Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ati77

Üye
  • İçerik sayısı

    2
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

ati77 Hakkında

  • Yaş 24
  • Derece
    YENİ ÜYE
  • Doğum Günü 05-10-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 24
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 24
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 24
  • Favori Spor Dalın:
    Fitness
  1. Anlık formum böyle boyum 181 ve trdeki sarmların çoğunu anabolik steroidle dolduruyolar diye okumuştum ne kadar doğru tartışılır
  2. Herkese iyi forumlar diliyorum, Yaşım 24 15-16 yaşımdan beri sürekli bırakıp tekrar başlamalı bir spor yaptım 2020-2022 yılları arasında beslenmeyi öğrendikten sonra kendimce fizik yaptım fakat o sıralar en yüksek gördüğüm kilo 71 falandı 22 yılında bıraktım ve o zamandan beri alkol ve fastfoodla besleniyordum ta ki 87 kilo bira fıçısına dönene kadar. Yaklaşık 3 aydan fazladır spor salonuna gidiyorum ilk 1 ay full body program yaptım 2 aydır da P P L ve upperbody gibi bir split yapıyorum haftanın 4 günü gitmeye çalışıyorum ve bacak günü hariç 11.5 incline da 4.5 hızla 25 dk yürüyüş yapıyorum son 1 aydır da 1800 kalorili bi diyet uyguluyorum diyete girmeden önce 84.4 kg %24 gibi bf ye sahiptim (tartıya göre) şuanda bu sabahkine göre 80.4 kiloyum %21.6 bf gösteriyor damarlarım yavaş yavaş gelmeye başlıyor ama 1800 kalori gibi diyetteyken bile bazı günlerde 1600-1500 de takıldığım full hissettiğim oluyor buda bana be şeyleri yanlış yaptığım düşüncesine itiyor. Günlük adım sayım ortalama 3-4 k civarı çok aktif birisi değilim ve isteğim de 15-18 arası bf oranına düşüp onlytesto kürüyle temiz kütle kazanmak istiyorum bu sürece yardımcı olabilecek önerilere açığım (farmakolojik de olabilir)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×