Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Erenim

Kür dönemi kan testlerim hk. ve göğüs uçlarımda hafif bir kaşıntı ve batma var ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Erenim    2

Abiler, kardeşler herkese merhabalar.

Parçalı bulutlu bir spor geçmişim oldu şimdiye kadar, son 3.ayım ise düzenli olmak üzere kendimce form tutmaya başladım bunu da only testo kürü ile desteklemeye karar verdim haftalık 500mg ever pharma eczane ürünü kullanıyorum ve 10 aralıkta ilk enjeksiyonumu yaptım.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 500mg (Haftalık)

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaşım: 32
  • Boyum: 1.95
  • Güncel kilom: 113,5

KÜR ÖNCESİ ÖLÇÜLERİM:

• Bel 107
  • Kol 41
  • Omuz 145
  • Göğüs 120
  • Bacak 63

Klasik periyot olarak ptesi 250mg perşembe 250mg olarak ilerliyorum. Bu gün göğüs uçlarımda hafif bir kaşıntı ve batma var!

SORULARIM:

1. Arimidex mevcut hali hazırda stoğum da fakat kullanmalı mıyım?
  2. Ne zaman kullanmak doğru olur?

Tecrübeli kardeşlerimizden, büyüklerimizden yardımcı olabilecek olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    152

E2 testi yaptıramıyorsan çeyrek iç pazar günü duruma bak kaşıntı devam ediyorsa yarım iç tek seferde fazlasını içme 0 yaparsın e2'yi.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2
berkay16, 12 dakika önce yazdı:

E2 testi yaptıramıyorsan çeyrek iç pazar günü duruma bak kaşıntı devam ediyorsa yarım iç tek seferde fazlasını içme 0 yaparsın e2'yi.

Test yaptırmak problem değil de ben Polonya da yaşıyorum burada sonuçları almak 10-15 günü buluyor ciddi bir zaman kaybı bu yüzden danışmak istedim sizlere teşekkür ederim yardımın için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    152
Erenim, 28 dakika önce yazdı:

Test yaptırmak problem değil de ben Polonya da yaşıyorum burada sonuçları almak 10-15 günü buluyor ciddi bir zaman kaybı bu yüzden danışmak istedim sizlere teşekkür ederim yardımın için.

Bi detayı atlamışım pazar günü kaşıntı geçmezse böldüğün çeyrekten kalan çeyreği iç yarım daha içme daha sonra haftada 2 kere yarım içebilirsin kilon biraz fazla olduğu için aromatizasyon fazladır normal bir durum. Enjeksiyon günlerinde yarım yarım veya çeyrek çeyrek içtiğini varsayarsak 3. Enjeksiyon+arimidexi yapmadan önce kan testi ver e2 ne bak sonra duruma göre düzenlersin yine burada yardımcı olurlar bilemezsen ne yapıcağından emin olamazsan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

Bi detayı atlamışım pazar günü kaşıntı geçmezse böldüğün çeyrekten kalan çeyreği iç yarım daha içme daha sonra haftada 2 kere yarım içebilirsin kilon biraz fazla olduğu için aromatizasyon fazladır normal bir durum. Enjeksiyon günlerinde yarım yarım veya çeyrek çeyrek içtiğini varsayarsak 3. Enjeksiyon+arimidexi yapmadan önce kan testi ver e2 ne bak sonra duruma göre düzenlersin yine burada yardımcı olurlar bilemezsen ne yapıcağından emin olamazsan.

Anladım öyle yapacağım tekrar çok teşekkür ederim, fakat şunu belirteyim dün 5.enjeksiyonu yaptım 10 aralıktı ilk enjeksiyon. Küre de herşey yolunda giderse minimum 24 hafta devam etmeyi düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    183

Only testo da çok yükselir e2 5 e bölsen bile ayrıca 500 mg da iyi bi testo oyuzden aşırı kaşınma varsa yarım iç 3 gün aralıklarla seni rahatsız etmeyen hafif kasıntı varsa berkayın dediği gibi çeyrek çeyrek iç 3 gün aralıkla kesilir zaten eger ara sırada hafif kasıntılarda tamoxifen le de geçiştirirsin arimidexten sonra 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Only testo da çok yükselir e2 5 e bölsen bile ayrıca 500 mg da iyi bi testo oyuzden aşırı kaşınma varsa yarım iç 3 gün aralıklarla seni rahatsız etmeyen hafif kasıntı varsa berkayın dediği gibi çeyrek çeyrek iç 3 gün aralıkla kesilir zaten eger ara sırada hafif kasıntılarda tamoxifen le de geçiştirirsin arimidexten sonra 

Aşırı değil aksine çok hafif bir kaşıntı ve yanma gibi ilk defa bu gün hissettim. İlaçlar da ofisimde bu gün gitmedim o vesile ile bakayım yarına kadar tekrar aynı şeyi hissedersem berkayın dediği gibi bir çeyrek atacağım, eğer belirtiler tekrarlamazsa da içmeli miyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    152
Erenim, 1 dakika önce yazdı:

Aşırı değil aksine çok hafif bir kaşıntı ve yanma gibi ilk defa bu gün hissettim. İlaçlar da ofisimde bu gün gitmedim o vesile ile bakayım yarına kadar tekrar aynı şeyi hissedersem berkayın dediği gibi bir çeyrek atacağım, eğer belirtiler tekrarlamazsa da içmeli miyim?

Muhtemelen tekrarlar aromatizasyon eski haline gelicektir kilo verdikçe azalır bu durum veya kürüne biraz bolde/primo ekleyebilirsin e2 kontrolü için muhtemelen 200mg bolde e2'yi yan etki yapmayacak seviyeye indirir tabi denemeden bilemeyiz ama.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Muhtemelen tekrarlar aromatizasyon eski haline gelicektir kilo verdikçe azalır bu durum veya kürüne biraz bolde/primo ekleyebilirsin e2 kontrolü için muhtemelen 200mg bolde e2'yi yan etki yapmayacak seviyeye indirir tabi denemeden bilemeyiz ama.

Bu hafta kronik prostatit bakteriyel tedavim başlayacak muhtemelen 1 ay sürer biter bitmez ekleyeceğim primobolanı, tekrar çok teşekkür ederim yardımlarınız için 🤜🏻🤛🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2

Abiler, kardeşler selamlar herkese keyifli sağlıklı ve bol verimli antrenmanlar dilerim.

Kür içi kan sonuçlarım geldi fakat pek tecrübem olmadığı için yorum, yardım, ve önerilerinize ihtiyacım var. Tecrübe sahibi üstatlardan gelecek her öneriye ve yoruma dikkatle açığım sonuçlarım ektedir polonya da yaşıyorum bu nedenle bazı terimler farklı olabilir. @AS1L @SPECTRE @Askabar @metinav

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaş 31
  • Boy 195
  • Kilo 114

KÜR İÇERİĞİM:

• Only testo enantat haftalık 500mg olmak üzere ever pharma eczane ürünü kullanıyorum.
  • İlk enjeksiyonumu 10 aralıkta yaptım.
  • Haftalık ikiye bölerek pazartesi perşembe olmak üzere ilerledim.

KAN TESTLERİM:

IMG_2429.jpeg IMG_2430.jpeg IMG_2431.jpeg IMG_2432.jpeg

IMG_2429.jpeg IMG_2430.jpeg IMG_2431.jpeg IMG_2432.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Enjeksiyon günlerinden sonra bir süre çeyrek Armideks almanı tavsiye ederim...Bulunduğun yerde ulaşılabilirlik ne şekilde bilmiyorum ama İmkan doğrultusunda 30 günde tahlilleri kontrol etmen iyi olur. E2 kontrolü sağlamak başlarda zor ama tahlillerle beraber neye ne şekilde tepki alacağını hemen hemen oturtursun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2
GomuGomuFuseN, 2 dakika önce yazdı:

Enjeksiyon günlerinden sonra bir süre çeyrek Armideks almanı tavsiye ederim...Bulunduğun yerde ulaşılabilirlik ne şekilde bilmiyorum ama İmkan doğrultusunda 30 günde tahlilleri kontrol etmen iyi olur. E2 kontrolü sağlamak başlarda zor ama tahlillerle beraber neye ne şekilde tepki alacağını hemen hemen oturtursun. 

Tavsiyen için çok teşekkür ederim üstadım, burda tahlil vb problem değil. E2’nin hiçbir fizyolojik belirtisini yaşamadım sadece 2.haftada çok az bir kaşıntı batma yaşamıştım o günden sonra şuana kadar hiçbir şey hissetmedim bu yüzden arimidex hiç kullanmamıştım. Şuan çeyrekle mi başlayayım acaba yoksa bir yarım ile başlayıp daha sonra hafta da iki çeyrek mi alayım ne önerirsin bu konu da?

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    24

E2 359 eğer dopru görüyorsam çok fazla göğüs ucu kaşınmanın nedeni budur büyük ihtimal önünde 2 yol var ya arimidex gibi e2 blokerı alıp dengeleyeceksin yada boldenon mastreron tarzı bir ilaçla dengeleyip destekleyeceksin ben yerinde olsam masteronla desteklerim testoyu 400 mastreronuda 300 civarı kullanırım böylelikle güzel bir definasyonda olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim, 5 saat önce yazdı:

Tavsiyen için çok teşekkür ederim üstadım, burda tahlil vb problem değil. E2’nin hiçbir fizyolojik belirtisini yaşamadım sadece 2.haftada çok az bir kaşıntı batma yaşamıştım o günden sonra şuana kadar hiçbir şey hissetmedim bu yüzden arimidex hiç kullanmamıştım. Şuan çeyrekle mi başlayayım acaba yoksa bir yarım ile başlayıp daha sonra hafta da iki çeyrek mi alayım ne önerirsin bu konu da?

100'ün altında e2 çok olumsuz korkulacak bir durum değil, hızlı bir aksiyon alınca hemen toparlar göğüsle alakalı çoğu sorun geçer... Emin ol, birkaç istisna sporcu hariç,,, çoğu ilaç kullanan birey hiçbirşey hissetmeden kontroller yapmadan süreci götürüp herşey normal sıkıntı yok diye ihmal ediyor. Sonra hiç ummadık anda komplikasyonlar başlıyor...

Ama jineko noktasına ilerlemeden erken müdahale çok önemli. Sana burdan ezbere şöyle böyle yap diyemem tabiki. Şu aşamada enjeksiyon sonrası çeyrekk ile deneyip 2 hafta sonra tekrar tahlil yapıp ne kadar etkili görmek lazım... Armideks tamoksifen vbleri bakma bu sektörde rahat rahat kullanılıyor ama cidden sıkıntılı ilaçlar, çeyrek ile başla tahlillere göre aksiyon al ..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.941

Enjeksiyonları haftada bir yap ve enjeksiyon yaptığın gün yarım arimidex iç...Hergün bir tane proviron kullan...Onun dışında karaciğer desteği olarak gulutatyon-milk thistle-nac vb. ek destekler al...Creatin içeren suplementler kullanıyorsan bırak...Bol su iç, kanı sulandırmak için haftada 1-2 bebek aspirini denilen, tamponlanmış 100 mg aspirin kullan...

Başarılar dilerim...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.