Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

beslap

Tirze-retatrutide geciş dönemi dozaj ayarlama nasıl olmalı?

Önerilen İletiler

Ben de 5mg tirzepatide(eczane)’den retaya(zphc, guvenilir satıcıdan) ya da gene zphc tirzepatide’den devam etmeyi düşünüyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu retatrutide’ın iştah baskılamasının, tirzepatide’in baskılaması kadar güçlü olmadığı. Tabii retatrutide çok farklı bir boyut. Ama bilemedim…. Tirzepatide-reta geçişlerinde de iştah açılması durumunu yaşayan çok fazlaymış gibi duruyor. 5mg tirzepatide efektifliği sanırsam en az 7-8 mg retatrutide’a eşdeğer?. Bizim forumda zphc tirzepatide kullanıp eczane ürünü ile aynı etkiyi aldığını yazmıştı birisi. Denemeli miyim sizce, gri market tirzepatide daha ekonomik olacak gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    1.000
gönderildi (düzenlendi)
bikiniwannabe, 2 dakika önce yazdı:

5mg tirzepatide efektifliği sanırsam en az 7-8 mg retatrutide’a eşdeğer?

Selam

1mg retatrutide = 3mg tirzepatide formülü broscience'de uygun görülüyor. Yani 5 mg için 1.5-2mg fazlasıyla işinizi görecektir.

ZPHC'den pek etki alamazsanız piyasadaki bence noxy veya çin retalarını tercih edin derim, çünkü kullanıcı yorumları gerçekten ZPHC'nin kötü.

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

Selam

1mg retatrutide = 3mg tirzepatide formülü broscience'de uygun görülüyor. Yani 5 mg için 1.5-2mg fazlasıyla işinizi görecektir.

ZPHC'den pek etki alamazsanız piyasadaki bence noxy veya çin retalarını tercih edin derim, çünkü kullanıcı yorumları gerçekten ZPHC'nin kötü.

Eczane devam edeceğim sanırsam bir süre daha :))

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    11
bikiniwannabe, Bir saat önce yazdı:

Eczane devam edeceğim sanırsam bir süre daha :))

Kullanırken amacın önemli hocam bu seçimde. Tirze iştahı kapatıyor iştah yönünde sorunun varsa kullanılabilir, reta ise daha çok kilo verdiriyor iştah yönünde kapatması çok daha az buna rağmen. Boğazımı tutarım dikkat ederim dersen reta mucize ilaç yok boğazım durmaz dersen tirze büyük yardımcın olur. Zphc tirze, eczane tirze denedim fark göremedim sağlam satıcın varsa zphc üzmez seni. Alkollü mendil alırım, soğuk zincire dikkat ederim, her enjeksiyon için iğne değiştiririm dersen eczanelere 10 dolarlık ilaç için para verme derim.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie, 2 dakika önce yazdı:

Kullanırken amacın önemli hocam bu seçimde. Tirze iştahı kapatıyor iştah yönünde sorunun varsa kullanılabilir, reta ise daha çok kilo verdiriyor iştah yönünde kapatması çok daha az buna rağmen. Boğazımı tutarım dikkat ederim dersen reta mucize ilaç yok boğazım durmaz dersen tirze büyük yardımcın olur. Zphc tirze, eczane tirze denedim fark göremedim sağlam satıcın varsa zphc üzmez seni. Alkollü mendil alırım, soğuk zincire dikkat ederim, her enjeksiyon için iğne değiştiririm dersen eczanelere 10 dolarlık ilaç için para verme derim.

Mukemmel anlatmissin ellerine saglik. Özellikle yarışma hazırlığından sonra bir yeme bozukluğu gelişti bende….. 50 kiloda dünyaları yesem doymuyordum, artık mide spazmları, ödem derken artık bu tirzepatide neymiş diye başladım, şifa oldu, hayat kalitem değişti. Reta’da o iştahın dönmesinin düşüncesi bile beni tedirgin ediyor o yüzden tirze devam.. :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    36
Zngrie, 5 dakika önce yazdı:

Hocam çin tirzesini denediniz mi nasıl çıktı ürün ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    11
bikiniwannabe, 3 dakika önce yazdı:

