Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

salihsapmaz

18 yaşımda ilk kürüme testo+masteron olarak girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

salihsapmaz    0

Selam hocalarım,

Fitness camiasında yeni sayılırım. Bu forumu da bu hafta keşfettim. 18 yaşındayım, 186 cm boyundayım, 108 kiloyum ve yaklaşık %24 yağ oranına sahibim. Yaklaşık 3 yıldır düzensiz olarak spor yapıyorum.

Spora 5 ay önce tekrar başladığımda 117 kiloydum ve yağ oranım yaklaşık %30'du. Bu süreçte 9 kilo verdim ve yağ oranımı da yaklaşık %23 seviyelerine düşürdüm.

Biraz heves, biraz araştırma ve salondaki güvendiğim bir hocanın yardımıyla ilk kürüme başladım. Kürüm toplam 12 hafta sürecek.

Şu an kullandıklarım (Optimum Pharma):

• Pazar: 100 mg Testosteron Propionat + 100 mg Masteron
  • Perşembe: 100 mg Testosteron Propionat + 100 mg Masteron
  • Proviron: 2 günde bir
  • Kreatin: Her gün 10 gram

Beslenme tarafında günlük ortalama 2200-2500 kalori alıyorum. Açık konuşmak gerekirse beslenmem çok düzenli veya çok sağlıklı değil. Ancak protein konusunda dikkat etmeye çalışıyorum. Günlük ortalama 250 gram protein alıyorum ve bunun büyük kısmını tavuk göğsü ile ton balığından karşılıyorum.

Antrenman programım ise:

• Göğüs + Arka Kol + Omuz
  • Sırt + ön kol + Omuz
  • Off day

Bu döngüyü tekrar ediyorum. Şu an kürün 2. haftasındayım. Özellikle kür sonrası (PCT) konusunda neredeyse hiçbir bilgim yok. Bu süreçte ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bilmem gereken önemli şeyler, yaptığım yanlışlar veya dikkat etmem gereken noktalar varsa daha deneyimli hocalarımın yorumlarını almak isterim. Eleştirilere açığım ve doğru şekilde ilerlemek istiyorum.

Ek olarak şunu da belirteyim; küre başlamadan önce kan tahlillerime baktırdım. Salondaki hocam değerlerimin gayet iyi olduğunu söyledi. Ayrıca rutin olarak takipte olduğum doktorum da kan tahlillerimde herhangi bir sorun görmediğini ve değerlerimin oldukça iyi olduğunu belirtti. Ancak doktorumun kür kullandığımdan haberi yok; sadece kan tahlillerimi değerlendirdi.

Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

M.O.K    106

Dostum öncelikle şunu söyleyeyim; bence küre başlamak için gerçekten çok çok erken bir yaştasın. 18 yaşında hormon sistemin hala tam olarak oturmuş durumda değil ve bu yaşta anabolik kullanımı çok yanlış bir tercih.

İkinci olarak kullandığın protokol de asla doğru değil. Testosteron propionat kısa esterdir ve kandaki seviyesini daha stabil tutabilmek için en geç 2 günde 1, hatta en ideali olması gereken günlük mikro doz şeklinde olmalı. Sen ise haftada sadece 2 enjeksiyon yapıyorsun. Bu kullanım şekli hormon seviyelerinde ciddi dalgalanmalara neden olabilir ve bu da östrojen kontrolünü zorlaştırıp yan etki riskini arttırır.

Bir diğer konu ise %24 yağ oranıyla küre başlamak zaten çok yanlış bir tercih yine. Yağ oranı yükseldikçe testosteronun östrojene dönüşme ihtimali de artar. Bu da ödem, tansiyon, meme hassasiyeti gibi istenmeyen yan etkilerin görülme riskini yükseltebilir.

Masteron da daha çok düşük yağ oranlarında (%12-13 civarı ve altı) estetik katkısını gösteren bir anabolik ilaç.Şu an ki yağ oranında sana sağlayacağı fayda kar / zarar dengesinde yine mantıklı değil. Hevesini kırmak istemem ama sana bu ilaçları kullanmana neden olan kişiden bir daha asla bir fikir alma. Şu anki plan hem yaşın hem de kullandığın esterlerin / dozlama günlerin açısından maalesef çok yanlış.

Antrenman programında da bacak çalışmamanın mantıklı bir nedeni var mı merak ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    994
salihsapmaz, 5 saat önce yazdı:

kan tahlillerime baktırdım.

IGF-1 Z SCORE, FSH/LH, SHBG baktırdın mı? Veya prostat boyutunu ultrasonla ölçtürdün mü? Herkesin ağzında kan tahlili, e nabızda kırmızıya kötü diyen olmuş sana 40 yıllık endokrinolog. Daha ilaç esterlerinin uzunluğunu bile bilemeyecek kadar ahmak olan bir gerizekalıdan kür alıyorsun dostum, prop esterini günlük vurman dahilinde yarılanırken sen 4 5 günde 1 vurarak neyi hedefliyorsun? Şu an açık konuşayım, sana kakalamış optimum adında dangalakça bir markayı ve aptalca bir planlama yazmış senin paranı almış yoluna bakmış. Senin testosteron seviyen pazar enjeksiyon sonrası 1500-1700 iken perşembe enjeksiyon sabahı 100'lerde gezecek, doğal olarak zaten 800-900'lerdeki değerini bir nevi batırmışsın.

Masteron keza, sahte bir marka ve dünyada hammadde bulunmazken sana bunu direkt kakalamış. İçeriğinde masteron emin ol yok. Hatta yağ oranın bu seviyedeyken %500 masteron olsa bile bir işe yaramayacak. 

salihsapmaz, 5 saat önce yazdı:

Spora 5 ay önce tekrar başladığımda 117 kiloydum ve yağ oranım yaklaşık %30'du. Bu süreçte 9 kilo verdim ve yağ oranımı da yaklaşık %23 seviyelerine düşürdüm.

Düzgün bir matematik hesabı yapalım, 117 kilo %30 = 35.1 kilo yağ, 9 kilo vermen dahilinde 108 kiloda 23 yağ oranında olman 24 kilo yağ kütlesi eder. Yani 11 kilo yağ yakman gerekir ve tartıda 9 kilo vermiş olman. Bu mümkün mü sence? 

Yağ oranı mevzusunu ölçme sistemin yanlış, en doğru yağ oranı aynada ölçülür. 

İlaç kullanman gereksiz, kullandığın ilaçlar amacına uygun değil, 2 enjeksiyon yapacaksan ester uygun değil, bu ilaçlar senin yağ oranını düşürmeyecek, düzgün bir makro hesabı ile konu oluşturmamışsın 2000 kalori diyorsun yağ carb makroları yazmıyor, ton balığı oldukça yağlı bir besin alacağın yağ = protein neredeyse bunun definasyon dönemi tercih edilme sebebini halen anlamış değilim.

Uzun lafın kısası, boşa kürek çekiyorsun ve salondaki hocanın cebini doldurup olan sistemini bozuyorsun ve hatta düz merdivenle hedefe ulaşmak dururken yürüyen merdivene tersten binip öyle çıkmaya çalışıyorsun. Anlayacağın bu kür seni 10-0 geriye atacak, ister bizi dinle ister hocanı sonunda bu foruma geleceğinden eminim.

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
salihsapmaz    0

yorum yapan herkese teşekkür ederim bazı konularda eksik bilgi verdiğim için yanlış anlaşılmalar olmuş

Bacak çalışmama sebebim tembellik değil. Sağ dizimde sağlık problemi olduğu için ağır bacak antrenmanlarından kaçıyorum. Ton balığı konusunda da yağlı denmiş.  yağlı ton balığını açıp direkt yemiyorum. Süzgeçte iyice süzüp yağını mümkün olduğunca akıttıktan sonra tüketiyorum.

Makroları detaylı yazmamamın sebebi de belirli gram gram hazırlanmış bir diyet uygulamamam Günlük hedefim yaklaşık 200-250 gram proteini tamamlamak. Yağı da mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışıyorum. Kaloriyi de çok ince hesaplayan biri değilim, genel olarak dikkat ederek ilerliyorum.

Propiyonatın enjeksiyon sıklığı konusunu hocamla konuştum. Bu konuda kendisine güveniyorum. Kendisi de propiyonat esterinin daha sık uygulanmasının daha uygun olacağını zaten söyledi. Şu an elimde 12 haftalık kullanım için toplam 5 kutu (100 mg) ürün bulunuyor ve planımı buna göre yaptım.

Ürünlerin orijinalliği konusunda araştırma yaptım. Optim Pharma’nın doğrulama sistemi üzerinden kontrol ettiğimde ürünler orijinal olarak doğrulandı. Elbette bunu tek başına kesin kalite göstergesi olarak sunmuyorum ama sahte ürün kullandığımı düşünmüyorum 

Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

IGF-1 Z SCORE, FSH/LH, SHBG baktırdın mı? Veya prostat boyutunu ultrasonla ölçtürdün mü? Herkesin ağzında kan tahlili, e nabızda kırmızıya kötü diyen olmuş sana 40 yıllık endokrinolog. Daha ilaç esterlerinin uzunluğunu bile bilemeyecek kadar ahmak olan bir gerizekalıdan kür alıyorsun dostum, prop esterini günlük vurman dahilinde yarılanırken sen 4 5 günde 1 vurarak neyi hedefliyorsun? Şu an açık konuşayım, sana kakalamış optimum adında dangalakça bir markayı ve aptalca bir planlama yazmış senin paranı almış yoluna bakmış. Senin testosteron seviyen pazar enjeksiyon sonrası 1500-1700 iken perşembe enjeksiyon sabahı 100'lerde gezecek, doğal olarak zaten 800-900'lerdeki değerini bir nevi batırmışsın.

Masteron keza, sahte bir marka ve dünyada hammadde bulunmazken sana bunu direkt kakalamış. İçeriğinde masteron emin ol yok. Hatta yağ oranın bu seviyedeyken %500 masteron olsa bile bir işe yaramayacak. 

Düzgün bir matematik hesabı yapalım, 117 kilo %30 = 35.1 kilo yağ, 9 kilo vermen dahilinde 108 kiloda 23 yağ oranında olman 24 kilo yağ kütlesi eder. Yani 11 kilo yağ yakman gerekir ve tartıda 9 kilo vermiş olman. Bu mümkün mü sence? 

Yağ oranı mevzusunu ölçme sistemin yanlış, en doğru yağ oranı aynada ölçülür. 

İlaç kullanman gereksiz, kullandığın ilaçlar amacına uygun değil, 2 enjeksiyon yapacaksan ester uygun değil, bu ilaçlar senin yağ oranını düşürmeyecek, düzgün bir makro hesabı ile konu oluşturmamışsın 2000 kalori diyorsun yağ carb makroları yazmıyor, ton balığı oldukça yağlı bir besin alacağın yağ = protein neredeyse bunun definasyon dönemi tercih edilme sebebini halen anlamış değilim.

Uzun lafın kısası, boşa kürek çekiyorsun ve salondaki hocanın cebini doldurup olan sistemini bozuyorsun ve hatta düz merdivenle hedefe ulaşmak dururken yürüyen merdivene tersten binip öyle çıkmaya çalışıyorsun. Anlayacağın bu kür seni 10-0 geriye atacak, ister bizi dinle ister hocanı sonunda bu foruma geleceğinden eminim.

Evet hocam ,testlerin hepsi yapıldı. Pardon hocam tekrar okuduğumda farkettim prostat boyutunu ölçtürmedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Sasta
      Değerli abilerim kardeşlerim,
      2 gün sonra ilk kürüme gireceğim. Aşağıdaki grupları kullanmayı düşünüyorum bu kürde amacım kas kütlesi koyarken yağ kütlesini azaltarak güzel bir vücut elde etmek.  @Fuhrer @Rma @berkay16
      KÜR İÇERİĞİM: (12 hafta)
      400 mg testosteron 300 mg masterone KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate için haftanın 3 gününe mi yoksa 2 gününe mi bölmemi tavsiye edersiniz ? Beni artık çok rahatsız eden bir bölgesel yağlanmam var üst vücut çok yağlı değil bacaklarda öyle ancak bel bölgem yağlı göbeğimde öyle belirgin değil. Kürüme retatrutide eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı bir hareket olur mu ? Satıcı retatrutide için 5000 (zphc) fiyat çekti sizce normal mi ? Kür için 12 haftada güzel sonuçlar alınabilir mi yoksa kür dönemini biraz daha uzun tutmamı mı önerirsiniz? Konuya katılım gösteren ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Aftomazing
      Herkese merhaba kardeşlerim abilerim,
      Her zaman kilolu bir bedene sahip birisi olarak 110-120 kilolardan 84'e kadar düştüm iki aydır reta kullanıyorum başladığımda 91dim şu an 84 spor ve diyet ile destekledim yağ oranım 20 diye tahmin ediyorum aynadaki görüntümden sıkılmış biri olarak ilk kürüme girme kararı aldım. Fakat bilgim sizler kadar fazla olmadığı için sizden yardım istiyorum, instagram da birçok hoca ile konuştum hepsi farklı farklı kombinler önerdiler kimi bolde ekledi kimi winstrol bu işin en doğrusu nedir ? Hormon ve kan testlerimi yaptırdım bütün kalemler değer aralığında çıktı güncel formumu da ekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Ugurbenx1
      Merhaba iyi akşamlar Peptid Türkiye,
      Yarıda kestiğim bu kürümde 4,5 kg aldım ve pct protokolü uygulamadım. Şimdi 2. bir kür düşünüyorum.
      YARIDA KESTİĞİM KÜRÜM: (Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım)
      Testosteron Enanthate 400mg Dianabol 20mg 1. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Turinabol 2. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Masteron Turinabol 16-12 hafta arası düşünüyorum, sizin ekstra önerileriniz varsa dinlemek isterim.
    • Yazan: PesimisTR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü yapma kararı aldım aşağıdaki ilaçları temin ettim.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Masteron SORULARIM:
      İlk kür için uygun mu tercih ettiğim ilaçlar? PCT nasıl yapmalıyım? Korucuyu olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyon sıklığı ve ölçüsü nasıl olmalı? Beni kür boyunca bekleyen sürpriziler nelerdir? Tüm öneri, cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp