Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HUBRIS

Definasyon kürümde testosteron yanına ne ekleyebilirim?

Önerilen İletiler

HUBRIS    9

Selamün aleyküm değerli hocalarım ve tecrübeli abilerim,

İlk kürümü yapıyorum. Hali hazırda haftalık 250mg Testosterone Enantat kullandığım bir sürecin 4. haftasındayım (8. enjeksiyonu oldum). Yaşım 18, boyum 185 cm, kilom 113 ve yağ oranım %25-28 civarında. Beslenmemde oldukça disiplinli bir şekilde düşük karbonhidrat (50-100g) ve yüksek protein (200g) odaklı hard diyet uyguluyorum.

Öncelikli hedefim göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak ve daha sert bir form yakalamak. Sağlığımı korumak adına ağır steroidler yerine, yağ yakımı odaklı Peptid, Growth Hormon (GH) veya SARMs seçeneklerini değerlendirmek istiyorum.Daha önce Cardarine, Yohimbine HCL gibi ürünler kullandım ancak beklediğim verimi alamadım.

Siz değerli büyüklerime şu soruları sormak isterim:

1. Bu yağ oranıyla definasyon sürecimi destekleyecek en etkili peptid kombinasyonu (Fragment 176-191 vb.) ne olmalıdır?

2. Growth Hormon (GH) kullanımı bu yaşta ve bu yağ oranında (düşük doz yağ yakımı hedefli) mantıklı mıdır? Yoksa peptidlerle mi devam etmeliyim?

3. Mevcut kürüme SARMs (Ostarine, Cardarine veya SR9009 gibi) eklemek, peptidlere kıyasla yağ yakımı ve kas sertliği açısından ne kadar fark yaratır? SARMs ve Testo kombinasyonu 18 yaşında biri için yönetilebilir mi?

4. Peptidleri hazırlarken (bakteriyostatik su kullanımı vb.) ve muhafaza ederken (soğuk zincir) dikkat edilmesi gereken püf noktalar nelerdir?

5. Daha önce Yohimbine gibi ürünlerden verim alamama sebebim yağ oranımın yüksekliği olabilir mi? Bu dirençli yağları kırmada Peptid mi yoksa SARMs mı daha öndedir?

Sizce sadece hard diyete devam mı etmeliyim, yoksa bu süreci Peptid/GH/SARMs üçlüsünden hangisiyle desteklemek en doğru adım olur? Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

Tahlilim testo e. başlamadan önce yapıldı:

WhatsApp Görsel 2025-12-27 saat 01.55.55_fffcd05e.jpg

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Jstark1337    8

Önce peptitlerin soğuk zinciri ve saklanması hakkında bilgi vereyim. liyofilize halde alıyorsan oda sıcaklığında aylarca stabiller. buzdolabında veya dondurucuda saklarsan yıllarca durur orda. Janoshikin kurucusu garajda unuttuğu GHları 10 yıl sonra bulduğunda hala stabil olduklarını görmüş. GH için bacteriostatic su kullanmana gerek yok zaten 10 ünitelik flakonlar 5 günde biter.  steril su ve steril tuzlu su çözeltisi işini görür.

Sarmlara dokunmanı tavsiye etmem insan verisi çok az kas inşa edeceksen anabolik steroidler çok daha etkili ve yan etki profillerini biliyoruz.

Cardarine sarm değil PPAR agonisti denilen başka bir sınıfa ait deneysel bir ilaç. Fare deneylerinde çoklu organ yetmezliğine sebeb olduğu görüldükten sonra terkedildi şuan sadece performans arttırıcı olarak kullanılıyor. Vücudunu karbonhidratlar yerine yağ yakmaya zorlar insülin hassasiyetini arttırır metabolik olarak faydalı yani ama kanser riskini almaya değer mi ona sen karar ver. Kardiyo performansını ve dayanıklılığını inanılmaz arttıracaktır alacaksan uzun süreler kardiyo yapmak için al yoksa durduğun yerden kayda değer yağ yakmayı bekleme.

Fragment yada GH evet bunların yağ yakıcı etkisi var ama devasa dozlar kullanmana gerek yok 2 üniteden sonra yağ yakımı etkisi marjinal derecede düşüyor sonrası genelde anabolik steroidlerle sinerjik etki yakalamak ve lean massı arttırmak için kullanılıyor.

Çok kritik bir ilaç grubunu göz önüne almamışsın. GLP-1 Agonistleri. Semaglutide (Meşhur ozempic) , Tirzepatide ( Meşhur mounjaro)  , Retatrutide ( deneysel şuan bilkent şehir hastanesinde  olması lazım faz 3 çalışmalarını yönetiliyor mail atabilirsin istersen ). Bu üç peptitde grey markette rahatlıkla bulunabilir eczaneden almanı önermem çok param var diyosan o ayrı tabi. 

Mümkünse Test + GH + GLP 1 yap ve kalori açığında kalmaya özen göster inatçı yağ diye birşey yok termodinamiğe aykırı yeterince diyete devam edersen kilonu kaybedeceksin inan bana çok çeşitli şeyler eklemene gerek yok. Uyarıcılardan uzak dur aldosteron mekanizmasından dolayı zaten su tutacaksın testosterone ile GH ayrı su tutturacak üstüne stimulantlarla nabzını patlatma. 2025te GLPler varken gerek yok.

tarihinde Jstark1337 tarafından düzenlendi
isim vermişim doktor ismi olsada sildim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HUBRIS    9

Hocam değerli vaktini ayırıp bu kadar detaylı ve bilimsel bir açıklama yaptığın için çok teşekkür ederim. Gerçekten ufkumu açtınız. Özellikle GLP-1 agonistleri (Semaglutide/Tirzepatide) ve GH kombinasyonu hakkındaki tavsiyeniz çok mantıklı geldi.

Şu anki durumuma göre birkaç sorum daha olacaktı, müsaadenizle:

1. Önerdiğiniz Test + GH + GLP-1 protokolünde, günlük 2 ünite GH'ı hangi saatlerde vurmamı önerirsiniz? (Aç karnına sabah mı yoksa antrenman öncesi mi?)

2. GLP-1 (Ozempic/Tirzepatide) için 'grey market' (güvenilir tedarikçi) üzerinden temin ederken nelere dikkat etmeliyim? Sahtelerinden nasıl kaçınırım?

3. Sizin de belirttiğiniz gibi su tutumu (ödem) konusunda endişeliyim. Bu kombinasyonda ödemi minimize etmek için tuz/su dengesi dışında bir tavsiyeniz olur mu?

4. 18 yaşında olmam sebebiyle GH kullanımı sonrası doğal sistemimin (pituitary gland) etkilenme riski nedir, yoksa düşük dozda bu risk göz ardı edilebilir mi?

Tekrardan verdiğiniz kıymetli bilgiler için çok sağ olun, önerilerinizi dikkate alarak yol haritamı güncelleyeceğim. Hocam GH'ın gri piyasa karmaşası ve hazırlama süreci beni biraz düşündürdü. Onun yerine bütçemi eczaneden Ozempic (Semaglutide) kalemi almaya ayırmaya karar verdim. Şu anki 250mg Testo kürüme sadece Ozempic ekleyerek devam etsem; bu yağ oranıyla göbek eritme hedefim için sizce de daha 'temiz ve garantili' bir yol olur mu? Başlangıç için haftalık 0.25mg dozajı uygun mudur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8

1 - Aç karna sabah kardiyosundan 3 saat önce yada aç karna gece. GH kullanırken kan şekeri kontrolü önemli. 

2- Lütfen herhangi bir türkten alma. yabancı forumlarda biraz vakit geçirip olabildiğince fazla şey oku. gümrük işini nasıl halledeceğim diyeceksin halletmenin yolu var ama burada yazıp meşhur etmek istemiyorum açıkcası ama 1-2 hafta işin içine gir bulursun. eğer yurtdışında yaşayan arkadaşın varsa direkt ona getirt. Boşuna single vial alma 10lu kit almak çok daha mantıklı dediğim gibi bu kısmı halledersin deli dünya bilgi var internette.  çok meşhur bir forum var sadece bu peptitlerin tartışıldığı dünyada meşhur mümkünse orayı bulmaya çalış. ufak bi tip vereyim ilacın ismi aynı zamanda forumun isminin içinde. Neden single vial alma diyorum şu yüzden. bunların sentezi oldukça zor öyle yeraltına kurulan lablarda felan olacak iş değil yüzbinlerce dolarlık makine ve steril ortamlar gerekli o yüzden  hepsi çinde güney asyada fabrikalarda üretiliyor oradan dünyaya yayılıyor markalar sana etiket satıyor sadece sana ortalama fiyatları yazayım bundan fazla ödeme maximumu bu

• Semaglutide 5 mg 10 flakon 125 dolar
  • tirzepatide 10 mg 10 flakon 200 dolar
  • retatrutide 10 mg 10 flakon 300 dolar

test grupları var farklı satıcılardan ortak satın alıp sürekli test yapan. oralarada göz at. çoğuna girmek ücretli olsada sonuçlar sağda solda geziyor.

