Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

erdemozkn0

2 yıldır aktif testosteron kullanan birisi olarak pct yapma kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

erdemozkn0    1

Merhaba arkadaşlar,

PCT süreci hakkında bilgi almak ve daha önce bu süreci yaşamış kişilerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum.

23 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır testosteron kullanıyorum. Bu süre içinde yaklaşık dört kez, 12–15 hafta süren ve nispeten basit sayılabilecek kürler yaptım. Bu kürlerde genellikle 500 mg testosteronun yanında 300 mg Primobolan veya 400 mg Boldenon kullandım. Kürler haricinde testosteron dozumu çoğunlukla haftalık 150–250 mg aralığında tuttum. Ağustos 2025’ten beri ise sadece testosteron kullanıyorum.

Uzun yıllardır yılda en az bir kez genel check-up yaptırıyorum. Son iki yıldır yılda 4–5 kez kan tahlili, yaklaşık iki kez de iç organlarla ilgili kontroller yaptırdım. Değerlerimde başlangıca göre yüzde 20’den fazla bir değişim olmadı ve şu ana kadar belirgin bir sağlık sorunu yaşamadım.

Yaklaşık 4–5 ay önce yurt dışına taşındım. Bulunduğum yerde düzenli kan tahlili ve doktor kontrolü yaptırma imkânım sınırlı. Yakında 1,5–2 aylığına Türkiye’ye döneceğim. Bu süreçte testosteronu bırakıp PCT yapmayı, doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu görmeyi ve vücuduma bir süre ara vermeyi düşünüyorum.

Şu anda libido, ereksiyon, enerji veya genel sağlık açısından belirgin bir problemim yok. Amacım mevcut bir sorunu tedavi etmekten ziyade, uzun süreli kullanımdan sonra ara vererek doğal üretimimin geri dönüp dönmeyeceğini değerlendirmek.

Sonrasında kan sonuçlarıma ve toparlanma durumuma göre uzun ester Masteron  (daha önce hiç kullanmadım) veya Primobolan ile testosteron içeren bir kür yapıp daha sonra tekrar yalnızca düşük doz testosteronla devam etmeyi düşünebilirim. Ancak henüz kesin bir karar vermedim.

Tecrübeli arkadaşlara sorularım şunlar:

1. PCT sürecini bir bodybuilding koçuyla mı, yoksa üroloji veya endokrinoloji doktoruyla mı yürütmek daha doğru olur?

2. Uzun ester testosteronu bıraktıktan sonra PCT’ye başlamak için ne kadar beklemek gerekir?

3. Benim kullanım geçmişimde PCT ve doğal üretimin toparlanma süreci ortalama ne kadar sürebilir?

4. Bu süreçte libido düşüşü, enerji kaybı, depresif ruh hâli, güç ve kas kaybı gibi hangi sorunlarla karşılaşabilirim?

5. İki yıldır baskılanmış olan doğal testosteron üretiminin tamamen toparlanmama ihtimali ne kadar yüksektir?

6. Türkiye’de sadece 1,5–2 ay kalacağım için bu süre gerekli tahlilleri yaptırmak ve süreci değerlendirmek için yeterli olur mu?

7. PCT sonrası tekrar testosteron kullanmayı düşünüyorsam PCT yapmak sizce mantıklı mı, yoksa yalnızca kullanım geçmişimi ve sağlık durumumu doktorla değerlendirmem mi daha doğru olur?

