-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Humax - total testom beklediğimden düşük çıktı! ilaçlarım sahte mi?
Oluşturan:
emir2121, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mur4tkilic
Merhabalar ben yeni başladım spordan önceki kan testimde 543 olan testo oranım spora başladıktan 45 gün sonra geçen hafta yaptırdığım testte 314 çıktı doktor bir seferlik sustanon 250 mg verdi dün yaptırdım ama tekrar gelme yazmam dedi şimdi benim ne yapmam gerekir sustanonun etkisi geçtiğinde
Ayeıca destek olarak omega 3, magnezyum, çinko, multivitamin kullanıyorum supplement olarak protein karbonhidrat kreatin bcaa glutamine l-arginine kullanıyorum doğal takviye olarakta çoban çökerten, çakşır otu, pancar tozu, matcha tozu, ısırgan otu, ıspanak vs bir sürü şey yapıyorum buna rağmen testosteron neden düşmüş olabilir ve ben bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
-
Yazan: nattybuilder
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Cruise dönemi humax'ın size max ürününü kullanmayı düşünüyorum.1 ml de 450 mg testosteron var farklı esterlerde ama fiyat olarak diğer ürünlere göre daha hesaplı oluyor ml başına düşen mg hesaplayınca.
Ürünü kullanıp beğenen var mı?
-
Yazan: Drawing
Arkadaşlar Merhabalar, Bugünkü Konumuz Humax Pharma. Bildiğiniz Gibi Günümüzde Sahtesi Ortaya Çıkmadı. İran’dan Geldiği Kanıtlanabilir, Sonuna Kadar Güvendiğim Bir İlaç.
Kür İçeriği
Pazartesi = Testo E + Tren Ace + Masteron
Çarşamba = Tren Ace + Masteron
Cuma = Testo E + Tren Ace + Masteron
Yaşadığım Sorunlar
Pazartesi İlaçları Sağ Kalçadan Enjekte Ettim. Ertesi Gün Sağ Kalçada Ağrı Başladı.
Çarşamba Günü Tren Ace + Masteron’u Sol Kalçadan Vurdum, Hiçbir Sorun Yaşamadım. Burada Anladım Ki Sorun Testo E’de (Novo Pharma).
Cuma Günü Testo E’yi Sol Kalçadan Vurdum, Yine Ağrı Yaptı.
Bunun Üzerine Testo E’yi Bacaktan Denedim, Hiç Ağrı Yapmadı.
Ancak Tren + Masteron’u Bacaktan Denediğimde Öncesinde Hafif Ağrı, Ertesi Gün İse Yürümeyecek Kadar Şiddetli Ağrı Yaşadım.
Cuma Günü Yani Bugün Sol Bacaktan Testo + Tren + Masteron Denedim, Yine Ağrı Yaptı.
Sonuç
Kendimce Deneme Yanılma İle En İyi Enjeksiyon Bölgelerimi Belirlemeye Çalışıyorum, Benim Kendim için Çözümüm Tren + Masteronu'ı Kalçadan Vurup, Testoyu Bacaktan Vurmaktır, Bizin içinde Bu Geçerli Olabilir. Ben Genede Humax Ve Novo Markalarında Tecrübe Edinme Amaçlı Deniyorum.
Pazartesi Günü Büyük İhtimal Kalçadan Tren + Masteron, Bacaktan Testo Yapacağım.
Belki De Çılgınlık Yapıp Sağ Bacaktan Tren, Sol Bacaktan Masteron Vurup Kesin Olarak Hangisinin Ağrı Yaptığını Anlamaya Çalışacağım, Tabi Ağrı Geçerse.
Not
Bu Anlattıklarımın Amacı Yeni Başlayacak Humax Ve Novo Kullanıcıları İçin Enjeksiyon Problemi Hakkında Fikir Vermek.
Her İnsanın Tepkisi Farklı Olabilir. Mesela Çoğu Kişi Tren Vurunca Ciddi Şekilde Öksürüyor Ama Bende Öyle Bir Durum Hiç Olmadı.
Bazı İnsanlarda Kalçadan Testo E Hiçbir Sorun Yaşatmaz, Bende Yaşatır.
Sizde Bu Markalardaki Deneyimlerinizi Paylaşırsanız Çok Güzel Olur.
-
Yazan: ibrahimb
Merhaba, 21 yaşındayım öğrenciyim ve aynı zamanda çalışıyorum uyku düzenim pek iyi değil vardiyalı işte çalışıyorum. Beslenmem de iyi değil öğrenci evindeyim, sık sık dışardan, tavuk döner vs. yiyorum. Spor geçmişim yok.
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Yaş : 21 Boy: 185 Kilo: 82 2-3 ay önce düzenli cinsel hayatım yokken sevgilimle birlikte olduğumda prematüre ejak. yaşamıştım kafaya taktım, genel olarak da bir şeyleri kafaya takan düşünen birisiyim. Ürolojiye gitmiştim bana normal düzensiz olduğu için diyip antidepresan önermişti ilişki öncesi kullan istersen diye ama ben kullanmadım. Bir de bir kaç defa sildefanil kullandığımı söylediğimde bu tarz şeylerden uzak dur bunu kullanmanı hissettiren kişilerle de birlikteliğini kes demişti, birde bitkisel içerikli supplement önerdi, içeriğini aşağıya bırakıyorum ben bunu kullandığımda libido/ereksiyon kalitesinde artış, uykudan dinç uyanma gibi şeyler yaşadım çok iyi geldi ama pahalı olduğu için devam etmedim.
Vitamin vs. araştırdığımda önce bi dahiliye doktorunda tahlil yaptırayım dedim, aşırı terleme(ailemde de var) ve ağız kuruluğu(sosyal ortamlarda özellikle) şikayetimi de sormuştum doktora tahlil yapmıştık. Total Testosteron(ben istedim meraktan) alt sınıra yakın çıktı, korkmam gereken bir şey var mı sizce? Referans değerler arasında olduğu için normal mi karşılamam lazım?.
Doktorun yazacağı D vitamini, B vitamini ve folik asit kullanımını yapacağım, onun dışında magnezyum complex, omega3 ve günlük 15mg çinko pikolinat alımı yapmaya başladım. İlişki sırasında düşününce falan mesela bazen hala prematüre ejak. oluyor, bazen 2.de 3.de düşününce de ereksiyon kaybı oluyor, libidomda sıkıntı yok hep istiyorum, ama ilkinden sonra ikinciye biraz(20 dk falan) beklemem gerekiyor, yapabileceğim, önerebileceğiniz bir şey var mı? Doktorun önerdiği şeyi kullanınca ereksiyon baya sağlam oluyordu ve libido da baya tavandı, normalde de yüksek aslında.
TEST SONUÇLARIM:
-
Yazan: canarx
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Kontrol amaçlı gidip kan vereyim dedim bayadır spor yapmaktayım testosteronum düşük gibi değerli abilerim yaşım 21 yol gösterir misiniz ne yapmam lazım?
GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-