Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

swaggy

Enjeksiyon sonrası ağrı vb gibi sorunlar yaşamadım bu durum normal mi?

Önerilen İletiler

swaggy    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Belelux Pharma'nın Sustanonunu vurdum yaklaşık 200 mg kadar. Sustanonun bahsedilen hiç bi ağrısını acıssını sızısını yaşamadım.

Normal mi bu durum?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    27
swaggy, 1 saat önce yazdı:

Belelux Pharma'nın Sustanonunu vurdum yaklaşık 200 mg kadar. Sustanonun bahsedilen hiç bi ağrısını acıssını sızısını yaşamadım.

Normal mi bu durum?

Markayı muhtemelen tahminimce gidip web sitesinden almışsın aldığın isteyi de tahmin ediyorum knk yapma enjeksiyon yapmayı tamamen bırak ürün sahte hastalık kaparsın belelux tr üretimi ve boş ürünler vücuduna yağ sokma bu kür sana yarar değil zarar getirir boş ver 

Yapman gerekenleri adım adım sıralayayım test vermeden önce 3 gün spora gitme ve ilacıds tamamamen kes ürün boş olduğundan ztn kana karışacak birşey yok o yüzden çok beklemeye de gerek yok 2 3 hafta sonra git 3 Lh FSH ve doğal testosteron a baktır muhtemelen normal çıkar ama sen yinede git yaşını doğru söylersen daha fazla yardımcı olalım 18 den küçüksen dahiliyeye gidemezsin çocuk doktorundan gidip test için ricada bulunman gerekicek

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swaggy    0
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

Eczane sustanon olsada ağrı yapmama ihtimali var tabi ama o marka ne kadar dolu belirsiz.

daha cok eczane sustanonu hakkında duydum bu ağrı ve acı işini o yüzden yapmaması şüpheli geldi bana. belki genetiğimle ilgili de olabilir ilk enjeksyonumu yaptığım zaman da hiç ağrı apse vb. sorunlarla karşılaşmamıştım

Rma, 41 dakika önce yazdı:

Markayı muhtemelen tahminimce gidip web sitesinden almışsın aldığın isteyi de tahmin ediyorum knk yapma enjeksiyon yapmayı tamamen bırak ürün sahte hastalık kaparsın belelux tr üretimi ve boş ürünler vücuduna yağ sokma bu kür sana yarar değil zarar getirir boş ver 

Yapman gerekenleri adım adım sıralayayım test vermeden önce 3 gün spora gitme ve ilacıds tamamamen kes ürün boş olduğundan ztn kana karışacak birşey yok o yüzden çok beklemeye de gerek yok 2 3 hafta sonra git 3 Lh FSH ve doğal testosteron a baktır muhtemelen normal çıkar ama sen yinede git yaşını doğru söylersen daha fazla yardımcı olalım 18 den küçüksen dahiliyeye gidemezsin çocuk doktorundan gidip test için ricada bulunman gerekicek

250 mg only testo küründeydim zaten daha önceden, glin kullanıyodum testo enantath, enjeksyon sürelerini kısaltmak için sustanon geçmem gerekti.
aynı yerlerden bahsediyoruz muhtemelen aynı satıcıdan daha önce turinabol almıştım ve çalışıyodu (yine benelux pharma)
bilmiyorum siteden kodu onayladım ürün orjinal olarak gözüküyor. ki ürünün boş olduğunu da sanmam testosteron imalatı en ucuz ve en basit olan ilaç en kötü senaryoda aldığım ürün testosteron enanth olabilir.

kısa esterli testosteronların acıtma gibi bi olayı olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama enanthta böyle bi durum deneyimlemedim
enanth ve ya uzun esterli herhangi bi testosteron olabiliceğini düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Aynı ilacı aylardır kullanıyorum belki kendime 100 tane igne yaptım hala şişme ödem agrı vs oluyor sende olmadıysa o ilaç büyük ihtimalle boştur. Ayrıca ilacı şimdi yaptın hemen ağrıyacak ödem olacak diye bir şeyde yok 1-2 gün içinde belli olur. Tr ilaçlarınada zaten hiç güvenmiyorum. Dolulugu bir tarafa nasıl üretiliyorlar..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    27
swaggy, 7 saat önce yazdı:

daha cok eczane sustanonu hakkında duydum bu ağrı ve acı işini o yüzden yapmaması şüpheli geldi bana. belki genetiğimle ilgili de olabilir ilk enjeksyonumu yaptığım zaman da hiç ağrı apse vb. sorunlarla karşılaşmamıştım

250 mg only testo küründeydim zaten daha önceden, glin kullanıyodum testo enantath, enjeksyon sürelerini kısaltmak için sustanon geçmem gerekti.
aynı yerlerden bahsediyoruz muhtemelen aynı satıcıdan daha önce turinabol almıştım ve çalışıyodu (yine benelux pharma)
bilmiyorum siteden kodu onayladım ürün orjinal olarak gözüküyor. ki ürünün boş olduğunu da sanmam testosteron imalatı en ucuz ve en basit olan ilaç en kötü senaryoda aldığım ürün testosteron enanth olabilir.

kısa esterli testosteronların acıtma gibi bi olayı olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama enanthta böyle bi durum deneyimlemedim
enanth ve ya uzun esterli herhangi bi testosteron olabiliceğini düşünüyorum.

