-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Testosteron+masteron kürüme ekstra mix ürün ekledim! fakat bazı sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Mertcikmaz, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Tibet Ulubey
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Ben bilek güreşi sporcusuyum önümüzdeki yıl için hazırlık yapıyorum.
KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Anavar Kürünü yapmak üzereyim güncel kilom 82-70 kilo kategorisinde yarışacağım için yağ yakımı yüksek ve su tutumunun az olması adına böyle bi kombin düşündüm.
SORULARIM:
12 haftalık bir kürde yapmam gerekenler nedir? Enjeksiyonlarım nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
-
Yazan: swaggy
Merhabalar, öncelikle ben 18 yaşındayım ve yaklaşık 5 aydır trt yapıyorum (250 mgdı bu hafta 375e çıkardım) ve her gün 50 mg proviron alıyorum (arimidexte kullanıyorum) sizden kür planlaması hakkında yardım istiyorum, amacım vücut geliştirme ve kas kazanımı değil amacım vücudun androjenik özelliklerini maximize etmek provironun bana yetersiz geldiğini hissettiğimden dolayı masteron geçmeyi düşünüyorum (uzun esterli herhangi bi dht türevi de olabilir) sizden ricam bana androjenik etkileri maximize edebilen bi kür yapmamda yardımcı olmanız dediğim gibi amacım anabolik etkiler görmek ve ya kas kazanımı değil önerdiğiniz mgları ve ilaçları ona göre yazarsanız çok memnun olurum.
Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Yazan: Judas
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kür içinde serbest testosteronu arttırması için haftalık 200mg masteron yeterli midir? sizce ve hangi ester mantıklıdır? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: makro1178
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Planlamam için sizlere danışmak istedim. Takribi 14 Haftalık bir kür süreci düşünüyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
26 Yaş 179 Boy 95 Kg KÜR İÇERİĞİM HAFTALIK:
400mg Testosteron Cypionate 400 mg Masteron Enanthate MCT GRUPLARIM:
Günlük 4000mg Omega 3 Günlük 2000mg Ester C Vit. Günlük Nac 600mg Günlük 2 Tablet Black Guardian Günlük 2 Tablet On Cycle Günlük 4000iu D3K2 Günlük 5000mcg Biotin SORULARIM:
Kan değerlerime bakıldığında küre başlıyor olmam sizce uygun mu ? Kürüm için şurayı böyle yap dediğiniz önerler nelerdir? Eksik olarak gördüğünüz tamamlamak istediğiniz bir yer var mı? KAN SONUÇLARIM:
-
Yazan: Estel
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3 haftadır testosteron kullanıyorum. İlk hafta 500mg aldım, göğüste batma kaşıntı üzerine test verdim E2 150 çıkınca sağ olsun forumdaki arkadaşların önerisi ile 1 tane armidex aldım ardından haftalık 250 mg olarak güncelledim dozu , 2 haftadır herhangi bir kaşıntı batma şikayetim yok , enerji olarak çok iyi hissediyorum sadece testosteron beni tatmin ediyor yanına ciddi bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum artık testlerde bir sorun çıkmadığı sürece uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
SORULARIM:
Dozu yükseltmek istiyorum 350mg Max 500mg olabilir haftalık daha yüksek düşünmüyorum, ama yanına E2'yi kontrol altında tutmak için masteron enan. eklemem doğru olur mu? Ekleyebilir isem ortalama kaç mg ile deneyip ne kadar süre sonra test vermeliyim? Formumu baz alarak masteron eklemekte mantıksız bir durum var mı? Son olarak araştırdığım kadarıyla ben masteronun ciddiye alınacak bir yan etkisi yok , DHT konusundan dolayı saç dökmesini hızlandırabilir dışında, yan etkileri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz ? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
-