Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

m4a1

Npp kullanırken nelerle karşılaşacağım?

Önerilen İletiler

m4a1    0

Genel olarak NPP'nin etkilerini biliyorum. Merak ettiğim düzenli idman beslenme ve uyku ile ne gibi etkiler görebileceğim mesela 1. Ay şunlar Olcak 2. Ay bunlar diye kullanmış olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    270
m4a1, 4 saat önce yazdı:

Genel olarak NPP'nin etkilerini biliyorum. Merak ettiğim düzenli idman beslenme ve uyku ile ne gibi etkiler görebileceğim mesela 1. Ay şunlar Olcak 2. Ay bunlar diye kullanmış olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

1. Ay Sercan Bintepe olacaksın.

2. Ay Baran Kalaycı olacaksın. 

3. Ay Jay Cutler

4. Ay Kevin

5. Ayda bu olay biter ve Cbum olursun.

Yani dostum genel olarak npp nin etkilerini biliyorsan daha neyi öğrenmek istiyorsun? Npp sana biraz güç verecek biraz iyileşme kapasitenin arttıracak. Adalenin besin tutma kapasitesi artacak kaslar daha iri duracak protein sentezin bir miktar artacak gibi gibi klasik ilaç faydaları işte. Sana nasıl insanlar ay ay yaşayacaklarını anlatsın? Bu ilaçlarla ilk enjeksiyonda dick olanda var, 20 hafta kullanıp hiç yan etki almayanlar.

Çok takılıyorsunuz bu etki yan etki olaylarına. Kürünü planla, ilacını vur, düzgün beslenme, antrenman ve dinlenme ile gelişeceksin. Böyle başlıklar görünce kendimi tutamıyorum kusura bakma ama npp sana ne yapacak arkadaşım...

• Beğen 1
  • ahahaha 4
  • Şapşal 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
BBurak, 4 saat önce yazdı:

1. Ay Sercan Bintepe olacaksın.

2. Ay Baran Kalaycı olacaksın. 

3. Ay Jay Cutler

4. Ay Kevin

5. Ayda bu olay biter ve Cbum olursun.

Yani dostum genel olarak npp nin etkilerini biliyorsan daha neyi öğrenmek istiyorsun? Npp sana biraz güç verecek biraz iyileşme kapasitenin arttıracak. Adalenin besin tutma kapasitesi artacak kaslar daha iri duracak protein sentezin bir miktar artacak gibi gibi klasik ilaç faydaları işte. Sana nasıl insanlar ay ay yaşayacaklarını anlatsın? Bu ilaçlarla ilk enjeksiyonda dick olanda var, 20 hafta kullanıp hiç yan etki almayanlar.

Çok takılıyorsunuz bu etki yan etki olaylarına. Kürünü planla, ilacını vur, düzgün beslenme, antrenman ve dinlenme ile gelişeceksin. Böyle başlıklar görünce kendimi tutamıyorum kusura bakma ama npp sana ne yapacak arkadaşım...

arkadaş ile aynanda npp kürüne girdik. 4.haftamız bitiyor. bende sıfır yan etki, hatta libidom aşırı derecede arttı, npp nin etkisi var mı bilmiyorum. benim açımdan sıfır sorunlu, gayet verimli geçiyor. 

arkadaşa gelecek olursak kendimi depresyonda gibi hissediyorum diyor modu düştü bayağı. o hocayla çalışıyor ben kendi başına sizlere danışarak.

yani dediğin gibi hocam, sıfır zarar görende olur tek enjeksiyonla sakat kalanda. şu hafta şu olacak, ilaç şu haftada açılır olaylarına pek inanmıyorum. herşey tahmini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    185
Jöhtürk, 10 dakika önce yazdı:

arkadaş ile aynanda npp kürüne girdik. 4.haftamız bitiyor. bende sıfır yan etki, hatta libidom aşırı derecede arttı, npp nin etkisi var mı bilmiyorum. benim açımdan sıfır sorunlu, gayet verimli geçiyor. 

arkadaşa gelecek olursak kendimi depresyonda gibi hissediyorum diyor modu düştü bayağı. o hocayla çalışıyor ben kendi başına sizlere danışarak.

yani dediğin gibi hocam, sıfır zarar görende olur tek enjeksiyonla sakat kalanda. şu hafta şu olacak, ilaç şu haftada açılır olaylarına pek inanmıyorum. herşey tahmini.