Mukemmel anlatmissin ellerine saglik. Özellikle yarışma hazırlığından sonra bir yeme bozukluğu gelişti bende….. 50 kiloda dünyaları yesem doymuyordum, artık mide spazmları, ödem derken artık bu tirzepatide neymiş diye başladım, şifa oldu, hayat kalitem değişti. Reta’da o iştahın dönmesinin düşüncesi bile beni tedirgin ediyor o yüzden tirze devam.. :D

Valla hocam sosyal medyada o kadar öcüleştiriyorlar ki akrabalarıma anlatmadan kullanıyorum kimse sormuyor ki 150 kiloydun kalp krizi riskin nasıldı ağır uyku apnesi vardı nefesin gece kaç kere duruyordu diye. 119 kilo oldum uyku kalitem arttı, kat merdivenin yarısında nefesi kesilen adamdım 3 kat merdiveni çıkıyorum sorunsuzca. Ne abur cubur isteği kaldı kafada ne fast food arzusu ev yemeği ile hayata devam edebilmek büyük iş kimse farkında değil. Umarım eskiye hiç dönmeyiz 🫡

kinittifak, 10 dakika önce yazdı:

Hocam çin tirzesini denediniz mi nasıl çıktı ürün ?

Pazartesi ilk dozumu olacağım hocam, elimde zphc sulandırılmış flakon var diye kullanmadım şimdilik, ilk doz sonrası 2 3 gün deneyip kandaki tepe noktasına ulaşınca bilgilendirme yapacağım. Zphc kadar etkili olursa büyük kumardan kazançlı çıkmış sayacağım kendimi. 7.5mg 7 gün yerine 5mg 5 gün kullanacağım. çok az düşürmüş olsam da son günlere doğru yaşanan dalgalanmayı sıfıra düşürmeyi planlıyorum, umarım daha fazla iğne girişiyle enfeksiyon riskini çoğaltmam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie, 4 dakika önce yazdı:

Valla hocam sosyal medyada o kadar öcüleştiriyorlar ki akrabalarıma anlatmadan kullanıyorum kimse sormuyor ki 150 kiloydun kalp krizi riskin nasıldı ağır uyku apnesi vardı nefesin gece kaç kere duruyordu diye. 119 kilo oldum uyku kalitem arttı, kat merdivenin yarısında nefesi kesilen adamdım 3 kat merdiveni çıkıyorum sorunsuzca. Ne abur cubur isteği kaldı kafada ne fast food arzusu ev yemeği ile hayata devam edebilmek büyük iş kimse farkında değil. Umarım eskiye hiç dönmeyiz 🫡

Pazartesi ilk dozumu olacağım hocam, elimde zphc sulandırılmış flakon var diye kullanmadım şimdilik, ilk doz sonrası 2 3 gün deneyip kandaki tepe noktasına ulaşınca bilgilendirme yapacağım. Zphc kadar etkili olursa büyük kumardan kazançlı çıkmış sayacağım kendimi. 7.5mg 7 gün yerine 5mg 5 gün kullanacağım. çok az düşürmüş olsam da son günlere doğru yaşanan dalgalanmayı sıfıra düşürmeyi planlıyorum, umarım daha fazla iğne girişiyle enfeksiyon riskini çoğaltmam.

Nimet nimetttt🫡 Ben de 5 günde bir 5mg vuruyorum cok daha verimli oluyor tam sweet spot dedikleri. 

• Nazar Değmesin 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    36
gönderildi (düzenlendi)
Zngrie, 10 dakika önce yazdı:

Bende zphc 4mg retadan, 5mg çin retasına geçiş yapacağım 15 hazirandan sonra stokda bol geliyor 30mg x 10 şişe tirze ve 30mg x 10 şişe reta almış olacağım çok fazla ürün var ama etrafta tanıdıklara veririm sanırım ürünler iyi çıkarsa. 6 günde bir vuruyorum bende 

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    11
kinittifak, 2 dakika önce yazdı:

Bende zphc 4mg retadan, 5mg çin retasına geçiş yapacağım 15 hazirandan sonra stokda bol geliyor 30mg x 10 şişe tirze ve 30mg x 10 şişe reta almış olacağım çok fazla ürün var ama etrafta tanıdıklara veririm sanırım ürünler iyi çıkarsa. 6 günde bir vuruyorum bende 

Kore gümrüğünde diyordun en son geçti o zaman sorunsuzca. Umarım havalimanında da sorun yaşamadan geçirirsin ilaçlarını.

