Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Rage

Üye
  • İçerik sayısı

    62
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Rage Hakkında

  • Derece
    Deneyimli
  1. Boldenon marka önerisi

    Iran testo neredeyse bedava ama bizim ülkemizde ateş pahası insanımız birbirini kazıklamayı çok sever.%50 kar koyarsın da %1000 kar koymak ne demek Boldenon konusuna gelirsek gamma kullandım verim aldım.
  2. Arimidex eczaneden nasıl temin edilir?

    Gidip soruyorsun varsa elinde 75TL yoksa depoya soruyorlar oda yoksa getiririz diyorlar.Parasını verip alıyorsun.Ama mutlaka bir parayı göster
  3. 16 hafta testo+boldenon kür günlüğüm

    Cabaseri direkt bırak prolaktin yükseltiğinde göğüs uçlarından hissedersin yükseldiğinde yarım tablet falan kullanabilirsin.Halsizlik vs hissediyorsan prolaktin ile alakalı.
  4. Yıl boyu define durmak ?

    Yıl boyunca kısa dönemlerde keserler yada hiç kesmezler.İlacı kesmeleri ufalmak demektedir.
  5. Ester degistirmek

    Uzun ester devam et yağ oranın düşük ise.Yoksa kısa ester geçebilirsin.Ama şuan ki mevcut kürünle devam etmen daha mantıklı büyümek için.
  6. Selamlar arkadaşlar 16 haftalık bir kür sonrası hasta olup tamamı ile döküldüm 1 ay sonra tekrar bir 16 haftalık küre başladım standart 750 testo 600boldenon gidiyorum.Testisler de ufalma olduğunu hissetmeye başladım.Ama ereksiyon problemim yok.Sizce lh ve fh yükseltmeye çalışsam mı preglyn vurup ? Yada tamamı ile kür bittiğinde 2 aylık düzgün bir pct ve dinlenme sürecimi yapsam ? Öneriniz nedir.
  7. cialis i her önüne gelene yazıyorlar hocam, test değerlerini paylaşırsanız daha iyi.Referans aralığı örnek alıp değerler iyi diyebilirler ama sizin küre girmeden önceki değerleriniz ile şuan ki değerleriniz arasında fark olabilir.
  8. Gamma pharma ?

    Ampulüne 6 lirada yazan var 8 lirada bende 6 dan aldım çalışıyor bir sıkıntı yok.Ama gel gör ki satıcının ismini söylerim gider alırsın sende çalışmaz.
  9. Kürün son haftasına danabol eklemek

    Danabol ekleme kilonun arttığını söylüyorsun.İlaçların dozunu arttır 750 testo 600 boldenon yada 750 750 yapabilirsin.
  10. Myprotein

    Protein tozundan veya diğer supplementler den beklediğiniz etki nedir ? Ben mocha protein tozunu kullanmıştım gayet güzeldi tat olarak.Etkiden kasıt standart protein tozu yani.
  11. Carbon Pharma

    Dostum bende Türker hocanın videolarını izledim ama bu adamda Carbonu yere göğe sığdıramadı sonra patlak çıktı diye söz etti.Carboncu arkadaşlar ise yok dalavereci yok alacak verecek meselesi vs dediler.Son durum nedir bilmiyorum ki bu yüzden yayında ağlamıştı bu adam. Herkes kandırılabilir diyorum ama arka planda konuşulmayan olaylar var herkes şeffaf olursa sonucu varılır.Şahsen carbonun ürünler sağlam ise ben desteklerim en azından adamlar bir şeyler yapmaya çalışıyor dürüst olduklarını düşünerek bu yorumu yapıyorum.
  12. Selamlar; Şöyle bir durum söz konusu bir çok ugl firmanın veya bilinen firmaların diyelim web sitelerine sql injection tekniği ile bu qr kodların tutulduğu veri tabanına erişip kodları çekebilirsiniz farklı yolları da mevcut. Bir diğer olay ise generics çoğu ürünü şuan patlak durumda çalışan bir parti vardı ama ne zaman girdi ne zaman bitti bilinmez.Bunu ülkeye kim sokuyorsa ondan öğrenmek gerek.İlaçların çalışmadığı kesin ise satıcıya söyleyin herhangi bir destek sağlamıyorsa burada ifşa edin veya facebook üzerinde sahte steroid sayfası mevcut oradan da paylaşabilirsiniz. Daha vurmadı iseniz bir 4 5 hafta uygulayın ondan sonra mutlaka kortizol seviyelerine ve hormon değerlerine baktırın.En iyi seçenek sadece yağ vurup geçersiniz en kötü seçenek kortizol dur.
  13. Carbon Pharma

    Daha ne pürüzler varda kimsenin haberi yok,Bu gözler 3 liraya iran testo ampülünü satanda gördü 20 liraya satanda insanları kandırmak kolay çünkü ne eğitim var ne bilinç.Çalıştığım salonda var bir çocuk daha 60 kilo falan kütle yok altyapı yok ilk kür 1000mg testo 750 deca demişler nereden baksan 16 17 yaşında. Aileleri bile kullandıklarını bilmiyordur ben aileme söylediğimde evden atacaklardı
  14. Carbon Pharma

    Şu sahte merdivanlatı steroid grubunda mı ne yazmıştı kullandım diye arkadaş onu söylüyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaşlar bir ürün hakkında çok muhabbet dönüyorsa bundan uzak durmak lazım.Ben izmirdeyim direkt burada satan adam var.Merakımdan gidip ürününü deneyeceğim ama benim gözümde şu baskın yiyen optimum pharmadan farkı yok gibime geliyor. Tek derdim ödem yapıp iltihap kapmamak. Hah birde bu ülkede adamına göre muamele var desem yeridir argo anlamda değil yanlış anlamayın.Saf müşteriye takoz ürünü sallayıp çakal adama yada önceden ürün kullandığını belirten adama sağlam ilaç yollanıyor.Bu ülkede 90lar da ki gibi artık ifbb sallayan adamların çıkmamasının sebebi adım atıyoruz üç kağıda denk geliyoruz hakkımızda hayırlısı.
  15. Enjeksiyon tren kürü

    Selamlar, Öncelikle bir de hemşire yada doktor tarafından iğne olmayı deneyin.Eğer aynı şey devam ediyorsa direkt ilaçta bir problem olabilir.Etki de görmediğinizi söylüyorsunuz şuan zeytin yağı bile enjekte ediyor diyebilirsiniz ilacınız sahte ise.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×