Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

alpxieg

Kür dönemi kan testi sonuçlarım hk. (lh ve fsh seviyelerine dikkat)

Önerilen İletiler

alpxieg    2

Merhaba arkadaşlar,

Bundan yaklaşık 3 ay önce testosteron+bolde kürümü bitirdim kürdeyken sadece orjinal zphc kullandım kür sonrası ise 2 aydır haftalık 250 mg testo ile devam ediyorum masraf olmaması açısından iran enantat kullanmak istedim geçen ay aşırı dip olan lh fsh değerlerim şuan üst sınıra yakın bu şekilde çıkması aşırı garip geldi çalıştığım kişi yaşından ötürü ve dozdan ötürü olma ihtimali var ama yinede markayı revize edelim dedi total testo beklenenin çok altında diyor çevremdeki herkes daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ?

KAN TESTLERİM:

IMG_1761.jpeg IMG_1760.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.176

Kür oncesi değerin varsa koy bakalim

Yoksa kur oncesi değerin

Bu konuda burak hoca anlatmış okursan anlayacaksın sebebini 

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    2
SPECTRE, 3 saat önce yazdı:

Yoksa kur oncesi değerin

Maalesef kür öncesi değerim yok en büyük pismanliklarimdan birisi kür içerisinde lh fsh hep 0 olduğu için şuan bu şekilde olmasını garipsedim sağlıksal bir problem olabileceğini düşündüm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    2
Wassat26, 2 dakika önce yazdı:

Tek testis misin

Yok hocam hayır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    60

alttaki testi enantat kullanirken yaptırdın sanırım? çok saçma sanki iran enantatin içine klomen basmışlar gibi bir etki olmuş , hormon testi sonuçları yanlış olabilir bilemedim,enantat kullanan birisinin lh fsh 0 a yakin olması lazım, hem lh fsh yüksek hem total testo yüksek etkisi sadece klomen ile yapılır  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    94

Kür esnasında yani mevcutta testo ile devam ederken klomen veya tamoksifen türevi ilaç kullanıyor musun ? Aksi halde testo içinde  hcg vb türevi de olabilir diyeceğim de pek mantıklı olmaz. Testiste kitle vesaire olma durumu da olabilir bir doktor muayenesine gitmek yararlı olacaktır şahsi görüşüm.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    2
makro1178, 8 saat önce yazdı:

Kür esnasında yani mevcutta testo ile devam ederken klomen veya tamoksifen türevi ilaç kullanıyor musun ? Aksi halde testo içinde  hcg vb türevi de olabilir diyeceğim de pek mantıklı olmaz. Testiste kitle vesaire olma durumu da olabilir bir doktor muayenesine gitmek yararlı olacaktır şahsi görüşüm.

Testosteron dışında herhangi bir şey kullanmadım cuma günü tekrar doktora gideceğim perşembe günü dozu yükseltip testi versem teste etkisi yansır mı acaba ?

0xhex, 13 saat önce yazdı:

alttaki testi enantat kullanirken yaptırdın sanırım? çok saçma sanki iran enantatin içine klomen basmışlar gibi bir etki olmuş , hormon testi sonuçları yanlış olabilir bilemedim,enantat kullanan birisinin lh fsh 0 a yakin olması lazım, hem lh fsh yüksek hem total testo yüksek etkisi sadece klomen ile yapılır  

Evet enantat kullanırken verdim 2 testi de bende laboratuvarda hata olduğunu düşündüm ama ikisininde yüksek gelmesi çok zor bir ihtimal gibi geldi doktora gideceğim bir problem yoksa marka değiştirip devam ederim muhtemelen aldığım satıcı güvenilir aslında humax zphc nessie satıyor iranlar problemli mi acaba diye düşünüyorum testo yerine sadece yağ mı var diye düşündüm ama 2 ayda değerlerin bir anda normale dönme ihtimali imkansız gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    94
alpxieg, 10 saat önce yazdı:

Testosteron dışında herhangi bir şey kullanmadım cuma günü tekrar doktora gideceğim perşembe günü dozu yükseltip testi versem teste etkisi yansır mı acaba ?

0xhex, 22 saat önce yazdı:

Tedbir için yine bir önceki gün enjeksiyon yapmamakta fayda var şahsi görüşüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    919
SPECTRE, 24.03.2026 - 11:04 yazdı:

Yoksa kur oncesi değerin

Hocam bu tez kesinlikle doğru ama şunu denemeli arkadaşım @alpxieg sustanon al eczaneden  dostum 2 hafta kullan haftalık 500mg bölerek al onu da. 2 hafta son enjeksiyonun ertesi sabah kan ver sonuç total böyle çıkarsa yine hocanın dediğine gelirsin total sıkıntılı genetiğinde ama baktın +1200 +1500 +3500 ölçme birimi neyse artık geçerse ilaç sıkıntılıdır çok net @Loving Burak hocamdan alıntıdır buda dediği yöntemle salon veya çevremdeki çoğu sporcuda bu sorunları çözdük. Zaten dikkat edin @Loving asla steroid desteği verirken kan testini görmeden adamın totalini görmeden destek vermediğini söylüyor sebebi de tam olarak bu gibi konular açılmasın adı lekelenmesin diye. (hocam affola kişisel konuşmaları paylaştım ama yeni arkadaşların selameti için tamamen)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    2
GHOST, 10 dakika önce yazdı:

Hocam bu tez kesinlikle doğru ama şunu denemeli arkadaşım @alpxieg sustanon al eczaneden  dostum 2 hafta kullan haftalık 500mg bölerek al onu da. 2 hafta son enjeksiyonun ertesi sabah kan ver sonuç total böyle çıkarsa yine hocanın dediğine gelirsin total sıkıntılı genetiğinde ama baktın +1200 +1500 +3500 ölçme birimi neyse artık geçerse ilaç sıkıntılıdır çok net @Loving Burak hocamdan alıntıdır buda dediği yöntemle salon veya çevremdeki çoğu sporcuda bu sorunları çözdük. Zaten dikkat edin @Loving asla steroid desteği verirken kan testini görmeden adamın totalini görmeden destek vermediğini söylüyor sebebi de tam olarak bu gibi konular açılmasın adı lekelenmesin diye. (hocam affola kişisel konuşmaları paylaştım ama yeni arkadaşların selameti için tamamen)

Sustanon özel bir detay mı yoksa herhangi bir esterde olur mu çünkü cyp ve enantat kullandım daha önce zphc 1500 üstüydü hepsinde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    919
alpxieg, 19 dakika önce yazdı:

Sustanon özel bir detay mı yoksa herhangi bir esterde olur mu çünkü cyp ve enantat kullandım daha önce zphc 1500 üstüydü hepsinde 

o zaman ilacın sorunlu zaten iran için çok red flag konu açılmaya başlandı artık uzak durun. Yukarıda yazdıklarımın hepsini unutabilirsin. lh  fsh için varikosel şüphem oluştu doktora gözük bi varikosel için. Ekstra ilaç kullanmadıysan bu lh fsh bilinçsiz şekilde klomen  vs gibi normal durmuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    2

Merhaba 1 hafta önce farklı bir konu daha açmıştım 250mg haftalık testo aldığım halde lh fsh üst sınırdaydı iran enantat kullanıyordum nessie testo geçtim perşembe 1ml 2 gün önce de 0.5 vurup dün test verdim iran enantat ile değerler tamamen aynı çıktı farklı hastanede verdim testi aldığım ilaçlar mı boş totalimin böyle çıkması normal mi bu konu sürekli kafamı kurcalıyor 

Test tarihleri sırasıyla 9 şubat , 23 mart , 30 mart 

IMG_1867.jpeg IMG_1865.jpeg IMG_1864.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734

satıcıya sonuçları attığında onun yorumu ne oldu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    2
Fuhrer, Şimdi yazdı:

satıcıya sonuçları attığında onun yorumu ne oldu?

İranı farklı satıcıdan alıyordum boştur dedim hiç muhattap olmadım ama güvenilir birisi daha öncesinde zphc humax almıştım testo bolde kullandım problem yaşamadım bu satıcıda zphc humax nessie satıyor siteden check ettiğimdede orjinal gözüküyordu satıcı ismi vermek yasak ama nessieyi aldığım satıcıdan ürün alan buradan çok üye gördüm ürünlerin problemli olduğunu düşünmüyorum öyle olsa bile kabul edeceğini hiç sanmıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    2

Merhaba pazartesi günü 400 mg testo 300mg bolde kullanmaya başladım aktif olarak aylardır haftalık 250mg testo alıyordum ve enjeksiyon günü yarım arimidex atıyordum testte ki civarda tutuyordu e2yi pazartesi günü ilaçları vurduktan 8-9 saat sonra test verdim kan değerlerimde müdahale etmem gereken bir durum var mı kolestrolüm yüksek çıktı ve artık arimidexi tamamen kesmeliyim değil mi ?

IMG_2100.jpeg IMG_2098.jpeg IMG_2099.jpeg IMG_2097.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266

400 testo 300 bolde kullanırken arimidex kullanmana rağmen e2 27 geliyorsa ya bolde boş ya da genetik bir anomalin var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    2
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 5 dakika önce yazdı:

400 testo 300 bolde kullanırken arimidex kullanmana rağmen e2 27 geliyorsa ya bolde boş ya da genetik bir anomalin var 

Daha ilk defa pazartesi vurdum boldeyi e2 30-35 arasında geziyordu boldem orjinal zphc.

O yüzden sordum bolde vurmaya başladığım için artık tamamen kesmeli miyim arimidexi diye

tarihinde alpxieg tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
berkay16, 43 dakika önce yazdı:

Boldenon ilk enjeksiyonda e2 yi düşürmeyebiliyor, kiminde 5. haftadan kiminde de 6.haftadan sonra e2 düşmeye başlıyor. Bende 3.haftadan sonra e2 düşmeye başladı mesela. Kimisinde de enjeksiyondan 48 saat sonra e2 düşüyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266
alpxieg, 2 saat önce yazdı:

Daha ilk defa pazartesi vurdum boldeyi e2 30-35 arasında geziyordu boldem orjinal zphc.

O yüzden sordum bolde vurmaya başladığım için artık tamamen kesmeli miyim arimidexi diye

Ben yeni başladığını görmemişim kan tahlilini görünce 4. 5. Haftadasındır diye düşündüm. Ben ai kullanmadan 190 testodan direkt 380 testo 250 boldeye geçmiştim hiç yüksek e2 yan etkisi yaşamadım ama zaten trt'de e2 70 lerde geziyordu bende e2 yan etkisi masteron kullanmıyorken 60-70 kullanıyorken 90+ da başlıyor o yüzden hissetmemiş olabilirim. Boldenone dozun testoya çok yakın olduğu için bence 2-3 haftaya e2 dip olur ai kullanma bence artık hatta testo dozunu 500 e çeksen daha iyi olur kendi dozlarını deneyip bulmadıysan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    2
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Ben yeni başladığını görmemişim kan tahlilini görünce 4. 5. Haftadasındır diye düşündüm. Ben ai kullanmadan 190 testodan direkt 380 testo 250 boldeye geçmiştim hiç yüksek e2 yan etkisi yaşamadım ama zaten trt'de e2 70 lerde geziyordu bende e2 yan etkisi masteron kullanmıyorken 60-70 kullanıyorken 90+ da başlıyor o yüzden hissetmemiş olabilirim. Boldenone dozun testoya çok yakın olduğu için bence 2-3 haftaya e2 dip olur ai kullanma bence artık hatta testo dozunu 500 e çeksen daha iyi olur kendi dozlarını deneyip bulmadıysan.

Maalesef kendi dozlarımı bilmiyorum 4. hafta test verip ona göre doz arttırmayı düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266
alpxieg, 4 dakika önce yazdı:

Maalesef kendi dozlarımı bilmiyorum 4. hafta test verip ona göre doz arttırmayı düşünüyorum 

4. Hafta test verdiğinde %95 e2 10 dan az olucak 5:3 2:1 gibi dozlarla başlayıp düzenleme yapmak tek seferde sonuca ulaşmanı sağlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    16
alpxieg, 2 saat önce yazdı:

Merhaba pazartesi günü 400 mg testo 300mg bolde kullanmaya başladım aktif olarak aylardır haftalık 250mg testo alıyordum ve enjeksiyon günü yarım arimidex atıyordum testte ki civarda tutuyordu e2yi pazartesi günü ilaçları vurduktan 8-9 saat sonra test verdim kan değerlerimde müdahale etmem gereken bir durum var mı kolestrolüm yüksek çıktı ve artık arimidexi tamamen kesmeliyim değil mi ?

Kürdeyken lh fsh nasıl açık kalmış? Kan üretmekten ferritin depon ve B12 boşalmış (demir) ve hgb ve hct değerlerin tehlikeli seviyelere gelmiş kan bağışı yapman lazım. Kür bitince B12 ve ferritini yeniden doldurman lazım. Kürde sakın doldurma hgb ve hct çok saçma yerlere gider. Kolestrol değerlerin çok kötü.

Güzel bir temizlik zamanı gelmiş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    2
Wassat26, 16 dakika önce yazdı:

Kürdeyken lh fsh nasıl açık kalmış? Kan üretmekten ferritin depon ve B12 boşalmış (demir) ve hgb ve hct değerlerin tehlikeli seviyelere gelmiş kan bağışı yapman lazım. Kür bitince B12 ve ferritini yeniden doldurman lazım. Kürde sakın doldurma hgb ve hct çok saçma yerlere gider. Kolestrol değerlerin çok kötü.

Güzel bir temizlik zamanı gelmiş.

500 testodan 250 ye çekince lh fsh üst seviyelere çıktı 2 ay içerisinde onu gerçekten bende anlamadım. Kolestrol için ator kullanmamı önerir misiniz günlük olarak ve kan bağışı için kızılayı kullanmam sıkıntılı olur değil mi özel hastanelere gitmem mi gerekiyor

berkay16, 29 dakika önce yazdı:

4. Hafta test verdiğinde %95 e2 10 dan az olucak 5:3 2:1 gibi dozlarla başlayıp düzenleme yapmak tek seferde sonuca ulaşmanı sağlar.

Tamamdır teşekkür ederim direkt 500e çekeceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    16
alpxieg, 14 dakika önce yazdı:

500 testodan 250 ye çekince lh fsh üst seviyelere çıktı 2 ay içerisinde onu gerçekten bende anlamadım. Kolestrol için ator kullanmamı önerir misiniz günlük olarak ve kan bağışı için kızılayı kullanmam sıkıntılı olur değil mi özel hastanelere gitmem mi gerekiyor

• Kızılay bu değerdeki kanı almaz hgb bakıyorlar 17.5-18 gelirse almıyorlar.
  • Özel hastaneye dahiliyeye gidip filebotomi kan eksiltme yaptırman lazım. 1 ünite alıp imha ediyorlar.
  • Benim şahsi görüşüm, vitamin mineral depoları boşalmış, lipid profil komple bozulmuş (kolestrol), kan çok koyulaşmış vs vs..
  • Bir pct ve dinlenme vakti gelmiş.