Benzer bir kullanım geçmişinden sonra PCT yapanların süreçlerini, ne kadar sürede toparlandıklarını ve yaşadıkları olumlu veya olumsuz durumları paylaşması çok faydalı olur. @Fuhrer @GHOST @M.O.K @berkay16

Şimdiden teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    366
  1. Kendi başına da yapman gayet mümkün
  2. Uzun esterden kastın hangi ester enanthate, cypionate için 15 gün fakat nebido kullandıysan aylar sürebilir.
  3. Valla bunu kimse bilemez kiminin şak diye açılıyor kiminin kısa süre kullansa bile açılmayabiliyor nasip.
  4. Yazdıklarının hepsiyle karşılaşman gayet olası pct sırasında proviron kullanarak bunlardan bazılarını aşabilirsin.
  5. Nasip.
  6. Yeterli olmayabilir.
  7. Kullanmaya devam edeceksen hiç bir mantığı yok.

trt ile doğal halinin arasında genel sağlık açısından bir fark olması beklenmez ancak üreme sisteminde çok büyük fark vardır pct yapıp sonra ilaca tekrar başlaman sana bir şey kazandırmaz zaten sistemi açtıktan yaklaşık 74 gün sonra yeni spermler oluşuyor, trt sırasında haftada 2-3 kez 500ui hcg kullanman iyi olur sürekli testosteronda kalacaksan mümkünse gün aşırı 75ui fsh eklemek de lazım ama buna benim ekonomik gücüm yetmiyor.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erdemozkn0    1

hocam öncelikle teşekkür ederim. yüksek testosterona alıştım ve bırakmak istemiyorum açıkcası ama vücuda çok yüklendiğimi hissediyorum şu sıralar ekstra meselelerden stresim var genel bi detox yapmak istiyorum beslenme antrenman ve ilaçlar. aslında amacım detox yapmak ve daha iyi dönmek. hiç pct yapmadım yaptığımda ne olucak denemek istiyorum ve sistem kendini ne kadar hızlı toparlıycak görmek istiyorum. aslında hep aklımdaydı ama sıkıntılı süreci yaşamamak için hep erteledim az önce pct hakkında video izlerken bazı peptitlerin pct süreceinde kullanıldığı ve süreci hızlandırdığını gördüm ne kadar doğru bi kullanım bilmiyorum genel bu konuda bi bilgim yok hiç peptitte kullanmadım veya sarms. polonyadayım ve burda hastane olayları hem çok pahalı hemde sistemleri pek iyi değil. önümüzdeki yıl türkiyeye dönme şansım olmuycak o yüzden bi araştırmak istedim. şuan kafama takılan tek soru pct süresi ne kadar olmalı tabiki her vücutta aynı olmayacağını biliyorum ama 2 3 ay yeterli bi süremidir. ve 2 3 ay enerji ve libido olarak çok mu kötü geçicek onu merak ediyorum .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    366
erdemozkn0, 50 dakika önce yazdı:

hocam öncelikle teşekkür ederim. yüksek testosterona alıştım ve bırakmak istemiyorum açıkcası ama vücuda çok yüklendiğimi hissediyorum şu sıralar ekstra meselelerden stresim var genel bi detox yapmak istiyorum beslenme antrenman ve ilaçlar. aslında amacım detox yapmak ve daha iyi dönmek. hiç pct yapmadım yaptığımda ne olucak denemek istiyorum ve sistem kendini ne kadar hızlı toparlıycak görmek istiyorum. aslında hep aklımdaydı ama sıkıntılı süreci yaşamamak için hep erteledim az önce pct hakkında video izlerken bazı peptitlerin pct süreceinde kullanıldığı ve süreci hızlandırdığını gördüm ne kadar doğru bi kullanım bilmiyorum genel bu konuda bi bilgim yok hiç peptitte kullanmadım veya sarms. polonyadayım ve burda hastane olayları hem çok pahalı hemde sistemleri pek iyi değil. önümüzdeki yıl türkiyeye dönme şansım olmuycak o yüzden bi araştırmak istedim. şuan kafama takılan tek soru pct süresi ne kadar olmalı tabiki her vücutta aynı olmayacağını biliyorum ama 2 3 ay yeterli bi süremidir. ve 2 3 ay enerji ve libido olarak çok mu kötü geçicek onu merak ediyorum .

Detoksluk pek bir durum yok vücuduna zaten bioidentical hormon veriyorsun sadece üreme sistemin kapanıyor lh ve fsh bunları da dışardan sağlamak mümkün, trt'de pregnenolone seviyeleri biraz düşebiliyor bunu da dışardan alabilirsin ama gün aşırı hcg kullanırsan zaten testisleri aktif de tutabilirsin, testosteronu fizyolojik sınırlarda alırsan bir oksidatif stres vs oluşmaz detoks yapman gereken bir durum olmaz detoks vücutta her an oluyor zaten vücudun kendi ürettiğin hormonu da dışardan verdiğin hormonu da atıyor her şeyin başı sağlıklı sindirim sistemi sürekli kabız olan birinin östrojeni bile yüksek olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    50
erdemozkn0, 17 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

PCT süreci hakkında bilgi almak ve daha önce bu süreci yaşamış kişilerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum.

23 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır testosteron kullanıyorum. Bu süre içinde yaklaşık dört kez, 12–15 hafta süren ve nispeten basit sayılabilecek kürler yaptım. Bu kürlerde genellikle 500 mg testosteronun yanında 300 mg Primobolan veya 400 mg Boldenon kullandım. Kürler haricinde testosteron dozumu çoğunlukla haftalık 150–250 mg aralığında tuttum. Ağustos 2025’ten beri ise sadece testosteron kullanıyorum.

Uzun yıllardır yılda en az bir kez genel check-up yaptırıyorum. Son iki yıldır yılda 4–5 kez kan tahlili, yaklaşık iki kez de iç organlarla ilgili kontroller yaptırdım. Değerlerimde başlangıca göre yüzde 20’den fazla bir değişim olmadı ve şu ana kadar belirgin bir sağlık sorunu yaşamadım.

Yaklaşık 4–5 ay önce yurt dışına taşındım. Bulunduğum yerde düzenli kan tahlili ve doktor kontrolü yaptırma imkânım sınırlı. Yakında 1,5–2 aylığına Türkiye’ye döneceğim. Bu süreçte testosteronu bırakıp PCT yapmayı, doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu görmeyi ve vücuduma bir süre ara vermeyi düşünüyorum.

Şu anda libido, ereksiyon, enerji veya genel sağlık açısından belirgin bir problemim yok. Amacım mevcut bir sorunu tedavi etmekten ziyade, uzun süreli kullanımdan sonra ara vererek doğal üretimimin geri dönüp dönmeyeceğini değerlendirmek.

Sonrasında kan sonuçlarıma ve toparlanma durumuma göre uzun ester Masteron  (daha önce hiç kullanmadım) veya Primobolan ile testosteron içeren bir kür yapıp daha sonra tekrar yalnızca düşük doz testosteronla devam etmeyi düşünebilirim. Ancak henüz kesin bir karar vermedim.

Tecrübeli arkadaşlara sorularım şunlar:

1. PCT sürecini bir bodybuilding koçuyla mı, yoksa üroloji veya endokrinoloji doktoruyla mı yürütmek daha doğru olur?

2. Uzun ester testosteronu bıraktıktan sonra PCT’ye başlamak için ne kadar beklemek gerekir?

3. Benim kullanım geçmişimde PCT ve doğal üretimin toparlanma süreci ortalama ne kadar sürebilir?

4. Bu süreçte libido düşüşü, enerji kaybı, depresif ruh hâli, güç ve kas kaybı gibi hangi sorunlarla karşılaşabilirim?

5. İki yıldır baskılanmış olan doğal testosteron üretiminin tamamen toparlanmama ihtimali ne kadar yüksektir?

6. Türkiye’de sadece 1,5–2 ay kalacağım için bu süre gerekli tahlilleri yaptırmak ve süreci değerlendirmek için yeterli olur mu?

7. PCT sonrası tekrar testosteron kullanmayı düşünüyorsam PCT yapmak sizce mantıklı mı, yoksa yalnızca kullanım geçmişimi ve sağlık durumumu doktorla değerlendirmem mi daha doğru olur?

Benzer bir kullanım geçmişinden sonra PCT yapanların süreçlerini, ne kadar sürede toparlandıklarını ve yaşadıkları olumlu veya olumsuz durumları paylaşması çok faydalı olur. @Fuhrer @GHOST @M.O.K @berkay16

Şimdiden teşekkür ederim. :)

Ben 21 hafta haftalık 250mg only testo enanthate kürü yaptım. 30 nisanda son enjeksiyonu yaptım.

21 gün hiçbirşey yapmadan bekleme süresi var ilacın kandan çıkması için

22. gün SERM grubu ilaçlar ile pct'ye başladım. ilk 2 hafta 50mg klomen + 20mg tamoksifen - ikinci 2 hafta 25mg klomen + 10mg tamoksifen kullandım.

28 günlük pct sürecim 17 haziranda bitti. şimdi pct ilaçlarının etkisinin geçmesini bekliyorum (yaklaşık 1 ay). 17 temmuzda LH - FSH - Total testo - E2 kan testi baktıracağım.

Elimde hcg olsaydı 21 günlük bekleme sürecinde 3 hafta için pazartesi - çarşamba - cuma olacak şekilde 500iu + 500iu + 500iu hcg vururdum.

Senin çok uzun olduğu için imkanın varsa bu adımı kesin yap. Benim elimde hem hcg yoktu, hem de kürüm kısaydı.

Hcg ile testisleri hızlı uyandırırsan arada geçen zamandan (bekleme + pct + bidaha bekleme) minimum zarar görürsün.

Toparlanma süreci kesinlikle genetik şans, önemli olan natural haldeyken kür öncesi LH - FSH - Total testo - E2 gibi değerlerini biliyor olmak. Bu değerler senin klavuzun olacak. Total teston naturalken 500 ise bunun üstünde değer bekleme, 400-500 arasını yakaladıysan bu iş tamamdır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: BqRide
      Selamlar herkese. @Fuhrer @berkay16 @GHOST @metinav
      24 haftalık kürümden çıktım. Son testo enjeksiyonumdan 5 hafta geçti. Kan testi verdim. Pct için yardıma ihtiyacım var. 
      Kür içeriğim şöyle;
      0-12 hafta testo en 500 0-12 hafta bolde 400  0-6 hafta dbol (günlük 3 tablet) Sonra hiç ara vermeden:
      12-24 hafta testo en 500 12-24 hafta rimo 400 12-24 hafta ox (günlük 5 tablet) Testisler için 24. Hafta 2ye bölerek 5.000 iu iran prglyn  25.Hafta 5e bölerek 5.000 iu iran prglyn kullandım. 25.Hafta itibariyle 2 kutu klomen aldım. İlk 7 gün günlük 2 adet. Sonraki 6 gün günlük 1 adet Bununla beraber 1 kutu proviron aldım  Son 7-8 gündür @SERKO hocamın bitkisel kür1 ini tüketiyorum. 
      Pct için neler yapmam; neler kullanmam gerekiyor ?

• Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: GorkemD
      Şuanda pharmtec marka testo enth kullanıyorum yanınada primobolan kullanıyorum 
      haftalık 200mg testo 200mg primobolan alıyorum pctyi proviron ile yapıcağım nasıl kullanabilirim ne önerirsiniz
    • Yazan: swange
      Merhaba 8 hafta boyunca rad-140 kürü yapsam PCT yapmama gerek kalır mı? Kalırsa hangi ilaçları kullanmalıyım?
    • Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar saygılar.
      Yakın bir zamanda ilk kürüme gireceğim,kürüm 10 hafta 500mg testo,10 hafta 250mg deca,5 hafta günlük 30mg danabol olacak şekilde.Bunun için uygulayacağım pct kürünü de sizlerle paylaştım görsel olarak.Kürümle ilgili eklememi çıkarmamı istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz değerli tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var deca dick problemiyle karşılaşmak istemiyorum bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ve ayrıca kafamda testo ve danabol içeren başka bir kür daha var hangisini tercih etmeliyim açıkçası kararsız kaldım,cehaletimi mazur görün ilk kürüm araştırma sürecindeyim.Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler:)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp