Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BBurak

2026 dönemi bulk kürü planlaması hk.

Önerilen İletiler

BBurak    270

Selam arkadaşlar,

Bir süredir forumda aktif değildim. Bunun sebebi iş güç kovalamam, bir yandan da spor ve sınavlarımla uğraşmamdan ötürüydü. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Şu ana kadar 2 tane kür yaptım. İkinci kürüm olan cut cycle’da artık takır takır oblik gördüğüm için ve süreçten çok bunaldığım için, 6–7 hafta sonunda kısa ester ürünleri bırakıp uzun bir TRT süreci geçirdim (yaklaşık 8 hafta).

3. kür planlamamda ise artık daha ciddi dozlarla ilerlemek ve farklı bir şeyler denemek istediğim için, daha önce hiç çıkmadığım seviyelere çıkıyorum. Benim her zaman amacım sağlığı koruyarak küçük kazanımlarla ilerlemekti. Yoğun suplement kullanımım mevcut. Yeni kür planımı aşağıya bırakıyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Güncel kilom: 82, hedef kilom ise 95-100 civarı. Kür sürecimi gidişata kadar belirleyeceğim fakat bu bileşiklerle kafadan 20 hafta giderim.

Haftalık İlaç Protokolüm

• Testosteron Enanthate: 600 mg
  • Boldenon: 600 mg
  • Deca: 300 mg
  • Anapolon: 350 mg
  • Proviron: 175 mg
  • Günlük 1 tablet tamoksifen ( kan testine kadar)

Kullandığım Suplementler

• Günlük 2–3 ölçek whey protein
  • 2000 mg balık yağı
  • Multivitamin
  • Demir takviyesi
  • Magnezyum
  • Grizone Day/Night
  • D3 + K2
  • Arginin with ZMA (Nutrade)
  • Post Workout (Nutrade)

Güncel Form:

f5035a7c-7f3b-4020-8f7b-23c0d079c703.thumb.jpg.6f6095eb527f46ba27711d88f2bdce6f.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle    720

İlk defa nandrolon kullanacaksan deca yerine npp daha uygun olur. Herhangi bir yan etki yaşadığında direkt kesersin. Haftalık yine 200-300 mg arası npp güzel bir doz. Ben yerinde olsam ilk 6 hafta sadece bolde ve testo ile devam eder, 6. haftadan sonra npp yi devreye sokarım ve kürün 16.haftasına kadar kullanırım ama direkt npp de başlayabilirsin sana kalmış. 

Tamoksifen kullanmana gerek yok. Dediğim gibi ilk 6 hafta testo bolde kullanıp kan değerlerine ve e2 seviyelerine bakarak duruma göre arimidex veya aromasin kullanmaya başlarsın ki e2 yüksekliği ile ilgili sorun yaşayacağını sanmıyorum çünkü 1:1 oranda testo bolde kullanıyorsun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    270
hectordoyle, 13 dakika önce yazdı:

İlk defa nandrolon kullanacaksan deca yerine npp daha uygun olur. Herhangi bir yan etki yaşadığında direkt kesersin. Haftalık yine 200-300 mg arası npp güzel bir doz. Ben yerinde olsam ilk 6 hafta sadece bolde ve testo ile devam eder, 6. haftadan sonra npp yi devreye sokarım ve kürün 16.haftasına kadar kullanırım ama direkt npp de başlayabilirsin sana kalmış. 

Tamoksifen kullanmana gerek yok. Dediğim gibi ilk 6 hafta testo bolde kullanıp kan değerlerine ve e2 seviyelerine bakarak duruma göre arimidex veya aromasin kullanmaya başlarsın ki e2 yüksekliği ile ilgili sorun yaşayacağını sanmıyorum çünkü 1:1 oranda testo bolde kullanıyorsun. 

İlk deca tecrübem ve ben çoktan stok yaptım haftada 3 vurum yapıyorum 100 er şeklinde. 1:1 kullanımda benim e2 seviyem 12-15 oluyor. Tamoksifen kullanma sebebim testesteron yükselince e2, prolaktin çok artmasa bile göğüslerde hassasiyet başlıyor. Tedbir olarak kullanıyorum açıkçası. Mayıstan beri ilaç kullanıyorum nor19 grubu ilaçlarda kullandım şükür hiçbir yan kalıcı yan etki yaşamadım. Bu suplementlere ek olarak nutraxin Milk thistle kullanıyorum 2 tablet onu da yazmayı unutmuşum. Günlük kalori alımım 3500-4000 arası ve haftada 5-6 gün ağırlık antrenmanı var. Kardiyo yapmıyorum diyet zamanı o kadar uzun kardiyolar yaptm ki canım istemiyor açıkçası zaten hergün 7-8 saat ayaktayım işim gereği.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    720
BBurak, 14 dakika önce yazdı:

İlk deca tecrübem ve ben çoktan stok yaptım haftada 3 vurum yapıyorum 100 er şeklinde. 1:1 kullanımda benim e2 seviyem 12-15 oluyor. Tamoksifen kullanma sebebim testesteron yükselince e2, prolaktin çok artmasa bile göğüslerde hassasiyet başlıyor. Tedbir olarak kullanıyorum açıkçası. Mayıstan beri ilaç kullanıyorum nor19 grubu ilaçlarda kullandım şükür hiçbir yan kalıcı yan etki yaşamadım. Bu suplementlere ek olarak nutraxin Milk thistle kullanıyorum 2 tablet onu da yazmayı unutmuşum. Günlük kalori alımım 3500-4000 arası ve haftada 5-6 gün ağırlık antrenmanı var. Kardiyo yapmıyorum diyet zamanı o kadar uzun kardiyolar yaptm ki canım istemiyor açıkçası zaten hergün 7-8 saat ayaktayım işim gereği.

Daha öncesinde tren kullandın diye hatırlıyorum, tren kullanırken göğüsünde hassasiyet olması normal. Tren güçlü bir progestin çünkü. Deca ve boldenon kullanırken bu tarz bir şey yaşamazsın. Eğer kürün ileri süreçlerinde göğüs hassasiyeti olursa o zaman tamoksifen kullanmak mantıklı olur. 

Bu arada anapolon kullanımın 5 haftayı geçmesin. Proviron için de düşük doz kür boyunca kullanabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    270
hectordoyle, 7 dakika önce yazdı:

Daha öncesinde tren kullandın diye hatırlıyorum, tren kullanırken göğüsünde hassasiyet olması normal. Tren güçlü bir progestin çünkü. Deca ve boldenon kullanırken bu tarz bir şey yaşamazsın. Eğer kürün ileri süreçlerinde göğüs hassasiyeti olursa o zaman tamoksifen kullanmak mantıklı olur. 

Bu arada anapolon kullanımın 5 haftayı geçmesin. Proviron için de düşük doz kür boyunca kullanabilirsin.

Evet kısa, kısa 150-175 mg acetat kullandım. Prolaktin, progesteron ve e2 referansta görünürken hassasiyet başladı bende :D. E2 seviyem 40-45 olunca hassasiyet oluşuyor. Anapolonu kür boyunca 2 kere düşünüyorum, ilki ilk 1 ay, ikincisi ise son 1 ay. Mayıs, hazirana kadar güzel bir şeyler inşa edersem eylüle kadar prep yapıp yarışmak istiyorum zaten yarış benim şehrimde. Yorumların için teşekkür ederim <3. Bu küre dün başlamış bulundum bakalım nasıl gidecek...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    720
BBurak, Şimdi yazdı:

Evet kısa, kısa 150-175 mg acetat kullandım. Prolaktin, progesteron ve e2 referansta görünürken hassasiyet başladı bende :D. E2 seviyem 40-45 olunca hassasiyet oluşuyor. Anapolonu kür boyunca 2 kere düşünüyorum, ilki ilk 1 ay, ikincisi ise son 1 ay. Mayıs, hazirana kadar güzel bir şeyler inşa edersem eylüle kadar prep yapıp yarışmak istiyorum zaten yarış benim şehrimde. Yorumların için teşekkür ederim <3. Bu küre dün başlamış bulundum bakalım nasıl gidecek...

Kürde 19-nor grubu ilaç olunca göğüs ucu hassasiyeti denilen olay e2 ve prolaktin ref. aralığında olsa bile sıkıntı çıkarabiliyor bazı bünyelerde, yapacak bişey yok. Sırf bu yüzden ben de only testo + proviron yapmaya başladım yoksa trenden inmek gibi bir niyetim yoktu :D 

Kür sürecinde başarılar, gönlünce olur her şey inşallah :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    270
Thebossdianabol, Şimdi yazdı:

@BBurakanapolon markasi nedir hocam verimi güzel mi

Türk anapolon ya bizim eczaneden aldım :D. İlk defa kullanıyorum ilk tableti yutalı 24 saat olmadı daha bu bileşiklerin arasında anapolonu ne kadar hissederim bilmiyorum ama güncelleme yaparım.

• Öpücük 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    2

provirondan beklentin nedir sadece meraktan soruyorum elimde var ve ne zaman kullanmam daha dogru olur bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    270
sven, 5 saat önce yazdı:

provirondan beklentin nedir sadece meraktan soruyorum elimde var ve ne zaman kullanmam daha dogru olur bilmiyorum

Valla açıkçası çok bir beklentim yok zaten anabolik skor çok yüksek. Kürde masteron olmadığı için ekledim türkiyedeki çoğu koç günde 2x proviron yazıyor. Elimde var diye kullanıyorum bende...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    2
BBurak, 14 dakika önce yazdı:

Valla açıkçası çok bir beklentim yok zaten anabolik skor çok yüksek. Kürde masteron olmadığı için ekledim türkiyedeki çoğu koç günde 2x proviron yazıyor. Elimde var diye kullanıyorum bende...

bende ara donemde(cruise bridge) mental ve libido bakımından kullanmayı düşünüyorum mantıklımı sence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    270
sven, 07.01.2026 - 19:12 yazdı:

bende ara donemde(cruise bridge) mental ve libido bakımından kullanmayı düşünüyorum mantıklımı sence

Kullanılabilir, bir olumsuzluk hissedersen kesersin. Bende de bu dönemlerde ilk 1-2 hafta libido kaybı, mod düşüklüğü vs oluyor testosteronun birden düşmesi ile alakalı muhtemelen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    158
gönderildi (düzenlendi)

Hayırlı olsun anapolon da e2 prolaktin yükseltmemesine rağmen gyno yapıyor diyorlar umarım yan etki yaşamazsın küründe.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    622
gönderildi (düzenlendi)
BBurak, 07.01.2026 - 18:57 yazdı:

provironu ezbere kullanmanı önermem, bence testosteron dozunu biraz daha arttırmalısın ve tamoksifeni kesmelisin. dozlar çok da düşük değil, bence deca dozunu 300 'den 500'e çekebilirsin 8. hafta gibi

Türkiye'de koçlar ne yapıyorsa tersini yapmalısın dostum, heriflerin tek amacı görüntü. Senin sağlığın önemsenmiyor. Görüyorum çoğu mart yarışmacısına kısa ester verilmeye başlanmış, yani bu gerçekten korkunç... 50mcg T3, 200mcg clen falan görüyorum izlediğim çoğu yabancı podcast kanalında bile 120-130 kilo open yarışmacılar bunlara sıcak bakmayı bırak önünden geçmekten bile korkuyor. Efedrin, Clen, Diüertik, Yüksek kafein, Asprin tarzı ilaçları hiçmiş gibi takır takır yolluyorlar. Sebebi sadece senin formunu erkenden getirmek. Herif atletik fizik -men's physique- yarışacak ve 50mcg T3 kullanıyor, çok korkunç... Bir de bu ilk yarışında, hatta Jr denilen saçma siklette bile bu dozlar veriliyor. Kaldı ki son 5 hafta winstrol, son 6 hafta tren kullanılsa aynı görüntüye gelecek. Bahsettiğim yarışmacı 37.5 kullanmış en peek döneminde ve cleni ise 60mcg zirve olarak öneriyor. Eğer isterseniz size bu podcasti paylaşabilirim. 

Proviron kullanma dememdeki sebep, proviron da aynı testosteron gibi bir döngü ile üretilir ve bu döngüyü kapatırsan üretimde zorluk çekersin ve bu ilaca bağımlı kalırsın. DHT kolay kapanıyor, bundan kaynaklı masteron, stanozolol, rimobolan gibi ilaçlar üretilmiştir. Proviron da aynı şekilde bundan üretilmiştir, tıpkı sustanon gibidir.

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    270
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

provironu ezbere kullanmanı önermem, bence testosteron dozunu biraz daha arttırmalısın ve tamoksifeni kesmelisin. dozlar çok da düşük değil, bence deca dozunu 300 'den 500'e çekebilirsin 8. hafta gibi

Teşekkür ederim hocam.

• Testosteronu 750 ye çekmek uygun olur mu?
  • Deca ile beraber mi çekeyim sence?
  • 750 testo 500 bolde 500 deca gibi devam ederim nasıl olur?

Anapolon kesince testo, deca dozunu arttırabilirim diyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    622
BBurak, 1 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam.

• Testosteronu 750 ye çekmek uygun olur mu?
  • Deca ile beraber mi çekeyim sence?
  • 750 testo 500 bolde 500 deca gibi devam ederim nasıl olur?

Anapolon kesince testo, deca dozunu arttırabilirim diyorum.

bence testosteronu şimdi 750'ye çekmelisin, 600 test 600 bold E2 değerini sıfırlar. Kürden pek bir şey kazanamazsın. Anapolon kesince doz arttırmana gerek yok, dozlar yerinde zaten. Dozu ne kadar arttırırsan o kadar gelişirsin diye bir kural yok. Gelişim doğru antrenman, doğru beslenme ve düzenli kardiyodan geçer. Kalori fazlası, temiz karbonhidrat en önemlisidir. Deca dozu arttır dememdeki amaç bence piramit şeklinde dozlamalar her zaman faydalıdır, bu eylülde başladığım 300 boldenon şu an 800mg'a çıktı ve 3 hafta sonra keseceğim. Direkt 800-800 vurmamdan daha fazla verim aldığımdan eminim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    270
Fuhrer, Şimdi yazdı:

bence testosteronu şimdi 750'ye çekmelisin, 600 test 600 bold E2 değerini sıfırlar. Kürden pek bir şey kazanamazsın. Anapolon kesince doz arttırmana gerek yok, dozlar yerinde zaten. Dozu ne kadar arttırırsan o kadar gelişirsin diye bir kural yok. Gelişim doğru antrenman, doğru beslenme ve düzenli kardiyodan geçer. Kalori fazlası, temiz karbonhidrat en önemlisidir. Deca dozu arttır dememdeki amaç bence piramit şeklinde dozlamalar her zaman faydalıdır, bu eylülde başladığım 300 boldenon şu an 800mg'a çıktı ve 3 hafta sonra keseceğim. Direkt 800-800 vurmamdan daha fazla verim aldığımdan eminim.

Bu doz benim e2 mi 12-14 de tutuyor. Fakat eklem ağrıları kaçınılmaz oluyor. Açıkçası hem deca hem anapolon varken e2 ile uğraşmaktan korktuğum için 1e1 tuttum yoksa bende geçmiş boldenon tecrübemden pek mantıklı bir şey olmadığını biliyorum. Yeni hafta itibari ile testoyu 750 ye çıkaracağım hocam sağolasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    720
Fuhrer, 34 dakika önce yazdı:

Proviron kullanma dememdeki sebep, proviron da aynı testosteron gibi bir döngü ile üretilir ve bu döngüyü kapatırsan üretimde zorluk çekersin ve bu ilaca bağımlı kalırsın. DHT kolay kapanıyor, bundan kaynaklı masteron, stanozolol, rimobolan gibi ilaçlar üretilmiştir. Proviron da aynı şekilde bundan üretilmiştir, tıpkı sustanon gibidir.

@Fuhrer hocam kürde proviron kullanmanın mantığı SHBG yi baskılamak değil mi? Hem SHBG yi düşürüp hem de SHBG ye DHT den daha fazla bağlanma afinitesi olduğu için hem serbest DHT hem de serbest testosteron miktarı artıyor diye bildiğim için kullanıyorum ben. Çünkü only testo veya testo bolde yaptığım zaman Total testo yüksek, serbest testo referans aralığında. 25 mg proviron SHBG yi referans aralığının düşük tarafına yakın seviyelerde  tutmaya yetiyor ancak testo dozunu 500 e çıkaracağım için 2 tablet kullanmaya başladım. Cinsel isteğe ve psikolojiye iyi geldiği kesinlikle doğru. DHT baskılama etkisi olduğunu ilk defa senden öğrendim, konuyu biraz daha açabilir misin? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    4
hectordoyle, 18 dakika önce yazdı:

@Fuhrer hocam kürde proviron kullanmanın mantığı SHBG yi baskılamak değil mi? Hem SHBG yi düşürüp hem de SHBG ye DHT den daha fazla bağlanma afinitesi olduğu için hem serbest DHT hem de serbest testosteron miktarı artıyor diye bildiğim için kullanıyorum ben. Çünkü only testo veya testo bolde yaptığım zaman Total testo yüksek, serbest testo referans aralığında. 25 mg proviron SHBG yi referans aralığının düşük tarafına yakın seviyelerde  tutmaya yetiyor ancak testo dozunu 500 e çıkaracağım için 2 tablet kullanmaya başladım. Cinsel isteğe ve psikolojiye iyi geldiği kesinlikle doğru. DHT baskılama etkisi olduğunu ilk defa senden öğrendim, konuyu biraz daha açabilir misin? 

Hocam sizin ve führer hocamın yazdıklarına istinaden şu sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Yaklaşık 4 aydır only testo gidiyorum, son 3 hafta 2 tablet proviron kullandım, proviron kullandığım dönemde ilacı ve markayı değiştirmediğim halde yerinde olan libidom kullanmaya basladigim sürecte cok ilginc bir sekilde azalarak kayboldu. Proviron kullanmayı 2 haftadır bıraktım ve bıraktıktan sonra zphc testo c ye gectim (limited edition). Proviron kullanmamama rağmen libidom hala düzelmedi. Askabar hocamın bi başlıkta provironun bilincsiz kullanımının shbg'yi bir yerden sonra çok düşürdüğünü ve kişinin deca dick olmuş gibi libido kaybı yaşayabileceğini yazdığını gördüm. Güncel hormon testim yok yaptırıcam en kısa zamanda ve bu durumun neyden kaynaklandığını çok merak ediyorum. Burak hocamdan noxy testo sipariş ettim, umarım şu anki durumum testonun dandikliğindendir ve noxy'i kullanınca libidom düzelir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    720
No.one, 27 dakika önce yazdı:

