Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Batarya

Güncel kan testi sonuçlarım hk.

Önerilen İletiler

hectordoyle    851
Batarya, 5 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar herkese iyi sağlıklı günler dilerim. Sırbistan Balkan yarışması sonra bir off sezon geçirdim 1.5 aydır TRT yapıyordum ve son 15 gündür testo dahi almıyorum bugün kan tahlillerimi yaptırdım ve tekrar bulk sezonuna giriş yapacağım sonuçlarımı yorumlar mısınız ve güncel formumu paylaşıyorum teşekkür ederim. @Fuhrer @hectordoyle @Komutan @Wassat26 @Rma

IMG_4238.jpeg

IMG_4237.jpeg

IMG_4236.jpeg

IMG_4235.jpeg

Kan tahlilinde sorun yok ama birdahaki sefere kan tahlillerine Sistatin C değerini de eklemen çok daha iyi olur, böbrekler hakkında daha net bir şey söyleyebiliriz bu değer sayesinde. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Batarya    22
hectordoyle, 2 saat önce yazdı:

Kan tahlilinde sorun yok ama birdahaki sefere kan tahlillerine Sistatin C değerini de eklemen çok daha iyi olur, böbrekler hakkında daha net bir şey söyleyebiliriz bu değer sayesinde. 

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için, Hct yüksek biraz onu nasıl düşürebilirim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
Batarya, 14 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için, Hct yüksek biraz onu nasıl düşürebilirim?

Kan vermeden önce en az 1 litreye yakın su içmen gerekiyor, eğer su içmeden kan verdiysen yüksek çıkması normaldir ama o kadar da yüksek değil HCT değerin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    240
Batarya, 9 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar herkese iyi sağlıklı günler dilerim. Sırbistan Balkan yarışması sonra bir off sezon geçirdim 1.5 aydır TRT yapıyordum ve son 15 gündür testo dahi almıyorum bugün kan tahlillerimi yaptırdım ve tekrar bulk sezonuna giriş yapacağım sonuçlarımı yorumlar mısınız ve güncel formumu paylaşıyorum teşekkür ederim. @Fuhrer @hectordoyle @Komutan @Wassat26 @Rma

IMG_4238.jpeg

IMG_4237.jpeg

IMG_4236.jpeg

IMG_4235.jpeg

Öncellikle maşallah abi form yerinde hâlen. Kan iyi görünüyor ama vücudunda stress birikmesi var asitlik oranı yükselmiş sıvı giriş çıkışına dikkat et. Üre miktarını ve ggtni azaltman senin için iyi olur tekrar bulk sürecine girmeden önce. Yeşillik tüketimini özellikle potasyumlu yiycek tüketimini arttırabilirsin bu stresi azaltıcaktır. Karbonhidratının belli bir kısımını patatesten vs. Alman iyi olur potasyum açısından. Yerinde olsam 1 ünitede kan bağışlardım kan temizlenme hızını arttırır senide rahatlatırdı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    87
Batarya, 13 saat önce yazdı:

IMG_4238.jpeg

IMG_4237.jpeg

IMG_4236.jpeg

IMG_4235.jpeg

Merhaba, hgb,hct yüksek kan 1 ünite kan vermeni tavsiye ederim. sonrasında tam kan değerlerini takip ederek periyodik kan bağışlarına/imhalarına devam edebilirsin. Kızılay almayabilir bu değerde kanı, dahiliye hallediyor imha şeklinde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    22

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum Allah razı olsun yorumlarınızı dikkate alacağım daha iyi bir seviyede tekrar görüşmek üzere ❤️

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    83
Batarya, 14.09.2026 - 18:10 yazdı:

IMG_4238.jpeg

IMG_4237.jpeg

IMG_4236.jpeg

IMG_4235.jpeg

Merhaba, Formun da Testlerin de Gayet Yerinde. Rabbim yolunu bahtını açık eylesin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    24
Batarya, 18.05.2026 - 16:16 yazdı:

Herkese iyi günler sağlıklı günler arkadaşlar,

Öncelikle geçen hafta Balkan Cup Yarışmasında Musculer Fizik kategorisinde 2. Lik elde ettim bu başarımın altında hepinizin emeği var buradaki konulardan çok faydalandım çok bilgilendim elimden geleni yaptım hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim. Yarışmam biteli 1 hafta oldu ve bugün kan testi verdim sonuçlarını yorumlar mısnız ona göre bir yol planı çıkaracağım. Teşekkür ederim.

IMG_3312.jpeg IMG_3311.jpeg IMG_3310.jpeg

hocam konu dışı ama bu süreçte dozajlarınız neler ve hangi marka kullandınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    22
gönderildi (düzenlendi)
Human, 18.09.2026 - 13:38 yazdı:

hocam konu dışı ama bu süreçte dozajlarınız neler ve hangi marka kullandınız

Hocam paylaştığım formda 500 prop 400 masteron 50 mg turinabol kullanıyordum ama 1 hafta 500 prop 400 maste diğer hafta 500 maste 400 prop şeklinde kullandım birde haftada 8 mg Ngenla GH kullandım ve kullanmaya devam ediyorum GH ilaçlar Elsyan Pharma

tarihinde Batarya tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: beyinzelzelesi
      Merhaba herkese forumda yeniyim.
      Ekteki test sonuçları hiç bir küre girmeden 1 yıllık ara ara aksatarak spor yapılarak verilmiş testtir. bu sonuçlar hakkında bilginize ihtiyacım var. Dün ilk kürüme only testo olarak haftalık 400mg vurularak başladım, test sonuçlarıma göre nasıl davranmalıyım ilerleyen süreçlerde nasıl davranmalıyım kürü yazın sonuna kadar devam ettirmeyi düşünüyorum malum devlet hastahenesinde test verdirmek zor anca bunları alabildim 
      3 günde bir proviron haftada bir armideks yutmayı düşünüyorum evet ezbere belki kötü bir tercih testlere göre gidilmesi gerek ama test yaptırmak çok zor ayda bir bir buçuk ayda bir kez test vermeye çalışacağım 
      Ayriyeten aranızda epslion ürünlerini kullananlar var mı memnunmusunuz?
      Yaş 21 Kg 79 

• Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün kaçıncı haftasında olduğumu bilmiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 750mg Deca durabolin 750mg Kullanıyorum marka nessie tahlillerin hepsi çıkmamış devamı çıkınca atarım muhtemelen demir eksikliği var, aklıma takılan bi soru var alt niye bu kadar yüksek çıkmış normalde 40-50 çıkardı zphc kullandığım dönemler.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Sönmezzz
      Merhaba 
      Testo ve masteron  4 aylık kür sonu tahliller ektedir. Sizce durum nasıl değerlendirebilir misiniz? Trt devam edeceğim yaz boyunca.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp