-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Testosteron+masteron+trenbolone (yeni kür) - definasyon kürüm hk.
Oluşturan:
kisetet55, in Definasyon Kürleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: matiquew133
Merhaba herkese,
Definasyon dönemindeyim makro dağılımını sizce nasıl yapayım bu konuda bi anda kafam karıştı 2600 kalori alıyorum şu anlık. Kilom sanırsam 82
KÜR İÇERİĞİM:
Test Prop 300 Mast Prop 400 2iu gh T3 25, T4 50 Şu an bu şekilde devam ediyorum:
Geçmeyi düşündüğüm makrolar:
Form:
-
Yazan: ati77
Herkese iyi forumlar diliyorum,
Yaşım 24 15-16 yaşımdan beri sürekli bırakıp tekrar başlamalı bir spor yaptım 2020-2022 yılları arasında beslenmeyi öğrendikten sonra kendimce fizik yaptım fakat o sıralar en yüksek gördüğüm kilo 71 falandı 22 yılında bıraktım ve o zamandan beri alkol ve fastfoodla besleniyordum ta ki 87 kilo bira fıçısına dönene kadar.
Yaklaşık 3 aydan fazladır spor salonuna gidiyorum ilk 1 ay full body program yaptım 2 aydır da P P L ve upperbody gibi bir split yapıyorum haftanın 4 günü gitmeye çalışıyorum ve bacak günü hariç 11.5 incline da 4.5 hızla 25 dk yürüyüş yapıyorum son 1 aydır da 1800 kalorili bi diyet uyguluyorum diyete girmeden önce 84.4 kg %24 gibi bf ye sahiptim (tartıya göre) şuanda bu sabahkine göre 80.4 kiloyum %21.6 bf gösteriyor damarlarım yavaş yavaş gelmeye başlıyor ama 1800 kalori gibi diyetteyken bile bazı günlerde 1600-1500 de takıldığım full hissettiğim oluyor buda bana be şeyleri yanlış yaptığım düşüncesine itiyor.
Günlük adım sayım ortalama 3-4 k civarı çok aktif birisi değilim ve isteğim de 15-18 arası bf oranına düşüp onlytesto kürüyle temiz kütle kazanmak istiyorum bu sürece yardımcı olabilecek önerilere açığım (farmakolojik de olabilir)
-
Yazan: subway
Herkese selamlar,
Arkadaşlar merhaba; 35 yaşındayım 25 yaşından itibaren dönem dönem fitness geçmişim var, ama hayatım boyunca hiçbir zaman tam istediğim vücuda ulaşamadım hep biyerden sonra bıkkınlık hissiyle bıraktım göbek ve simit çevremde aşırı yağlanma giydiğim kıyafetlerin olmaması yakışmaması derken artık vakti geldiğini anladım ve forumda gezerken Burak @Loving hoca ile yapılan değişimlere şahit oldum. Ve o güzel insanla tanışma fırsatını buldum. Bu dönemi en iyi şekilde geçirmeye çalıştım,
KÜR İÇERİĞİM:
1-8 hafta boyunca sr9009 1-8 hafta boyunca gw50516 1-8 hafta boyunca yohimbine KÜR ÜRÜN GRUPLARI MARKASI: NOXY LAB
BAŞLANGIÇ ÖLÇÜLERİM: (08.04.2025)
bel: 113 göğüs:108.5 kol:43.5 kilo:104.6 4. HAFTA BİTİMİ:
bel: 105.5 göğüs:103 kol:41.5 kilo:94.25 4. HAFTA KÜR SONU:
bel: 100 göğüs:100 kol:40.5 kilo:89.75
Burak Hocanın verdiği programa %90 sadık kalabildim. Teşekkürler güzel insan her anımda yardımcı olduğun için.
-
Yazan: Mert4
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
10 haftadır definasyondayım, son 4 haftadır Clen alıyorum sadece harici ürün kullanmadım.
178 boy 106 kilo Burada takılı kaldım yağ yakımım yavaşladı , buradan sonrası için ne tarz ürünler eklemeyelim yardımcı olursanız sevinirim.
-