Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

polatpr

Kür planlamalarım ilaç, beslenme ve diğer detaylar hk. (2025)

Önerilen İletiler

polatpr    24

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

BAŞLANGIÇ DETAYLARI:

• Başlangıç kilom 110 
  • Bel: 113 
  • Omuz: 110 

KULLANILAN ÜRÜNLER:

• Testosteron
  • Masteron
  • Tren Acetat
  • Clenbuterol

GÜNCEL DETAYLAR:

• Kilo: 82 
  • Bel : 86
  • Omuz : 130 

ÖNCESİ VE SONRASI FORM:

IMG-20250410-WA0030(2).jpg IMG-20250920-WA0000.jpg

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.622

Gayet güzel değişim tebrik ederim. Yerinde olsam bir süre 2400-2600 kalori de sabit gidip sonra haftalık 100-150 kalori artışına giderek kütle kazanmaya bakarım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Askabar, 24 dakika önce yazdı:

Gayet güzel değişim tebrik ederim. Yerinde olsam bir süre 2400-2600 kalori de sabit gidip sonra haftalık 100-150 kalori artışına giderek kütle kazanmaya bakarım. 

Şuan tam 2400 besleniyorum testo  rimo maste e yapmayı düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
polatpr, 4 saat önce yazdı:

Şuan tam 2400 besleniyorum testo  rimo maste e yapmayı düşünüyorum

Testo Rimo yeterli 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272

Maşallah ten rengin bile değişmiş :D. Şaka bir yana değişim güzel ayrıca ten rengi bu işte çok önemli...

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
parfait16, 3 saat önce yazdı:

Rimo ve maste e yi birlikte kullanmada ki hedefiniz nedir hocam? 

Bilmiyorum  koçum ifbbpro o öyle söyledi bende anlayamadım hatta direk rimo koysam dedim bütçeyi düşürmek için masteronu çıkarma rimoyu çıkar dedi 

Askabar, Bir saat önce yazdı:

Testo Rimo yeterli 

Bolde kullansam nasıl olur rimo tedarik edemiyorum bi tek zphc ulaşabiliyorum nedense onada pek içim ısınmadı

BBurak, Bir saat önce yazdı:

Maşallah ten rengin bile değişmiş :D. Şaka bir yana değişim güzel ayrıca ten rengi bu işte çok önemli...

Çok teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
polatpr, 1 dakika önce yazdı:

Bolde kullansam nasıl olur rimo tedarik edemiyorum bi tek zphc ulaşabiliyorum nedense onada pek içim ısınmadı

Zphc.com uzantılı orjinal ürünse boldenonu çok güzel çalışıyor 200-250 mg da bile hissediyorsun ben 15-16 haftadır aktif kullanıyorum boldenonunu. 30ML'lik 1ml/250mg ürünü 4500 tl benim aldığım yerde. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
polatpr, 15 dakika önce yazdı:

Olur tabiki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
BBurak, 23 dakika önce yazdı:

Zphc.com uzantılı orjinal ürünse boldenonu çok güzel çalışıyor 200-250 mg da bile hissediyorsun ben 15-16 haftadır aktif kullanıyorum boldenonunu. 30ML'lik 1ml/250mg ürünü 4500 tl benim aldığım yerde. 

O fiyatları hiç görmedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
polatpr, 18 dakika önce yazdı:

O fiyatları hiç görmedim

Aldığın fiyat nedir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
BBurak, 4 saat önce yazdı:

Aldığın fiyat nedir? 

130 dolar

Askabar, 5 saat önce yazdı:

Olur tabiki

Hocam bolde yerine 

Testo maste npp yapsam 10 hafta daha kaliteli bi kazanç elde etmezmiyim boldeye göre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
polatpr, 2 saat önce yazdı:

Hocam bolde yerine 

Testo maste npp yapsam 10 hafta daha kaliteli bi kazanç elde etmezmiyim boldeye göre

Kalite kazancı sadece ilaçla beklemek çok saçma olur. Sen iyi idman yapıp ti beslendikten sonra en basit ilaçla bile gelişirsin. 10 hata kür bana uyan bir şey değil bana göre kür min 16 hafta yapılır. Düşük doz uzun vade severim ben. 10 hafta kullanacaksam sadece testo npp yeterli olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Askabar, 46 dakika önce yazdı:

Kalite kazancı sadece ilaçla beklemek çok saçma olur. Sen iyi idman yapıp ti beslendikten sonra en basit ilaçla bile gelişirsin. 10 hata kür bana uyan bir şey değil bana göre kür min 16 hafta yapılır. Düşük doz uzun vade severim ben. 10 hafta kullanacaksam sadece testo npp yeterli olur 

Hocam bende ortalama 10 hafta dedim kan testine göre tutuyorum bişeyim yoksa 16-20 hafta gitme tercihindeyim

Askabar, 46 dakika önce yazdı:

Hocam peki 

Sizce 

Testo boldemi yapsam yoksa

Testo maste npp mi devam ediyim hangisi daha iyi olur daha önce nor 19 kullandım herhangi bi yan etki durumum olmadı ama benim normal tansiyonum 14-15lerde bide bolde tansiyonum fırlar diye düşünüyorum bide getiri götürü kapsamında nppyle daha fazla kütle koyabilirim ilaç kalitesi olarak diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
polatpr, 8 dakika önce yazdı:

Hocam peki 

Sizce 

Testo boldemi yapsam yoksa

Testo maste npp mi devam ediyim hangisi daha iyi olur daha önce nor 19 kullandım herhangi bi yan etki durumum olmadı ama benim normal tansiyonum 14-15lerde bide bolde tansiyonum fırlar diye düşünüyorum bide getiri götürü kapsamında nppyle daha fazla kütle koyabilirim ilaç kalitesi olarak diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir

Boldenon la kütle filan koyamazsın e2 yi dipler bence cok gereksiz bi ilaç iki kere uzun kür yaptım bolde ile asla tercih etmicem 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Ferdikra, 16 dakika önce yazdı:

Boldenon la kütle filan koyamazsın e2 yi dipler bence cok gereksiz bi ilaç iki kere uzun kür yaptım bolde ile asla tercih etmicem 

O zaman npp giriyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Kütle koyamazsın mı ? Bolde ile :))

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
Askabar, 17 dakika önce yazdı:

Kütle koyamazsın mı ? Bolde ile :))

Valla ben koyamadım e2 10 dan yukarı cıkamadıgı icin eklem sorunları vs bunu forumda bi cok kişi yasıyor ayrıca öyle ahım sahım kas filan da yaptığı yok iştah artısı hiç yasamadım sahsen 

polatpr, Bir saat önce yazdı:

O zaman npp giriyorum

Bolde ile vakit kaybetmekten iyidir 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Ferdikra, 20.09.2025 - 21:34 yazdı:

Valla ben koyamadım e2 10 dan yukarı cıkamadıgı icin eklem sorunları vs bunu forumda bi cok kişi yasıyor ayrıca öyle ahım sahım kas filan da yaptığı yok iştah artısı hiç yasamadım sahsen 

Bolde ile vakit kaybetmekten iyidir 😀

Bence bolde kaliteli kas oluşturan nadide ilaçlardan fakat dediğin gibi e2 çok baskılıyor dozu 1:1 tutulmamalı ve yan etkileri iyi yönetilmeli. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54

Gayet başarılı bir süreç olmuş tek eleştiri yapacağım şey keşke küre 100 kg altında girseydiniz. Kullandığınız ilaçların dozajı, beslenme düzeni, neler tükettiğiniz ve suanki halinize gelmeniz ne kadar sürdü gibi bilgileri de eklerseniz definasyona girecek arkadaşlarımiz için gayet iyi olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
BBurak, 11 saat önce yazdı:

Bence bolde kaliteli kas oluşturan nadide ilaçlardan fakat dediğin gibi e2 çok baskılıyor dozu 1:1 tutulmamalı ve yan etkileri iyi yönetilmeli. 

Bolde den tansiyon vs gibi cok yan etkiler almadım tek sorun e2 asırı bastırması bir ayı gecti bırakalı e2 toplanmıyor 500 testo almama ragmen hala eklemlerimi kuruttu resmen 1000 testo ya 500 bolde olmalı benim yapacagım sahsen ona da gerek varmı yok bolde gibi seye para israfı zaman kaybı diyorum 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Ferdikra, 5 saat önce yazdı:

Bolde den tansiyon vs gibi cok yan etkiler almadım tek sorun e2 asırı bastırması bir ayı gecti bırakalı e2 toplanmıyor 500 testo almama ragmen hala eklemlerimi kuruttu resmen 1000 testo ya 500 bolde olmalı benim yapacagım sahsen ona da gerek varmı yok bolde gibi seye para israfı zaman kaybı diyorum 

Bende büyümede bolde kullanmayı düşündüm fakat sivilce, tansiyon, kan yoğunluğu yan etkileri çok sık görüldüğü için bana pis bir ilaç gibi geliyor. Ayrıca onun açılmasını bekleyemem o süre zarfında başka ilaçla çoktan kütle koymuş olurum.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, 20 dakika önce yazdı:

Bende büyümede bolde kullanmayı düşündüm fakat sivilce, tansiyon, kan yoğunluğu yan etkileri çok sık görüldüğü için bana pis bir ilaç gibi geliyor. Ayrıca onun açılmasını bekleyemem o süre zarfında başka ilaçla çoktan kütle koymuş olurum.

Kesinlikle öyle

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24

Merhabalar 

Hedefim hem yağ oranını aşağıya çekip kütle arttırmak 

• Boy : 183 
  • Kilo: 84
  • Bel:86 

Formum aşağıda 

• 400 testo cypionate
  • 400 masteron enantate
  • 150 npp 

Bu şekilde başlayıp nppyi 300e 

Masteronuda ileriye doğru 600e kadar çıkarmayı planlıyorum kan değerlerine göre 16-20 hafta kadar böyle gidicem bu süreçte 

60 yulaf 200 pirinç 700-800 gram tavuk 60 gram wheyle sabit kalori beslenmeyi düşünüyorum

IMG-20250918-WA0035.thumb.jpg.c81a8b230d68fb1d97b7e8fbd3872c4a.jpg IMG-20250920-WA0000.thumb.jpg.a241eb6ee4f12529247207c84c80594c.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Superlevye
      Herkese merhabalar,
      6 aylık only test sürecimden bahsetmek ve sizlere göstermek ve ilerisine dönük yol haritasında yardım istemekteyim çok detaylarda boğulmadan olabildiğince anlatmaya çalışacağım sürece ilk başladığımda aktif olarak spor yapıyordum 1 yılı geçkin süredir ve (antrenman ve beslenme düzenimin kendimce çok iyi olduğunu zannediyordum) ki bu süreç içerisinde antrenman yapmayı ancak oturtabildim ki bu benim en büyük kayıplarımdan birisiydi neyski sonrasında halledebildim demem o ki bu yazımı okuyan ve bu sürece girmeye kararlı arkadaşlar lütfen aceleci davranmayın benim gibi ve olabildiğince antrenman ve beslenmeyi çözmeye çalışın ki farmakolojik takviyelerden istediğiniz verimi alabilin yoksa çok komik sonuçlar ile baş başa kalabilirsiniz.
      BAŞLANGIÇ VERİLERİM:
      Boy: 1.90 Kg: 78 Omuz: 115 Kol: 34 Boyun: 37 GÜNCEL VERİLERİM:
      Kg: 87 Bel: 85 Omuz:136 Kol: 43 Boyun: 41 Bir diğer dikkat çeken değişim 24 yaşında olmama rağmen ergenliğe girmişim gibi sesim kalınlaştı belli başlı uzuvlarda biraz büyümeler oldu  Kullandığım ürün ve miktarına gelecek olursak NOXY LABS - test enanthate kullandım haftalık olarak 300 mg kullandım 2 ye bölerek ve bu süreçte hiç kimse ile çalışmamam rağmen emeğini desteğini hiç esirgemeyen en aptalca soruma bile yanıt veren ne zaman rahatsız etsem bana elinden gelen destekte ve yönlendirmede bulunan @Loving Burak abime hocama teşekkür ederim. Şuanda haftalık 150 mg kadar test enantahte almaktayım cruise yapıyorum denebilir bir dahaki sefere 2-3 hafta sonra npp eklemeyi düşünüyorum oda noxy labs olacak yani 300 mg test yada 350 mg test 200 npp gibi bir cycle düşünüyorum lakin sanırım biraz yağ oranımı düşürmem gerekmekte olabildikçe temiz bir şekilde 90-95 kg yi görmek istiyorum.
      ÖNCESİ VE SONRASINA DAİR:

• Yazan: eman2763
      Merhabalar 3 aylık danabol testo boldenon kürüm bitti 8 kg aldım fotoğraflar ve ölçümler ektedir. Ben yetersiz buldum sizde yorumlarsanız memnun olurum tahlil sonuçları akşam paylaşılacaktır. Tekli fotoğraflar son halim. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.