Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kisetet55

Testosteron+masteron+trenbolone (yeni kür) - definasyon kürüm hk.

Önerilen İletiler

kisetet55    55

Herkse Selamlar.

Yeni bir kür sürecinin içerisine giriyorum. 10 yıllardır bu sporun içerisindeyim ve Daha önceleri kendi edindiğim bilgiler doğrultusunda kür planlamalarını yaptım, çok şükür hepsi de güzel ve doğru seçimler oldu. ama yeni kür planlamamı siz değerli peptid türkiye ailesi ile beraber yapmak istiyorum. Amaç Define olmak. Hedef temiz 80 Kg.

Kişisel Bilgiler:

• Boy: 175
  • Kilo: 90 KG

Kür İçeriğim;

• testesteron enantad
  • masteron propionat
  • trenbolone enanthate

İlk olarak only testo şeklinde haftalık 500 mg 2 ay kullanmayı düşünüyorum, 2 ay sonra ise 300 mg masteron ve 400 mg tren ekleyeceğim. bu eklemleri yaptıktan sonra testoyu haftalık 250 mg'a düşürmeyi planlıyorum. Günlük 2300 kalori alacağım ve ilk 1 ay her sabah 45 dakika bisiklet ile kardio yapmayı hedefliyorum. 1 aydan sonra ise haftalık 3 güne düşüreceğim. Bu doğrultuda şu ilacı da eklersen daha faydalı olur şu dozajlamayı yaparsan daha iyi olur gibi sizin değerli görüşleriniz ile beraber yeni kür planlaması için yorumlarınızı bekliyorum.

NOT: Fiziki fotoğrafımı çekip herhangi bir platformda paylaşmayı sevmediğim için fotoğraf eklemedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    197

Aleyküm selam oncelikle hayırlı olsun benim düsüncem 2 ay boyunca 500 testo ile hem vakit kaybı hemde bolca aromatizasyon yasayacagını düsünüyorum yerinde olsam 3 4 hafta masteron ve treni devreye sokardım ve küre gh eklerdim istedigini verirdi tabi tercih senin basarılar

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
Ferdikra, 10 dakika önce yazdı:

Aleyküm selam oncelikle hayırlı olsun benim düsüncem 2 ay boyunca 500 testo ile hem vakit kaybı hemde bolca aromatizasyon yasayacagını düsünüyorum yerinde olsam 3 4 hafta masteron ve treni devreye sokardım ve küre gh eklerdim istedigini verirdi tabi tercih senin basarılar

Teşekkür ederim hocam. Gh kaç ünitede önerirsiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
kisetet55, 1 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam. Gh kaç ünitede önerirsiniz 

2 4 bence kafi yada sabahları kardiyo dan 1 saat once 2 iu güzel olur yeni kürümde bende bunu yapıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
Ferdikra, 2 dakika önce yazdı:

2 4 bence kafi yada sabahları kardiyo dan 1 saat once 2 iu güzel olur yeni kürümde bende bunu yapıcam

Tamamdir hocam 2 başlayıp kademeli 4e çıkılabilir o halde. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
kisetet55, 3 saat önce yazdı:

Tamamdir hocam 2 başlayıp kademeli 4e çıkılabilir o halde. 

Bütçe sorunun yoksa direkt 4 olarak başla, sabah 2 akşam 2 diye böl. Gelişim için ideal doz 4tür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
the_escobar, 26.10.2025 - 02:52 yazdı:

Bütçe sorunun yoksa direkt 4 olarak başla, sabah 2 akşam 2 diye böl. Gelişim için ideal doz 4tür.

Bakalım hocam kafamda oturtmam lazım öncelikle. 

Salvador01, 9 saat önce yazdı:

Gh ne oluyor hocam, katkısı ne 

Büyüme hormonu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224

Definasyon için 500mg test gereksiz 250mg ile başla diğer ilaçlarıda aynı anda ekle vakit kaybetmemiş olursun. HDL dikkat et tren ve mast beraber bende çok düşürmüştü başarılar.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: matiquew133
      Merhaba herkese,
      Definasyon dönemindeyim makro dağılımını sizce nasıl yapayım bu konuda bi anda kafam karıştı 2600 kalori alıyorum şu anlık. Kilom sanırsam 82
      KÜR İÇERİĞİM:
      Test Prop 300 Mast Prop 400 2iu gh T3 25, T4 50 Şu an bu şekilde devam ediyorum:

Geçmeyi düşündüğüm makrolar:

Form:

• Yazan: ati77
      Herkese iyi forumlar diliyorum,
      Yaşım 24 15-16 yaşımdan beri sürekli bırakıp tekrar başlamalı bir spor yaptım 2020-2022 yılları arasında beslenmeyi öğrendikten sonra kendimce fizik yaptım fakat o sıralar en yüksek gördüğüm kilo 71 falandı 22 yılında bıraktım ve o zamandan beri alkol ve fastfoodla besleniyordum ta ki 87 kilo bira fıçısına dönene kadar.
      Yaklaşık 3 aydan fazladır spor salonuna gidiyorum ilk 1 ay full body program yaptım  2 aydır da P P L ve upperbody gibi bir split yapıyorum haftanın 4 günü gitmeye çalışıyorum ve bacak günü hariç 11.5 incline da 4.5 hızla 25 dk yürüyüş yapıyorum son 1 aydır da 1800 kalorili bi diyet uyguluyorum diyete girmeden önce 84.4 kg %24 gibi bf ye sahiptim (tartıya göre) şuanda bu sabahkine göre 80.4 kiloyum %21.6 bf gösteriyor damarlarım yavaş yavaş gelmeye başlıyor ama 1800 kalori gibi diyetteyken bile bazı günlerde 1600-1500 de takıldığım full hissettiğim oluyor buda bana be şeyleri yanlış yaptığım düşüncesine itiyor.
      Günlük adım sayım ortalama 3-4 k civarı çok aktif birisi değilim ve isteğim de 15-18 arası bf oranına düşüp onlytesto kürüyle temiz kütle kazanmak istiyorum bu sürece yardımcı olabilecek önerilere açığım (farmakolojik de olabilir)
    • Yazan: subway
      Herkese selamlar,
      Arkadaşlar merhaba; 35 yaşındayım 25 yaşından itibaren dönem dönem fitness geçmişim var, ama hayatım boyunca hiçbir zaman tam istediğim vücuda ulaşamadım hep biyerden sonra bıkkınlık hissiyle bıraktım göbek ve simit çevremde aşırı yağlanma giydiğim kıyafetlerin olmaması yakışmaması derken artık vakti geldiğini anladım ve forumda gezerken Burak @Loving hoca ile yapılan değişimlere şahit oldum. Ve o güzel insanla tanışma fırsatını buldum. Bu dönemi en iyi şekilde geçirmeye çalıştım,
      KÜR İÇERİĞİM:
      1-8 hafta boyunca sr9009  1-8 hafta boyunca gw50516 1-8 hafta boyunca yohimbine KÜR ÜRÜN GRUPLARI MARKASI: NOXY LAB

BAŞLANGIÇ ÖLÇÜLERİM: (08.04.2025)
      bel: 113 göğüs:108.5 kol:43.5 kilo:104.6 4. HAFTA BİTİMİ:

bel: 105.5 göğüs:103 kol:41.5 kilo:94.25 4. HAFTA KÜR SONU:
      bel: 100 göğüs:100 kol:40.5 kilo:89.75
      Burak Hocanın verdiği programa %90 sadık kalabildim. Teşekkürler güzel insan her anımda yardımcı olduğun için.
    • Yazan: Mert4
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      10 haftadır definasyondayım, son 4 haftadır Clen alıyorum sadece harici ürün kullanmadım.
      178 boy 106 kilo Burada takılı kaldım yağ yakımım yavaşladı , buradan sonrası için ne tarz ürünler eklemeyelim yardımcı olursanız sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.