Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

raali

Kan testi yaptırdım! çıkan sonuçlar hk. yorumlarınızı rica ediyorum!

Önerilen İletiler

raali    1

Herkese selam,

Dün kan testi verdim ve vermeden bir gün önce ağır bacak idmanı atmıştım ck dan belli oluyordur zaten. :D

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo : 76
  • Yağ : %9

Siz değerli abilerim kan testimi yorumlayabilir misiniz?

69295db4d1e13_27_11.2025(1)_kopyas_page-0002.thumb.jpg.2970e15a0d73a6cce482b9ded3a9eb7f.jpg 69295db6b330f_27_11.2025(1)_kopyas_page-0004.thumb.jpg.65595e64460ac382cd2c6e57839331d7.jpg 69295db8a391f_27_11.2025(1)_kopyas_page-0001.thumb.jpg.7946c9e19cec6bc0644a4905a77629ec.jpg 69295dba717d7_27_11.2025(1)_kopyas_page-0003.thumb.jpg.630d53b37501d874d90af38614b97ab5.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

0xhex    60

Değerlerin gayet iyi , doğalsın diye umuyorum LH değerinden... Dikkatimi çeken alt ast yüksekliği oldu , alkol vs gibi karaciğeri yoracak ilaç vs alıyor musun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
raali    1
Fuhrer, 4 saat önce yazdı:

merhaba dostum, ilaç kullanıyor musun?

Hayır

0xhex, 2 saat önce yazdı:

Değerlerin gayet iyi , doğalsın diye umuyorum LH değerinden... Dikkatimi çeken alt ast yüksekliği oldu , alkol vs gibi karaciğeri yoracak ilaç vs alıyor musun ?

Hayır hocam en son 3 hafta önce bir sarm kürü yaptım ve birdaha almamaya karar verdim alt/ast yüksekliğimi bacak idmanına bağlıyorum

raali, 12 dakika önce yazdı:

Hayır

Hayır hocam en son 3 hafta önce bir sarm kürü yaptım ve birdaha almamaya karar verdim alt/ast yüksekliğimi bacak idmanına bağlıyorum

1000005493.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    15
raali, 14 saat önce yazdı:

Hayır

CK absürt yüksek.Eğer şansın varsa spora 3-4 gün ara verip bir daha baktırmanı tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41

ciddi bilgi kirliligi mevcut ck-mb kalp kasindan kaynaklanan kreatin kinaz olcumudur ve bu degerin hic normal degil sporla alakasi yok bu degerin cizgili kaslarin olcumu ck-mm dir.en kisa zamanda hastaneye gitmen lazim seni korkutmak istemem ama ck-mb yuksekligi kalp krizi ve kalp kasinin iltihaplanmasi gibi durumlar hakkinda bilgi verir.kardiyolojiden randevu almani oneririm en kisa zamanda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
raali    1
nattybuilder, 7 saat önce yazdı:

ciddi bilgi kirliligi mevcut ck-mb kalp kasindan kaynaklanan kreatin kinaz olcumudur ve bu degerin hic normal degil sporla alakasi yok bu degerin cizgili kaslarin olcumu ck-mm dir.en kisa zamanda hastaneye gitmen lazim seni korkutmak istemem ama ck-mb yuksekligi kalp krizi ve kalp kasinin iltihaplanmasi gibi durumlar hakkinda bilgi verir.kardiyolojiden randevu almani oneririm en kisa zamanda.

Hocam yanlışım varsa düzeltin ama bilimsel olarak ck-mb sadece kalpte bulunmayan aynı zamanda iskelet kasındada az-orta düzeyde bulunan bir enzim ve ck/ck-mb oranı eğer ki %6 nın üstüne çıkarsa kalp kası hasarına işaret ediyor.Ayrıyeten bundan 7 ay önce verdiğim testte de ck ve ck-mb orantılı olarak yükselmiş aynı sonuç 5 ay önceki kan testimdede var.Hatta ''“False positive CK-MB elevation after strenuous exercise” terimini internette araştırır ya da chatgpt ye sorarsanız ne demek istediğimi anlarsınız😄.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Kan testi sonuçlarında CK-MB değerindeki yükseklik dışında dikkat çekici bir anormallik yok. Bu yükseklik bir gün önceki yoğun bacak antrenmanından kaynaklanan kas yıkımıyla ilgili ve spor yapanlarda normal bir durum. Eğer CK değerinin egzersizden sonra da yüksek kalıp kalmadığını anlamak istersen tekrar test yaptırmak faydalı olabilir.

tarihinde AS1L tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
raali    1

Herkese selamlar.

Yaşım 19 .6 hafta boyunca günde 15mg rad140 yanında mct olqrak 1200mg nac,500mg milk thx,500mh artichoke,d3k2,omega 3 ve ashwagandha kullandım.

Günde 5-5.5l arası bir su içtim.6. haftanın sonunda kan testi verdim ve sizden ricam bunu yorumlamanız. Kür biteli tam 16 gün oluyor ve şu andada 600mg nac,d3k2,omega kullanöaya drvam ediyorum iftarda 1l su sahurda 1l su iftarla sahur arasındada 2l yani toplam 4l su içiyorum.Hem kür boyınca hemde şu an haftada 6-7 kez kardiyo yapıyorum genelde 15-20 dk sürüyor. @AS1L @Fuhrer @berkay16

IMG_20260226_095020.thumb.jpg.737b32512df2f478edd8eda42b121dff.jpg Screenshot_2026-02-26-09-49-43-130_cn.wps.moffice_eng.jpg

• Nazar Değmesin 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.176

Bol bol yeşillik ye :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: rawbb
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Güncel uzun soluklu bir cut döneminden çıktım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 cm Kg: 76 KÜR İÇERİĞİM: (4 haftadır)
      Testosteron Propionate 300mg Masteron Propionate 300mg KAN TESTLERİM:

Kan testlerime bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?
    • Yazan: xdescri
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür dönemindeyim süreç olaraksa bulk diyebiliriz. @berkay16 @Fuhrer @GHOST
      SORULARIM: 
      İlaçlar çalışıyor mu? Kan testi sonuçlarımda hangi referans değerlerim kırmızı alarm veriyor? Ne tür önlemler almamı tavsiye edersiniz? KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Valtiel
      Merhabalar herkese,
      4. Haftaya girdim ama Tren ve Deca'nın gerçekliğinden şüphe etmeye başladım.Gece terlemesi yaşamıyorum, agreston artışı var ama çok fazla değil. Ama uykusuzluk mevcut, en ama en fazla 5 saat uyuyabiliyorum ve bu süre içerisinde en az 3 kere uyanıp duruyorum. Gücümde artışlarda mevcut, daha dün 80-80 shoulder press 6 tekrar atabildim vs.Küre 23 Mart'ta başladım, altta verdiğim testler ise 31 Mart tarihine ait.
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      500mg Testosteron Cypionat 500mg Deca 500mg Tren Enanthate 30mg Dianabol ÜRÜNLER:

KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.