-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kurumaya yönelik kürümü nasıl şekillendirmeliyim? bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
burak eren, in Definasyon Kürleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: suicmeibrahim
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Haftanın minimum 4 günü antrenman ve düzenli uykusu olan birisi olarak tahlil sonuçlarıma baktıktan (testo 298) sonra haftalık 125-150mg testosteron ent. almayı düşünüyorum. Ayriyeten elimde winstrol ve clenbuterol var.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.81 cm Kg: 90 HEDEF:
Kilomu 76-78 bandına sabitleyebilmek. SORULARIM:
Elimdeki ilaçları nasıl kombinlemeliyim? Mg ölçüleri neler olmalı? Ekstra önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
-
Yazan: Eyzel2
Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
KÜR İÇERİĞİM:
testesteron p 375 mg trenbolon a 270 masteron 300 Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
SORULARIM:
Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
-
Yazan: Batarya
Herkese iyi günler,
Yarışma hazırlık sürecindeyim şuan 85 kilodayım.
GEÇMİŞ BULK DÖNEMİMİ:
Testo Enanthate Deca Durabolin Boldenon 5 iu GH İle geçirdim ve haftaya Definasyon dönemine gireceğim.
PLANLANAN DEFİNASYON PLANIM:
Trenbolone Acetate 150mg Masteron Propionate 200mg Testosteron Propionate 300mg İle devam edeceğim ama gh ile devam etmek zor geliyor bana sürekli eklem ağrısı yaşıyorum önceleri çok fazla su tutuyordum bu sorunu GH’ı 3’e bölerek çözdüm Definasyon döneminde GH yerine hangi Peptid kullanabilirim koçum igf1 lr3 önermişti sizin yorumunuz nedir teşekkür ederim formumu aşağıda paylaşıyorum.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: grey50
Sn hocalarım iyi günler keyifli forumlar.
Aranıza yeni katıldım. Acemıyım biraz kusura bakmayın 2 yıldır düzenli spor yapıyorum 132 kilodan 110 kiloya düstüm. Artık kilo veremedıgım icin Fragment kullanma kararı aldım ( PCT gerekmıyormus ) Tavsiye üzerine aldığım fragmentte bazı durumlar kafama takıldı sizlerden akıl almak istedim.
Kullanım şeklim;
Sabahları aç karnına kullanıyorum , 10mcu çekiyorum. göbek bölgesine vuruyorum. ( bakteriyostatik su ile karıştırdım)
Sorularım su ;
Fragment icinde pütürlü bi yapı var. (bu durum normal mi ) Şişede sıvı yanlarda kalıyor , orta boşluktan iğneyle çekemiyorum. Şırıngaya sıvıyı nasıl almam lazım Şişenin kapağını açıp şırıngayla çeksem bi sorun olur mu ? Şimdiden çok teşekkür ederim....
-
Yazan: jarviss
Öncelikle herkese merhaba,
Bel ve göğüs bölgemde bulunan yağlardan kurtulmak istiyorum bir sonraki hedefim kütlemi arttırmak. İlk kürüm olacak eleştirilere ve önerilere fazlasıyla açığım. Definasyon yapacağım fakat önceliğim enjeksiyon ürünleri kullanmamak. Araştırmalarım sonucu şuanlık Cardarine kullanmayı düşünüyorum. Stenabolic ve Yohimbine ile beraber kombin yapmak daha etkili oluyormuş sanırım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaşım: 24 Boy: 187 Kilo: 83 GÜNCEL FORM:
SORULARIM:
Aynı anda almaya değecek kadar fark yaratır mı? Yoksa şu anlık sadece Cardarine ile işimi görür müyüm? Yerine kullanabileceğim daha iyi etkisini göreceğim bir şey var mıdır? Ayrıca fotoğraftaki zphc marka Cardarine orijinal sanırım zphc.com yazması gerekliymiş doğru mudur? ÜRÜN GÖRSELİ CHECK:
Tüm cevap, tavsiye ve öneriler içini şimdiden teşekkürler.
-