Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

onlytrenbolone

Büyüme hormonu yaşadığım yan etkiler hk.

Önerilen İletiler

Fuhrer    1.008
BAFRALI, 5 dakika önce yazdı:

250 Test e ZPHC
200 Primo Shree
150 Npp ZPHC

Kürüm bu şekilde ama elimde 2 adet Genotropin var devamını da alabilirim günlük 2iu kullansam olumlu olumsuz etkiler ne olur bilgi verebilir misiniz?

kaç yaşındasın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    1.008
BAFRALI, 1 dakika önce yazdı:

27

gereksiz olur, 45+ falan olsan anca etki alırsın 2iu hgh'dan

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 09.06.2026 - 16:21 yazdı:

10 iu günlük, çin growthu kullanıyorum sarı kapak 

valla ZPHC kullanacaklarsa girsinler, en baba saçları dökülür :D masteronu iyi iş yapıyor bazen 1gr haftalık kapatıyorum testosteronu ona rağmen AI kullanmadan iş çözülüyor.

hocam malumunuz çin gh işi artık bitti denilebilir gh olarak tercihiniz ne olacak acaba elinizdeki çin gh bitince merak ettim açıkcası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    15
kutukutupense, 43 dakika önce yazdı:

hocam malumunuz çin gh işi artık bitti denilebilir gh olarak tercihiniz ne olacak acaba elinizdeki çin gh bitince merak ettim açıkcası

sorma çin ghın tadına varamadık :(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
asirhann    2
makinist, 1 saat önce yazdı:

sorma çin ghın tadına varamadık :(

nasil yani hocam piyasada 360iu 350$ lik hgh ler guvenilmez mi kirmizi kapak reta satanlardaki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    2

Ben 3 iu vuruyordum gunluk okadar cok yan etki olduki ellerim sanah bi kalkiyorum sanki parmaklar yerinde yok ayak oarmaklarda oyle.bilek komple agriyor birakali 10 gun oldu tahmini ne zaman bu yan etkiler gider 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.008
SantoR, 38 dakika önce yazdı:

Hgh en tehlikeli yan etkisi kalıcı diyabettir uzak durun 3iu geçtimi başlayabilir!

"araba kazasında insanlar ölüyor, araba kullanmayın" demek ile bu dediğin birebir aynı.

Şöyle ki, yan etkisi evet insülin direnci oluşturabilir. Ancak sen bunu 15-20 ünitelerde aylarca kullanıp herhangi bir berberin veya metformin gibi koruyucu almazsan ve arada sabahları açlık kan şekerini ölçmezsen bu dediğin olabilir.

Günümüzde bu dediğini yaşamak imkansız artık, sebebi retatrutidenin microgram seviyesinde kullanımı bile bu insülin direncini yok ediyor. Şahsen 10 ünite growth kullanıyorum günlük ve retatrutide kullanarak bu etkiyi yaşamıyorum. Off-season yapacağım dönemde de aynı şekilde yüksek doz growth kullanırken 0.5 mg gibi bir retatrutide ekleyerek kürüme bu yan etkiden kurtulabilirim. 

• Beğen 1
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    15
Fuhrer, 4 dakika önce yazdı:

"araba kazasında insanlar ölüyor, araba kullanmayın" demek ile bu dediğin birebir aynı.

Şöyle ki, yan etkisi evet insülin direnci oluşturabilir. Ancak sen bunu 15-20 ünitelerde aylarca kullanıp herhangi bir berberin veya metformin gibi koruyucu almazsan ve arada sabahları açlık kan şekerini ölçmezsen bu dediğin olabilir.

Günümüzde bu dediğini yaşamak imkansız artık, sebebi retatrutidenin microgram seviyesinde kullanımı bile bu insülin direncini yok ediyor. Şahsen 10 ünite growth kullanıyorum günlük ve retatrutide kullanarak bu etkiyi yaşamıyorum. Off-season yapacağım dönemde de aynı şekilde yüksek doz growth kullanırken 0.5 mg gibi bir retatrutide ekleyerek kürüme bu yan etkiden kurtulabilirim. 

Merhaba hocam ben reta kullanmayı 1-1.5 ay önce bıraktım en yüksek 4mg doza çıktım sonrasında düşerek bıraktım şimdi tekrar başlayacağım 4mg ile mi devam edeyim sizce yoksa 2mg ile mi başlayıp etki alamazsam 4 vurayım elimde 30mg çin retası mevcut 1 flakonda 60mglik olandan sipariş ettim 6-8 dozlarına çıkarsam ilerde diye 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.008
alpxieg, 10 dakika önce yazdı:

Merhaba hocam ben reta kullanmayı 1-1.5 ay önce bıraktım en yüksek 4mg doza çıktım sonrasında düşerek bıraktım şimdi tekrar başlayacağım 4mg ile mi devam edeyim sizce yoksa 2mg ile mi başlayıp etki alamazsam 4 vurayım elimde 30mg çin retası mevcut 1 flakonda 60mglik olandan sipariş ettim 6-8 dozlarına çıkarsam ilerde diye 

bence düşük doz, yani 2 mg ile başla zaten retatrutide kendini belli ediyor örneğin bir boldenon gibi değil ki 20 hafta sonra anlayasın etkisini. Etki alamazsan 3'e çık 4'e çık aceleci davranma doz konusunda, amacın her zaman en düşük dozdan en yüksek verimi yakalamak olsun.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

hocam gh kullanımına başlamadan önce yapılmasını önerdiğiniz kontroller testler var mı igf1 ölçümü gibi ya da kanser tarama testi gibi ailede hiçbir kanser yok yağ yakımı için retayla birlikte 4iu kullanmak istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.008
kutukutupense, 53 dakika önce yazdı:

hocam gh kullanımına başlamadan önce yapılmasını önerdiğiniz kontroller testler var mı igf1 ölçümü gibi ya da kanser tarama testi gibi ailede hiçbir kanser yok yağ yakımı için retayla birlikte 4iu kullanmak istiyorum

24 yaşında 4iu kullanman saçmalık olur, HGH kanser hücrelerini ve organları büyütmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    24
Fuhrer, 43 dakika önce yazdı:

24 yaşında 4iu kullanman saçmalık olur, HGH kanser hücrelerini ve organları büyütmez

hocam 8iu üstüne mi çıkmak gerekiyor bu yaşlar için? Ben 4iu kullandığım dönemler çok yorgun oluyordum genel olarak hiç igf testi olmadım ama herkeste olan bariz belirtiler oluyordu bende de

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.008
klorsex, 28 dakika önce yazdı:

hocam 8iu üstüne mi çıkmak gerekiyor bu yaşlar için? Ben 4iu kullandığım dönemler çok yorgun oluyordum genel olarak hiç igf testi olmadım ama herkeste olan bariz belirtiler oluyordu bende de

bence evet, minimum 8 ünite kullanmalısınız ve bunu da uzun bir süre kullanmalısınız. HGH'i bıraktıktan sonra 2-3 ay üretiminiz tam açılmıyor zaten, 2 ay 8 ünite kullanmanın bir anlamı yok yani.

HGH olmazsa olmaz değil, eğer yaşınız 40'lara dayanmışsa 4iu çığır açar ama 20'lerde 8 ünite bile pek fark yaratmaz belki. Ondan dolayı growth olmazsa olmaz değildir, tabi etkileri sağlamdır. Lipoliz etkisi iyidir, ancak günümüzde reta varken bu lipoliz etkisi 2. plana düşüyor bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Episodees    13
Fuhrer, 23 dakika önce yazdı:

bence evet, minimum 8 ünite kullanmalısınız ve bunu da uzun bir süre kullanmalısınız. HGH'i bıraktıktan sonra 2-3 ay üretiminiz tam açılmıyor zaten, 2 ay 8 ünite kullanmanın bir anlamı yok yani.

HGH olmazsa olmaz değil, eğer yaşınız 40'lara dayanmışsa 4iu çığır açar ama 20'lerde 8 ünite bile pek fark yaratmaz belki. Ondan dolayı growth olmazsa olmaz değildir, tabi etkileri sağlamdır. Lipoliz etkisi iyidir, ancak günümüzde reta varken bu lipoliz etkisi 2. plana düşüyor bence

Testo reta yanına gh ekledim 3 iu olarak düşünüyorum yaş 30 hocam sizce mantıklımı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

hocam gh’a bütçe ayırma konusunda sıkıntım yok bi 1-1.5 ay daha retayla cut yapıp bulkuma öyle girmek istiyorum bu süreçte gh’ın cuta yardımı olacağından başlamak ve bulkta da kullanmaya devam etmek istiyorum kaç iu önerirsiniz acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.008
gönderildi (düzenlendi)
Episodees, 2 saat önce yazdı:

Testo reta yanına gh ekledim 3 iu olarak düşünüyorum yaş 30 hocam sizce mantıklımı

eczane ürünü kullanacaksan bence mantıklı

kutukutupense, Bir saat önce yazdı:

hocam gh’a bütçe ayırma konusunda sıkıntım yok bi 1-1.5 ay daha retayla cut yapıp bulkuma öyle girmek istiyorum bu süreçte gh’ın cuta yardımı olacağından başlamak ve bulkta da kullanmaya devam etmek istiyorum kaç iu önerirsiniz acaba

güncel IGF-1 değerini ölçtürebilir misin?

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

eczane ürünü kullanacaksan bence mantıklı

güncel IGF-1 değerini ölçtürebilir misin?

ölçtürebilirim hocam tabi ki sorun yok bi kaç gün içinde ölçtürüp geri bu konudan size dönüş yapıcam

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    2
Fuhrer, 21 saat önce yazdı:

hocam ben 1 hafta 3 ıu gh kullandım yan etkılerden bıraktkım bırakalı 13 14 gun oldu sabahları sırt omuz agırıs ayak başparmagında bılekde özelıkle ellerde parmaklada felaket agrı oluyor sabah 2 3 saat ellerimi kullanamıyorum gibi birsey ne zaman geçer bu yan etkıler birde gh kullanırken süt ürünleri kesınlıkle tüketmeyin dediler ben biraz süt ürünleri fazla tüketen bırısıyım acaba dogrumu bu olay 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.008
r2maru1, 27 dakika önce yazdı:

hocam ben 1 hafta 3 ıu gh kullandım yan etkılerden bıraktkım bırakalı 13 14 gun oldu sabahları sırt omuz agırıs ayak başparmagında bılekde özelıkle ellerde parmaklada felaket agrı oluyor sabah 2 3 saat ellerimi kullanamıyorum gibi birsey ne zaman geçer bu yan etkıler birde gh kullanırken süt ürünleri kesınlıkle tüketmeyin dediler ben biraz süt ürünleri fazla tüketen bırısıyım acaba dogrumu bu olay 

sanırım cinnatropin kullanıyorsun, bu yaşadığın durumun sebebi dimer oranının yüksek olması. Cinnatropin en kalitesiz büyüme hormonlarındandır, çalışan seriye denk gelmişsin ve seni böyle süründürüyor 3 ünitede bile. Bence bu dozda bu yan etkileri almanın sebebi ürünün kalitesizliğinden.

Genotropinde de bu etkileri yaşarsın, ama 6 ünitede yaşarsın atıyorum. %99.9 saflık olur genotropin ve dimer içermez, %90 saflıkta olur cinnatropin ve yüksek oranda dimer içerir. Yan etkileri yaşaman demek ürünün doluluğu anlamına gelmiyor bir bakımdanda. Süt ürünleri konusunda kesmeyi dene, ama senin sorunun bence dimer oranının yüksek olduğundan kullandığın ilacın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    2
Fuhrer, 7 dakika önce yazdı:

sanırım cinnatropin kullanıyorsun, bu yaşadığın durumun sebebi dimer oranının yüksek olması. Cinnatropin en kalitesiz büyüme hormonlarındandır, çalışan seriye denk gelmişsin ve seni böyle süründürüyor 3 ünitede bile. Bence bu dozda bu yan etkileri almanın sebebi ürünün kalitesizliğinden.

Genotropinde de bu etkileri yaşarsın, ama 6 ünitede yaşarsın atıyorum. %99.9 saflık olur genotropin ve dimer içermez, %90 saflıkta olur cinnatropin ve yüksek oranda dimer içerir. Yan etkileri yaşaman demek ürünün doluluğu anlamına gelmiyor bir bakımdanda. Süt ürünleri konusunda kesmeyi dene, ama senin sorunun bence dimer oranının yüksek olduğundan kullandığın ilacın.

hocam bırakalı 13 gun oldu ne zaman duzelır kalıcı olcak dıye korkuyorum valla sabahları parmklarım yok gibi uyanıyorum oglene dogru duzelıyor aksam uymaya yakın yıne baslıyor :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.008
r2maru1, 4 dakika önce yazdı:

hocam bırakalı 13 gun oldu ne zaman duzelır kalıcı olcak dıye korkuyorum valla sabahları parmklarım yok gibi uyanıyorum oglene dogru duzelıyor aksam uymaya yakın yıne baslıyor :D 

bir fikrim yok, kalıcı olacağını sanmıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    370

Ünite işi igf1 e göre ayarlanmalı geçen forumda biri 2ui ile 500 küsür igf alıyordu ben 6ui ile 455 igf alıyorum 6 ay kullandım ayakkabılarım sıkmaya başladı daha fazla 6ui kullansaydım 7-8 tane ayakkabı boşa gidicekti 😂 ideal olan 300-350 igf arasında kalıp sürekli kullanmak igf'de fizyolojik sınırların çok üzerine çıkılmamalı bence yarışma kovalanmıyorsa uzun süreli yüksek growth kullanımının çok ağır bedelleri oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 29 dakika önce yazdı:

Ünite işi igf1 e göre ayarlanmalı geçen forumda biri 2ui ile 500 küsür igf alıyordu ben 6ui ile 455 igf alıyorum 6 ay kullandım ayakkabılarım sıkmaya başladı daha fazla 6ui kullansaydım 7-8 tane ayakkabı boşa gidicekti 😂 ideal olan 300-350 igf arasında kalıp sürekli kullanmak igf'de fizyolojik sınırların çok üzerine çıkılmamalı bence yarışma kovalanmıyorsa uzun süreli yüksek growth kullanımının çok ağır bedelleri oluyor.

1 haftadır 6ıu başladım, karpal tünel vs. en ufak sıkıntı yok ama biraz uyku yapmaya başladı gibi. Geceleri son öğünle metformin başladım. Base igf testini yaptırmıştım, bir süre 6 ile gidicem bakalım sonra bi test daha vericem. Ciddi yan etki görmediğim sürece duruma göre doz arttırabilirim bulkta iyi gider kışın 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.193
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

1 haftadır 6ıu başladım, karpal tünel vs. en ufak sıkıntı yok ama biraz uyku yapmaya başladı gibi. Geceleri son öğünle metformin başladım. Base igf testini yaptırmıştım, bir süre 6 ile gidicem bakalım sonra bi test daha vericem. Ciddi yan etki görmediğim sürece duruma göre doz arttırabilirim bulkta iyi gider kışın 😅

6iu bu dediklerin imkansiz gibi duruyor :) gh testine girdin mi sonuclari paylasir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: Dortmunt
      Herkese merhabalar,
      Bilgisi olan ve kullanım yapanların burada yorum yapmalarını rica edeceğim genellikle 1-3 ünite kullanımı tavsiye ediliyor fakat bu dozajlamalarda bile insülin hassasiyeti gibi olumsuzluklar görmekteyim yan etki açısından.
      SORULARIM:
      Anti-aging için Gh kullanımı ne kadar ne süre ile yapılmalı? Doz yükleme oranı ne olmalı? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Artık biraz daha kür olarak yapmak istediğimden bir tik daha fazla mg testosteron ve biraz da büyüme hormonu eklemek istiyorum. Testosteronu her 2 haftada bir 50 mg arttıracağım en sonunda 375 mg da duracağım ve öyle devam edeceğim ayriyeten 3 iu da cinnatropin eklemeyi planlıyorum hem yağ yakımı hem de uyku kalitesini arttırma gibi özelliklerinden dolayı denemek istiyorum.
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 200mg Büyüme hormonu 3iu (Eklemeyi planlıyorum) SORULARIM:
      Sizce bu modifikasyon mantıklı mı? Kullanacağım 3iu yeterli olur mu? Konuya katılım gösteren fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp