kürdeki mg lar kür süresi falan nedir , preglyn ne kadar aldınız? bu forumda birçok kişi uzun kür de yaptı hatta 1 yıldan fazla bile ilacı kesmeyen oldu ve böyle sorunlarla karsılasmadı.
  7. Jd pharma

    hocam ben de testo c ile boldenon kullandım genesis meds in. boldenon iyi calıstı ama testo c düşük doz çıkmıştı
  8. Ilk kür,pct hakkında sorular

    hocam 178 boya göre kilonuz cok düşük. zaten yazıda da yazmıssınız bmr 1664kcal.zaten günlük 3500 alsanız bile haftada 1kg dan fazla alınırsınız. beslenmenizi arttırıp 1 yıl sonra girmenizi tavsiye ederim.
  9. Ilk kür,pct hakkında sorular

    öncelikle bu sporu ne kadar süredir yapıyorsunuz. Sonuçta bu ilaçlara bi temel atıp başlamanız lazım.
  10. Kür planlaması ( sonunda )

    hocam nac ile milk thistle arasında daglar kadar fark var. Ya da milk thistle bende işe yaramıyor.günlük 50mg danabol aldıgım zamanlar sırtım sivilce dolmustu milk thistle dan deve dikeni tohumu, yağına kadar kullandım etki etmedi. nac ın mg ı yüksek olanı sivilceleri direk kesti. cok etkili olmustu.
  11. Test prop acısı

    forumda ilk defa bacak öneren bi kişi cıktı sonunda. herkes kalca diyip duruyor. bence kalcadan vurmak cok zor
  12. Bulk küründe 6000 kalori ?

    harbiden hocam su shake in tarifini verirseniz cok mutlu oluruz
  13. Zyzz kürü girilmelimi

    @GetShredded olabilir hocam. bazı sitelerde 7 kür falan yazanlar da var
  14. Zyzz kürü girilmelimi

    @GetShredded hocam zyzz in vücudunu o kadar abartmamak lazım. bu forumda birkaç kişinin bile zyzz den daha iyi vücuda sahip oldugunu düşünüyorum. bi sitede ölçüleri yazıyodu, yanlıs hatırlamıyosam kolu 42-43 falandı
  15. Novector labs

    ürünün adını ilk defa duydum. ürünlerin adları ve kutu görünümü thaigerpharmalara çok benzer. bikaç arkadasımdan denk geldim bu ismi bilinmeyen ürünlerden bazıları cok fena calısıyormus. ben kendim de dısardan gözledim harbi cok fena etki ediyor. ama güven sorunu var işte biz alsak sahte cıkar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×