Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

polatpr

Kür planlamalarım ilaç, beslenme ve diğer detaylar hk. (2025)

Önerilen İletiler

polatpr    24
SPECTRE, 4 saat önce yazdı:

Npp 300 mast 300 iyidir bence

Öneri için teşekkürler hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

polatpr    24

Merhaba aşırı ödem sorunu çektiğim için hergün enjeksiyon yapıp bide öyle denemek istiyorum ilaçları düşük ml çektiğimde daha çabuk geçiyor haftalık almak istediğim doz 

• 400 cypionate 
  • 400 maste enantate
  • 150-200 arası npp 

Sizce uygun olurmu yardımcı olabilirmisiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
polatpr, 4 saat önce yazdı:

Merhaba aşırı ödem sorunu çektiğim için hergün enjeksiyon yapıp bide öyle denemek istiyorum ilaçları düşük ml çektiğimde daha çabuk geçiyor haftalık almak istediğim doz 

• 400 cypionate 
  • 400 maste enantate
  • 150-200 arası npp 

Sizce uygun olurmu yardımcı olabilirmisiniz

400 testoya 300 maste bence yeter, bunları haftada 2 gün vursan yeter. Npp 200 altı mantıksız, 200ü de 4e bölebilirsin eod şeklinde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
the_escobar, 13 saat önce yazdı:

400 testoya 300 maste bence yeter, bunları haftada 2 gün vursan yeter. Npp 200 altı mantıksız, 200ü de 4e bölebilirsin eod şeklinde.

Elimdeki maste ampul böldüğüm ampulü nerde saklayabilirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
polatpr, 8 dakika önce yazdı:

flakon varsa ona veya enjektöre, enjektörde saklamanı önermem ancak başka çaren yoksa...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
polatpr, 39 dakika önce yazdı:

Fuhrer cevabı vermiş. Boş flakon ayarlamaya çalış. Enjektörde uzun süre beklemesi bencede sağlıklı değil. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Fuhrer, 38 dakika önce yazdı:

flakon varsa ona veya enjektöre, enjektörde saklamanı önermem ancak başka çaren yoksa...

Elimde boş testo flakonları var nası aktarıcam içine direk enjektörle çekip sıksam olurmu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
polatpr, 4 saat önce yazdı:

Elimde boş testo flakonları var nası aktarıcam içine direk enjektörle çekip sıksam olurmu 

evet

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Fuhrer, 15 saat önce yazdı:

evet

Hocam peki nppyle varken yağ oranında düşüş olurmu temiz beslenme + kardiyo ile 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
polatpr, 6 saat önce yazdı:

Hocam peki nppyle varken yağ oranında düşüş olurmu temiz beslenme + kardiyo ile 

yağ oranında düşüş demek vücudundaki yağ kütlesini azaltmak değildir, örnek vermek gerekirse 100 kilo %20 yağ oranında bir kişinin 20 kilo yağ kütlesi vardır, bunun üzerine kas kütlesi eklerse yağ oranı otomatikmen düşmüş olacaktır.

Şöyle anlayabilirsin, yağ kütlen sabit kalırsa üzerine alacağın kilo kas olarak geliyorsa yağ oranın düşer.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Ysntnc, 10 saat önce yazdı:

Kaç hafta gittin bu kürle

Sadece 10 hafta tren vardı diğer tüm süreçte çoğunda only testo bazı zamanlsr masteron ekliydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ysntnc    3
polatpr, 10 saat önce yazdı:

Sadece 10 hafta tren vardı diğer tüm süreçte çoğunda only testo bazı zamanlsr masteron ekliydi

Şuan tren ve oxan ile gideceğim tabiki testoda var, tren ile ilgili deneyimlerini benimle paylaşırmısın? Hangi koruyucuları kullandın ne gibi yan etkiler aldın veya etkiler, paylaşırsan sevinirim dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Ysntnc, 15.10.2025 - 20:35 yazdı:

Şuan tren ve oxan ile gideceğim tabiki testoda var, tren ile ilgili deneyimlerini benimle paylaşırmısın? Hangi koruyucuları kullandın ne gibi yan etkiler aldın veya etkiler, paylaşırsan sevinirim dostum

Hocam trende benim bilgisizliğime denk geldi yağ oranım yükselti o zamanlar kullandım en çok verimi trenden değilde tren sonrası t3 kullandım 3 hafta beni o aşırı kurutttu çok sıkk diyet + kardiyoyla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24

Merhabalar 

Şuan güncel 

• 400 cypionate 
  • 400 maste e
  • 210 npp 
  • 100mg t4 alıyorum 
  • Güncel beslenmem 
  • 200 pirinç 60 yulaf 60 gram whey
  • Kilom 89.5 

Kürde 5. Haftadayım ve bu hafta 2 kere bozdum nedense aşırı iştahım açılıyor güncel formum aşağıda gidişat sizce nasıl 

IMG-20251110-WA0040.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre1212    3
Askabar, 20.09.2025 - 09:25 yazdı:

Gayet güzel değişim tebrik ederim. Yerinde olsam bir süre 2400-2600 kalori de sabit gidip sonra haftalık 100-150 kalori artışına giderek kütle kazanmaya bakarım. 

tamda içimden böyle geçmişti ne deri sarkması kalır ne bişey

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ysntnc    3

Bro 200 gr pirinç? Çiğ? Çok fazla hem kullandığım kür cut kürü. Bence makrolarını tekrar kontrol et. Kg/2.2-2.5 hayvansal protein. 2 gr max karbon. Ayrıca danışmanın kim bilmiyorum ama seni güzel kurutmuş, ilk formunu bildiğim için diyorum

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Ysntnc, 5 dakika önce yazdı:

Bro 200 gr pirinç? Çiğ? Çok fazla hem kullandığım kür cut kürü. Bence makrolarını tekrar kontrol et. Kg/2.2-2.5 hayvansal protein. 2 gr max karbon. Ayrıca danışmanın kim bilmiyorum ama seni güzel kurutmuş, ilk formunu bildiğim için diyorum

Pirinci 250 ye çıkarmayı düşünüyorum yanında 60 da yulaf yiyorum ve kilo düşüyor azda olsa bı ara bozduğum için tartı yüksek geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berathan    0

merhaba başlangıç kilonuzla neredeyse aynı kiloya ve ölçülere sahibim. yaşadığınız bu değişimi kaç hafta da yaşadığınızı ve süreçte yaşadıklarınızı yan etki bakımından paylaşabilir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
berathan, 2 saat önce yazdı:

merhaba başlangıç kilonuzla neredeyse aynı kiloya ve ölçülere sahibim. yaşadığınız bu değişimi kaç hafta da yaşadığınızı ve süreçte yaşadıklarınızı yan etki bakımından paylaşabilir misiniz?

Merhaba hocam toplamda şubattan beri diyet ve ilaç kullanıyorum bu süreçte tüm kullandıklarım ilk ana konuda yazıyor hocam.

Güncel kan testi sonuçlarım aşağıda

Screenshot_20251111-151709.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
GomuGomuFuseN, 1 saat önce yazdı:

Süreç boyunca yaklaşık 10 ayda hangi markalarla ilerlediniz 

Hocam ben çok marka değiştirdim

İlk noxyle başladım 2-3 ay noxy kullandım çok memnundum fiyatlardan dolayı humaxa geçtim ordan overdose sp labs nessie derken en son 3-4 aydır sabit zphc kullanıyorum memnunum

tarihinde polatpr tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
polatpr, 1 dakika önce yazdı:

İlk noxyle başladım 2-3 ay noxy kullandım çok memnundum fiyatlardan dolayı humaxa geçtim ordan overdose sp labs nessie derken en son 3-4 aydır sabit zphc kullanıyorum memnunum

zphc mast e stokta var mı şuan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

zphc mast e stokta var mı şuan

Hocam en son 75e aldım geçen ay ondada 1 hafta bekledim şuan yok diye çıkarttım hatta masteyi komple

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr, 10 saat önce yazdı:

Maste E yerine ne eklemeyi düşünüyorsunuz,, farklı bir konuda brighton marka deneyecektiniz, yorumunuzu da görmüştüm 

Ve şuan ki cycle ne şekilde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Superlevye
      Herkese merhabalar,
      6 aylık only test sürecimden bahsetmek ve sizlere göstermek ve ilerisine dönük yol haritasında yardım istemekteyim çok detaylarda boğulmadan olabildiğince anlatmaya çalışacağım sürece ilk başladığımda aktif olarak spor yapıyordum 1 yılı geçkin süredir ve (antrenman ve beslenme düzenimin kendimce çok iyi olduğunu zannediyordum) ki bu süreç içerisinde antrenman yapmayı ancak oturtabildim ki bu benim en büyük kayıplarımdan birisiydi neyski sonrasında halledebildim demem o ki bu yazımı okuyan ve bu sürece girmeye kararlı arkadaşlar lütfen aceleci davranmayın benim gibi ve olabildiğince antrenman ve beslenmeyi çözmeye çalışın ki farmakolojik takviyelerden istediğiniz verimi alabilin yoksa çok komik sonuçlar ile baş başa kalabilirsiniz.
      BAŞLANGIÇ VERİLERİM:
      Boy: 1.90 Kg: 78 Omuz: 115 Kol: 34 Boyun: 37 GÜNCEL VERİLERİM:
      Kg: 87 Bel: 85 Omuz:136 Kol: 43 Boyun: 41 Bir diğer dikkat çeken değişim 24 yaşında olmama rağmen ergenliğe girmişim gibi sesim kalınlaştı belli başlı uzuvlarda biraz büyümeler oldu  Kullandığım ürün ve miktarına gelecek olursak NOXY LABS - test enanthate kullandım haftalık olarak 300 mg kullandım 2 ye bölerek ve bu süreçte hiç kimse ile çalışmamam rağmen emeğini desteğini hiç esirgemeyen en aptalca soruma bile yanıt veren ne zaman rahatsız etsem bana elinden gelen destekte ve yönlendirmede bulunan @Loving Burak abime hocama teşekkür ederim. Şuanda haftalık 150 mg kadar test enantahte almaktayım cruise yapıyorum denebilir bir dahaki sefere 2-3 hafta sonra npp eklemeyi düşünüyorum oda noxy labs olacak yani 300 mg test yada 350 mg test 200 npp gibi bir cycle düşünüyorum lakin sanırım biraz yağ oranımı düşürmem gerekmekte olabildikçe temiz bir şekilde 90-95 kg yi görmek istiyorum.
      ÖNCESİ VE SONRASINA DAİR:

• Yazan: eman2763
      Merhabalar 3 aylık danabol testo boldenon kürüm bitti 8 kg aldım fotoğraflar ve ölçümler ektedir. Ben yetersiz buldum sizde yorumlarsanız memnun olurum tahlil sonuçları akşam paylaşılacaktır. Tekli fotoğraflar son halim. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.