Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

0nlyTest0

5 aylık kür sonrası pct yapmadım! değerlerimin geneli iyi görünürken sertleşme, yükselme konularında zorluklar yaşıyorum! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

0nlyTest0    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2 ay kadar testo+npp sonrasında 3 ay sadece testo kullandım. 45-50 gün oldu bırakalı. Pct yapmadım sadece bitkisel ürünler kullanıyorum.

Bugün tahlil verdiğimde lh çok yüksek çıktı. Fsh normal testo normal referans aralığında. Tabanca çalışıyor ama zorla, sabah ereksiyonu ve libido yok..

Yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var. :)

Screenshot_2025-11-10-17-35-35-095_com.google.android.apps.docs-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

0xhex    67

çok enteresan pct yapmamasına rağmen lh 18 çıkmış ama testo o kadar yüksek değil ? sizin ne yorumunuz ne olur hocam @metinav ,testislerde bir hasar mi vardır bu durumda?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10
0nlyTest0, 49 dakika önce yazdı:

Sanırım bu konuda numuneyim :)

Bitkisel diye kullandığın birşeyler LH yükseltiyor olabilir mi acaba ilaç içerikli filan olup neler kullanıyorsun 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Clomid günlük 25 mg 2 hafta kullan + Arimidex 0.25 mg birer gün araliklarla al. 1 hafta sonra E2 + Testo kontrol ettir. Libido 3-5 günde döner.

• Gülümse 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ynym    3

Sistemde birden testo seviyesi düştüğü için bunu tolere edebilmek için hipofiz oldukça fazla lh salgılamaya başlamış. Kür bitiminden sonra pct yapmış olsaydın iyi olurdu. Yüksek testoya alışan hücre reseptörleri bu doğal seviyeye tepki vermiyor. Bunun doğal haline dönmesi uzun sürer vücuda istediklerini verip beslenmeye çinko mg d3 gibi takviyeleri almaya özen gösterirsen düzelir. Hergün havuç suyu iç.Gün içinde uyarılıp boşalmadan o günü tamamla. Senin durumunda hcg gerekebilirdi ama sen hiçbir şey yapmamışsın neden

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.977
0xhex, 10.11.2025 - 21:04 yazdı:

çok enteresan pct yapmamasına rağmen lh 18 çıkmış ama testo o kadar yüksek değil ? sizin ne yorumunuz ne olur hocam @metinav ,testislerde bir hasar mi vardır bu durumda?

Aşağıdaki arkadaşın yorumundaki gibi vucut tam güç uyarmaya çalışmış olabilir...

Ynym, 22 saat önce yazdı:

Sistemde birden testo seviyesi düştüğü için bunu tolere edebilmek için hipofiz oldukça fazla lh salgılamaya başlamış. Kür bitiminden sonra pct yapmış olsaydın iyi olurdu. Yüksek testoya alışan hücre reseptörleri bu doğal seviyeye tepki vermiyor. Bunun doğal haline dönmesi uzun sürer vücuda istediklerini verip beslenmeye çinko mg d3 gibi takviyeleri almaya özen gösterirsen düzelir. Hergün havuç suyu iç.Gün içinde uyarılıp boşalmadan o günü tamamla. Senin durumunda hcg gerekebilirdi ama sen hiçbir şey yapmamışsın neden

Veya yediği içtiği bitkisel !!! desteklerin-gıdaların etkisiyle bu seviyelere çıkmış olabilir...

Yada hatalı ölçümdür...

Sonuç olarak : artık herkes, kür sonu pct yapılması gerektiğini anlamış olması lazım...Aynı örnekler aynı sorunlar ve gelinen yer, düşük libido-ereksiyon sorunları ve cinsel isteksizlik...

Sağlıklı bir lh ve fsh değeri, referans aralığının alt ucuna yakın olduğu halde, ortalama bir total testosteron çıkışı verebildiği seviyedir...Lh ve fsh yükseldikçe olumsuz ve dokusal kayıp olduğu düşünülür...Bazı ilaçlar (klomen-tamoksifen-hcg-hmg) kullanılıyorken bu yükseklik ve sapma normal.İlaçların etkisi geçtikten sonra ölçümde hala yüksek seyrediyorsa geri dönüş istenildiği gibi olmamış demektir...Tekrar pct yapılması tavsiye edilir...

tarihinde metinav tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0nlyTest0    1
lome, 11.11.2025 - 20:07 yazdı:

Bitkisel diye kullandığın birşeyler LH yükseltiyor olabilir mi acaba ilaç içerikli filan olup neler kullanıyorsun 

Yine bu sitede paylaşılan bitkisel pro v2 var, onu yaptım kullanıyorum+ Alpha king.

metinav, 13 saat önce yazdı:

Aşağıdaki arkadaşın yorumundaki gibi vucut tam güç uyarmaya çalışmış olabilir...

Veya yediği içtiği bitkisel !!! desteklerin-gıdaların etkisiyle bu seviyelere çıkmış olabilir...

Yada hatalı ölçümdür...

Sonuç olarak : artık herkes, kür sonu pct yapılması gerektiğini anlamış olması lazım...Aynı örnekler aynı sorunlar ve gelinen yer, düşük libido-ereksiyon sorunları ve cinsel isteksizlik...

Sağlıklı bir lh ve fsh değeri, referans aralığının alt ucuna yakın olduğu halde, ortalama bir total testosteron çıkışı verebildiği seviyedir...Lh ve fsh yükseldikçe olumsuz ve dokusal kayıp olduğu düşünülür...Bazı ilaçlar (klomen-tamoksifen-hcg-hmg) kullanılıyorken bu yükseklik ve sapma normal.İlaçların etkisi geçtikten sonra ölçümde hala yüksek seyrediyorsa geri dönüş istenildiği gibi olmamış demektir...Tekrar pct yapılması tavsiye edilir...

Teşekkürler hocam, iyi bir üroloji uzmanından destek alacağım sanırım tekrar bir test yaptırıp.

Ynym, 11.11.2025 - 23:10 yazdı:

Beslenmeye, antrenmana ve takviyelere özen gösteriyorum, hcg..pct.. yetersiz bilgi diyebilirim evet hata yaptım kesinlikle yapmalıydım. Umarım geri dönüşü olmayan sorunlar yaşanmaz. Teşekkür ederim tavsiyeler için 

AS1L, 11.11.2025 - 22:57 yazdı:

Clomid günlük 25 mg 2 hafta kullan + Arimidex 0.25 mg birer gün araliklarla al. 1 hafta sonra E2 + Testo kontrol ettir. Libido 3-5 günde döner.

Bugün alıp deneyeceğim hocam teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Trextoron
      Selam arkadaşlar,
      Bundan 6 ay önce Trenbolon ve Testosteron küründeydim talihsiz bir olay yaşadım ve ne yazık ki hayata olan hevesimi kaybettim o sürede ise enjeksiyonlarımı aylarca aksattım ve aksattıktan sonra bazen arada enjeksiyon yaptım sonrasında ise tamamen bıraktım ve o süreç de PCT yapmadım 6 ay sonra yaptığım kan tahlilinde döngüm açılmıştı ancak belli başlı sorunlar vardı bu arada bu süreç 2. Kürümdü, ilk kürümü sorunsuz tamamladım ve PCT yaptım sonra kan testi verdim libido ve değerler kusursuz benim için tatmin ediciydi. @Fuhrer @SERKO @berkay16 @sven @Rma
      Kısacası bu 2. Süreçteki libido ve sertleşme sorunları total testo LH FSH düşüklüğüme ne yapmalıyım. Kan tahlilleri ektedir teşekkür ederim arkadaşlar. Siyah ile karaladıklarım ilk kürümden sonraki PCT libido ve sağlık konusunda hissettiğim bir sorun yoktu. Sarı ile karaladıklarım ise ikinci kürümde PCT yapmadan döngüm açıldıktan sonra verdiğim kan testi, LH FSH Testo ve birkaç bozuk ve düşmüş değerle beraber libido ve ereksiyon sorunları yaşıyorum. @metinav
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Fkehlibar
      Geçen seneden bu yana geçmeyen bir enerji düşüklüğü, cinsel istekte azalma, sertleşmede kısmi bozulma, kaldırdığım ağırlıklarda ciddi azalma ve antrenmanlara karşı isteksizlik var.
      Çeşitli kürelere girdim:
      Son 3 ayın içinde bir anda kaldırdığım ağırlıklar %70 düştü antrenmanlara karşı isteksizlik başladı, libido çöktü, sanki testosteron almıyormuşum gibiydim ayrıca vücudum toparlanmıyordu sürekli yorgunluk vardı. Bu süreçte sinir sistemi yorulmuştur diyerek ilk başta antrenman volümünü düşürdüm sonrasında bir motor kazası geçirip aylarca antrenman yapamadım ancak tekrardan antrenmanlara başlayınca aynı sorunların devam ettiğini fark ettim.
      DAHA SONRA:
      İlk olarak testosteron dozajını (haftalık 600mg) ve provironu arttırdım (50mg) 1 ay kadar hala bir şey düzelmedi.Sonrasında ilacı kesip pct yaptım.
      1 ovitrelleyi 3e bölüp gün aşırı vurdum. Sonrasında 1 hafta 40 mg tamox ve 100 mg klomen. Sonraki 3 hafta 20 mg tamox ve 50 mg klomen devam edip bitirdim. Kan tahlil sonuçlarım hepsi referans aralığındaydı ama ben hala aynı sorunları yaşıyordum. Şahsen problemin dopamin kısmından kaynaklandığını düşünüyorum. Siz değerli hocalarımın yorumları için şimdiden teşekkür ediyorum. @metinav @Askabar @berkay16 @hectordoyle @GHOST @Fuhrer
      İyi akşamlar.
    • Yazan: h4runx
      Merhaba, Yaklaşık 3 aydır ereksiyon sorunu, karşı cinsten zevk alamama, uyarılma, cinsel dürtü kaybı, sertleşememe, dokununca bile boşalma sorunu yaşıyorum. 4 ay önce kürüme boldenon ekledim, 2 ay önce deca kullandım. Son deca enjeksiyonunu 20 gün önce yaptım. Bu yaşadığım sorun nedeniyle kız arkadaşım tarafından terk edildim. Cidden son noktadayım. Ürolojiye defalarca kez gittim. Kan değerlerim prolaktin e2 referans aralığında. Pt-141, kisspeptin ve melatonan 2 kullanacağım. Bu sorun nedeniyle 2 aydır spor yapamıyorum, ciddi depresyon içindeyim.
      Yardımlarınızı rica ediyorum. 
    • Yazan: EfeBabaPro
      Turnuva öncesi küre girdim 55 kiloyum ve 3 senelik sporcu geçmişim var. Bu şekilde kür yaptım son testosteronu vurmadan bir gün önce yarışma için risk alarak 0.5mg tren acet vurdum ardından son testosteronu yapıp yarışmadan üç gün önce 1ml trenbolone acetat vurdum devamında 3 gün daha winstrolu devam ettirirken günde 80mg a çıkardım.
      KÜR İÇERİĞİM: (20 Gün)
      Testosteron Propionate 1ml (Gün aşırı) Winstrol 20 mg (Günlük) Kilo kesmek için daha sonrasında ilacı bıraktığım gibi tamoksifene başladım
      TAMOKSİFEN KULLANIMIM:
      Pazar Salı Perşembe Şeklinde alırken salı günü kan verdim yani kür bitiminden 3 gün sonra kan testi verdim sabah aç şekilde.
      SORULARIM:
      Sırtımda çok sivilcelenme var yüz bölgemde sivilcelenme yok ne yapmalıyım? Libido konusunda hiç isteğim yok kız arkadaşımdan uzaklaştım ne yapmalıyım? GÜNCEL KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, sorularımı cevapsız bırakmayan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Vezuchiy
      16 ekimden bu yana 10 hafta 500 testo devamında 500 testo 500 bolde 2 gnüde bir 100 masteron devam ediyorum. başlarda bu sorunu yaşamıyordum libidomda ereksiyonumda mükkemmeldi ilk kürün son haftalarında doğru ereksiyonumda libidomda bariz azalmıştı. gel gelelim şu ana geçen test verdim 18 ocakta değerler şu şekilde
      Total testo referans üstü
      e2: 60 dolaylarında
      prolaktin: 3.46 civarıydı çeyrek dostinex kullanmıştım.
      ardından boşalma sorunum prolaktini düşürmemle geçti ve şuan hala düzgün boşalabiliyorum lakin ereksiyonum bir gün çok güzel bir gün kötü partnerimin içinden çıktıktan 20-30 saniye sonra sönüyorum ve öpüşürken sevişirken çok az hissediyorum o günlerde libidom çok düşüyor.
      Efedrin ve clenbuterol'de kullanıyorum bunların etkileri olabilri mi? e2 için blokere ihtiyacım var mı masteron varken? @rastlantisal @Rdm @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.