Benim tedavim toplamda 50kg vermeye odaklı olduğu için elimdekiler tedavinin yarısına kadar yetiyor sonrasında 2.5mg ile 1 yıl geçirerek (5 gün, 7gün, 10gün 14gün) iştahı kontrollü artırıp hayatıma devam etmeyi planlıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bcc1903    16

Retanın ikinci haftasındayım, haftada 2 mg noxy marka reta kullanıyorum. Böyle bir ürün yok, anlık açlık krizleri ve gece yemeğe isteğini tamamen sonlandırdı. Günlük makrolarıma dikkat ediyorum %20 civarında yağ oranım vardı amacım 14-15 seviyelerine çekene kadar reta ve diyetle devam etmek. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie, 3 dakika önce yazdı:

Kore gümrüğünde diyordun en son geçti o zaman sorunsuzca. Umarım havalimanında da sorun yaşamadan geçirirsin ilaçlarını.

Benim tedavim toplamda 50kg vermeye odaklı olduğu için elimdekiler tedavinin yarısına kadar yetiyor sonrasında 2.5mg ile 1 yıl geçirerek (5 gün, 7gün, 10gün 14gün) iştahı kontrollü artırıp hayatıma devam etmeyi planlıyorum.

Aslında bazı doktorlar cok cok dusuk micro dosingler ile surekli kullanilabilecegini bile söylüyorlar ama göreceğiz sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    36
Zngrie, 10 dakika önce yazdı:

Kore'de Gümrükten Sorunsuzca geçti hocam 15 haziranda tr gelecek arkadaşım işte yanında getirecek uçakla

• Nazar Değmesin 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    11
bikiniwannabe, 3 dakika önce yazdı:

Aslında bazı doktorlar cok cok dusuk micro dosingler ile surekli kullanilabilecegini bile söylüyorlar ama göreceğiz sanırım

Hayat boyu 15 günde 1 2.5mg al deseler hayır demem ama doktorum azaltarak bırak ilerde hap olanları gelecek saklama koşulları da çok daha rahat zorlandığın anlarda günlük yutar hayatına devam edersin dedi süreç nasıl ilerler yaşayarak göreceğiz dediğin gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    36
gönderildi (düzenlendi)
Zngrie, 6 dakika önce yazdı:

Hayat boyu 15 günde 1 2.5mg al deseler hayır demem ama doktorum azaltarak bırak ilerde hap olanları gelecek saklama koşulları da çok daha rahat zorlandığın anlarda günlük yutar hayatına devam edersin dedi süreç nasıl ilerler yaşayarak göreceğiz dediğin gibi.

Hangi iğneyi kullanıyorsunuz hocam 13mm 26g ve 8mm 30g kullanıyorum ancak 26g 13mm daha iyi geldi 30g olan biraz acıtıyor.  8mm 32g almayı düşünüyorum 2000tl falan 100lu paketide ghkcu da baslayacagım yakında haftada 1 de çok sorun olmuyorda günlük işlemde sorun yaşamak istemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    11
kinittifak, 3 dakika önce yazdı:

Hangi iğneyi kullanıyorsunuz hocam 26g 8mm ve 8mm 30g kullandım ancak 26g 8mm daha iyi geldi 30g olan biraz acıtıyor. 

26g 13mm 1ml veriyordu eczane her seferinde, göbek çevremdeki yağ azaldıkça acı yapmaya başladı. Micro fine 0.5ml 32g 8mm geçtim ve çok memnunum acı yönünden yalnız soğuk ilacı çekerken biraz uğraştırıyor o kadar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    36
gönderildi (düzenlendi)
Zngrie, 1 dakika önce yazdı:

26g 13mm 1ml veriyordu eczane her seferinde, göbek çevremdeki yağ azaldıkça acı yapmaya başladı. Micro fine 0.5ml 32g 8mm geçtim ve çok memnunum acı yönünden yalnız soğuk ilacı çekerken biraz uğraştırıyor o kadar. 

