Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

parfait16

Testo e + boldenon kürümün 4. hafta kan tahlilleri hk.

Önerilen İletiler

parfait16    42

Herkese merhaba,

Şu anda testosterone enanthate boldenon küründeyim 4. Haftamda olduğum için kan tahlili verip değerlerimi görmek istedim.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 600mg
  • Boldenon 400mg

Şu anda düşük E2 kaynaklı eklem sorunlarım mevcut ama libido ereksiyon sorunum yok. Doz güncellemesi düşünüyorum E2 yükselmesi için 750 mg testo e yükseltmeyi planlıyorum bolde dozu aynı kalacak 400 mg olarak. Ve eklem sağlığı içinde 200 mg npp eklemeyi planlıyorum. Kan tahlillerimi ve güncel formumu bırakacağım yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum. 

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_20251213_205555.jpg IMG_20251213_205524.jpg IMG_20251213_211532.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

parfait16    42
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

eklem için bence npp yerine deca ekle, 100mg kadar. İşini daha iyi görür.

Elimde 3 4 flakon humax npp mevcut hocam hem daha hızlı kanımdan çıksın istiyorum. Biraz daha hacim kazanmak istiyorum aslında eklem için 200 mg düşündüm ama daha yüksek girmeli miyim? Birde kan tahlillerime göre engel bir durum var mıdır sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    882
parfait16, Şimdi yazdı:

Elimde 3 4 flakon humax npp mevcut hocam hem daha hızlı kanımdan çıksın istiyorum. Biraz daha hacim kazanmak istiyorum aslında eklem için 200 mg düşündüm ama daha yüksek girmeli miyim? Birde kan tahlillerime göre engel bir durum var mıdır sizce?

Bence NPP eklemlere beklediğin kadar bir etkisi olmuyor decanın yanında. Ancak elinde hazırda npp var ise kullan derim. Kan tahlillerin o kadar yerinde gözüküyor ki şu halinle bile doğal çoğu kişiden iyi durumda. Bence E2 değerin yükseldikçe zaten bu eklem sorunundan kurtulacaksındır, NPP'nin bu duruma aşırı bir katkısı olacağını düşünmüyorum. Ama 200 mg NPP güzel bir kombin olur bu dozlarla.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

Bence NPP eklemlere beklediğin kadar bir etkisi olmuyor decanın yanında. Ancak elinde hazırda npp var ise kullan derim. Kan tahlillerin o kadar yerinde gözüküyor ki şu halinle bile doğal çoğu kişiden iyi durumda. Bence E2 değerin yükseldikçe zaten bu eklem sorunundan kurtulacaksındır, NPP'nin bu duruma aşırı bir katkısı olacağını düşünmüyorum. Ama 200 mg NPP güzel bir kombin olur bu dozlarla.

Çok teşekkür ederim hocam mümkün olduğunca temiz beslenmeye çalışıyorum tabi bolde için daha erken açıldıktan sonra değerler böyle kalmayabilir :) bir türlü yükseltemedim E2 only testo yaptım 1 ay kadar. 600 mg testoyu 750 mg çıkarıp tekrar E2 bakacağım 400 mg bolde ile 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182

Npp 200 yerine 300 başlayabilirsin. Üstte dediği gibi npp, eklemlere deca kadar katkı bence de sağlamıyor ama nppnin hızlı girip hızlı çıkması kesinlikle güzel bir olay. O kadar süre npp kullanmama rağmen hala decadan çekiniyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
the_escobar, 4 dakika önce yazdı:

Npp 200 yerine 300 başlayabilirsin. Üstte dediği gibi npp, eklemlere deca kadar katkı bence de sağlamıyor ama nppnin hızlı girip hızlı çıkması kesinlikle güzel bir olay. O kadar süre npp kullanmama rağmen hala decadan çekiniyorum.

200 mg kullanırken biraz da olsa eklemlerim rahatlamıştı deca kullanmadığım için karşılaştıramam tabi ki. Deca benide korkutuyor ve su tutmayı sevmiyorum pek 😅 300 mg girebilirim evet peki prolaktin üst sınıra yakın gelmiş progesteron baktırmadım bolde kaynaklı olma ihtimali var mı? Npp girmeden önce müdahale etmelimiyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

deca psikolojik olarak trenden bile daha çok zorluyor beni, hiç npp kullanmadım npp'de deca kadar zorluyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16, 3 dakika önce yazdı:

200 mg kullanırken biraz da olsa eklemlerim rahatlamıştı deca kullanmadığım için karşılaştıramam tabi ki. Deca benide korkutuyor ve su tutmayı sevmiyorum pek 😅 300 mg girebilirim evet peki prolaktin üst sınıra yakın gelmiş progesteron baktırmadım bolde kaynaklı olma ihtimali var mı? Npp girmeden önce müdahale etmelimiyim?

Ai kullanmadan sadece testo ve boldeyle e2 nasıl bu kadar düşebiliyor, kaçtır bu duruma şaşırıyorum anlam verememeye başladım 

600 mg testo 400 mg bolde ile e2 <10 imkansız cidden şaşkınım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
trenhex, 10 dakika önce yazdı:

deca psikolojik olarak trenden bile daha çok zorluyor beni, hiç npp kullanmadım npp'de deca kadar zorluyor mu?

200 mg npp kullanırken bana psikolojik bir etkisi olmamıştı açıkçası prolaktin ve E2 değerlerim referans aralığındaydı kür içerisinde. Ama rimodan dolayı E2 alt sınıra yakındı 16 ydı. öncesinde Koç ai kullandırıyordu. Tahlil den 1 ay kadar öncesi ai kullanımını bırakmıştım libido ereksiyon sorunlarım oluşunca.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
parfait16, 14 dakika önce yazdı:

Npp progesteron, prolaktin yükseltebilir. Zaten daha şuan üst sınırlardaysa ufak bir müdahale iyi olur.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
GomuGomuFuseN, 18 dakika önce yazdı:

Ai kullanmadan sadece testo ve boldeyle e2 nasıl bu kadar düşebiliyor, kaçtır bu duruma şaşırıyorum anlam verememeye başladım 

600 mg testo 400 mg bolde ile e2 <10 imkansız cidden şaşkınım 

Benim E2 referans altındaydı bolde girmeden 2 3 hafta önce de ai kullanmıştım. Sonrasında ai kullanımın olmadı only testo ilerledim fakat humax testo e tam dolu olmayan serisine denk gelmişim 250 testo e ile 650 çıkmıştı Total testom E2 referans altıydı. Şu an ki kürümde ai kullanımım yok.

the_escobar, 8 dakika önce yazdı:

Npp progesteron, prolaktin yükseltebilir. Zaten daha şuan üst sınırlardaysa ufak bir müdahale iyi olur.

Çeyrek dostinex atsam tek seferlik npp girmeden işimi görür sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
trenhex, 23 dakika önce yazdı:

Bende şahsen deca kullanmadığım için kesin bir şey diyemem fakat bu işler kişisel geliyor bana. Kimisinde deca uçurur libidosu, adelesi, eklemleri patlar manyak bir şey olur, kimisi dick olur hayatı kararır. Aynı şey npp için de geçerli, kesinlikle kişiden kişiye farklılıklar var. Yine de çoğunluğun deneyimlerini değerlendirirsek npp her zaman bu konularda daha yönetilebilir ve tercih edilen bir ester. Benimde en sevdiğim ilaç diyebilirim. Blast için sabırsızlanıyorum npplerle her gün bakışıyoruz :) 

parfait16, 7 dakika önce yazdı:

Çeyrek dostinex atsam tek seferlik npp girmeden işimi görür sanırım

Çeyrek yeterli olur, değer çok fazlaysa yarım da yapabilirsin. Dostinex güçlü ilaç

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Çeyrek yeterli olur, değer çok fazlaysa yarım da yapabilirsin. Dostinex güçlü ilaç

Üst sınırda şu an 19,32 çıktı prolaktinim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    882
parfait16, 9 dakika önce yazdı:

Üst sınırda şu an 19,32 çıktı prolaktinim

hiç bir şey kullanma dostum, ilaç bağımlısı olmayın lütfen... 30'lara kadar doğal olarak çıktıysa yani müdahaleye gerek yok. NPP prolaktin arttırmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
Fuhrer, 18 dakika önce yazdı:

hiç bir şey kullanma dostum, ilaç bağımlısı olmayın lütfen... 30'lara kadar doğal olarak çıktıysa yani müdahaleye gerek yok. NPP prolaktin arttırmaz.

Bende npp'nin prolaktini yükselttiğini biliyordum eğer öyleyse müdahale etmem tabi ki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    797
parfait16, 9 dakika önce yazdı:

Bende npp'nin prolaktini yükselttiğini biliyordum eğer öyleyse müdahale etmem tabi ki 

Kürlerde genelde yükselen e2 prolaktini de beraberinde arttırıyor. O yüzden only testo küründe bile bazı insanların prolaktinleri artmış oluyor, yükselen e2 ye müdahale etmedikleri için beraberinde prolaktin de artar. Nor19 grubu ilaçlarda e2 yi kontrol edersen yaşayacağın yan etkilerin çoğunu elimine etmiş oluyorsun zaten. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 30 dakika önce yazdı:

Hocam konuyla alakasız olabilir ama, Kürdeyken göğüs hassasiyeti varsa veya göğüs ucunda kitlemsi artış varsa,, E2 yüksekse  hafif sızlama ve sarkma varsa bu tarz şeyler işte,, tamoksifen veya Armideks  protokolü bu etkiler geçene kadar mı kullanılır, yoksa belli bir süre var mıdır. 

Misal 

Only testo 500 de ciddi e2 sorunları göğüs problemi yaşadım,,  tamoksifen ve Armideks ile durumu düzelttim şuan herşry düzgün yani belli bir protokol var mı 

Cidden mecbur kalınmadıkça kullanılmaması gereken ilaçlar malesef. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    882
parfait16, 22 dakika önce yazdı:

kullanma dostum, npp prolaktin yükseltmez.

GomuGomuFuseN, 1 dakika önce yazdı:

Hocam konuyla alakasız olabilir ama, Kürdeyken göğüs hassasiyeti varsa veya göğüs ucunda kitlemsi artış varsa,, E2 yüksekse  hafif sızlama ve sarkma varsa bu tarz şeyler işte,, tamoksifen veya Armideks  protokolü bu etkiler geçene kadar mı kullanılır, yoksa belli bir süre var mıdır. 

Misal 

Only testo 500 de ciddi e2 sorunları göğüs problemi yaşadım,,  tamoksifen ve Armideks ile durumu düzelttim şuan herşry düzgün yani belli bir protokol var mı 

Cidden mecbur kalınmadıkça kullanılmaması gereken ilaçlar malesef. 

500 testosteron çok yüksek bir miktar dostum öncelikle onu söyleyeyim, bundan kaynaklı sorunlar yaşaman gayet doğal. Tamoksifen evet, SERM etkisi ile senin göğüs ucundaki etkiyi bir kaç günde keser. Ancak E2 seviyeni hiç bir şekilde düzeltmez, bundan dolayı kullanman gereken arimidex olacaktır. Ancak bunu kullanırken de şöyle kullanmanı öneriyorum. Öncelikle bir kan testi ver, E2 değerini kontrol ettir. Ardından 1 tablet arimidex yut ve 3 gün sonra tekrar kan testi ver. Düşme oranını hesapla, ardından yine yüksekse 1 tablet daha arimidex yut ve tekrar 3-4 gün sonra kan ver. Bu sayede vücudunun arimidexe verdiği yanıtı öğrenirsin, hem de E2 değerin kaçlara geldiğinde bu hisleri yaşadığını anlarsın. Eğer jinekomasti olmak istemiyorsan en doğru yöntem bu.

Hormon protokolleri kişiye göre değişiklik gösterir dostum, bundan kaynaklı kendi üzerinde denemelerm yapmalısın. Sanırım ilk kürün ve only testo yapıyorsun, işte only testonun yapılmasının gerçek amacı bu. Vücudunun tepkilerini öğrenmek. Örneğin boldenon eklesen bu küre cruise dozunu belirleyemeyecektin, veya çeşitli diğer anabolikleri ekleseydin vücudunun tepkilerini ölçemeyecektin. En kolay örneği, bir oral eklediğini düşün kürüne, o tansiyonunu arttırabilir veya arttırmasa bile testosterondan dolayı tansiyonun artarsa neye bağlayacağını bilemezsin. Eldeki isimler ne kadar az ise şüpheyi kanıtlamak o kadar kolaylaşır.

• 100 Puan 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    797
Fuhrer, 10 dakika önce yazdı:

500 testosteron çok yüksek bir miktar dostum öncelikle onu söyleyeyim, bundan kaynaklı sorunlar yaşaman gayet doğal. Tamoksifen evet, SERM etkisi ile senin göğüs ucundaki etkiyi bir kaç günde keser. Ancak E2 seviyeni hiç bir şekilde düzeltmez, bundan dolayı kullanman gereken arimidex olacaktır. Ancak bunu kullanırken de şöyle kullanmanı öneriyorum. Öncelikle bir kan testi ver, E2 değerini kontrol ettir. Ardından 1 tablet arimidex yut ve 3 gün sonra tekrar kan testi ver. Düşme oranını hesapla, ardından yine yüksekse 1 tablet daha arimidex yut ve tekrar 3-4 gün sonra kan ver. Bu sayede vücudunun arimidexe verdiği yanıtı öğrenirsin, hem de E2 değerin kaçlara geldiğinde bu hisleri yaşadığını anlarsın. Eğer jinekomasti olmak istemiyorsan en doğru yöntem bu.

Hormon protokolleri kişiye göre değişiklik gösterir dostum, bundan kaynaklı kendi üzerinde denemelerm yapmalısın. Sanırım ilk kürün ve only testo yapıyorsun, işte only testonun yapılmasının gerçek amacı bu. Vücudunun tepkilerini öğrenmek. Örneğin boldenon eklesen bu küre cruise dozunu belirleyemeyecektin, veya çeşitli diğer anabolikleri ekleseydin vücudunun tepkilerini ölçemeyecektin. En kolay örneği, bir oral eklediğini düşün kürüne, o tansiyonunu arttırabilir veya arttırmasa bile testosterondan dolayı tansiyonun artarsa neye bağlayacağını bilemezsin. Eldeki isimler ne kadar az ise şüpheyi kanıtlamak o kadar kolaylaşır.

Kesinlikle katılıyorum. İlk kürümü only testo yapmadığım için (testo boldeydi ilk kürüm) ve boldenonun e2 üzerindeki etkilerini bilmediğim için (bundan tam 5 yıl öncesi, kimsenin boldenon ve e2 ilişkisini bilmiyordu) 2 yıl sonra yaptığım testo tren kürümde jinekomasti oldum ve o jinekomasti dağ gibi oldu. İlk aşamada only testo yapsaydım ve vucudumun e2 ye verdiği tepkiyi bilseydim şimdi jinekomasti ameliyatı için para biriktirmiyor olurdum.  Jineko ameliyatı olana kadar only testo + ai kullanmaya devam edicem mecbur. Buyrun neden ilk kürde only testo yapılmalı kanlı canlı örneği, ben yandım siz yanmayın :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 52 dakika önce yazdı:

Çok teşekkürler hocam çok güzel açıklamışsınız, elinize ağzınıza sağlık. Sadece kafama şu takıldı göğüs hassasiyeti ağrı sızı sarkma vs tamoksifenle anlık toparlandı diyelim, kan testlerine bakarak orantılı olarak Armideks ile e2 yi de referansa çektik diyelim/// göğüs problemleri geçti, referansa girmiş e2 değerlerinde artık tamoksifene gerek olmaz demi 🙏 salla pati kafaya göre  30 gün, 45 gün 20 mg tamoksifen gerekmiyorsa kullanmamak için sormuştum, umarım anlatabilmişimdir 🙏

Ayrıca ilk kürüm değil ama hayatımda ilk defa e2 problemi ve göğüs problemi hissedilir şekilde yaşıyorum, yaşıyordum diyelim tamoksifen Armideks ile bayağı toparladım da libido yerlerde   😅 

hectordoyle, 36 dakika önce yazdı:

Kesinlikle katılıyorum. İlk kürümü only testo yapmadığım için (testo boldeydi ilk kürüm) ve boldenonun e2 üzerindeki etkilerini bilmediğim için (bundan tam 5 yıl öncesi, kimsenin boldenon ve e2 ilişkisini bilmiyordu) 2 yıl sonra yaptığım testo tren kürümde jinekomasti oldum ve o jinekomasti dağ gibi oldu. İlk aşamada only testo yapsaydım ve vucudumun e2 ye verdiği tepkiyi bilseydim şimdi jinekomasti ameliyatı için para biriktirmiyor olurdum.  Jineko ameliyatı olana kadar only testo + ai kullanmaya devam edicem mecbur. Buyrun neden ilk kürde only testo yapılmalı kanlı canlı örneği, ben yandım siz yanmayın :D

