-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: oguzzz
Öncelikle merhaba herkese,
7 ay süren günde 5-6 bin kalorilik pizza hamburger yediğim dönemi 1 aralıkta bitirip definasyona başladım aşağıya güncel formumu koyacağım. Şuan 20 ocaktayız başlangıç halimin fotosu yok ama temiz 10 kg verdim küre gireceğim. Küre girme etme demeyin bugün girmesem yarın gireceğim. Bana genel olarak yardımcı olursanız sevinirim normalde koç tutardım ama maddi imkanlar bu kış el vermiyor. Bu sporu uzun seneler yapmayı planlıyorum ama bir kaç sorum var.
SORULARIM:
Küre natural olarak kaç kg daha verip girmeliyim ? Definasyon yapıp sonra dozajları arttırıp direk bulka mı gireyim? Definasyo'nun sonuna gelince günlük kalorimin 400 500 altını alıp hafif yağ yakıp hem de kas mı kazanıyım? BULK VE DEFİNASYON ÜRÜNLERİM:
Testosteron Masteron Oxandrolone FORM CHECK:
-
Yazan: tahaiwnl
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aşağıdaki şekilde devam ediyorum ve şu an hemogram değerlerim böyle.
KÜR İÇERİĞİM: (8 Haftadır)
Testosteron Boldenon 250 mg SORULARIM:
Boldenon'un düşük doz olma ihtimali var mı? Kullandığım doz itibariyle normal mi sonuçlar? KAN TESTİM:
-
Yazan: KESKİN
Merhabalar,
Yeni kürümde boldenon ve dhd boldenon beraberinde var haftalık 2 ml - 2 ml şeklinde vuracağım.
SORULARIM:
Sizce bu ikisini aynı günde tek bir enjeksiyonda vurabilir miyim? Yoksa farklı günlere mi denk getirmeye çalışayım? KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Boldenon DHB Boldenon Tüm fikir, görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: neON
Herkese iyi formlar,
Kürümün, dün itibari ile 5. haftasına girdim, cruise döneminden çıkıp ikinci girdiğim bulk kürü oldu. Bugün kan testlerim çıktı, değerlendirebilirseniz çok sevinirim. Kan testlerim anormal duruma gelmedikçe küre toplam 15-20 hafta civarı devam etmek istiyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
500 Test enanthate 200 Deca 200 Masteron Enanthate SORULARIM:
Dikkat etmem gereken değerler hangileri? (önlem alınması) Ayrıca, deca ile maksimum ne kadar devam edebilirim? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-