-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür dönemi kan testlerim hk. ve göğüs uçlarımda hafif bir kaşıntı ve batma var ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Erenim, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Kür içi su tutumum çok fazla! arimidex kullanmam söylendi bu sorunu aşmak için! sizce ne yapmalıyım?Yazan: Batarya
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Su tutumum oldukça fazla salonda ki iranlı bir yarışmacıya sordum su tutumu hakkında provironu kesip gün aşırı Arimidex kullanmamı söyledi daha önce Arimidex hakkında formda konular gördüğüm için ilk olarak formdaki abilerime danışmak istedi.
KÜR İÇERİĞİM:
625 Test E. 300 Deca 400 Bolde 5 iu gh İranlı arkadaşın dediğini yapmalı mıyım yada tavsiyeleriniz nedir?
Teşekkürler sağlıklı günler.
-
Yazan: mtgrlylmz
Hocalarım iyi günler arimidex sebebi ile 2 günde 3 kg kayıp yaşadım, bunun etkisi ne zaman biter ve giden su kolayca geri yerine gelir mi?
-
Yazan: kafkasli
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar
Şuanda kan testinde e2 yüksek testosterone e2 ye kıyasla düşük çıktı bu artan su tutumu moon face düşük libido gibi şeylerin cevabı oldu benim için arimidex 0.2mg kullanmaya karar verdim tek seferlik sizde ne kadar sürede libido düşüklüğü su tutumu ve moon face gibi yan etkiler kayboldu?
Yardımlarınız için teşekkürler.
-
Yazan: Samedbumstead
Öncelikle hayırlı ramazanlar herkese,
Benim elimde 2 kutu arimidex var 2 sinin de rengi kutusu aynı, ayrı zamanlarda alınmış eczane ürünü ama birinde astrazeneca yazıyor birinde eczacıbaşı bunların bi farkı olur mu onu merak ettim? Cevaplar için teşekkürler.
ÜRÜN GÖRSELLERİ :
-
Yazan: Cakıryosma
Arkadaşlar selamlar,
Son yaptığım kürden sonra hormonlarda bozulma meydana geldi ağlama, duygusallaşma mevcut armidex almam gerekli fakat yurtdışında olduğum için temin edemiyorum sizce öströjeni başka nasıl düşürebilirim ?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-