Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Anabolikdoktor

Concerta kullanırken retatrutide kullanmak mantıklı mı?

Önerilen İletiler

Merhaba değerli dostlarım ve abilerim,

Tıp eğitimime başlamamla birlikte artan dikkat dağınıklığı şikâyetim nedeniyle bir psikiyatri uzmanı bana Concerta reçete etti. Şu anda 54 mg kullanıyorum. Concerta’nın merkezi sinir sisteminde dopamin ve norepinefrin düzeylerini artırarak iştahı baskıladığını biliyorum. İlacı genellikle sabah 07:00–08:00 civarında alıyorum. Yaklaşık saat 16:00’dan sonra etkisi belirgin şekilde azalıyor ve ardından yoğun bir iştah artışı yaşıyorum.

Şu anda definasyon sürecindeyim. Açıkçası ilacın iştah baskılayıcı etkisi süreci olumlu yönde etkiliyor diyebilirim. Kalori sayımını çok titiz yapamasam da günlük alımımı yaklaşık 2100–2500 kcal arasında tutmaya çalışıyorum. Geçmişte dönem dönem fitness geçmişim oldu. Şu anda haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Kardiyo çok yoğun değil. @metinav

Süreci hızlandırmak adına ürün/takviye kullanmayı düşünüyorum.

Fiziksel bilgilerim:

  • Yaş: 22
  • Boy: 183 cm
  • Kilo: 95 kg
  • Yağ oranı: %35

Aklımdaki sorular şunlar:

  1. Reta kullanmayı düşünüyorum. Hâlihazırda iştah baskılayıcı etkisi olan Concerta kullanırken üzerine Reta eklemek mantıklı ve güvenli olur mu?
  2. Haziran sonuna kadar sürdürmek istediğim bu definasyon sürecini hangi ürünlerle desteklemek daha doğru olur?
  3. Orijinal ve güvenilir ürün temini konusunda nelere dikkat etmeliyim?

Vakit ayırıp cevap veren herkese çok teşekkür ederim saygılarımla.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Fuhrer    1.147

Bir sorun olmaz, reta yeterlidir. isteğe bağlı testosteron gh eklenebilir ancak psikolojik yan etkileri olabilir testosteronun. orjinal ürün konusunda dünya çapında belirli markalar var, onlara erişmeni öneririm. ZPHC şu an en popüler markalardan birisi. Veya sol alt whatsapp ikonuna tıklarsan site yöneticisi ile etkileşime geçerek onunla bu konuyu görüşebilirsin. Sahte ürün desteği sağlamıyor, aynı şekilde dünyada popüler markalarından bir başkası olan Noxy markasının desteğini sağlıyor kendisi.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.954

Zamanım olmadığı için kısa yazıcam.Farklı mekanizmalarla çalıştıkları için birbirlerine uyumsuzlukları olmaz.Reta direkt iştah merkezini etkilediği için etkisi direkt oluyor ve ikisini kullanmayı düşünüyorsan retanın dozunu düşük tutmalısın duruma göre arttırabilirsin

Kabızlık ve bağırsak hareketlerinde yavaşlama nedeniyle destek amaçlı ilaç kullanılabilir, yada tam tersi...Doğal gıdalar da yardımcı olur...1-2 ay içersinde kilo vermen garanti retayla...

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    167

reta için piyasada bildiğim 3 marka var doluluğundan emin olduğum real peptide zphc ve sp