Bende o markayı alacağım 

Ayrıca ZPHC veya başka markada olur Cagrilintide deneyen oldumu retayla kombin yapanlar var geç gördüm bunu alırıdm bilseydim çin den tr de bulamadım satan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak, 1 dakika önce yazdı:

Bende o markayı alacağım 

Ayrıca ZPHC veya başka markada olur Cagrilintide deneyen oldumu retayla kombin yapanlar var geç gördüm bunu alırıdm bilseydim çin den tr de bulamadım satan

Cagrilintide’ı Türkiye’de hiç görmedim hatta duymadım da. Yabancı forumlarda hep dediginiz gibi cycle’da destek amaçlı kullandıklarını gördüm. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    11
kinittifak, 3 dakika önce yazdı:

Bende o markayı alacağım 

Cagri için ecnebiler 2 3 günlük dalgalanmayı engellemek için kullandıklarını söylüyorlar. Senin benim çok ihtiyacımız olan şeyler değil bence.

20mg tirze üstüne 8mg reta kullanan adam gördüm yabancı forumlarda nasıl bir iştah ve kilosu varsa adamın üstüne cagri eklesem nasıl olur iştahım çok diyor ekle ekle diyorlar.

Ben 7.5mg kullanırken artık kesmezse nasıl olacak diye almak istemiştim doktorum 10mg senin üst noktan oraya çıkmasan bile devam edebilirsin dedi ve gerçekten de 2 ay 7.5 sonrası 3 doz 5 e düşmek zorunda kalmama rağmen süreç iyi gidiyor iştah sıfır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    36
gönderildi (düzenlendi)
Zngrie, 3 dakika önce yazdı:

Cagri için ecnebiler 2 3 günlük dalgalanmayı engellemek için kullandıklarını söylüyorlar. Senin benim çok ihtiyacımız olan şeyler değil bence.

20mg tirze üstüne 8mg reta kullanan adam gördüm yabancı forumlarda nasıl bir iştah ve kilosu varsa adamın üstüne cagri eklesem nasıl olur iştahım çok diyor ekle ekle diyorlar.

Ben 7.5mg kullanırken artık kesmezse nasıl olacak diye almak istemiştim doktorum 10mg senin üst noktan oraya çıkmasan bile devam edebilirsin dedi ve gerçekten de 2 ay 7.5 sonrası 3 doz 5 e düşmek zorunda kalmama rağmen süreç iyi gidiyor iştah sıfır.

Bende ZPHC reta 4mg şuan için memnunum genel olarak aşırı iştah yok o yönden iyi 4. 4mg'lık dozu yarın olacağım işte sonrasında 5-6mg geçmeyi düşünüyorum aşırı kiloımda yok gerçi 177 boy 104kg şuan hedefim 80civarı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    11
kinittifak, 1 dakika önce yazdı:

Bende ZPHC reta 4mg şuan için memnunum genel olarak aşırı iştah yok o yönden iyi 4.dozu yarın olacağım işte sonrasında 5-6mg geçmeyi düşünüyorum aşırı kiloımda yok gerçi 177 boy 104kg şuan hedefim 80civarı

Yani doktorumun benim için önerisi ne kadar işine yarar bilemedim ama ben yine de söyleyeyim dediklerini;

İlk 3 aylık dönemde günlük yarım kase çorba ile diyet yapıyordum kilo verme hızım tavandı ama doktorum çok kızdı. Ne bu diyetin ilaç sonrası sürdürülebilir olduğunu ne de ilaç kullanımı bittiğinde o kiloda kalabileceğimi söyledi, ikinci öğünü yapacak kadar yiyebileceğim dozda kalmamı söyledi. Şimdi günlük 2 öğün yiyorum ve elimden geldiğince temiz beslenmeye çalışıyorum. İlaç sonrası önümde ne olacaksa onu yiyorum, şuan kilo verme hızım oldukça düştü ama hala devam ediyor. Süreci 2 yıla yayarak vücudu düşük kiloya alıştırmam gerektiğini vücudun normali o kilo olarak kabul etmesini ve iştah döndüğünde zaten belli bir kaloriyi aldığım için daha sürdürelebilir olacağını söyledi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    36
gönderildi (düzenlendi)
Zngrie, 12 dakika önce yazdı:

Yani doktorumun benim için önerisi ne kadar işine yarar bilemedim ama ben yine de söyleyeyim dediklerini;

İlk 3 aylık dönemde günlük yarım kase çorba ile diyet yapıyordum kilo verme hızım tavandı ama doktorum çok kızdı. Ne bu diyetin ilaç sonrası sürdürülebilir olduğunu ne de ilaç kullanımı bittiğinde o kiloda kalabileceğimi söyledi, ikinci öğünü yapacak kadar yiyebileceğim dozda kalmamı söyledi. Şimdi günlük 2 öğün yiyorum ve elimden geldiğince temiz beslenmeye çalışıyorum. İlaç sonrası önümde ne olacaksa onu yiyorum, şuan kilo verme hızım oldukça düştü ama hala devam ediyor. Süreci 2 yıla yayarak vücudu düşük kiloya alıştırmam gerektiğini vücudun normali o kilo olarak kabul etmesini ve iştah döndüğünde zaten belli bir kaloriyi aldığım için daha sürdürelebilir olacağını söyledi.

Ben geçen yıl ilacsiz sıkı diyet ile 4 ayda 30kg verdim ama 20kg geri aldım bırakınca sonrasında 6 ay yapamadım suan ayda 3 4kg anca veriyorum yavaş gidiyor ama sağlıklı besleniyorum o yüzden aciliyetim yok ayda 3 5 kg arasi yeterli bana 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: msuwashere
      Merhaba arkadaşlar,
      2025 Ocak ayından beri düzenli olarak vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Bu süreçte 126 kg'den 69-70 kg seviyelerine kadar düştüm. Şu an ise 76-77 kg bandındayım. Yaşım 24, boyum 172 cm.
      69-70 kg seviyelerine indiğim dönemde her şey oldukça iyi gidiyordu. Ancak çevremden gelen "çok zayıfladın" tarzındaki yorumları fazla ciddiye almam sonucunda yeme bozukluğuna benzer bir süreç yaşamaya başladım. Haftanın 4-5 günü diyetimi eksiksiz uyguluyor, sonrasında ise bir anda kontrolsüz şekilde tıkınırcasına yiyordum. Ardından aldığım kiloları telafi etmek için karbonhidratı veya toplam kaloriyi aşırı kısıyor, sonra tekrar aynı döngüye giriyordum. Yaklaşık 4-5 ay bu kısır döngü devam etti.
      Bu döngüden çıkmamı sağlayan şey ise Retatrutide oldu. Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve ilk defa uzun zamandır yemek düşüncesi kafamı bu kadar meşgul etmemeye başladı. Diyetime sadık kalmak benim için çok daha kolay hale geldi.
      Burada hem gelişimimi kayıt altına almak hem de sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Antrenman, beslenme, supplementler, peptitler veya genel olarak profesyonel önerileriniz olursa gerçekten çok sevinirim.
      Kullandığım peptitler
      Retatrutide
      İlk 3 hafta: 0,5 mg Güncel doz: 1 mg Şu an 5. haftadayım. CJC-1295 (No DAC) + Ipamorelin
      İlk dönemde haftanın 5 günü sabah ve akşam 100 mcg CJC + 100 mcg Ipamorelin olacak şekilde toplam günlük 200 mcg + 200 mcg kullanıyordum. Bu hafta itibarıyla dozu artırdım. Sabah aç karna ve yatmadan önce 150 mcg CJC + 150 mcg Ipamorelin olacak şekilde toplam günlük 300 mcg CJC + 300 mcg Ipamorelin kullanıyorum. Günlük supplement rutinim
      Sabah aç karna
      Yohimbe Bark Extract (Old Iron) 450 mg Ocean Thermoburner (2 tablet) Kreatin Glutamin Hafta içi CJC + Ipamorelin enjeksiyonu Ardından yaklaşık 35 dakika bisiklet kardiyosu yapıyorum. Kardiyo genellikle sabah 09.00 civarında bitiyor.
      Kahvaltı (11.30-12.00)
      75 g pirinç unu 40 g whey 3 tam yumurta Kahvaltı sonrası:
      2000 mg Omega-3 HiQ Multivitamin Haftada 2 kez 20.000 IU D3 vitamini 200 mg Magnezyum Bisglisinat 600 mg Ashwagandha Kiperin Calm Takviyesi Öğün (15.30-16.00)
      75 g çiğ pirinç 225 g çiğ tavuk göğsü Antrenman öncesi
      Gliserol Citrulline Malate Enerjimin düşük olduğu günlerde pre-workout Antrenman
      Saat 17.00-17.30 gibi salona gidiyorum.
      Programım:
      Push Pull Legs Off Push Pull Off günlerinde de minimum 60 dakika kardiyo yapıyorum.
      Antrenman sonrası
      75 g pirinç unu 50 g whey 50 g yaban mersini Sonrasında:
      Arginine Glutamin Son öğün
      225 g tavuk göğsü Gece
      ZMA 200 mg Magnezyum Complex Hafta içi CJC + Ipamorelin enjeksiyonu Yaşadığım problemler
      1. Uyku
      En büyük sıkıntım uyku.
      Genellikle 00.30 civarında yatıyorum. Sabah 06.30 gibi uyanıyorum, tekrar uyusam bile 07.30-08.00'e kadar sürekli bölünmüş şekilde uyanıp tekrar dalıyorum. Kaliteli ve kesintisiz uyku konusunda problem yaşıyorum. Bu konuda benzer deneyimi olan veya çözüm önerisi bulunan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
      2. Alt karın yağları
      İkinci konu ise alt karın bölgesindeki inatçı yağlanma.
      Bölgesel yağ yakımının mümkün olmadığını biliyorum ancak bu bölgedeki yağ oranını azaltmaya yardımcı olabilecek yöntemleri sürekli araştırıyorum. Özellikle şu peptitleri inceliyorum:
      AOD-9604 HGH Fragment 176-191 Tesamorelin MOTS-c Bu ürünleri deneyimleyen veya bilimsel açıdan yorum yapabilecek arkadaşların görüşlerini duymak isterim.
      17 Haziran'da yaptırdığım kan tahlillerimi, spora başlamadan önceki halimi ve güncel fiziğimi de konuya görsel olarak ekleyeceğim.
      Bu başlığı gelişim günlüğü gibi kullanmayı düşünüyorum. Süreç boyunca antrenman, beslenme, kan değerleri ve fiziksel değişimimi düzenli paylaşacağım. Deneyimli arkadaşların yapacağı eleştiriler, eksiklerimi söylemeleri ve önerileri benim için gerçekten çok değerli.
      Şimdiden vakit ayırıp okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.
      3. Kan testinde total testesteronun sürekli düşük çıkması
      Herhangi bir problem hissetmeme rağmen total testesteron testlerde genelde düşük çıkıyor, dinlenmemeye bağlıyorum testten önce hiçbir problem hissetmediğim için.
      Eklediğim fotoğraflarda 30 aralıktaki pozda üstte spot ışık vurduğu için güzel çıkmış. Bugünkünde spot patlaktı o sebeple pek benzer değil
      Uyku için melatonin aldım eczaneden orzax onu deneyeceğim.
      Ayrıca nac600 aldım ağrılar için henüz bu ikisini kullanmaya başlamadım.Süreç hakkında,peptitler hakkında,supplementler hakkında önerisi olan herkese açığım. Teşekkür ederim şimdiden @M.O.K @Fuhrer

• Yazan: Loving
      Retatrutide - Noxy lab (10mg) - Bilgi almak için tıkla!
    • Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Yağ yakım amacıyla haftalık 2mg reta kullanıyorum. 78kg den 10 haftada 74kg ye düştüm ama kiloyu 74te tutmakta zorlanıyorum. Vücudum iyice flatlaştı.Yüksek karbonhidrat beslenmeme rağmen kasları dolduramıyorum.
      Maltodekstrin takviye alsak bu sürece destek olur mu? Ekstra enerji ekstra kalori açısından kullanılması nasıl olur size?
    • Yazan: Trextoron
      Selam arkadaşlar, nasılsınız?
      Anabolik steroid kürüne girmeyi düşünmüyorum artık bu yüzden peptitlere yöneldim sizden de tavsiye almak istiyorum retatrutide ve tesamorelin kürü nasıl olur ne yapmalıyım ne eklemeliyim yorumunuz var mıdır?
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp