Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

caresizbiri

Testo + bolde 5.Hafta kan değerlerim hk.

Önerilen İletiler

caresizbiri    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Şuan aktif olarak 500 testo 400 bolde küründeyim. Kür içindeki ilk kan testimi bugün verdim ve ldl, hdl değerleri beni biraz korkuttu açıkçası. Beslenmede çok yeşillik tüketen biri değilim ve çok nadir kardiyo yapmaktayım. Yeşilliği arttırıp kardiyo eklersem değerler normale döner mi yoksa kürü kesmeli miyim? 

Önerilerinizi bekliyorum. :)

Screenshot_20251003_115637_Samsung Notes.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dkrahe    13
caresizbiri, Bir saat önce yazdı:

Şuan aktif olarak 500 testo 400 bolde küründeyim. Kür içindeki ilk kan testimi bugün verdim ve ldl, hdl değerleri beni biraz korkuttu açıkçası. Beslenmede çok yeşillik tüketen biri değilim ve çok nadir kardiyo yapmaktayım.

Yeşilliği arttırıp kardiyo eklersem değerler normale döner mi yoksa kürü kesmeli miyim? 

Önerilerinizi bekliyorum

Screenshot_20251003_115637_Samsung Notes.jpg

Omega 3 takviyesi alıyor musun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dkrahe    13
caresizbiri, Şimdi yazdı:

bugün sipariş verdim

Arkadaşlar daha iyi bilir ama değerler çok uçuk değil bana kalırsa yeşillik, cardio ve bi müddet yüksek omega3 takviyesiyle halledilebilir aynı şekilde bi sıkıntı yaşamıştım mg düşürmeden bunları arttırınca düzelmişti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762

Kardiyo yapmaya başla, ağırlık yapmadığın günlerde de aç karna kardiyo yap. Bergamot ekstresi ve omega 3 de kullanmaya başlarsan kürde olmana rağmen iyi bir kolesterol ve trigliserit değeri yakalayabilirsin. 

ALT'nin yüksek çıkmasının nedeni çok yüksek ihtimal ağırlık antrenmanı yapmandan kaynaklı. Kan vericeksen en az 2 gün ağırlık çalışmamış olman lazım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622

Kürde olduğun için bazı değerlerin artması gayet normal ama bu seviyede kolestrol uzun vadede büyük sorunlara sebep oluyor. Kolesterol için bence ilaç kullanmak dışında çok bir etken yok. Çünkü kullandığın steroidler zaten kolestrol bazlı ve genetik yatkınlık varsa tek çare ilaç kullanmak. Omega vs belki hdl yi kısmen artırır ama korkulması gereken değer ldl. Ben yerinde olsam ufak dozda bir vastatin eklerdim. Ldl yi 90 bandında tutmak çok daha verimli

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
Askabar, 1 saat önce yazdı:

Kürde olduğun için bazı değerlerin artması gayet normal ama bu seviyede kolestrol uzun vadede büyük sorunlara sebep oluyor. Kolesterol için bence ilaç kullanmak dışında çok bir etken yok. Çünkü kullandığın steroidler zaten kolestrol bazlı ve genetik yatkınlık varsa tek çare ilaç kullanmak. Omega vs belki hdl yi kısmen artırır ama korkulması gereken değer ldl. Ben yerinde olsam ufak dozda bir vastatin eklerdim. Ldl yi 90 bandında tutmak çok daha verimli

Benimde kolesterol bu band da yaglı bişey yesem direk kalbe agrı yapıyor sıkısır gibi kolesterol ilacı eklesem mi acaba en mantıklısı hangisi bilmiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caresizbiri    1
Ferdikra, 2 saat önce yazdı:

Benimde kolesterol bu band da yaglı bişey yesem direk kalbe agrı yapıyor sıkısır gibi kolesterol ilacı eklesem mi acaba en mantıklısı hangisi bilmiyorum 

psikolojikte olabilir, düne kadar hicbir sey yoktu. sonuçları görünce dün gece bende de ağrılı geçti 

Askabar, 4 saat önce yazdı:

ufak dozdan kastınız nedir, vastatini kür bittikten sonra da kullanacak mıyım? kür bittikten sonra kolesterol hastası olup çıkmak istemiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
caresizbiri, Bir saat önce yazdı:

ufak dozdan kastınız nedir, vastatini kür bittikten sonra da kullanacak mıyım? kür bittikten sonra kolesterol hastası olup çıkmak istemiyorum 

Kür boyunca özellikle bulk boyunca kullan sonra gerek yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Ferdikra, 2 saat önce yazdı:

omegalarla falan doğal yollarla çözülmüyorsa ekleyebilirsin bence. Metin hoca bana ezetimib önermişti bir süredir kullanıyorum. bi araştır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, 3 dakika önce yazdı:

omegalarla falan doğal yollarla çözülmüyorsa ekleyebilirsin bence. Metin hoca bana ezetimib önermişti bir süredir kullanıyorum. bi araştır.

Ezetrol mu ilaç ismi kanka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Ferdikra, 5 dakika önce yazdı:

Ezetrol mu ilaç ismi kanka

ben ezetec buldum onu aldım fiyatıda baya uygun. Senin dediğinde etken maddesi aynı zaten hangisini bulursan farketmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, 3 dakika önce yazdı:

ben ezetec buldum onu aldım fiyatıda baya uygun. Senin dediğinde etken maddesi aynı zaten hangisini bulursan farketmez.

Nasıl kullanıyosun aralıklı mı yoksa hergun mü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Ferdikra, 19 dakika önce yazdı:

Nasıl kullanıyosun aralıklı mı yoksa hergun mü

her akşam kanka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caresizbiri    1

2 ay önce 500 testo 400 bolde kürüne başlamıştım. bugün psikolojik sebeplerden dolayı kürümü sonlandırma kararı aldım. şuan aktif olarak ssri kullanıyorum. kür sonrası ilk kan tahlilimi 3 hafta sonra mı vermeliyim? ve ssri kullanıyor olmam pct dönemini etkiler mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
caresizbiri, 02.11.2025 - 22:20 yazdı:

2 ay önce 500 testo 400 bolde kürüne başlamıştım. bugün psikolojik sebeplerden dolayı kürümü sonlandırma kararı aldım. şuan aktif olarak ssri kullanıyorum. kür sonrası ilk kan tahlilimi 3 hafta sonra mı vermeliyim? ve ssri kullanıyor olmam pct dönemini etkiler mi? 

Geçmiş olsun hocam. Tekrar küre girmeyi düşünüyor musun ilerde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
caresizbiri, Şimdi yazdı:

yok düşünmüyorum 

Doğal döngün düzeldi mi peki hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: xdescri
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür dönemindeyim süreç olaraksa bulk diyebiliriz. @berkay16 @Fuhrer @GHOST
      SORULARIM: 
      İlaçlar çalışıyor mu? Kan testi sonuçlarımda hangi referans değerlerim kırmızı alarm veriyor? Ne tür önlemler almamı tavsiye edersiniz? KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Valtiel
      Merhabalar herkese,
      4. Haftaya girdim ama Tren ve Deca'nın gerçekliğinden şüphe etmeye başladım.Gece terlemesi yaşamıyorum, agreston artışı var ama çok fazla değil. Ama uykusuzluk mevcut, en ama en fazla 5 saat uyuyabiliyorum ve bu süre içerisinde en az 3 kere uyanıp duruyorum. Gücümde artışlarda mevcut, daha dün 80-80 shoulder press 6 tekrar atabildim vs.Küre 23 Mart'ta başladım, altta verdiğim testler ise 31 Mart tarihine ait.
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      500mg Testosteron Cypionat 500mg Deca 500mg Tren Enanthate 30mg Dianabol ÜRÜNLER:

KAN TESTLERİM:

• Yazan: nattybuilder
      Merhabalar sayın forum üyeleri,
      Yaklaşık 1 aydır haftada 250 mg testosteron enanthate alıyorum. Bundan önce de 150 mg kullandım hiç kesmeden. Bi kan testi verip görmek istedim. Sizler de yorumlarsanız sevinirim. Kan vermeden önceki akşam sert bir idman yapmıştım ondan ast biraz yüksek çıktığını düşünüyorum. Bir diğer değinmek istediğim konu bu hafta günlük ufak doz testosteron vurmayı denemek istedim internette çok görüyordum en fizyolojiye uygun şeklinin bu olduğu söyleniyordu yabancı influencerlarda ben de 0.2 0.1 0.2 ml şeklinde vurdum çarşamba gününe kadar çarşamba günü akşamı da yarım arimidex ten biraz daha fazla olacak şekilde arimidex aldım.Ama anlaşılan arimideks biraz fazla gelmiş bundan önce 1.5 mg alıyordum haftada 1 e düşünce uzun vadede göğüs ucunda kaşıntı oluyordu.
      Sizce optimal dozum nedir?
      KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.