3- kilo vermen su tutulumunu zaten azaltacaktır. sodyuma zaten dikkat ediyorsun.  telmisartan ve nebivolole bak su tutulumun anlamsız fazla olursa dozunu azalt önce tabi. adını verdiğim iki ilacı doktoruna danışmadan kullanma

4- hipofiz bezin supresslenebilir ama 1-2 haftada geri açılır üretimin testosteron üretiminin baskılanması gibi uzun soluklu olmaz. 18 yaşındaysan gh kullanmanada gerek yok bu arada. ne kadar az compound eklersen senin için o kadar iyi yan etkileri o kadar minimize edersin. Yağ yakımının iki ana maddesi  alınan kalorinin azaltılması ki bunu GLPler yapacak. Diğer önemli husus ise hareketin arttırılması ve TDEEnin yüksek tutulması. bol bol yürümeni ve low intensity kardiyo yapmanı tavsiye ederim.

HUBRIS, 6 saat önce yazdı:

Hocam GH'ın gri piyasa karmaşası ve hazırlama süreci beni biraz düşündürdü. Onun yerine bütçemi eczaneden Ozempic (Semaglutide) kalemi almaya ayırmaya karar verdim. Şu anki 250mg Testo kürüme sadece Ozempic ekleyerek devam etsem; bu yağ oranıyla göbek eritme hedefim için sizce de daha 'temiz ve garantili' bir yol olur mu? Başlangıç için haftalık 0.25mg dozajı uygun mudur?

Mounjaroya çıkabiliyorsan ben mounjaro almanı tavsiye ederim. 15 mglik olanı alırsan 60 mg tirzepatide için 16000 lira felan ayırırsın. 2.5 mg ile başlarsın.  ufak dozlarda kilo vermeye devam ettiğin sürece sakın dozunu arttırma. enjeksiyon yapıp 1-2 gün sonra bişey olmadı diye bir enjeksiyon daha yapma ilacın yarı ömrü 5 gün o doz çıkana kadar 2-3 gün karın ağrısı çekebilirsin sonra. Midende uzun süre kalmasını istemediğin şeyleri yeme bunlar sindirimi ciddi yavaşlatıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HUBRIS    9
Jstark1337, 7 dakika önce yazdı:

Mounjaroya çıkabiliyorsan ben mounjaro almanı tavsiye ederim. 15 mglik olanı alırsan 60 mg tirzepatide için 16000 lira felan ayırırsın. 2.5 mg ile başlarsın.  ufak dozlarda kilo vermeye devam ettiğin sürece sakın dozunu arttırma. enjeksiyon yapıp 1-2 gün sonra bişey olmadı diye bir enjeksiyon daha yapma ilacın yarı ömrü 5 gün o doz çıkana kadar 2-3 gün karın ağrısı çekebilirsin sonra. Midende uzun süre kalmasını istemediğin şeyleri yeme bunlar sindirimi ciddi yavaşlatıyor.

Hocam, dürüstlüğün ve 18 yaş uyarın için çok teşekkür ederim. GH mevzusunu dediğin gibi askıya alıyorum, doğal üretimim varken sistemi zorlamayacağım. Tavsiyene uyup Mounjaro (Tirzepatide) veya Ozempic üzerinden eczane kanalıyla devam edeceğim. Düşük tempolu kardiyo ve kalori açığı ile süreci yöneteceğim. Bilkent Şehir Hastanesi veya grey market test grupları hakkındaki detaylar için de ayrıca araştırma yapacağım. Hakkını helal et, çok yardımcı oldun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8

Eczane en güvenlisi. Yolun açık olsun kardeşim helal olsun ne demek. sağlıcakla kal. sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41