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: Loving
       
      Merhaba arkadaşlar,
      Retatrutide denilen peptid dünyada ismini ve yapabildikleriyle yani kabiliyetleriyle adını yeni yeni duyurmayı başardı diyebiliriz. 
      RETATRUTIDE nedir? Ne işe yarar?
      Reta. triple agonist yani birbirinden farklı 3 reseptörü aktif eder.
      Glukagon Glp 1 Gip Oldukça güçlü bir kilo kaybını vaat eden üründür. Eskiler bilir '' dinitrophenol '' denilen bir ölüm ürünü vardı seralarda bitkiler için kullanılırdı ve çoğu kişi ne yazık ki bu maddeyi hem dünyada hem ülkemizde kullanırken can verdi. İşte o ürün olduğunuz yerde kg, yağ ve su atmanıza sebep oluyordu biryandan da canınızdan oluyordunuz. Retatrutide ise o kadar yağ yakımın da iddialı fakat yan etkileri henüz kanıtlanamamış olsa da cümle başında geçen maddenin zararlarından çok daha hafif denebilir.
      RETATRUTIDE Temel hedefleri nelerdir?
      Yüksek oranda yağ yakımı İştahı baskılama Kan şekerinde (+) (-) ivmeleri düzenlemesi Bazal metabolizma hızını (+) ivmelendirmesi LDL (-) yönlü ivmelendirmesi Trigliserid (-) yönlü ivmelendirmesi ALT karaciğer yağlanma (-) yönlü ivmelendirmesi Bağışıklık sisteminin her türlü bakteri, virüs ve toksik kimyasalların (-) yönlü ivmelendirmesi RETATRUTIDE yan etkileri nelerdir?
      Çarpıntı (Olabilir) Kas kaybı riski (Karb. ve Protein tüketimi azalmasından sebep) İştahsızlık (Aşırı derecede) Safra taşı riski (Hızlı kilo kaybına bağlı) Mide bulantısı veya kusma İshal veya kabızlık durumları Şişkinlik RETATRUTIDE kimler uzak durmalı?
      Hamileler Troid sorunları olanlar Kanser teşhisi veya şüphesi olanlar Mide veya bağırsak hastalığı olanlar Pankreas sorunları olanlar Retatrutide “oyuncak” bir ürün DEĞİLDİR! Kesinlikle bilgisiz kişilerin tek başlarına yapacakları programlar ile bu yola çıkmalarını tavsiye etmiyorum! Dikkat edilmediği veya süreç iyi yönetilemediği taktirde ''vücudun enerji üretim ve kullanımı'' durumlarında ciddi ve geri dönüşü zor problemler doğurabilir.
      RETATRUTIDE kullanımı nasıl olmalı?
      1-4 Hafta aralığı: Başlangıç dozu (Haftada 0.25 mg veya 0.5 mg) 5-8 Hafta aralığı: İlk doz artışı (Haftada 1 mg) 9-12 Hafta aralığı: İkinci doz artışı (Haftada 2 mg) 13-16 Hafta aralığı: Üçüncü doz artışı (Haftada 4 mg) ÖNEMLİ NOTLAR:
      Haftada 1 kere uygulanır. Dozlar örneklendirme maksatlıdır. (KESİNLİKLE TAVSİYE EDİLMEZ) GÜNCEL RETATRUTIDE REFERANSI:
      Faydalandığım kaynaklar:
      Johnson, AR, ve diğerleri. (2023). "Kilo Yönetiminde Haftalık Retatrutid Enjeksiyonlarının Etkinliği ve Güvenliği: Randomize Bir Klinik Araştırma." Metabolik Sağlık Dergisi, 15(3), 245-260. Smith, LM ve Brown, KD (2022). "Yeni Obezite İlaçları için Deri Altı Enjeksiyon Tekniklerinin Optimize Edilmesi." Bugün Hemşirelik Uygulaması, 9(2), 78-92. Garcia, RT ve diğerleri. (2023). "Retatrutide'ın Kendi Kendine-Uygulamasına İlişkin Hasta Bakış Açıları: Niteliksel Bir Çalışma." Hasta Tercihi ve Bağlılığı, 17, 1123-1135. 4. Thompson, CL ve Wilson, EF (2022). "Sıcaklığa- Duyarlı Peptit İlaçları için Saklama ve Kullanma Yönergeleri." Amerikan Sağlık Dergisi-Sistem Eczanesi, 79(18), 1502-1514. Geçmiş bireysel deneyimlerim.  WhatsApp ile bize ulaşın!Sorularınız için WhatsApp üzerinden arama yaparak bilgi alabilirsiniz.×× KEYİFLİ FORUMLAR.
    • Yazan: Teovahtan
      Herkese merhabalar,
      İsmim Recep. Uzun zamandır spordan uzak kaldığım, beslenme düzenimin tamamen bozulduğu ve kilo kontrolünü kaybettiğim bir dönemin ardından ciddi bir değişim kararı aldım. Kendi başıma yağ yakmaya çalışıp başarılı olamadığım noktada, bu süreci Burak @Loving hocama götürdüm.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 25 Boy : 1.79 Kilo başlangıç : 100 başlangıç 1 ağustos 2026 Süreçte Kullandığım Ürün:
      Ürün Markası: Noxy Labs Ürün: Retatrutide (10 mg) Destekler: Vitamin,Protein Tozu, Creatin,Pretator Rakamlarla Değişim Süreci:
      Başlangıç: 100 kg | ~%30 Yağ Oranı 
                      
