Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Adamalar

Only testosteron kullanımı sonrası oluşan libido sorunlarının çözümü hk.

Önerilen İletiler

Adamalar    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık 2 sene önce 6 hafta İran testosteron kullandım sonra 1 ay ara verdim salonda hoca bana bir testosteron verdi onu haftada 2 kere 4 hafta kullandım kullanırken libido sorunu başladı bende ilcacı kestim hocaya dedim bende öyle bir şey yok sende de olmaması lazım dedi bende sürecin akışına bıraktım sonra sağdan soldan duyumlarla proviron kullandım ondan da bir etki görmedim sonra inst da bir pct danışmanlığı veren arkadaşa yazdım ve ondan bir reçete aldım bana Klomen ve ovittrelle yazdı ama ovittrelle piyasada yok hala yok. Bekleyişim ve araştırmalarım devam etti sadece geçen 1 ay Klomen kullandım günde 2 tane olacak şekilde ve problemlerim devam ediyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. :(

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_0623.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tuna59baba    14

forumda bitkisel bir kür mevcut onu denemenizi öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41

hocam klomen etkisini gostermis testten anlasilacagi uzere klomene devam edilmeli mi edilmemeli mi orayi daha yetkin arkadaslara birakiyorum ama bence eksik olan bir test var o da dht.1 ay daha bekle hatta o sure zarfinda bence 1 ay daha klomen kullanmaya devam edebilirsin ondan sonra ayni testleri bir daha yaptir dht ile beraber.ereksiyon problemleri yasiyor musun ya da sabah ereksiyonlarin var mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adamalar    0

Hocam şu anda proviron başladım kullanmaya başlayalı bugün 3 gün bunu bırakıp tekrar klome kullanmak mantıklı mı sizce? Erksiyon problemi yaşıyorum sabah erksiyonu hala yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
gönderildi (düzenlendi)
Adamalar, 3 saat önce yazdı:

Hocam şu anda proviron başladım kullanmaya başlayalı bugün 3 gün bunu bırakıp tekrar klome kullanmak mantıklı mı sizce? Erksiyon problemi yaşıyorum sabah erksiyonu hala yok.

Psikolojik olabiir mi sizce hocam bi tık e2 de yüksek gözüküyor ondan da olabilir ama bence sabah ereksiyonunu dert etmeyin natürelken'de hiç hayatımda sabah ereksiyonu yaşamadım kürdeyken'de hiç yaşamadım ayrıca sisteminiz açık gözüküyor bu aralar diyette misiniz? karb alımınız ne durumda? ben agresif cut yaparsam eğer libidom genelde ölüyor ve ereksiyon problemleri çekiyorum

tarihinde Ziert44 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Adamalar, 4 saat önce yazdı:

İkisini beraber kullanabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adamalar    0
Ziert44, 22 dakika önce yazdı:

Psikolojik olabiir mi sizce hocam bi tık e2 de yüksek gözüküyor ondan da olabilir ama bence sabah ereksiyonunu dert etmeyin natürelken'de hiç hayatımda sabah ereksiyonu yaşamadım kürdeyken'de hiç yaşamadım ayrıca sisteminiz açık gözüküyor bu aralar diyette misiniz? karb alımınız ne durumda? ben agresif cut yaparsam eğer libidom genelde ölüyor ve ereksiyon problemleri çekiyorum

Hocam diyet felan yapmı yorum  uzun süre bu modda olunca bıraktım zaten yaptığım spor Crossfit canım ne  isterse takılma modu dayım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

Prolaktin icin dostinex mi kullandın 2 cok düsük buda libido sorunu yapar zaten dogal degerlerinde kaçtı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adamalar    0

Aynen hocam dostinex kullandım yarım yarım doğal değerlerimi bilmiyorum çünkü baktırmadan testoya girince beni bu hale getirdi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
Adamalar, 4 saat önce yazdı:

Aynen hocam dostinex kullandım yarım yarım doğal değerlerimi bilmiyorum çünkü baktırmadan testoya girince beni bu hale getirdi 