Kesinlikle bende benzer problemi yaşadım, 2018-2019 yıllarında boldenin böyle bir etkisi olduğunu bilmezdik, aynı salonda spor yaptığımız büyük yarışmacı hocalarımız da bilmezdi... Sonra gel zaman git zaman kürler dozajlar arttı,, yarışma yaptım derken ister istemez biraz de cehalet muhtemelen şuan problem yok ama bende 2-3 seneye en uygun zamanda cerrahi operasyon düşünüyorum 😅 bu arada Armideks zaman zaman ezbere kullanıyoruz ama ilaçların mg sine bağlı olarak ben Armideksi bazen 3 bazen duruma göre 2 ye bölüyorum, enjekyiondan sonra,, 1/2 veya 1/3 atıyorum en azından birsz kontrolde tutuyor... 🙏  @Fuhrer@Fuhrer hocam boldenon antie2 için /// testo npp masteron kürüne eklemek nasıl olur 

600 TestoE

300Npp

350 mast

400 bolde

Pct çarşamba cuma 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    882
hectordoyle, 16 dakika önce yazdı:

işte bu yüzden forum kullanımı önemli, yabancı forumlarda bu konu yıllar önce açılmış örneğin. Forum kullanmayan, kullanıcı deneyimi bilmeyen 2 3 kür yapmış dümenden izmir işi steroid üreticilerinden ürüne erişimi olan kendine koç diyen lavuklar halen bu konuyu bilmez. Genel kür örnekleri, 500 testo 500 bolde enjeksiyon günleri arimidex, 1gr testo 250 deca, 1gr testo 400 tren, 300 prop 300 mast 300 tren 30 wins, growth kullanma organlar büyür, insülin kullanma ölürsün, deca dick yapar, bununla yarışmaya hazırlanıyorum gibi cümleler duymak gayet tabii. Mesela bu söylediğin üç dört satırlık cümle altın değerinde, ki ülkemizde profesyoneller bile 4-5 kere jinekomasti ameliyatı olduğunu düşünürsen bence halen bu işi daha çözememiş koçlar çoğunlukta.

GomuGomuFuseN, 10 dakika önce yazdı:

Kesinlikle bende benzer problemi yaşadım, 2018-2019 yıllarında boldenin böyle bir etkisi olduğunu bilmezdik, aynı salonda spor yaptığımız büyük yarışmacı hocalarımız da bilmezdi... Sonra gel zaman git zaman kürler dozajlar arttı,, yarışma yaptım derken ister istemez biraz de cehalet muhtemelen şuan problem yok ama bende 2-3 seneye en uygun zamanda cerrahi operasyon düşünüyorum 😅 bu arada Armideks zaman zaman ezbere kullanıyoruz ama ilaçların mg sine bağlı olarak ben Armideksi bazen 3 bazen duruma göre 2 ye bölüyorum, enjekyiondan sonra,, 1/2 veya 1/3 atıyorum en azından birsz kontrolde tutuyor... 🙏  @Fuhrer@Fuhrer hocam boldenon antie2 için /// testo npp masteron kürüne eklemek nasıl olur 

600 TestoE

300Npp

350 mast

400 bolde

Pct çarşamba cuma 

dostum, öncelikle boldenonu bu şekilde kullanmanı önermem. Yarattığı yorgunluk, tansiyon problemleri yaşamak gibi bir riskin var. Bence testosteron kullanımını düşürebilirsin boldenon yerine. Eğer sorunu cevaplamam gerekirse, bu senin yapına bağlı. Bence 600'e 200 olarak başla ve E2 değerlerini ölçtür, 2 haftada 1 3 haftada 1 şeklinde duruma göre ayarlama yaparsın.

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    797
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

ki ülkemizde profesyoneller bile 4-5 kere jinekomasti ameliyatı olduğunu düşünürsen bence halen bu işi daha çözememiş koçlar çoğunlukta.

Ameliyatı yapan doktorlar glandüler dokunun tamamını almıyorlar, meme ucu şeklini kaybetmesin diye bir parça bırakıyorlar. Böyle olunca da sonrasında ameliyat olan kişi kür yapmaya devam edince o doku orda ufakta olsa kaldığı için tekrardan büyümeye müsait oluyor. Vigorous Steve ameliyat öncesinde glandüler doku tam şeklini alsın ve doktor da o dokuyu tam alsın orda doku kalmasın diye ameliyat öncesi testo deca anapolon kürü yapılmasını tavsiye etmişti bi e-kitabında. Mantıklı aslında :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
hectordoyle, Bir saat önce yazdı:

Ameliyatı yapan doktorlar glandüler dokunun tamamını almıyorlar, meme ucu şeklini kaybetmesin diye bir parça bırakıyorlar. Böyle olunca da sonrasında ameliyat olan kişi kür yapmaya devam edince o doku orda ufakta olsa kaldığı için tekrardan büyümeye müsait oluyor. Vigorous Steve ameliyat öncesinde glandüler doku tam şeklini alsın ve doktor da o dokuyu tam alsın orda doku kalmasın diye ameliyat öncesi testo deca anapolon kürü yapılmasını tavsiye etmişti bi e-kitabında. Mantıklı aslında :D 

Full alınınca görüntü nasıl oluyor peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün kaçıncı haftasında olduğumu bilmiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 750mg Deca durabolin 750mg Kullanıyorum marka nessie tahlillerin hepsi çıkmamış devamı çıkınca atarım muhtemelen demir eksikliği var, aklıma takılan bi soru var alt niye bu kadar yüksek çıkmış normalde 40-50 çıkardı zphc kullandığım dönemler.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Sönmezzz
      Merhaba 
      Testo ve masteron  4 aylık kür sonu tahliller ektedir. Sizce durum nasıl değerlendirebilir misiniz? Trt devam edeceğim yaz boyunca.

• Yazan: Buğrahan13
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girdim ve kürümün 9. haftasındayım. Kan testi sonuçlarıma bakıldığından boldenon çalışıyor mu?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 300mg KAN TESTLERİM:

• Yazan: Kaslıadam
      Merhabalar değerli arkadaşlar kıymetli hocalarım.
      2025 ocakta ilk kür serüvenime başladım, bu zamana kadar blast cruise şeklinde 3.kürümü 2 hafta önce bitirdim. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      1.kür bolde testo 20 hafta  2.kür npp testo 12 hafta 3.kür npp 8 hafta bolde testo 18 hafta Son mevcut kürümün son 1 ayı beslenme uyku ve enjeksiyon günlerinin şaşması nedeniyle verimsiz geçti. Eşimin hastaneye yatması sebebiyle mecbur kaldım. Şimdi 2 haftadır haftada çarşamba tek enjeksiyon olarak 250 mg iran testo alıyorum. İran testo şu tarihleri uidleri sabit aynı rakam olandan ve tam dolu değil farkındayım. Kürümde nessie anaboliklerini ve panpharma test enant kullandım ve kür içi hep doluydu. Kan testlerimi yorumlarsanız sevinirim. Henüz çıkmamış testlerde var. Bir süre only test gidip pct yapmak istiyorum fakat bilgim sınırlı. 
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Destroy9
      Merhaba arkadaşlar, 
      2026 Nisan ayından itibaren haftada 5 gün olmak üzere fitness yapıyorum. Vitamin takviyeleri haricinde herhangi bir ilaç vs kullanmıyorum. Naturalim. 27 yaşındayım şuan 65.5 kg civarında seyrediyorum. Kan vermeden iki gün öncesinde vitamin takviyeleri ve spora ara verdim. İlk kanı aile hekimliğine sabah 9.30 civarında verdim. İkinci kanı yaklaşık 1-1.5 saat aralığında İzmir Şehir Hastanesine verdim. Kan değerlerimde ki bazı yerlerde farklılıklar mevcut sizin yorumlamanıza bırakıyorum. 
      1.5 aydır her gün kullandığım takviyeler; 
      Sabah: Vitaminler:** D3-K2, Omega 3 Balık Yağı, B Vitamin Kompleks, CoQ10. Öğle: C+D+Zinc efervesan, Elektrolit (antremanda suyun içine) Akşam: NAC 600, Magnezyum Kompleks.    

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.