Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HavC

Kür dönemi ilaç ve diğer grupların güncel fiyatları hk.

Önerilen İletiler

HavC    0
dengeli14, 6 dakika önce yazdı:

Suan milium testo p var elımde bıde zphc mılıumda ödem olmuyo fakat zphc ödem yapıyo

Şuan henüz o markalara ulaşabilmiş değilim hala zphc medicine overdose htp humax rezz labs glin bunlarla uğraşıyorum arada bayer eczane malı primobolanda buldum 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    176
HavC, 4 saat önce yazdı:

Şuan henüz o markalara ulaşabilmiş değilim hala zphc medicine overdose htp humax rezz labs glin bunlarla uğraşıyorum arada bayer eczane malı primobolanda buldum 😀

Sana araştır bul demişlerde ne mübarek adammışsın, bayer primo nasıl buldun millet birbirini vurur eczane rimo için 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Sana araştır bul demişlerde ne mübarek adammışsın, bayer primo nasıl buldun millet birbirini vurur eczane rimo için 😂

Hocam sahte %99,, biliyorsun bazı satıcı tayfaları var optimum swiss medicene bu  ve bunun gibi bütün markaların aynı anda tık diye satanlar,, onlarda herşey var thaiger var Rimobolan var, balkan var ventolin var hcg var efedrin var genotropin saizen  şaşırmam valla 😅😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    176
GomuGomuFuseN, 11 dakika önce yazdı:

Hocam sahte %99,, biliyorsun bazı satıcı tayfaları var optimum swiss medicene bu  ve bunun gibi bütün markaların aynı anda tık diye satanlar,, onlarda herşey var thaiger var Rimobolan var, balkan var ventolin var hcg var efedrin var genotropin saizen  şaşırmam valla 😅😅

adamlar eczaneden daha çok eczane gibi maşallah 😁

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
the_escobar, 15.12.2025 - 20:24 yazdı:

Buldumda işe yarar ürün bulamadım maalesef 

Sp ile Rezz labs arasında kaldım üst markaları bulamıyorum artık birini seçip almam gerekiyor fikrinizi alabilir miyim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Koales    1
egeman, 15.12.2025 - 14:18 yazdı:

ben güzel bi bmw'si olan abiden alıyorum piyasada en bilindik satıcılardan olması lazım ilgisi tartışılır bi mesaj atıyoruz 2-3 saat sonra dönüyor ama günü gününe kargoluyor en azından 

Hocam hangi marka aldınız bide elisyum satan hocamıdır yazarsanız sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    12
HavC, 15.12.2025 - 20:56 yazdı:

Buldumda işe yarar ürün bulamadım maalesef 

Sp ile Rezz labs arasında kaldım üst markaları bulamıyorum artık birini seçip almam gerekiyor fikrinizi alabilir miyim 

Rezz alma aynı adamın supplement markası vs vardı çöpün çöpüydü ürünleri içemedim dökmüştüm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Madara
      Herkeze merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk önce kendimi tanıtayım 5 senedir (2.5senesi düzenli) olmak kaydıyla fitnes sektörünün içindeyim doğal olarak ilk 2.5 sene bro split bilgisiz geçti sonra böyle olmayacağını anlayıp olabildiğince araştırma yaptım ve bir yerlere gelmeyi başardım ve bu yolun başında 55 kiloydum şuan 1.80/90 kiloyum artık sınırlarda olduğumu dunusuyorum çünkü kilo alsam bile sadece yağa dönüşüyor.
      Beslenme konusunda çok disipliyinliyimdir ortalama 2.2.3 saate bir ana ve ara öğün olmak üzere 6 öğün ve dolu dolu yerim şimdi size şunu danışmak istiyorum artık vücut son raddede ve küre girmeyi düşünüyorum bı tık ileri taşımayı düşünüyorum vücudumu ve kur olarak çok kararsızım sadece only testo veya testo ent boldenon tarzı birşey girmek istiyorum kendimde saglikciyim doktor ve güvendiğim bı hoca eşliğinde çalışacağım konuya az çok asinayim ama bilgiden çok tecrubede önemlidir bu süreçte ne gibi bir yol izlemeliyim veya ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
      Testimde karaciğer değerim üst sınırda onun sebebide dört bulk yapmam büyük ihtinalle ama şekeri unu sağlıksız olan herşeyi kestim 1 aydır enginar suyu ve karaciğer koruyucu içiyorum daha doğrusu değerlerinin düzelmesini bekliyorum natürel olarak geldiğim konumuda paylaşacağım test sonucunda paylaşacağım dediğim gibi bu işte tecrubeli abilerimi kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum  son iki foto daha bu gün çekildim ant sonu ve pump kalmadığı için çok pozlamayla uğraşmadım.       
      Natürel baslangic /55kg
      Natürel Güncel kg/90 kol soğuk/40cm göğüs /120 

Bunlarda spora başlamadan 1 hafta önceki halim 55 kg
    • Yazan: Roâ
      İyi günler arkadaşlar,
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM: (18 Haftadır)
      Testosteron enanthate 350mg (güncel) Primobolan 350mg (güncel) GÜNCELLEMEYİ PLANLADIĞIM KÜR DÜZENİM: (+10 Hafta Boyunca)
      Testosteron enanthate 400mg Primobolan (Çıkarılacak listeden) Boldenon 400mg SORULARIM:
      Sizce direkt kesip boldenon'a başlayabilir miyim öneriniz nedir? Daha uygun fiyatlı primobolan olarak Pharmatec ve İmperia’ya da ulaşımım bu markaları önerir misiniz? Tüm fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Aslanbektass
      Arkadaşlarım abilerim selam,
      Yaklaşık 2 haftadır testo e bolde küründeyim ilaçları aldığım hoca ile tartıştığım için şuan tıkanmış durumdayım(hocanın sürekli para isteyip yeni şeyler çıkarmasından ötürü) sizce ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.
    • Yazan: serkanc._
      Merhabalar iyi günler,
      Kürüm ile ilgili bir destek almak istiyorum sizden.
      KÜR İÇERİĞİM: (17 Haftalık-şuan 9. Hafta)
      750 Test E  600 Bolde  300 de npp alıyorum (4. Haftadayım) ilaçlarımın çalıştığına eminim kesinlikle dolular bir şüphem yok fakat istediğim verimi alamıyorum. Antrenmanlarım dört dörtlük , beslenmem idare eder. Fakat istediğim verimi alamıyorum ve kürümdeki nppyi 8 haftaya tamamlayıp 200-300mg Tren Ace eklesem olur mu? Rbc artışı sıkıntı değil bir şekilde hallolur fakat deneyimleyen yada bilgisi olanların yardımcı olmasını rica ediyorum.
      Şimdiden çok teşekkür ediyorum. (güncel formum maalesef yok)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.