Hocam sizin ve führer hocamın yazdıklarına istinaden şu sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Yaklaşık 4 aydır only testo gidiyorum, son 3 hafta 2 tablet proviron kullandım, proviron kullandığım dönemde ilacı ve markayı değiştirmediğim halde yerinde olan libidom kullanmaya basladigim sürecte cok ilginc bir sekilde azalarak kayboldu. Proviron kullanmayı 2 haftadır bıraktım ve bıraktıktan sonra zphc testo c ye gectim (limited edition). Proviron kullanmamama rağmen libidom hala düzelmedi. Askabar hocamın bi başlıkta provironun bilincsiz kullanımının shbg'yi bir yerden sonra çok düşürdüğünü ve kişinin deca dick olmuş gibi libido kaybı yaşayabileceğini yazdığını gördüm. Güncel hormon testim yok yaptırıcam en kısa zamanda ve bu durumun neyden kaynaklandığını çok merak ediyorum. Burak hocamdan noxy testo sipariş ettim, umarım şu anki durumum testonun dandikliğindendir ve noxy'i kullanınca libidom düzelir.

Benim bildigim kadarıyla SHBG nin uzun süre düşük kalmasının libido sorunlarına yol açma sebebi kanda gerekenden uzun süre baskılanmış SHBG gerekli dokulara hormonları taşıyamaz hale geliyor, böyle olunca da ister istemez libido ve psikolojide sorunlara yol açabiliyor. SHBG çok düşük olmamalı. 

Senin durumunda da aldığın testonun türünü ve markasını değiştirip ilerlemenin bir mantığı yok. Madem libidon düşük, ilk aşamada total testo, e2, serbest testosteron, SHBG ve  prolaktin değerlerine baktır. Ona göre hareket et

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    4
hectordoyle, 18 dakika önce yazdı:

Benim bildigim kadarıyla SHBG nin uzun süre düşük kalmasının libido sorunlarına yol açma sebebi kanda gerekenden uzun süre baskılanmış SHBG gerekli dokulara hormonları taşıyamaz hale geliyor, böyle olunca da ister istemez libido ve psikolojide sorunlara yol açabiliyor. SHBG çok düşük olmamalı. 

Senin durumunda da aldığın testonun türünü ve markasını değiştirip ilerlemenin bir mantığı yok. Madem libidon düşük, ilk aşamada total testo, e2, serbest testosteron, SHBG ve  prolaktin değerlerine baktır. Ona göre hareket et

Teşekkürler cevabınız için öncelikle. Detaylı hormon testi yaptırıcam zaten hocam, ilacı değiştirmemdeki tek amaç libidonun düzelmemesi değildi. Aynı zamanda aldığım güç, pump vs. de de azalamalar oluştu zphc'ye geçince humax'ta çok daha iyiydi. Yazmamışım noxy'e geçince hangi türü kullanıcağımı ama testo türünü de değiştimcem testo c devam edicem hocam.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    2
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

Türkiye'de koçlar ne yapıyorsa tersini yapmalısın dostum, heriflerin tek amacı görüntü. Senin sağlığın önemsenmiyor. Görüyorum çoğu mart yarışmacısına kısa ester verilmeye başlanmış, yani bu gerçekten korkunç... 50mcg T3, 200mcg clen falan görüyorum izlediğim çoğu yabancı podcast kanalında bile 120-130 kilo open yarışmacılar bunlara sıcak bakmayı bırak önünden geçmekten bile korkuyor. Efedrin, Clen, Diüertik, Yüksek kafein, Asprin tarzı ilaçları hiçmiş gibi takır takır yolluyorlar. Sebebi sadece senin formunu erkenden getirmek. Herif atletik fizik -men's physique- yarışacak ve 50mcg T3 kullanıyor, çok korkunç... Bir de bu ilk yarışında, hatta Jr denilen saçma siklette bile bu dozlar veriliyor. Kaldı ki son 5 hafta winstrol, son 6 hafta tren kullanılsa aynı görüntüye gelecek. Bahsettiğim yarışmacı 37.5 kullanmış en peek döneminde ve cleni ise 60mcg zirve olarak öneriyor. Eğer isterseniz size bu podcasti paylaşabilirim. 

hocam kesinlikle haklısınız özellikle yeni kullanmaya başlayan ilaç hakkında fikri olmayan insanlara ilaç satmak için korkunç dozlarda ve gereksiz zamanlamalarda anabolizan kullandırıyolar özellikle yarışmacılara koçları yapıyor bunu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    270
Fuhrer, 09.01.2026 - 12:01 yazdı:

Kürü hafta bazında şu şekilde sürdürmeye devam edeceğim:

• 750 mg testosteron

• 525 mg boldenon

• 420 mg deca

Boldenon bende E2’yi ciddi şekilde düşürdüğü için daha ilk haftadan eklem ve tendon ağrıları yaşamaya başladım. Boldenon olmayan dönemlerde göğüs ucu hassasiyetim sebebiyle oranı 1:1 tutuyordum; fakat şu an E2’yi makul seviyelere çıkarmam gerekiyor.

Eklem desteği için decayı biraz artıracağım. Zaten decaların “beyaz overdose” içeriğinden çok emin olamadığım için, testosteron olabilir korkusuyla boldenonu yüksekten başlatmıştım. Ancak kan testi vermeden de bu yan etkiyle görünen köy kılavuz istemiyor.

Şimdilik her şey iyi gidiyor. Günleri 3500–4000 kaloriyle tamamlıyorum. Kilo sabit, hatta küre başlayalı tartıda 2 kilo kadar düştüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: oguzzz
      Öncelikle merhaba herkese,
      7 ay süren günde 5-6 bin kalorilik pizza hamburger yediğim dönemi 1 aralıkta bitirip definasyona başladım aşağıya güncel formumu koyacağım. Şuan 20 ocaktayız başlangıç halimin fotosu yok ama temiz 10 kg verdim küre gireceğim. Küre girme etme demeyin bugün girmesem yarın gireceğim. Bana genel olarak yardımcı olursanız sevinirim normalde koç tutardım ama maddi imkanlar bu kış el vermiyor. Bu sporu uzun seneler yapmayı planlıyorum ama bir kaç sorum var.
      SORULARIM:
      Küre natural olarak kaç kg daha verip girmeliyim ? Definasyon yapıp sonra dozajları arttırıp direk bulka mı gireyim? Definasyo'nun sonuna gelince günlük kalorimin 400 500 altını alıp  hafif yağ yakıp hem de kas mı kazanıyım? BULK VE DEFİNASYON ÜRÜNLERİM:
      Testosteron Masteron Oxandrolone FORM CHECK:

• Yazan: tahaiwnl
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki şekilde devam ediyorum ve şu an hemogram değerlerim böyle.
      KÜR İÇERİĞİM: (8 Haftadır)
      Testosteron Boldenon 250 mg SORULARIM:
      Boldenon'un düşük doz olma ihtimali var mı? Kullandığım doz itibariyle normal mi sonuçlar? KAN TESTİM:

• Yazan: KESKİN
      Merhabalar,
      Yeni kürümde boldenon ve dhd boldenon beraberinde var haftalık 2 ml - 2 ml şeklinde vuracağım.
      SORULARIM:
      Sizce bu ikisini aynı günde tek bir enjeksiyonda vurabilir miyim? Yoksa farklı günlere mi denk getirmeye çalışayım? KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Boldenon DHB Boldenon Tüm fikir, görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: neON
      Herkese iyi formlar,
      Kürümün, dün itibari ile 5. haftasına girdim, cruise döneminden çıkıp ikinci girdiğim bulk kürü oldu. Bugün kan testlerim çıktı, değerlendirebilirseniz çok sevinirim. Kan testlerim anormal duruma gelmedikçe küre toplam 15-20 hafta civarı devam etmek istiyorum. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 Test enanthate 200 Deca 200 Masteron Enanthate SORULARIM:
      Dikkat etmem gereken değerler hangileri? (önlem alınması) Ayrıca, deca ile maksimum ne kadar devam edebilirim? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.