Acıtma gibi bir durum düşük ml lerde yok ben omzundan 1ml vuruyordum ne ödem ne acı ne ağrı 1 kere ağrıdı büyük bir damarı delmiştim yalnışlıkla hafif sızı olması bu arada normal sonuçta vücuduna iğne sokuyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dengeli14    0

Ödem ağrı kişiden kişiye değişir bazı arkadaşlarımda aynı ilacı kullanmamıza rağmen ödem olmazken bende oluyodu ödem yoksa ilaç boştur demen saçma olmuş şüpheleniyosan test yaptırırsın sonuçlar ortaya çıkar zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
ArdaKarakurt, 11 saat önce yazdı:

Aynı ilacı aylardır kullanıyorum belki kendime 100 tane igne yaptım hala şişme ödem agrı vs oluyor sende olmadıysa o ilaç büyük ihtimalle boştur. Ayrıca ilacı şimdi yaptın hemen ağrıyacak ödem olacak diye bir şeyde yok 1-2 gün içinde belli olur. Tr ilaçlarınada zaten hiç güvenmiyorum. Dolulugu bir tarafa nasıl üretiliyorlar..

İlacın sahte olup olmamasının enjeksiyon sonrası ödem ve ağrıyla ilişkisi yoktur. Enjeksiyon sonrası ağrı ve şişlik tamamen enjeksiyonla ilgili bi durum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Test yaptırıp total testosu yükselmeyip ama cayır cayır antrenmanlarda patlayan adamlar gördüm. Yıllar önce burak hocanında bununla ilgili bir paylaşımı olmuştu. Ben ödem yoksa ilaç kesin boştur demedim ama sen hiç bişi hissetmiyorsan tereddütdeysen ve ödem vs olmuyorsa büyük ihtimalle boştur halada sözümün arkasındayım. Enjeksiyonu hemşirelere yaptırdığımda tabiki de daha az ödem ve acı oluyordu ama hiç olmadıda diyemeyiz. O zaman tamamen enjeksiyona,  ödeme yada testin verdiği sonuca göre konuşmak hepsinde illa ki bir ucu açıklık bırakır. Çünkü herkesin bünyesi tepkisi bir degil. Ben kendi tecrübelerimden konuşuyorum. Güç, açlık, sinir, ego  hissetmiyorsam benim için ilaç boştur. Bu arkadaş zaten bunları hissetseydi bu konuyu açmazdı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swaggy    0

ilaç  hakkında konuşmuyorum konudaki çoğu kişi bilgisiz biri sanmış beni benim sorduğum şey sustanonun bu kadar acı ve ağrı yapmasına yönelik geri bildirimi varken benim bunları yaşamamam sustanon değil de başka bi şey olup olmadığıyla alakalı konu sustanon, testosteron değil zaten 3 aydır only testo küründeyim nerde nasıl apse ağrı vs. yaşayacğımı biliyorum o yüzden açıklamanıza gerek yok olay sustanon.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
ArdaKarakurt, 15 saat önce yazdı:

Sen enjeksiyon yapmayı bilmiyorsan ilaca sallama Ardacım. İlaçlarım gırtlak dolu bacakta ağrı ve ödem sorunum 0. Enjeksiyon ağrısı sadece ilaca bağlı değil enjeksiyon kalitesi, bölgesi ve derinliği ile de alakalı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.170

buradaki meselelere dikkat edildigi zaman sorun cikmiyor zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    27
BBurak, 6 saat önce yazdı:

Sen enjeksiyon yapmayı bilmiyorsan ilaca sallama Ardacım. İlaçlarım gırtlak dolu bacakta ağrı ve ödem sorunum 0. Enjeksiyon ağrısı sadece ilaca bağlı değil enjeksiyon kalitesi, bölgesi ve derinliği ile de alakalı. 

Doğru bende orjinal ürün kullanıyorum sadece 1 kere acıdı genelde sebepler belli ztn

1.sebep enjektörle alakalı ince uç veya omuz enjeksiyonlarında İnsülin iğneside kullanıyorum bazen sterilizasyon önemli tek enjektör ile 2.enjeksiyonu yapılırsa apse ödem ztn olabilir

2.sebep ne olursa olsun vicudu delen yabancı maddeye karşı vicut uyarılıyor yani anlık acı olabilir

3.sebep benim yaşadığım büyük bir damarı delmiştim deltoidde ağrı yaptı

4.sebep ürün kalitesi doluluğuyla alakalı değil mevzu 100mg testo bazen ağrı yapar bazen 500 vurursun birşey olmaz sterilizasyon ne kadar iyiyse vicut o kadar hızlı emer o bölgeden ztn genel sebep bu tamamen ürün kalitesiyle alakalı oluyor genelde kaliteli yağ kullanan firmalarda emilim hep daha hızlı oluyor ama kaliteli bile olsa apse ödem olabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
BBurak, 6 saat önce yazdı:

Abisi seni daha önce uyarmıştım bana yorum yapma diye. İlaçlar sende ödem yapmayabilir ama benim vücudum çok hassas haftada 2 enjeksiyon yapsam onuda hemşirelere yaptırsam yine ödem oluyor. Hadi ben enjeksiyon yapmasını bilmiyorum günde yüzlerce insana enjeksiyon yapan hemşire ablalardamı bilmiyor? Enjeksiyon yapmasını biliyorsan her ne kadar dogru yaparsanda yap illaki o bölgede ödem sertlik vs olur. Sen 17 hafta ilaç kullanıp LH açık bırakabilen, arimidex yerine boldenon ile östrojen dengeleyen adamsın. Ödem olsa şaşırırdım zaten.  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
ArdaKarakurt, 7 saat önce yazdı:

Abisi seni daha önce uyarmıştım bana yorum yapma diye. İlaçlar sende ödem yapmayabilir ama benim vücudum çok hassas haftada 2 enjeksiyon yapsam onuda hemşirelere yaptırsam yine ödem oluyor. Hadi ben enjeksiyon yapmasını bilmiyorum günde yüzlerce insana enjeksiyon yapan hemşire ablalardamı bilmiyor? Enjeksiyon yapmasını biliyorsan her ne kadar dogru yaparsanda yap illaki o bölgede ödem sertlik vs olur. Sen 17 hafta ilaç kullanıp LH açık bırakabilen, arimidex yerine boldenon ile östrojen dengeleyen adamsın. Ödem olsa şaşırırdım zaten.  

Bizde böyle özel bir adamız demekki Ardacım. Ai yutmadan e2 maks 14 boldenonun e2 baskıladığını yeni öğreniyorsan forumda bol bol vakit geçirmen güzel birsey. Bende ilk haftalar hemşireye vurduruyordum kalcamda ağrı, ödem sertlik vs yaşadım ama bu enjeksiyonluk değil kadının steril iş yapmaması ve dikkatsizligi yüzünden. Benim vücuduma benden iyi mi davranacaklar diyip kendime enjeksiyon yapmamla mesele çözüldü. Kan testlerim mevcut Fsh 0 fakat lh açık. Ben sana yorum yapmayacaktım da bazı yorumların ve önerilerin o kadar irite edici ve altı boş yorumlar ki birilerine zarar vermenden korkuyorum :D. İyi forumlar Ardacım. 

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: warmesty
      29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
      SORULARIM:
      Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Alpyld12
      Merhaba arkadaşlar,
      20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
      Şu kombinasyonu düşünüyorum:
      Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
      Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    • Yazan: mamibolone
      Selam hocalarım,
      Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.
      1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)
      Testosteron 500mg (24 hafta) Npp 300mg (12 haftadan itibaren) 2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :
      Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct) SORULARIM:
      Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır? Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir? Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir? KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: grey50
      Hocalarım, herkese merhabalar.
      Uzun süredir düşük testosteron sorunuyla mücadele ediyorum. 2023 sonunda hem üroloji hem de endokrinoloji doktorlarıyla görüştüm. O dönem 132 kiloydum ve doktorlar kilo vermem gerektiğini söyledi. Aradan geçen sürede disiplinli bir şekilde 28 kilo vererek 104 kiloya düştüm ancak buna rağmen testosteron değerlerimde bir düzelme olmadı; seviyeler hep düşük seyrediyor.
      Bu süreçte düzenli Çinko ve Testoxx gibi takviyeler de kullandım fakat sonuç değişmedi. Son olarak yeni görüştüğüm doktorum, artık TRT protokolüne geçmemiz gerektiğini belirterek 2 haftada bir 250mg Sustanon reçete etti. 3 aylık bir kullanım sonrası tekrar test verip süreci değerlendireceğiz, muhtemelen uzun vadeli bir TRT yolculuğu olacak.
      Konuyla ilgili sadece forumlarda okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim, tecrübem yok.
      Bazı spesifik sorularım var:
      Reta (Retatrutide) Kullanımı: Yaklaşık 1,5 aydır Reta kullanıyorum ve çok memnunum (5 kilo verdim, iştah kontrolü sağladı). Sustanon ile birlikte Reta kullanmaya devam etmemin tıbbi veya etkileşimsel bir sakıncası olur mu? Koruyucular: TRT dozunda (250mg/14 gün) herhangi bir koruyucu (AI, karaciğer desteği vb.) kullanmam gerekir mi? Kombinasyon: Madem artık doğal sınırı geride bırakıp dışarıdan hormon alımına başladım; bu süreçte Sustanon ile birlikte kullanıldığında yağ yakımını veya kas kütlesini destekleyecek, TRT protokolünü bozmayacak başka bir ürün/takviye önerir misiniz?   
      Tecrübeli hocalarımın ve bu yoldan geçmiş arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.