Dostinex güçlüdür  ceyrek ceyrek içmek lazım pct de kullanmaman lazım dı sorun bundan dolayı prolaktinin yükselmesi lazım 9 10 11 normal seyrine gelince sorun çözülür zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Handler    1

Sabah ereksiyonunu libido belirleyici değildir,

Bir insan uyuduğunda onlarca kez erekte olur zaten eğer şanslıysan uyanma evresine denk gelmiş olursun ve kendini iyi hissedersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adamalar    0
Ferdikra, 11 saat önce yazdı:

Dostinex güçlüdür  ceyrek ceyrek içmek lazım pct de kullanmaman lazım dı sorun bundan dolayı prolaktinin yükselmesi lazım 9 10 11 normal seyrine gelince sorun çözülür zaten 

Peki yükseltmem için yapmam gereken yada kullanmam gereken bir şey var mı yolda akışına mı birakmaliyim

Handler, 3 saat önce yazdı:

Sabah ereksiyonunu libido belirleyici değildir,

Bir insan uyuduğunda onlarca kez erekte olur zaten eğer şanslıysan uyanma evresine denk gelmiş olursun ve kendini iyi hissedersin.

Hocam belki haklısın da zorlanarak ereksiyon olunca insan kafaya takiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

Akışına bırak prolaktin toplar zamanla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaddo81    1
gönderildi (düzenlendi)

Reseptör duyarsızlığı başlamış olabilir sporu uzun süre bırakma düzenl beslen dopamn sistemini resetle televizyon,pc,telefon vb bakma iyi olucaksın bende aynı sorunu yaşadım 

tarihinde Kaddo81 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Trextoron
      Selam arkadaşlar,
      Bundan 6 ay önce Trenbolon ve Testosteron küründeydim talihsiz bir olay yaşadım ve ne yazık ki hayata olan hevesimi kaybettim o sürede ise enjeksiyonlarımı aylarca aksattım ve aksattıktan sonra bazen arada enjeksiyon yaptım sonrasında ise tamamen bıraktım ve o süreç de PCT yapmadım 6 ay sonra yaptığım kan tahlilinde döngüm açılmıştı ancak belli başlı sorunlar vardı bu arada bu süreç 2. Kürümdü, ilk kürümü sorunsuz tamamladım ve PCT yaptım sonra kan testi verdim libido ve değerler kusursuz benim için tatmin ediciydi. @Fuhrer @SERKO @berkay16 @sven @Rma
      Kısacası bu 2. Süreçteki libido ve sertleşme sorunları total testo LH FSH düşüklüğüme ne yapmalıyım. Kan tahlilleri ektedir teşekkür ederim arkadaşlar. Siyah ile karaladıklarım ilk kürümden sonraki PCT libido ve sağlık konusunda hissettiğim bir sorun yoktu. Sarı ile karaladıklarım ise ikinci kürümde PCT yapmadan döngüm açıldıktan sonra verdiğim kan testi, LH FSH Testo ve birkaç bozuk ve düşmüş değerle beraber libido ve ereksiyon sorunları yaşıyorum. @metinav
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Fkehlibar
      Geçen seneden bu yana geçmeyen bir enerji düşüklüğü, cinsel istekte azalma, sertleşmede kısmi bozulma, kaldırdığım ağırlıklarda ciddi azalma ve antrenmanlara karşı isteksizlik var.
      Çeşitli kürelere girdim:
      Son 3 ayın içinde bir anda kaldırdığım ağırlıklar %70 düştü antrenmanlara karşı isteksizlik başladı, libido çöktü, sanki testosteron almıyormuşum gibiydim ayrıca vücudum toparlanmıyordu sürekli yorgunluk vardı. Bu süreçte sinir sistemi yorulmuştur diyerek ilk başta antrenman volümünü düşürdüm sonrasında bir motor kazası geçirip aylarca antrenman yapamadım ancak tekrardan antrenmanlara başlayınca aynı sorunların devam ettiğini fark ettim.
      DAHA SONRA:
      İlk olarak testosteron dozajını (haftalık 600mg) ve provironu arttırdım (50mg) 1 ay kadar hala bir şey düzelmedi.Sonrasında ilacı kesip pct yaptım.
      1 ovitrelleyi 3e bölüp gün aşırı vurdum. Sonrasında 1 hafta 40 mg tamox ve 100 mg klomen. Sonraki 3 hafta 20 mg tamox ve 50 mg klomen devam edip bitirdim. Kan tahlil sonuçlarım hepsi referans aralığındaydı ama ben hala aynı sorunları yaşıyordum. Şahsen problemin dopamin kısmından kaynaklandığını düşünüyorum. Siz değerli hocalarımın yorumları için şimdiden teşekkür ediyorum. @metinav @Askabar @berkay16 @hectordoyle @GHOST @Fuhrer
      İyi akşamlar.
    • Yazan: h4runx
      Merhaba, Yaklaşık 3 aydır ereksiyon sorunu, karşı cinsten zevk alamama, uyarılma, cinsel dürtü kaybı, sertleşememe, dokununca bile boşalma sorunu yaşıyorum. 4 ay önce kürüme boldenon ekledim, 2 ay önce deca kullandım. Son deca enjeksiyonunu 20 gün önce yaptım. Bu yaşadığım sorun nedeniyle kız arkadaşım tarafından terk edildim. Cidden son noktadayım. Ürolojiye defalarca kez gittim. Kan değerlerim prolaktin e2 referans aralığında. Pt-141, kisspeptin ve melatonan 2 kullanacağım. Bu sorun nedeniyle 2 aydır spor yapamıyorum, ciddi depresyon içindeyim.
      Yardımlarınızı rica ediyorum. 
    • Yazan: EfeBabaPro
      Turnuva öncesi küre girdim 55 kiloyum ve 3 senelik sporcu geçmişim var. Bu şekilde kür yaptım son testosteronu vurmadan bir gün önce yarışma için risk alarak 0.5mg tren acet vurdum ardından son testosteronu yapıp yarışmadan üç gün önce 1ml trenbolone acetat vurdum devamında 3 gün daha winstrolu devam ettirirken günde 80mg a çıkardım.
      KÜR İÇERİĞİM: (20 Gün)
      Testosteron Propionate 1ml (Gün aşırı) Winstrol 20 mg (Günlük) Kilo kesmek için daha sonrasında ilacı bıraktığım gibi tamoksifene başladım
      TAMOKSİFEN KULLANIMIM:
      Pazar Salı Perşembe Şeklinde alırken salı günü kan verdim yani kür bitiminden 3 gün sonra kan testi verdim sabah aç şekilde.
      SORULARIM:
      Sırtımda çok sivilcelenme var yüz bölgemde sivilcelenme yok ne yapmalıyım? Libido konusunda hiç isteğim yok kız arkadaşımdan uzaklaştım ne yapmalıyım? GÜNCEL KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, sorularımı cevapsız bırakmayan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Vezuchiy
      16 ekimden bu yana 10 hafta 500 testo devamında 500 testo 500 bolde 2 gnüde bir 100 masteron devam ediyorum. başlarda bu sorunu yaşamıyordum libidomda ereksiyonumda mükkemmeldi ilk kürün son haftalarında doğru ereksiyonumda libidomda bariz azalmıştı. gel gelelim şu ana geçen test verdim 18 ocakta değerler şu şekilde
      Total testo referans üstü
      e2: 60 dolaylarında
      prolaktin: 3.46 civarıydı çeyrek dostinex kullanmıştım.
      ardından boşalma sorunum prolaktini düşürmemle geçti ve şuan hala düzgün boşalabiliyorum lakin ereksiyonum bir gün çok güzel bir gün kötü partnerimin içinden çıktıktan 20-30 saniye sonra sönüyorum ve öpüşürken sevişirken çok az hissediyorum o günlerde libidom çok düşüyor.
      Efedrin ve clenbuterol'de kullanıyorum bunların etkileri olabilri mi? e2 için blokere ihtiyacım var mı masteron varken? @rastlantisal @Rdm @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.