LH FSH tarafı çok ilginç, mg değerleri önemli değil dışardan iğneyi vurduğun an fsh lh sıfıra doğru gider senin nasıl açık anlamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: keydigger
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aylık süre içerisinde aktif only testosteron kullanımındayım. 6 hafta boyunca 500mg son 2 haftadır 750mg testosteron kullanıyorum. 
      SORUNLAR:
      İlaca başladıktan 2 hafta sonra kan testi yaptırdım ve total testosteron seviyem : 44.35µg/L çıktı referans aralığı 1,75 - 7,81! Bu hafta tekrardan kan testi yaptırdım tal testom 16.67 µg/L çıktı! Aynı hastanede yaptırdım iki testide. Testi enjeksiyonun hemen ertesi günü yaptırdım. Marka aynı ama şuan yeni aldığım flakonu kullanıyorum. SORULARIM:
      Doz arttırmama rağmen bu oran neden böyle çıkmış olabilir Kullandığım ilaç underdose olabilir mi? Yorum yapan, konuya katılım gösteren herkse teşekkürler.
    • Yazan: Blade438
      Merhaba Arkadaşlar,
      Öncelikle burada yeniyim ve açıkçası ilaç işinden oldukça korkuyorum ancak Tır Şoförü (düzensiz uykular) olmamdan ve zannediyorum genetik etkilerden ötürü testom ne zaman tahlil versem 200 ila 300 bandı arasında uzun süredir ağırlık çalışıyorum haftada 3-4 gün kadar bacak da çalışıyorum ancak testomun düşüklüğünü gün içinde hep hissediyorum libido haricinde her şey sıkıntı, halsizlik, sürekli oturma isteği, 2 dakika önce konuşulanları unutma, göbek de yağlanma vs. Spor hocam (kendisine oldukça güvenirim) sadece only testo (enantat) kullanmamın trt sınırları içerisinde mantıklı olacağını söylüyor ben ise kullanmayı çok fazla istiyorum ancak  bir yandan da korkuyorum aranızda oldukça tecrübeli kişilerin olduğunu gördüm sizlerden de fikir almak istedim.
      SORULARIM:
      Korkmak da fazlamı abartıyorum? Olurda sahtesini kullanırsam ciddi sıkıntı yaşanır mı? Bunu olurda bırakırsam psikolojik olarak çok etkilenir miyim? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: noktaw1
      Değerli Hocalarım merhabalar,
      31 yaşındayım, boyum 1.78 ve kilom 79 . Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum. Ağırlık antrenmanları ve kardiyo ile birlikte zaman zaman CrossFit de yapıyorum.
      Son dönemde sabah ereksiyonlarında azalma ve belirgin bir cinsel isteksizlik yaşıyorum. Bu durum hem günlük yaşamımı hem de antrenman performansımı olumsuz etkiliyor. Bu şikayetlerle doktora başvurdum, ancak yapılan değerlendirmede değerlerimin normal olduğu söylenerek herhangi bir yönlendirme yapılmadı. Sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlillerinde üre değeri dışında tüm sonuçlarım referans aralığında çıktı. Üre yüksekliğinin de Ramazan döneminde susuz kalmaya bağlı olabileceğini düşünüyorum. Genel olarak kan değerlerimi düzenli takip eden ve bu konuda bilinçli davranmaya çalışan biriyim.
      Şu anda çinko, D vitamini ve omega-3 takviyeleri kullanıyorum. Ancak buna rağmen yaşadığım belirtiler devam ediyor. Yoğun stres altında çalıştığım ve açıkçası çok sevmediğim bir işte olduğum için bunun da etkisi olabileceğini düşünüyorum. Testosteron seviyemi doğal yollarla artırmak ve bu durumu iyileştirmek adına önerilerinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Yazan: Themech
      Merhaba arkadaşlar,
      Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var,  yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,
      Kişisel özelliklerim;
      Yaş 30  Boy; 1:89 Kilo; 100 Yağ oranı; 16/17 Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.

• Yazan: ghettoMonk
      Merhabalar,
      Kişisel özelliklerim:
      Yaklaşık 7 senedir spor yapıyorum 5 senesi MMA son 2 senesi de vücut geliştirme Yaşım 20 Kilom 78 Boyum 1.80 Yağ oranım düşük Nispeten beni tatmin eden bir fiziğim var diyebilirim. Yaptığım sporları profesyonellik seviyesinde ciddiye alarak yapıyorum. Antrenman, beslenme ve dinlenme pek sekmez. Malum yaz ayındayız ve ben 2 aydır diyetteyim, her sabah da 1 saat kardiyom var. Geçen günlerde kendimde bazı semptomlar fark ettim bunlardan bazıları depresyon, halsizlik, ani anksiyete, uykuya dalamama, sürekli yorgunluk, libidoda değişiklikler vs. Sonrasında dahiliyeye gidip sorunlardan bahsettim ve kan testi yaptırdım, testosteron alt sınıra yakın çıktı. Düzenli D vitamini kullanıyorum, ZMA alıyorum, alkol tüketimim yok, uykum olabildiğince düzenli (son zamanlarda dalamıyorum) ve sağlıklı besleniyorum. Bu yaşta bu kadar düşük testosteron beni gerçekten çok rahatsız etti. Sporun ölene kadar hayatımda olacağını da hesaba kattığımda TRT'ye geçmek çok mantıklı geliyor.
      Haftalık 120mg Test Enanthate ve sperm üretiminin durmaması için de haftada 3 kez 500iu HCG yapmayı düşünüyorum. Ve bunu ömür boyu sürdürmeyi planlıyorum. Kan testimi ve güncel formumu ekte bırakıyorum (Sensitif Total Testosteron referans aralığı 2.7 ile 8 küsürmüş ben de doktorun yanına tekrar gidince öğrendim). @metinav @rastlantisal @GHOST @AS1L @Diver
      Değerli hocalarım yorumlarınızla bana bir yol gösterebilirseniz çok sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.