Aleyküm selam dostum. Yağ oranın yüksek olduğu için testo e nin aromatizasyonu da yüksek olacaktır. Bence şu an 4. Haftadasın kan tahlili yaptırmanda fayda var E2 seviyeni görmen adına. Daha sonrasında buraya atarsın tahlillerini ona göre tavsiyelerde bulunuruz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Jstark1337, 6 saat önce yazdı:

Eczane en güvenlisi. Yolun açık olsun kardeşim helal olsun ne demek. sağlıcakla kal. sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

Gh kullanirken metformin kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8
m41a4, 1 saat önce yazdı:

Gh kullanirken metformin kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz

İshal yaptı çok fena bi ara tek denemiştim. B12 emilimini azaltıyor ona dikkat etmeli.   Mtor pathwayini blokladığı içinde kas kazanımlarını azaltabilir.  Cutta belki deneyebilirsiniz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Jstark1337, 13 dakika önce yazdı:

İshal yaptı çok fena bi ara tek denemiştim. B12 emilimini azaltıyor ona dikkat etmeli.   Mtor pathwayini blokladığı içinde kas kazanımlarını azaltabilir.  Cutta belki deneyebilirsiniz. 

Insulin hassasiyetini arttirdigi icin yuksek karb alidigmiz bulk kurlerinde daha mantikli olmaz mi hocam ben mi yanlis dusunuyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HUBRIS    9
parfait16, 6 saat önce yazdı:

Aleyküm selam dostum. Yağ oranın yüksek olduğu için testo e nin aromatizasyonu da yüksek olacaktır. Bence şu an 4. Haftadasın kan tahlili yaptırmanda fayda var E2 seviyeni görmen adına. Daha sonrasında buraya atarsın tahlillerini ona göre tavsiyelerde bulunuruz. 

Hocam selamlar, rahatsız ediyorum. Sürecimle ilgili kısa bir durum güncellemesi yapıp bir konuda fikrini almak istedim.

Şu an itibarıyla Testo E kaynaklı herhangi bir jinekomasti belirtisi (göğüs ucunda kaşınma, batma, hassasiyet) veya sırtta sivilcelenme gibi östrojenik yan etkiler yaşamıyorum. Hissettiğim en belirgin pozitif etki; antrenmanlarda daha önce hiç yaşamadığım düzeyde bir pump ve kas dolgunluğu oldu evet %25+ yağ oranında bile gözle görülür şekilde arttı

Ancak yan etki olarak; yüzümde zaman zaman bir yanma (ateş basması) hissediyorum genelde gym de oluyor ve vicudum kızarmaya başladı kan basıncından olduğunu düşünüyorum. Bir de bacak iç kısımlarımda hafif sivilcelenmeler başladı. Sizce bu bacak içi sivilcelenme yüksek yağ oranıma bağlı sürtünme/terlemeden mi kaynaklıdır, yoksa ilacın vücuttan atılımı veya hormonal bir tepkisi midir?

bir de peek döneminde kan tahlili vermeyi düşünüyorum ocak ortasında

Değerli yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam, sorularımla sizi bunaltmak istemem ama kafama takılan önemli bir durum var. Diyetime %100 sadık kalıp hiçbir şekilde kaçamak (cheat) yapmamama rağmen, bugün tartıda kilom 117.4 çıktı (Başlangıca göre ciddi bir artış var).

Sizce bu artışın sebebi Testosteronun vücutta su tutması (ödem yapması) mıdır, yoksa bu süreçte bu tarz kilo dalgalanmaları normal midir? Diyet disiplinimden eminim ama tartıdaki bu sonucu görünce danışmak istedim. Hakkınızı helal edin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41

Jinekomasti öyle hemen oluşacak birşey değil zaten eğer evvelden bir oluşum yok ise tabi. Sivilcelenme, sıcak basması, dolgunluk bunlar E2 nin yükseldiği gösteren belirtilerden olabilir. Büyük ihtimalle su tutumundan dolayı yaşıyorsun kilo alımını. Kaç kalori besleniyorsun şu anda?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Sadece hard diyet + cardio + ağırlık antrenmanına devam et en güvenli ve sürdürülebilir yol. Yağ oranını doğal yolla %15 - 18 düşürürsen inatçı yağlar daha kolay gider o zaman Cardarine veya Frag gibi şeyler daha etkili olur. Sağlığın her şeyden önemli kardeşim acele etme. Allah kolaylık versin başarılar..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HUBRIS    9
parfait16, 3 saat önce yazdı:

Jinekomasti öyle hemen oluşacak birşey değil zaten eğer evvelden bir oluşum yok ise tabi. Sivilcelenme, sıcak basması, dolgunluk bunlar E2 nin yükseldiği gösteren belirtilerden olabilir. Büyük ihtimalle su tutumundan dolayı yaşıyorsun kilo alımını. Kaç kalori besleniyorsun şu anda?

kalori hesabı yapmıyorum hocam günde 50-100 karb yiyorum 200gr protein (700gr tavuk göğüsü) 1 avuç kuruyemiş arada pepsi max içiyorum günde en az 4-5 litre su içiyorum 5 ölçek protin tozu 1 ölçek creatin 1 ölçek l-carnitine kullanıyorum okuldan dolayı sabah yürüyüşü yapamıyorum ama gym de 6 eğim 5 hız 35dk yapıyorum yaklaşık 3800 adım ordan ayrı olarak 15-20 bin adım atıyorum yürüyüş ile yani total 18800-23800 adım günlük gym programım GURAYS HYPHERTROPHY no.1 programını kullanıyorum sadece belim sıkıntılı olduğu için squat da ağır kilo ile girmiyorum 60kg 10 tekrar düzgün form yapıyorum

tarihinde HUBRIS tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bucky    3
HUBRIS, 56 dakika önce yazdı:

kalori hesabı yapmıyorum hocam günde 50-100 karb yiyorum 200gr protein (700gr tavuk göğüsü) 1 avuç kuruyemiş arada pepsi max içiyorum günde en az 4-5 litre su içiyorum 5 ölçek protin tozu 1 ölçek creatin 1 ölçek l-carnitine kullanıyorum okuldan dolayı sabah yürüyüşü yapamıyorum ama gym de 6 eğim 5 hız 35dk yapıyorum yaklaşık 3800 adım ordan ayrı olarak 15-20 bin adım atıyorum yürüyüş ile yani total 18800-23800 adım günlük gym programım GURAYS HYPHERTROPHY no.1 programını kullanıyorum sadece belim sıkıntılı olduğu için squat da ağır kilo ile girmiyorum 60kg 10 tekrar düzgün form yapıyorum

5 ölçek protein tozunu 700 gram tavuk yediğin günlerde mi alıyorsun dostum ben mi yanlış anladım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HUBRIS    9

Doğru anlamışsın hocam, dışarıdan bakınca miktar biraz fazla görünüyor olabilir ama durumun kendi içinde bir mantığı var, açıklayayım.

Benim günlük hareketliliğim şu ara çok uç seviyelerde. Ortalama 20 bin adımın altına pek düşmüyorum, hatta bazı günler okul ve diğer koşturmacalarla beraber 40 bin adımı bulduğum bile oluyor. Bunun üzerine bir de Güray Hoca’nın yüksek hacimli hipertrofi programını ekleyince, vücudun yıkımı ve protein ihtiyacı gerçekten devasa boyutlara ulaşıyor.

Gün boyu okulda olduğum için her an yanımda kap kacakla 5-6 öğün katı yemek taşıma lüksüm olmuyor. Hal böyle olunca, o yoğun koşturmacada kas kaybı yaşamamak ve protein sentezini korumak için whey desteğine yöneliyorum. Yani 700 gram tavuğu ana öğünlerime yayarken, gün içindeki o büyük boşlukları ve antrenman sonrasını bu ölçeklerle destekleyerek amino asit havuzunu dolu tutmaya çalışıyorum. Tabi böbrek sağlığı için de su tüketimini (günlük 5+ litre) asla ihmal etmiyorum.

