Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rawbb

Testosteron+masteron kürümün 4. hafta kan değerleri hk.

Önerilen İletiler

rawbb    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Güncel uzun soluklu bir cut döneminden çıktım.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.80 cm
  • Kg: 76

KÜR İÇERİĞİM: (4 haftadır)

• Testosteron Propionate 300mg
  • Masteron Propionate 300mg

KAN TESTLERİM:

image.png.e884805ec58ae437f35538fe4dd530e3.png image.png.64154a5325e89d268d2f669c7f5860fd.png image.png.172870eef0bf327de3a3018a491f56ed.png image.png.6015a85e964aa37e9c2df580d6edb73e.png image.png.cf5ceb0acc528f945e85a1c38f58d7e0.png

Kan testlerime bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Wassat26    4

Değerler genel olarak güzel, kolesterol için 3-4gram omega3 ve ceviz tüketebilirsin, bunlar düşük HDL için.

Yüksek LDL'yi düşürmek içinse bulabilirsen citrus bergamot kullanıyorlar TR de yok. 

Ama kürde bu değerler ister istemez bozuluyor normaldir.

image.png.cc38511ab0d6d8514c7ebc0a0829ad5b.png

tarihinde Wassat26 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
MainEK, 2 saat önce yazdı:

hangi markanın ürünlerini kullanıyorsun?

Evogen kullanıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    40
rawbb, 2 saat önce yazdı:

Evogen kullanıyorum

marka ankara üretim diye biliyorum orjinal ürünlere geçmeni tavsiye ederim zphc humax nessie şuan ulaşılabilir ve piyasada en çok olan kaliteli ürünler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    11
sven, 21 dakika önce yazdı:

marka ankara üretim diye biliyorum orjinal ürünlere geçmeni tavsiye ederim zphc humax nessie şuan ulaşılabilir ve piyasada en çok olan kaliteli ürünler

Tr üretim ama dolu ürünler evogen tavsiye edilen markalardan tabi zphc nin yerini tutmaz ama kullanılabilir referans ile alınmışs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    40
Rma, 6 dakika önce yazdı:

Tr üretim ama dolu ürünler evogen tavsiye edilen markalardan tabi zphc nin yerini tutmaz ama kullanılabilir referans ile alınmışs

neye göre kime göre dolu. arkadaşlar janoshikte bişey test gitmeden anlayamazsınız ne kadar olduğunu hissiyat falan palavra. ne kadar para veriyorsunuz bilmiyorum ama testi geri dönüşü kaliteli olan markalara yönelin. ilk seri 100mg olur ikinci seri 50  ücünsünde belki olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    11
sven, 11 dakika önce yazdı:

neye göre kime göre dolu. arkadaşlar janoshikte bişey test gitmeden anlayamazsınız ne kadar olduğunu hissiyat falan palavra. ne kadar para veriyorsunuz bilmiyorum ama testi geri dönüşü kaliteli olan markalara yönelin. ilk seri 100mg olur ikinci seri 50  ücünsünde belki olmaz.

Hocam ben ztn zphc kullanıyorum bulsa daha iyi ama bulamıyorsa bile referansla alınca iyi çıkıyor evogen de çoğu kişi bulamıyor ne yazzıkki bulsa zphc dragon vs. Tabi çok iyi olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
sven, 2 saat önce yazdı:

İstanbul evogen bu diye biliyorum aldıgım kişi bu şekilde söyledi. Ankara üretimi boş oluyor diye biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
sven, 2 saat önce yazdı:

Elimdeki ürünler geçtikten sonra cooper veya humax düşünüyorum bende zamanında toplu alım yapmıştım 12 flakon masteron var elimde :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    40

İstanbul evogen bu diye biliyorum aldıgım kişi bu şekilde söyledi. Ankara üretimi boş oluyor diye biliyorum

valla hocam bunlara kafa yormamak lazım

Elimdeki ürünler geçtikten sonra cooper veya humax düşünüyorum bende zamanında toplu alım yapmıştım 12 flakon masteron var elimde :D

güzel ürünler cooper ve humax. zphc ya da nessiede terdcih edebilirsin benim için bunlar zaten bir numara masteronları iyi kötü devam ettir eldne çıkar ama kesinlikle marka değiştir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
sven, Şimdi yazdı:

güzel ürünler cooper ve humax. zphc ya da nessiede terdcih edebilirsin benim için bunlar zaten bir numara masteronları iyi kötü devam ettir eldne çıkar ama kesinlikle marka değiştir.

valla hocamın kaynağını(izmirli) kullanacagım nessie var mı sormam lazım ama zphc humax ve cooper erişebiliyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    40
rawbb, Şimdi yazdı:

valla hocamın kaynağını(izmirli) kullanacagım nessie var mı sormam lazım ama zphc humax ve cooper erişebiliyorum 

hocam hangisine ulaşabiliyorsan 4ide iyi markalar açıkcası kafana uygun geleni kullan evogene verdiğin paraya nessie humax alabiliyorsun zaten. ben anlamıyorum insanlar nasıl bu paraları bu tarz garip markalara veriyor.uluslarası bilinirliği olan test verilen ürünler varken rastgele birinin mutfagında pisirdiği içinde ne olup olmadığı belirsiz ürünleri alıyolar. bi kaç satıcısını tanıyorum satıcıları bile o markayı kullanmıyor ithal marka kullanıyor oda ayrı komedi xD

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
sven, 9 saat önce yazdı:

hocam hangisine ulaşabiliyorsan 4ide iyi markalar açıkcası kafana uygun geleni kullan evogene verdiğin paraya nessie humax alabiliyorsun zaten. ben anlamıyorum insanlar nasıl bu paraları bu tarz garip markalara veriyor.uluslarası bilinirliği olan test verilen ürünler varken rastgele birinin mutfagında pisirdiği içinde ne olup olmadığı belirsiz ürünleri alıyolar. bi kaç satıcısını tanıyorum satıcıları bile o markayı kullanmıyor ithal marka kullanıyor oda ayrı komedi xD

Sebebini söyleyeyim sana dostum, ilk bu sektörde tanıştığım ve ilaçlara erişimim olan güvendiğim birisiydi sonradan humax zphc vs markalara ulaşabildim tabii ki ithal marka kullanmak daha avantajlı. toplu alım yaptıgım için kullanıyorum bitsin bende değişecegim elbet 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    40
rawbb, Bir saat önce yazdı:

Sebebini söyleyeyim sana dostum, ilk bu sektörde tanıştığım ve ilaçlara erişimim olan güvendiğim birisiydi sonradan humax zphc vs markalara ulaşabildim tabii ki ithal marka kullanmak daha avantajlı. toplu alım yaptıgım için kullanıyorum bitsin bende değişecegim elbet 

hocam sizin neznizde demedim genel bi söylemdi. çoğu kişi bu tarz markalarla başlıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    92
Wassat26, 26.02.2026 - 13:22 yazdı:

Değerler genel olarak güzel, kolesterol için 3-4gram omega3 ve ceviz tüketebilirsin, bunlar düşük HDL için.

Yüksek LDL'yi düşürmek içinse bulabilirsen citrus bergamot kullanıyorlar TR de yok. 

Ama kürde bu değerler ister istemez bozuluyor normaldir.

image.png.cc38511ab0d6d8514c7ebc0a0829ad5b.png

6 ay önce amazon yurtdışından almıştım. Lakin gümrük buna ait ' ilaç reçetesi' talebinde bulunarak ürünü geri gönderdi...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: weoji0
      Merhabalar, öncelikle herkese.
      2 Aralık 2025’te ilk enjeksiyonumu oldum. İlk 2 hafta 250 mg, sonrasında 8. haftaya kadar haftalık 300 mg testo enantat kullandım + günlük 50 mg proviron kullanıyorum o zamandan beri, kürü 15–16. hafta bitireceğim. Geçen günlerde hastanede kan tahlili oldum, fotoğraf olarak kür öncesi ve sonrası bıraktım. Testi 7. haftanın sonlarında verdim. Bir de 25 mcg levotiron kullanıyorum son 4 haftadır her gün aç karna.
      İlgincime giden kısımlar şunlar:
      Kür öncesinden daha düşük T3 ve T4’e sahibim, levotiron kullanmama rağmen; düşünceme göre dozaj yetmedi. 185 cm 100 kg iken başladım küre, ilk 6 hafta beslenmem hiç değişmedi, maintenance ilerledim. Son 2 haftadır definasyondayım, belki tiroid ondan etkilenmiştir de yine de çok düşük çıktı. Şu an %18 yağ oranı civarıyım, 95.5 kg’yım aç karna. Kürden beri gücüm fena arttı, kür öncesi benchte 100 ile 5–6 atarken şimdi 120 ile 6–7 set giriyorum. Hissiyat günlük hayatta güzel, yan etki olarak sadece sivilcelenme yaşadım sırtta hafiften ama normaldir diye düşünüyorum, bir de libido çok fazla. E2 93 çıktı, ondan dolayı bugün 0.25 mg Arimidex attım. Haftalık toplam 0.5 mg Arimidex kullanacağım kür bitene kadar, zaten definasyon yaparak bitireceğim kürü. Levotiron da yetmedi diye dozajını 25 mcg’den 50 mcg’ye çıkaracağım, bir 2–3 hafta gözlemleyeceğim. Eğer bir sorun yaşamazsam, çarpıntı vesaire, 75 mcg’ye çıkaracağım, definasyondan maksimum verimi alacağım. Östrojenik hiçbir yan etki hissetmiyorum; ne göğüs hassasiyeti ne de su tutma vesaire. Belki Proviron’dandır, emin değilim. Bir de kür öncesi ve kürün 5. haftası pumplu foto bıraktım. Total testo 1232 çıktı, 300 mg için bir tık düşük geldi bana. Ben 1500+ bekliyordum fakat muhtemelen yağ oranım yüksek diye östrojene çevrildi. Bir de Proviron serbest testoyu artırınca kan testinde total testoyu bir tık düşük gösteriyor diye biliyorum.
      Sizce nasıl protokoller yapmalıyım, şu anda düşündüklerim mantıklı mıdır? Teşekkürler.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM VE FORM:

• Yazan: Farkedmez
      Merhaba herkese,
      10 kasımdan bu yana kürdeyim.
      KÜR İÇERİĞİM: (9. haftasındayım)
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg KULLANDIĞIM MARKALAR:
      Aburaihan Pharmaceutical (Testosteron - aktif kullanıyorum) Overdose (Memnun kalmadım) Zphc (Boldenon - aktif kullanıyorum) Rezz lab. (Memnun kalmadım) SORULARIM:
      Hemogram değerlerim referans değerimin az üstünde bu kadar düşük olması normal mi? Yoksa ilaç orijinal değil mi? Marka değiştirdiğim için dolu ilaç olmasına rağmen daha açılmadı mi? 400 boldenone alırken değerlerim ortalama ne seviyede olmalı ne beklemeliyim? KAN TESTLERİM:

• Yazan: cetinceviz
      Merhabalar ,
      İlk enjeksiyonumu 2025/10. ayda yaptım. 2026/1. ay itibariyle tekrar kan testi verdim. Bu kan testini vermemdeki asıl amaç sol göğsümdeki batma hissiyatından ve duygu durum değişikliklerinden dolayı e2den şüphelendim. Fakat test sonucunda e2 bolde'nin etkisi üzerine beklenen şekilde baskılanmış gibi görünüyor. Test sonuçları doğrultusunda SHBG düşük çıkmasından yola çıkarak dozlarım ve kullandığım ürünler hakkında kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. Gelişim konusunda da memnun olduğum söylenemez. İlk enjeksiyondan bu zamana 4 KG bir tartı artışı oldu ,hatlarım kaybolmaya başladı, güç artışı fazla değil.
      PSA değerimin yüksek olmasından dolayı üroloji randevusunu aldım.
      SORULARIM:
      Kür içerisinde olağan bir durum mudur ?  Kür planlamasında bir değişiklik yapmalı mıyım ? Bu süreç olağan mı ? MEVCUT KÜR PLANLAMASI HK:
      Testosteron Enanthate 450 mg  Boldenon 450 mg  MEVCUT TAKVİYELER:
      OMEGA 3  MULTİVİTAMİN D VİTAMİNİ ( EKLENECEK) MAGZENYUM (EKLENECEK) KİŞİSEL BİLGİLER:
      Boy 1.80 Kilo 80 Yaş 27 Yağ oranı : %16-17 KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.