Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ascendxt

Uzun bir aradan sonra yeni kür serüvenim hk. (test+bolde+npp) bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

ascendxt    3

Hocalarım merhaba,

4.kürümü yapacağım en son kürümü 7 ay önce,

GEÇMİŞTE YAPTIĞIM KÜR İÇERİĞİ:

• Testosteron
  • Boldenon
  • Npp
  • Dinabol

Şeklinde yaptım genellikle hep sporu yap bırak yap bırak yapan birisiyim dengesizliğimin bende farkındayım ama psikolojik etkenler erkek hali ergenlik hali derken maddiyat bu tür hareketlerde bulundu 6 aydır spora gitmiyordum son 1 aydır spora gidiyorum ve tekrardan kendimi mental olacak topladığımı ve hazır olduğumu hissediyorum artık spor bir hayat parçam olacak hep gideceğim her neyse. Hiçbir kürümde arimidex olsun dostinex tarzı bir şey kullanmadım tahlillerim kürlerimde olması gerektiği gibi çıktı Jinekomasti sorunuyla hiçbir zaman karşılaşmadım ama e2 bir ilaç markası vermeyeceğim boldenon yüzünden sıfırlandı tüm kemiklerim kıtlaya kıtlaya yürüyordum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.76
  • Kg: 64

YENİ DENEMEYİ PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ: (24 hafta)

• Testosteron 300 (1 ay sonra 500)
  • Boldenon 300 (1 ay sonra 500)
  • Npp 300
  • Anapolon 30

Planlıyorum yüksek dozdan ziyade stabil şekilde gitmek daha mantıklı bence! npp kür sonu son 5-6 hafta 150-200 şeklinde kullanmayı düşünüyorum totalde 30 haftalık bir kür var 80 kilolara çıkma hedefim var!

MCT GRUPLARIM:

• hepasafe
  • Meryem Ana Dikeni Ekstresi
  • Enginar Ekstresi
  • Kadın Tuzluğu ekstresi
  • Safran ekstresi
  • C vitamini
  • Multi vitamin
  • liv52
  • nac600

İleride düşünebilirim her sabah enginar suyu özü iciyorum genel hayatımda kolajen ve sığır jelatini opsiyonel beslenme konusunda sabit bir beslenme rutinim vardır eskiden beridir sizler olsun hocalarım olsun öğrendiğim fazla çeşitlilik yok has bir şekilde.

• SABAH
  • 2 yumurta
  • 100  yulaf
  • 200 ml süt
  • ÖĞLEN
  • 200 pirinç
  • 200 tavuk
  • 15 gram badem
  • AKŞAM
  • 200 pirinç
  • 200 tavuk
  • 15 gram badem

Spor sonrası gece bir öğünüm oluyor 100 gram makarna her öğünümde yeşillik vardır sabit olarak günlük 40 gram protein tozu içiyorum gerektiği kadar beslenme listesinde total olarak 20-25gram zeytinyağı bulunuyor köyümden kendim ağaçtan toplayıp çıkarıyorum önerileniniz nelerdir? :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Superlevye    12

Yaş boy kilo bilgileri ile birlikte form fotoğrafı olursa üstatlar daha rahat yardımcı olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    66

Merhaba,

Aynı zamanda kür öncesi tahlillerini paylaşabilirsen ona göre yardımcı olabiliriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    66
ascendxt, 5 saat önce yazdı:

23 yaşımdayım 176 boy 64 kilo civariyim @Komutan

üstadım ekte hiç bir kan tahlilin, formun vs. yok. Eğer amacın sadece kilo alımı üzerineyse Bolca yemek yemekten başlayabilirsin.