Yani özetle; bu bir keyiften ziyade, mevcut tempomda kas kütlemi koruyabilmek için bulduğum bir formül diyebiliriz. Yine de tecrübelerine dayanarak farklı bir tavsiyen veya 'şunu şöyle yapsan daha verimli olur' dediğin bir nokta varsa duymayı çok isterim, her türlü öneriye açığım. İlgin ve uyarın için tekrar teşekkürler.

tarihinde HUBRIS tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dostum rimo mast  ve gh seni çok tatlı yapar safeden takılıcam diyorsan akıl ve beden saglıgı riski alırsanda npp yada tren ace eklersin gerisi tırıvırı kac yılllık gecmısı var bu sporun hep aynı ilaçlar hep aynı diyetler anaboliklerin guzel yani getirdiği kas kütlesi ve bunu definasyonda koruması naturelde ınıyor bu yag aranı yuzde 10 ama ilaçlı indiğinde görüntü bambaska oluyor kas kütlen senınle duruyor hatta eklıyorsun bile.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Aloneturkan
      Öncelikler değerli forum üyelerine şimdiden vermiş oldukları bilgiler için teşekkür ederim. Boyum 175 kilo 95 olan bireyim. Daha öncesinde bir çok defa hem diyetisyenle hem kendi başına spor ve diyet programları yaptım. Hatta ismini vermeyeceğim instagramda ünlü bir hocadanda paket alarak program ve diyet uyguladım. Aylar süren süreçler oldu bunlar. 8-10 ay civarı süren bu süreçlerimde maksimum görebildiğim 86-87 kilogram oldu. Hiç bir zaman belirli bir yağ oranı düşüklüğü görmedim. Ne kadar kilo versemde spor yapsam da hiç bir zaman o fit görünümü elde edemedim. Hedefim her zaman fit bir vucut ve az bir kilo idi. Yani bir fitnesscı olmak istemedim ama yağ oranı düşük güzel bir vücut için çabaladım.
      Şimdi sizlere danışma sebebim şu: bu forum üyesi genç için öneriniz nedir ? artık şevk,  azim, istek neredeyse sıfır ancak bu halimden de memnun değilim. Ne yapmam gerekiyor ? Kür önerisinde bulunan bir kaç arkadaşım oldu ama oradada ilaçların sahteliği bir kenara birde bunun uygulanması esnasında oluşabilecek komplikasyonlar ve vücudun vereceği tepkilerden korkuyorum. Zaten kendi başıma o iğneyi kendime saplayamam. Bu güne kadar affınıza sığınarak makat bölgesinden bir defa iğne yedim o da yarı baygındım. O iğneyi gördüğüm zaman bile baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Bana tavsiyeniz nedir ? Bu konularda cahilim affınıza sığınıyorum. 
    • Yazan: Altay1995
      Arkadaşlar merhaba,
      Kür olarak bu kombinasyonu kullanmayı düşünüyorum , sizin de fikir ve görüşlerinize değer veriyorum yardımcı olur musunuz , kullanan var mı sizce etkili olur mu?
      PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
      GW-501516 LGD-4033 MK-677 RAD-140  Bana ne kazandırır +sı -si  ne olur merak ediyorum teşekkürler.
    • Yazan: GymFaresi
      Saygıdeğer arkadaşlar hepinize selamlar. Yeni üye oldum ve gerçekten fikrinize bilginize ihtiyacım var. 
      Adım Burak 24 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. 100kilo 1,70 boyundayım. RezzLab adlı markadan Yohımbıne aldım ürünün görselleri ektedir. 1 Kapsül ile başlayıp sonrasında 2 kapsüle çıkabileceğim söylendi. Fazla almamak gerekiyormuş çünkü kalp çarpınıtısı, elde titreme, aşırı terleme, vücudun ısınması gibi durumların olduğu söylendi. İnanır mısınız 1-2 işe yaramayınca aç karnı sabah fullbody+kardio dan 30dakika önce 4 adet attım ama ne yazık ki denilen hiçbir şey olmadı. Çalıştığını nasıl anlayacağım bir ürünün hissettirmedikten sonra?  
      4 kapsülün aşırı fazla kimsenin kullanamayacağını söylediler. 1 en iyisi 2 bile çok fazla dediler. Ne yapmalıyım. Şimdiden sağ olun.

• Yazan: Lifter31
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİELRİM:
      Testosteron Enanthate 875mg Trenbolone Acetat 350mg Npp 350mg Clenbuterol 120mcg T3 75mcg Supeddrol 5mg SONUCA DAİR:
      Hedefim 90kg altına inmek. Dozajlarım bu şekilde önerilere açığım. Yaklaşık 1000-1500 kalori açık veriyorum (tiromel ve clen ekstrası dahil). 10k üzeri adım atıyorum. Amacım diyette birazcık da olsa kas koymak.
    • Yazan: sekmet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.