Bende de aynı sekil hiç sıkıntı yan etki yasamadım kür yaparken tek sıkıntı yasadıgım konu saçlarımın dökülmesi beni olumsuz etkiliyor sadece baska bi sorunla karsılasmadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Ferdikra, 31 dakika önce yazdı:

Bende de aynı sekil hiç sıkıntı yan etki yasamadım kür yaparken tek sıkıntı yasadıgım konu saçlarımın dökülmesi beni olumsuz etkiliyor sadece baska bi sorunla karsılasmadım 

başta bilseydim boldeye hiç girmezdim valla hocam bilemiyoruz denemeden işte. nazar değmesin npp süreci çok zevkli ve güzel geçiyor. peki npp libidonda artma yaptı mı hocam? son 1 haftadır aklımda seksten başka birşey yok, horoz olup tavuk kümesine bırakılmak istiyorum 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

10 hafta npp kullandım baya bombelendim pump güç vs arttı ama motivasyon çok düşmüştü bende prolaktin kaynaklı yüksek ihtimal,kullanırken libido da sıkıntı olmadı hatta daha da arttırdı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    185
Jöhtürk, 18 dakika önce yazdı:

başta bilseydim boldeye hiç girmezdim valla hocam bilemiyoruz denemeden işte. nazar değmesin npp süreci çok zevkli ve güzel geçiyor. peki npp libidonda artma yaptı mı hocam? son 1 haftadır aklımda seksten başka birşey yok, horoz olup tavuk kümesine bırakılmak istiyorum 😂

Evet sorma hele ilk baslarda günde 4 defa olmadan salmam 😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    176
Ferdikra, 56 dakika önce yazdı:

sen naptın hacım nppye devam mı şuan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    185
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

sen naptın hacım nppye devam mı şuan

Yok ben kestim 20 gün oluyo  cruise modundaym 125 testo ya düştüm bu hafta gönül ister kesmemek ama yogun sac dökülmesi yasadm bastan beri kel olmadn kesiyim dedim 🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    176
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

Yok ben kestim 20 gün oluyo  cruise modundaym 125 testo ya düştüm bu hafta gönül ister kesmemek ama yogun sac dökülmesi yasadm bastan beri kel olmadn kesiyim dedim 🤣

Haydaa o sıkıntı işte. Npp kesince durdu mu dökülme

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    185
the_escobar, 4 dakika önce yazdı:

Haydaa o sıkıntı işte. Npp kesince durdu mu dökülme

Ya aslında basından beri boldenon cok döktü bende npp ile alakalımı bilmem ama bolde ilede kullandım npp sonra bolde yi kestim npp de de devam etti suan yine devam ediyor acıkcası durmadı testo da cok yapıyor dökülme bilmiyorum napıcam asırı sinirimi bozdu bu durum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, 31 dakika önce yazdı:

Ya aslında basından beri boldenon cok döktü bende npp ile alakalımı bilmem ama bolde ilede kullandım npp sonra bolde yi kestim npp de de devam etti suan yine devam ediyor acıkcası durmadı testo da cok yapıyor dökülme bilmiyorum napıcam asırı sinirimi bozdu bu durum

Bende testo vs dökülme yapmıyor ama ne zaman nor19 grubu bi ilaç kullansam aşırı dökülüyor dht türevi ilaçlarda da çok dökülme olmuyor anlamadım bende valla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    185
Samedbumstead, 7 dakika önce yazdı:

Bende testo vs dökülme yapmıyor ama ne zaman nor19 grubu bi ilaç kullansam aşırı dökülüyor dht türevi ilaçlarda da çok dökülme olmuyor anlamadım bende valla 

Tek korkum saç dökülmesi olmasa bişey kullanmaktan cekinmem valla en cok tren kullanmak istiyorum oda asırı agresif sac döken bişey 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    7
m4a1, 09.10.2025 - 12:00 yazdı:

ne öğrenmek istiyorsun bilmiyorum ama ben kullandigimda biraz güç artışı yaşadım ama buna karşıt depresif bir ruh hali ve paranoya bıraktı bende o yüzden hiç sevmedim birdahada kullanmam. şuan tren kullaniyorum ama deca yok yani

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122
m4a1, 09.10.2025 - 12:00 yazdı:

2 ay kadar kullandım depresifliğin aksine çok daha olumlu geçti benim için. Libido artışı, güç artışı, pump artışı oldu doluluk arttı daha motiveydim süreç boyunca.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    26

npp kullanırken testo' yu npp' den daha az kullanmak gerekıyor dımı,  mesela 250 testo enanthate + 300mg npp gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    19
ahmets, 10.10.2025 - 12:15 yazdı:

ne öğrenmek istiyorsun bilmiyorum ama ben kullandigimda biraz güç artışı yaşadım ama buna karşıt depresif bir ruh hali ve paranoya bıraktı bende o yüzden hiç sevmedim birdahada kullanmam. şuan tren kullaniyorum ama deca yok yani

Bende başladım nppye 3. Enjeksiuon geçti hafiften sanki bi paranoya başladı bendede çok değişik bi his içine giriyprum daha çnce tren kullandım böyle olmamıştı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    39
polatpr, 39 dakika önce yazdı:

Bende başladım nppye 3. Enjeksiuon geçti hafiften sanki bi paranoya başladı bendede çok değişik bi his içine giriyprum daha çnce tren kullandım böyle olmamıştı

3. Enjeksiyon da ne yaşamış olabilirsin ki dostum bence sadece evham yapıyorsun. Npp kısa esterde olsa etkilerini yine 2. 3. Haftalardan sonra hissettirir 2. Hafta da değil en az 3

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    19
parfait16, Bir saat önce yazdı:

3. Enjeksiyon da ne yaşamış olabilirsin ki dostum bence sadece evham yapıyorsun. Npp kısa esterde olsa etkilerini yine 2. 3. Haftalardan sonra hissettirir 2. Hafta da değil en az 3