      Güncel: 83 kg | ~%13-14 Yağ Oranı 15 eylül 2026
                    
      Süreç Nasıl Geçti?
      Sürecin ilk zamanları eski beslenme alışkanlıklarını kesmek ve yeni disipline alışmak tabii ki kolay olmadı Ancak kullandığım Noxy Labs Retatrutide'in etkisiyle birlikte iştah kontrolü, antrenman temposu ve kardiyolar çok daha sürdürülebilir hale geldi. Hafta da 6 gün idman yapıyorum bölgesel olarak ürün kullanımım ilk 4 hafta 0,5 olarak kullandım. Kalan süreçte 0,8 doz olarak kullandım. ürünü haftalık olarak kullandım ve gayet iştah kontrolü sağladığını düşünüyorum en azından benim için bu şekilde ürünü her zaman sabah saatlerinde aç karına uyguladım. Günlük aldığım kalori ortalama 1700 ila 2100 arasında değişiyor
      Sabah uyanıp; 1 ölçek süt ile protein tozu shake atıp işe geçiyorum. öğle yemeğinde 200 gr pirinç 300 gr tavuk bu öğün sonrası spora gidene kadar herhangi birşey tüketmiyorum. spora aç karna giriyorum. sebebi yaptığım antrenman ağır bir idman olduğu için yediğim ne olursa olsun kusma sancıları geliyor bundan dolayı spora girmeden önce pre + 1 muz alıyorum spora geçiyorum ortalama 1.30 saat bölge + karın sürüyor / 30 dakika kardiyo yapıyorum kardiyoda 5 dakika eğim geri kalan sürede tempolu koşuyorum.  spor sonrası 300 gr pirinç 400 gr tavuk göğsü 300 ml ayran ortalama günlük attığım adım sayısı 16k ila 20k arasında dolaşıyor bunun çoğu iş yerinde geri kalan kardiyoda tamamlanıyor.
      Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Burak @Loving hocama teşekkürler iyi günler diliyorum herkese.
    • Yazan: mamo
      Selam arkadaşlar,
      Son günlerde yurt dışı forumlarında çok sık dönen iki yeni nesil canavarı konuşalım: Retatrutide ve EloraTZP. İkisi de %24'lere varan efsanevi kilo kaybı (neredeyse obezite cerrahisi seviyesi) vaat ediyor ama vücutta çalışma mantıkları tamamen zıt. Kafası karışanlar ve işin biraz daha derinine inmek isteyenler için olayı en net haliyle, biraz da bilimsel detay katarak özetliyorum.
      EloraTZP Tam Olarak Nedir? (Çift Koldan Saldırı)
      EloraTZP aslında tek bir peptid değil, iki güçlü silahın birleşimidir (kombinasyon/stack). Bildiğimiz Tirzepatide'in (GLP-1 ve GIP) yanına, yepyeni bir peptid olan Amilin (Eloralintide) hormonunun eklenmiş halidir.
      Nasıl Çalışır? Tirzepatide zaten insülin dengesini sağlayıp iştahı kesiyorken, dışarıdan eklenen Amilin hormonu olayı bambaşka bir boyuta taşır. Amilin normalde pankreastan insülinle birlikte salgılanır. Görevi beyne "tıka basa tokum" sinyali göndermek ve midenin boşalma hızını yavaşlatmaktır. Tirzepatide ve Amilin birleştiğinde (EloraTZP), mide ve bağırsak sistemi o kadar yavaşlar ki, yeme isteği kelimenin tam anlamıyla beyinde kilitlenir. Faz 2 çalışmalarında 48 haftada %23.3 gibi devasa bir kilo kaybı göstermiştir.