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29

Knk ztn npp güçlü bir ilaç bence anapolon hiç ekleme vücuduna yazık sabahki yumurtayıda biraz arttırabilirsin ama şu şekil yaparsın 2 yumurta sarısıyla 3 yumurta beyazı 

Yumurtaların kullanmadığın sarılarını biriktir bir şişede mama ile sokaktaki kedi köpeğe ver çok sağlıklı onlar için bak sevapta işlemiş olsun hadi gene iyisin 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
Rma, 16 saat önce yazdı:

Knk ztn npp güçlü bir ilaç bence anapolon hiç ekleme vücuduna yazık sabahki yumurtayıda biraz arttırabilirsin ama şu şekil yaparsın 2 yumurta sarısıyla 3 yumurta beyazı 

Yumurtaların kullanmadığın sarılarını biriktir bir şişede mama ile sokaktaki kedi köpeğe ver çok sağlıklı onlar için bak sevapta işlemiş olsun hadi gene iyisin 😅

Npp güçlü bir ilaç evet biliyorum kür sonuna ekleyeceğim için anapolon kick start denemek amaçlı demiştim uzun ester açılana kadar 2-3 hafta götürür beni diye yukarıda arkadaş yemek yiyebilirsin demiş biraz küçük görmüş anlasılan kan testlerime ulaşamıyorum kür içinde tüm değerlerim stabil olması gerektiği gibiydi dht taklidi boldeden dolayı bir süre e2 sıfırlanmıştı harici bir sorun yok.

IMG_0361.jpeg

testo bolde 400 400 mg 3 ay sonrası 

IMG_7938_Original.jpeg

Kan testinde e2 sıfırlandığı dönemim. güncel formumda biraz daha sulu kütle gitmiş halidir biraz hızlı bir başlangıç istiyorum sonrasında çıtayı düşük tutup stabil gideceğim önerileriniz nelerdir ilaç olarak ilk baş npp ilede deneyebilirim yada anapolon kick start mı kür sonu npp devam mı npp biraz duygusallaştırdı yalan olmasın decayı çok tatmak istiyorum ama bu nedenden korkuyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    66
ascendxt, 3 saat önce yazdı:

a arkadaş yemek yiyebilirsin demiş biraz küçük görmüş anlasılan 

bu forum da kimse kimseyi küçük düşürmez !

söylememin amacı ısrarla bilgi isteyip, bize detay sunmaman. Vücudunu ve tahlillerini bilmiyorum. Hiç bir şeyini bilmeden sana nasıl farmakoloji önerebilirim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    35
Komutan, 1 saat önce yazdı:

a arkadaş yemek yiyebilirsin demiş biraz küçük görmüş anlasılan 

Dostum arkadaşın demek istediği farklı neyse sana şunu söyleyeyim 4. kürün olduğunu söylüyorsun ama hala 64 kilodasın bence sorunun beslenme ve disiplinde diye düşünüyorum önce beslenmeni oturt ondan sonra kürü entegre edebilirsin başarılar dilerim.

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3

Merhaba hocalarım öncesinde bir konu açmıştım fakat tam karar almamıştım ilaç stoğu yaptım ve 2 hafta içinde başlamayı düşündüğüm bir kür planım var daha önce 3 kür deneyimim oldu disiplinim yok 7 aydır kürde değildim sporuda bırakmıştım duygusal maddiyatsal erkeksel problemlerden dolayı verimimde bayağı düşmüştü artık güzel bir karar aldım ve tam gaz devam etmek istiyorum 1 aydır natty devam ediyorum. amacım yaza dolu girmek hafif büyümek istiyorum.

BOY KİLO YAŞ

• 23 YAŞ
  • 176
  • BOY 64KG

3(kür deneyimlerim)

• testo bolde turinabol 18 hafta
  • testo bolde danabol 24 hafta
  • testo bolde npp 28 hafta (en çok verim aldığım kür)

Yeni kür planlamam

• Toplamda 24.hafta olacak şekilde 
  • İlk ay 250 testo 250 bolde 50mg anapolon(2-3 hafta bırakacağım)
  • ilk aydan sonra kür bitiminde kadar 400 400 yada 500 500 devam edip son 5-6 haftaya npp 200mg eklemeyi düşünüyorum

Yüksek bir dozda gözüm yok pekte hurcalamak istemiyorum inciğine cinciğine önerilere açığım her şekilde

Beslenme:

• 100 yulaf 
  • 2 haslanmış yumurta
  • totalde 400 pirinç 400 tavuk 
  • 2.ölçek gainer 
  • 100gr rice cream 
  • 100 gram makarna 
  • totalde 20-25gram zeytinyağı
  • 50-100 gram arası badem

MCT:

• c vitamini-multivitamin
  • 250 deve dikeni-200mg kadın tuzluğu-100mg enginar-100mg karahinbida ekstresi
  • Liver6 1 hap--250mg deve dikeni tohumu-karahinbida 100mg 
  • her sabah aç karnına enginar suyu 

Sorularım

EN SON KÜRÜMDEN KALMA TESTO BOLDE NPP kürümün bitmesine 2 hafta kala kan tahlillerim 

• 400 testo 400 bolde 150npp ile olan formum budur sizce ileride yarışmalık bir genetiğim ileriye dönük bir güzel form yaratabilir miyim?
  • Son olarak anapolon etkisi hakkında tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

IMG_7938_Original.thumb.jpeg.71c438a2f9eccc76eac5ef8408cac2e7.jpeg 1.png  2.png 3.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258

Östrojenin çok düşükmüş npp eklem sorunlarını biraz maskelemiştir testoyu 400 başla boldeyi 250 anapolonu da hiç kullanma anapolon kullanıcağına enjeksiyonun dozlarını yükselt 24 haftalık bir küre mahvedilmiş lipid ve karaciğerle başlamanın bir anlamı yok illaha oral kullanıcam diyorsan eksik bölgeni çalıştığın günler dil altı 25-50mg pre workout anapolon kullanabilirsin haftada 1-2 kez.

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
berkay16, 4 dakika önce yazdı:

Östrojenin çok düşükmüş npp eklem sorunlarını biraz maskelemiştir testoyu 400 başla boldeyi 250 anapolonu da hiç kullanma anapolon kullanıcağına enjeksiyonun dozlarını yükselt 24 haftalık bir küre mahvedilmiş lipid ve karaciğerle başlamanın bir anlamı yok illaha oral kullanıcam diyorsan eksik bölgeni çalıştığın günler dil altı 25-50mg pre workout anapolon kullanabilirsin haftada 1-2 kez.

Daha önce hiçbir kürümde arimidex dostinex tarzı ilaçlar kullanmadım ostrojenim yükselmiyor çokta kilo alamıyorum  boldenon oranımıda tam bilmiyorum bir dönem e2 sıfırlanmıştı çok zor ama tuhaf bir şekilde iyi büyüyordum anapolona gelirsek hiç denemedim 64 kiloyum 2-3 hafta kullansam 67-68 leri görürmüyüm biraz motivasyon kaynağı açısından haftada 1-2 kez anapolon bir etkisi olur mu peki tek bu ilaç konusunda bilgim pek yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258
ascendxt, 1 dakika önce yazdı:

Daha önce hiçbir kürümde arimidex dostinex tarzı ilaçlar kullanmadım ostrojenim yükselmiyor çokta kilo alamıyorum  boldenon oranımıda tam bilmiyorum bir dönem e2 sıfırlanmıştı çok zor ama tuhaf bir şekilde iyi büyüyordum anapolona gelirsek hiç denemedim 64 kiloyum 2-3 hafta kullansam 67-68 leri görürmüyüm biraz motivasyon kaynağı açısından haftada 1-2 kez anapolon bir etkisi olur mu peki tek bu ilaç konusunda bilgim pek yok

Anapolon en toksik 2-3 oraldan biri karaciğer enzimlerini çok bozarsan iştahını keser 2-3 hafta çok sorun olmaz muhtemelen ama çok enteresan bir ilaç dht türevi ama aşırı su tutumu yapıyor progestojenik aktivite gösteriyor gibi duruyor tam kanıtlı değil ama gyno yaşayan insanlar var sodyum tüketimine dikkat etmezsen su topuna dönersin ilacın ar afinitesi hesaplanamamış çok şahsına münhasır bir ilaç 😂 ya çok seversin ya da nefret edersin dene bakalım. E2 kısmına gelicek olursak bolde e2 yi çok düşürür ben şuan 380 testo 175 bolde kullanıyorum 380 testo 250 başladım e2 24 geldi sen de 250 test 250 bolde kullanırken 14 gelmiş muhtemelen 400/250 kullanırsan 25-30 arası gelir e2 500/250 de deneyebilirsin e2 testi verirsin duruma göre değiştirirsin dozlarını

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

Anapolon en toksik 2-3 oraldan biri karaciğer enzimlerini çok bozarsan iştahını keser 2-3 hafta çok sorun olmaz muhtemelen ama çok enteresan bir ilaç dht türevi ama aşırı su tutumu yapıyor progestojenik aktivite gösteriyor gibi duruyor tam kanıtlı değil ama gyno yaşayan insanlar var sodyum tüketimine dikkat etmezsen su topuna dönersin ilacın ar afinitesi hesaplanamamış çok şahsına münhasır bir ilaç 😂 ya çok seversin ya da nefret edersin dene bakalım. E2 kısmına gelicek olursak bolde e2 yi çok düşürür ben şuan 380 testo 175 bolde kullanıyorum 380 testo 250 başladım e2 24 geldi sen de 250 test 250 bolde kullanırken 14 gelmiş muhtemelen 400/250 kullanırsan 25-30 arası gelir e2 500/250 de deneyebilirsin e2 testi verirsin duruma göre değiştirirsin dozlarını

400 250 ile başlayabilirim aslında ama 1.ay sonu ben testoyu 500 üstü çıkarma taraftarı olmuyorum hiç 400 400 mü gidebilirim kür sonuna kadar 1.ay sonrasında bir değişim ne yapıla bilir bu sefer tamamen tecrübelileri dinleyeceğim kendi kafamdan çok çektim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Bolde gibi ilacın masrafına girecegine testo npp devam etsen cok daha fazla büyürsün boldenonsuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258
ascendxt, 2 dakika önce yazdı:

400 250 ile başlayabilirim aslında ama 1.ay sonu ben testoyu 500 üstü çıkarma taraftarı olmuyorum hiç 400 400 mü gidebilirim kür sonuna kadar 1.ay sonrasında bir değişim ne yapıla bilir bu sefer tamamen tecrübelileri dinleyeceğim kendi kafamdan çok çektim

Boldenone dozu arttırmanı tavsiye etmem yine e2 çok düşer eğer npp ile sorun yaşamadıysan npp ekleyebilirsin yine 200-250mg veya yaz geliyo masteron olabilir 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
gönderildi (düzenlendi)
Ferdikra, 2 dakika önce yazdı:

Bolde gibi ilacın masrafına girecegine testo npp devam etsen cok daha fazla büyürsün boldenonsuz

Hocam elimde stock ilaç kaldı o sebepten yazdım npp 5-6 hafta anca kullanırım beni adet dönemindekiler gibi triplere sokuyor 24 haftalık bir kürde npp yi ne kadar kullanabilirim ki şahsen 6 haftadan sonra kullanmayın diyolar düz testomu gideceğim 

tarihinde ascendxt tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258
ascendxt, 58 dakika önce yazdı:

Hocam elimde stock ilaç kaldı o sebepten yazdım npp 5-6 hafta anca kullanırım beni adet dönemindekiler gibi triplere sokuyor 24 haftalık bir kürde npp yi ne kadar kullanabilirim ki şahsen 6 haftadan sonra kullanmayın diyolar düz testomu gideceğim 

anladım o zaman ya hiç kullanma ya da kürün başında boldenin kafası gelene kadar kullan npp kısa ester olduğu için daha çabuk açılır bitince ilaç kesersin dozaj yükseltmek istiyorsan testo ve bolde oranını koruyarak yükseltmen gerek sadece boldeyi yükseltirsen olmaz 400/250 600/375 gibi yoksa e2 çok baskılanır veya ai etkisi göstermeyen bir ilaç ekleyeceksin masteron,dhb,tren,deca gibi çok da bir seçeneğin yok aslında testo bolde dozunu arttır bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NilahSom    0
berkay16, 3 saat önce yazdı:

anladım o zaman ya hiç kullanma ya da kürün başında boldenin kafası gelene kadar kullan npp kısa ester olduğu için daha çabuk açılır bitince ilaç kesersin dozaj yükseltmek istiyorsan testo ve bolde oranını koruyarak yükseltmen gerek sadece boldeyi yükseltirsen olmaz 400/250 600/375 gibi yoksa e2 çok baskılanır veya ai etkisi göstermeyen bir ilaç ekleyeceksin masteron,dhb,tren,deca gibi çok da bir seçeneğin yok aslında testo bolde dozunu arttır bence.

Hocam 750 testo 500 bolde nasıl

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258
NilahSom, 51 dakika önce yazdı:

Hocam 750 testo 500 bolde nasıl

Kişiden kişiye çok değişiyor 2:1 oranla başlayıp teste göre doz güncellemek en mantıklısı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Kişiden kişiye çok değişiyor 2:1 oranla başlayıp teste göre doz güncellemek en mantıklısı

anladım hocam teşekkürler testo bolde 400 250 olarak gideceğim deca npp biraz tribe sokuyor eksta bir durum olmuyor cok severim npp yi kürümün 1.ayın sonunda aynı şekil 400 testo 250 bolde mi gideyim yoksa 500 300 diye artırayım mı masteron vb ilaçları deneyimlemek isterim aslında tam olarak nasıl bir yol önerirsiniz kür içeriğim konusunda tüm ilaçlar konu kapsamı içinde .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
ascendxt, 10 saat önce yazdı:

Npp zaten 3.4 hafta devreye giriyor 6 hafta icin hiç kullanma daha iyi yada 10 15 hafta gidersin ama vücudun verdiği tepkiye göre olumsuz seyler yasıyosan hiç kullanma daha iyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
Ferdikra, 22 dakika önce yazdı:

Npp zaten 3.4 hafta devreye giriyor 6 hafta icin hiç kullanma daha iyi yada 10 15 hafta gidersin ama vücudun verdiği tepkiye göre olumsuz seyler yasıyosan hiç kullanma daha iyi 

Hocam forumda deca npp 10 hafta üstüne çıkmayın dedikleri için konuştum bana psikolojik dışı bir zararı yok aslında 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258
ascendxt, 15 dakika önce yazdı:

Hocam forumda deca npp 10 hafta üstüne çıkmayın dedikleri için konuştum bana psikolojik dışı bir zararı yok aslında 

Kaç mg kullanmıştın düşük doz dene ayrıca küründe dht türevi bir şey olmaması da yan etkiyi arttırıyor nandrolone testoyla rekabete giriyor 5-alfa-reduktaz enziminin bir kısmını kullanıyor hem dht düşüyor hem dhn oluyor kanında psikolojik yan etkiler beyindeki androjen reseptörlerine dhn tutunduğu için oluyor bir de işin progestojenik ayağı var tabi tek başına dhn sebep oluyor demek doğru olmaz düşük doz kullanıp yanına mümkünse masteron, primo ekleyip denemek lazım ben de cruise'da accutane kullanırken 50mg deca kullanmayı düşünüyorum accutane'ın kolajen sentezini %50 azaltma gibi sporcular için berbat bir yan etkisi var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
berkay16, 4 saat önce yazdı:

Kaç mg kullanmıştın düşük doz dene ayrıca küründe dht türevi bir şey olmaması da yan etkiyi arttırıyor nandrolone testoyla rekabete giriyor 5-alfa-reduktaz enziminin bir kısmını kullanıyor hem dht düşüyor hem dhn oluyor kanında psikolojik yan etkiler beyindeki androjen reseptörlerine dhn tutunduğu için oluyor bir de işin progestojenik ayağı var tabi tek başına dhn sebep oluyor demek doğru olmaz düşük doz kullanıp yanına mümkünse masteron, primo ekleyip denemek lazım ben de cruise'da accutane kullanırken 50mg deca kullanmayı düşünüyorum accutane'ın kolajen sentezini %50 azaltma gibi sporcular için berbat bir yan etkisi var.

150mg kullandım belkide kendim abartıyorumdur şunu söyleyebilirim kürün bitimine kadar son 5 hafta npp eklediğim dönem dedim asıl ilaca şimdi girmişim boldenondan pek bir etki alamadım ama dediğim gibi 175mg lar ile başladım kürün sonlarına doğru 400-400 çıkarttım çok düşük dozlarda gittim kürümde piramit sistemi doz yükseltmeme gerek varmı yoksa direkt 400-250 testo bolde 4-6 hafta gidip 6.haftadan sonra 500-350 gibi bir miktarda kürümün sonuna kadar gitmelimiyim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Rma
      Hocalarım hepinize Selamlar öncelikle iyi günler dilerim,
      Size basit bir özet geçmek isterim geçmişle alakalı testo + masteron biçimde gittiğim kürde ne yazık ki başıma gelen talihsiz olaylar kaybettiğim yakınlarım ve sınav stresi birleşince iyice mental açıdan çökmüştüm mevcut kürümü sonlandırıp TRT doz hayatıma devam etmeye başladım bu süreçte sporu fln saldım iyici haftada 1 gün fullbody idmana kadar düştüm aşırı pis beslendim 90 kilolardan 97 98 kilolara çıktım şimdi tekrardan birşeyler yapma isteği var içimde bu iğrenç yaşantımdan bıktım zaten. Diyet dönemime tekrar adım attım şu an ilaçları devreye sokmadığım için karb biraz yüksek toplam 2250 kalori 210 karb 250 protein 40 yağ alıyorum ilaçlar kana girince yağ protein sabit karbı 130 140 fln yapabilirim daha da inebilirim hatta yağdan da kısıp ilk başta mounjaro ile başladım bu arada diyete bu sadece süreç başlangıcında kullanacağım bir ilaçtır.
      Şu anda yapmak istediğim kür boldenon + testosteron enhantat kürü dozajlamalar için sizden tavsiye almak istiyorum net dozaj belirlemedim kafamda ve östrojen kontrolümü ben normalde 500 testo kullanırken haftada 2 arimidex ile 30larda tutuyordum bu yeni süreçte nasıl olucak ne yapmam gerek bir tavsiye vermeniz benim için çok kıymetli. Başlangıç olarak tren acetat ile haftada 200 yada 250 mg kullanmak istiyorum bu sadece hem trenin kendi üzerimde nasıl bir etkisi olduğunu gözlemlemek için hem de kick mantığında olması için. Kan tahlillerimi verdim fakat e nabza giremiyorum şu an fotoğraf çekmiştim hastanedeyken onları da yükleyemiyorum 8k fotoğraf çekmişim aptal gibi o yüzden birkaç değerimi yazayım siz ona göre bana öneride bulunun teşekkür ediyorum.
      KAN TESTİ VERİLERİ HK:
      Alt 33 Ast 40 Üre 15 Total testo 1133 E2 53  Başka referans dışı değerim bulunmuyor tamamen hepsi referans için sizin bana yardım için istediğiniz bir değer varsa ekleyebilirim. Form olarak birkaç foto ekleyebiliyorum sadece bu berbat formda utancımdan mazur görün. Son olarak definasyon da artım masteron vs. kullanmak istemiyorum çünkü pahalı ve etki almak için gerçekten yüksek doz kullanmam gerekiyor bütçe için zor bir durum primo zaten almış başını gitmiş bana tek seçenek EQ kalıyor geriye yapabilecek birşeyim yok isterdim primo ile kür yapmayı ama yapamam bu yüzden bana lütfen bu kür saçma bunun yerine primo masteron kullan falan demeyin lütfen. @Fuhrer @hectordoyle @AS1L @berkay16 @sven @GHOST @Askabar @SPECTRE @Ruthless @zoszos
      KULLANMAYI PLANLADIĞIM MARKALAR:
      Zphc testosteron Zphc boldenon Spectrum trenbolone PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİM:
      1-24 hafta Testo / dozajı size bırakıyorum 1-24 hafta Bolde / dozajı size bırakıyorum 1-10 hafta tren 200 yada 250 hafta tam belli değil GÜNCEL FORM:

• Yazan: Ysntnc
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Geçen yıl 10 haftalık sahte ilaç mağduriyetimden sonra, artık toparlanıp yeni kür planı için bu işin gerçekten ehli bir hoca ile çalışmaya başladım.%16-17 yağ oranı ile.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testo propianat tren ACe masteron clen NPP Sanırım fazlasıyla sert giriş yapıyorum. Prolaktini, östrojeni ne kadar ayakta tutabilirim bakacağız.
      MCT GRUPLARIM:
      nac 1200 milk liv52 omega d vit magnezyum GEÇMİŞ KÜR PLANIM:
      Kürüme bu şekilde başlayacağım tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var.
    • Yazan: mamibolone
      Selam hocalarım,
      Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.
      1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)
      Testosteron 500mg (24 hafta) Npp 300mg (12 haftadan itibaren) 2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :
      Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct) SORULARIM:
      Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır? Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir? Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir? KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ed4wert4
      Hayırlı Ramazanlar Abilerim, Kardeşlerim...
      Yeni bir küre başladım şu an 1. haftasındayım. Bu kür hakkında ne düşünüyorsunuz daha önce hiç igf1 lr3 kullanmadım araştırdığım kadarıyla reseptörleri canlı tutmak için yalnızca idman günleri idmandan hemen sonra kullanımını önerenler var dozajı hakkında da araştırma yaptım 50mcgnin iyi olacağına karar verdim yine de fikirlerinizi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 Kg: 80 Yaş: 22 KÜR İÇERİĞİM: (20 Hafta)
      Testosteron enanthate 500mg Boldenon 400mg Igf1 lr3 50mcg Bu dozajlamalar ve kullanımlar hakkındaki görüşlerinizi çok merak ediyorum daha önce benzer bir küre giren abilerim kardeşlerim var ise hafta hafta ne gibi değişimler görebileceğimi de öğrenmek isterim herkese hayırlı Ramazanlar tekrardan şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için...
    • Yazan: Ouzhannn
      Merhaba abilerim kardeşlerim dostlarım,
      Bilenler bilir beni çoğu eski kullanıcılar diyelim uzun süredir buralarda yoktum şimdi tekrar dönüş yapıyorum hayatin bize bazen neler yaşatacağını bilemiyoruz ama her şeye karşı mücadeleye devam ediyoruz 4-5 aya yakındır komple bıraktığım sporuma tekrar başladım mental olarak sorunlarımıda bırakıp çünkü boşanma sürecinden geçtim ve bu sürede her şeyi tükettim şimdi tekrardan @Loving Hocamın destekleriyle NOXY LAB. ürünleriyle harika form tutmuşken bıraktığımı geri kazanıp yerine yepyeni benle başlayacağım inşallah. Yine @Loving hocam ve NOXY LAB. gruplarıyla başlıyorum.
      GEÇMİŞ KÜR DENEYİMLERİM:
      YENİ KÜR İÇERİĞİM:
      Deca Testosteron Dainabol Şuan 4.Haftadayım ve Bırakmadan önceki formum.

Bırakıp 4-5Ay sonra başlangıcım:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.