Olabilir hocam diyorum ya anlamadım diye ondan şaşırdım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Ferdikra, 09.10.2025 - 16:51 yazdı:

7. haftam bitmek üzere. bu hafta başından beri felaket saç dökülmesi başladı hocam. her sabah rutin kontrol ederim ve daha önce yoktu, yoldukça geliyor şimdi. 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Jöhtürk, 22 dakika önce yazdı:

7. haftam bitmek üzere. bu hafta başından beri felaket saç dökülmesi başladı hocam. her sabah rutin kontrol ederim ve daha önce yoktu, yoldukça geliyor şimdi. 😄

Benimde 5. Haftam bakalım ne olacak sanırım siz hem humax hem zphc kullandınız hangisinden daha iyi verim aldiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
m41a4, 1 dakika önce yazdı:

Benimde 5. Haftam bakalım ne olacak sanırım siz hem humax hem zphc kullandınız hangisinden daha iyi verim aldiniz

ikiside aynı gibi hocam. ama humax daha acısız sorunsuz ödemsizdi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    185
Jöhtürk, Bir saat önce yazdı:

Valla beni bitiren saç dökülmesiydi tepe bolgem hızlı bi sekilde acıldı kürü kestim pct ye geciyorum bu hafta 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Ferdikra, 9 saat önce yazdı:

Valla beni bitiren saç dökülmesiydi tepe bolgem hızlı bi sekilde acıldı kürü kestim pct ye geciyorum bu hafta 😀

dökülme durdu mu devam ediyor mu peki hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: BBurak
      Selam arkadaşlar,
      Bir süredir forumda aktif değildim. Bunun sebebi iş güç kovalamam, bir yandan da spor ve sınavlarımla uğraşmamdan ötürüydü. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Şu ana kadar 2 tane kür yaptım. İkinci kürüm olan cut cycle’da artık takır takır oblik gördüğüm için ve süreçten çok bunaldığım için, 6–7 hafta sonunda kısa ester ürünleri bırakıp uzun bir TRT süreci geçirdim (yaklaşık 8 hafta).
      3. kür planlamamda ise artık daha ciddi dozlarla ilerlemek ve farklı bir şeyler denemek istediğim için, daha önce hiç çıkmadığım seviyelere çıkıyorum. Benim her zaman amacım sağlığı koruyarak küçük kazanımlarla ilerlemekti. Yoğun suplement kullanımım mevcut. Yeni kür planımı aşağıya bırakıyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Güncel kilom: 82, hedef kilom ise 95-100 civarı. Kür sürecimi gidişata kadar belirleyeceğim fakat bu bileşiklerle kafadan 20 hafta giderim.
      Haftalık İlaç Protokolüm
      Testosteron Enanthate: 600 mg Boldenon: 600 mg Deca: 300 mg Anapolon: 350 mg Proviron: 175 mg Günlük 1 tablet tamoksifen ( kan testine kadar) Kullandığım Suplementler
      Günlük 2–3 ölçek whey protein 2000 mg balık yağı Multivitamin Demir takviyesi Magnezyum Grizone Day/Night D3 + K2 Arginin with ZMA (Nutrade) Post Workout (Nutrade) Güncel Form:

• Yazan: neON
      Herkese iyi formlar,
      Kürümün, dün itibari ile 5. haftasına girdim, cruise döneminden çıkıp ikinci girdiğim bulk kürü oldu. Bugün kan testlerim çıktı, değerlendirebilirseniz çok sevinirim. Kan testlerim anormal duruma gelmedikçe küre toplam 15-20 hafta civarı devam etmek istiyorum. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 Test enanthate 200 Deca 200 Masteron Enanthate SORULARIM:
      Dikkat etmem gereken değerler hangileri? (önlem alınması) Ayrıca, deca ile maksimum ne kadar devam edebilirim? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Bakkal
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Süreç olarak only testosteron kullanmaktayım haftalık 500mg olarak. Kürüme ekstra haftalık 2ml olmak üzere npp eklemeyi planlıyorum. Fakat bu süreçte enjeksiyonlarımı bacaktan yapamadığım için omuzdan vurmayı planlıyorum.
      SORULARIM:
      Omuz haftalık 2ml testosteron + 2ml npp kaldırır mı? Farklı bir öneri veya tavsiyeniz olur mu? Fikir, görüş ve önerilerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Aslanbektass
      Selamlar iyi forumlar herkese,
      KÜR İÇERİĞİM: (10 HAFTADIR)
      Testosteron Boldenon Kürün gidişatına göre bir sorun çıkmazsa eğer bir anabolizan daha eklemek istiyorum.
      EKLENEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM ÜRÜNLER:
      Deca/Npp Trenbolone Enanthate Fikirlerinizi öğrenebilir miyim daha önce tren kullandığımı belirtmek isterim şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Cruise döneminde düşük doz NPP kullanmak uzun vadede problem olur mu?
      Yaklaşık 70 mg civarı alıyorum, eklem ağrılarıma baya iyi geliyor ve fiyatı da uygun.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.