      Retatrutide ile Farkı Ne? (Üçlü Ajan)
      Olayı karmaşık terimlere boğmadan, en can alıcı noktadan ayıralım. "Retatrutide 3 farklı peptidin birleşimi mi?" hayır. Retatrutide tek bir molekül zinciridir. Ancak laboratuvarda öyle bir tasarlanmıştır ki, vücuda girdiğinde 3 farklı reseptör kapısını (GLP-1, GIP ve Glukagon) aynı anda açar.
      İşte aralarındaki asıl savaş burada başlıyor:
      1. Glukagon Etkisi vs Amilin Etkisi
      Retatrutide (Metabolizma Ateşleyici): İçindeki Glukagon uyarımı oyun değiştiricidir. Glukagon, vücudun bazal metabolizma hızını (istirahat halindeki enerji harcamasını) artırır ve karaciğerdeki yağları doğrudan enerjiye çevirir (Faz 2 çalışmalarında karaciğer yağlanmasını neredeyse %90 oranında temizlemiştir). Yani sizi oturduğunuz yerde daha fazla kalori harcamaya, lipoliz motorunu çalıştırmaya zorlar.
      EloraTZP (İştah Kilitleyici): İçinde Glukagon yoktur, yani metabolizmayı ateşleyip ekstra kalori yaktırmaz. Tüm stratejisini kalori alımını sıfırlamak üzerine kurar. Amilin ile midenin boşalma hızını o kadar yavaşlatır ki, fiziksel olarak isteseniz de yiyemezsiniz.
      2. Yan Etki Profili (Çok Önemli)
      Retatrutide: Metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırdığı için (Glukagon yüzünden) en sık görülen yan etkileri kalp atış hızında artış (taşikardi) ve deride hassasiyet/karıncalanma hissidir (hiperestezi).
      EloraTZP: İki farklı mekanizmayla mideyi ve sindirimi durma noktasına getirdiği için gastrointestinal yan etkileri (mide bulantısı, kusma, kabızlık) Retatrutide'e kıyasla çok daha serttir. Klinik deneylerde yan etki yüzünden ilacı bırakanların oranı daha yüksek olmuştur.
      Özetin Özeti:
      "Sadece iştahım kapanmasın; metabolizmam da hızlansın, karaciğerimdeki ve iç organlarımdaki yağlar cayır cayır yansın" diyorsanız hedef Retatrutide. (48 haftada ~%24.2 kilo kaybı).
      "Metabolizmamı zorlamayayım, çarpıntı falan olmasın ama iştahım öyle bir kapansın ki yemek aklıma bile gelmesin" diyorsanız hedef EloraTZP.
    • Yazan: Loving
      Retatrutide - Noxy lab (10mg) - Bilgi almak için tıkla!
    • Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Yağ yakım amacıyla haftalık 2mg reta kullanıyorum. 78kg den 10 haftada 74kg ye düştüm ama kiloyu 74te tutmakta zorlanıyorum. Vücudum iyice flatlaştı.Yüksek karbonhidrat beslenmeme rağmen kasları dolduramıyorum.
      Maltodekstrin takviye alsak bu sürece destek olur mu? Ekstra enerji ekstra kalori açısından kullanılması nasıl olur size?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp