Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

polatpr

Hangi markanın rimobolan ve ürünlerini kullanmamı tavsiye edersiniz?

Önerilen İletiler

polatpr    26

Merhabalar

Orjinal rimo nasıl bulabilirim önerbilceğiniz marka var mı? Konunun devamında yaralan hangi markanın ürünlerini kullanmam konusunda bana tavsiyeleriniz olur?

Not : Rimobolan için tüm eczanelere sordum hiçbi yerde bulamıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    198

Eczane vermez zaten receteli güvenilir bi markadan lab ürünü alabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

Eczane vermez zaten receteli güvenilir bi markadan lab ürünü alabilirsin

Tavsiye edebilceğiniz varmı ben sadece zphc erişebiliyorum oda 80 dolara 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
polatpr, 1 dakika önce yazdı:

Genel olarak pahalı zaten biraz rimo

uygun urun yerli overdose markalarında var 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
polatpr, Bir saat önce yazdı:

overdoseun rimosuna falan ben hiç sıcak bakmıyorum. Rimo kullanılacaksa o paralar gözden çıkmalı zaten

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
the_escobar, 4 dakika önce yazdı:

overdoseun rimosuna falan ben hiç sıcak bakmıyorum. Rimo kullanılacaksa o paralar gözden çıkmalı zaten

Zphc tavsiye edermisiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
polatpr, 1 dakika önce yazdı:

Zphc tavsiye edermisiniz

yani rimoda tavsiye edilebilecek sağlam marka pek yok zaten. Zphc iyidir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640
Ferdikra, 10 saat önce yazdı:

Genel olarak pahalı zaten biraz rimo

uygun urun yerli overdose markalarında var 

Overdosun içerisinde muhtemelen prop vs var. Zphclerinde çıkanları gördünüz. Rimo pahalı bir ilaç ya hiç kullanma yerine bolde kullan yada kaliteli bir marka al. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413

Dragon satıcısını biliyorsan dragon eczaneden sonraki en mantıklı marka 100mg 100 dolar 200mg 150 dolardı en son ama 200mg pip yapıyor diyorlar.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 32 dakika önce yazdı:

Dragon satıcısını biliyorsan dragon eczaneden sonraki en mantıklı marka 100mg 100 dolar 200mg 150 dolardı en son ama 200mg pip yapıyor diyorlar.

Ben trdeki dragonların da sahtesinin olduğunu düşünüyorum o yüzden yurt dışından mast propunu sipariş ettim. Bakalım mal nasıl çıkacak 😀

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
the_escobar, 16 dakika önce yazdı:

Ben trdeki dragonların da sahtesinin olduğunu düşünüyorum o yüzden yurt dışından mast propunu sipariş ettim. Bakalım mal nasıl çıkacak 😀

Ben de bir kaç güne para pharma 200 lük primo sipariş edicem 5 flakon para pharmanın pipinin diğer markalara göre daha az olduğu söyleniyor ama katlanıcam yapıcak bir şey yok 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

Ben de bir kaç güne para pharma 200 lük primo sipariş edicem 5 flakon para pharmanın pipinin diğer markalara göre daha az olduğu söyleniyor ama katlanıcam yapıcak bir şey yok 😂

Ben sırf pip çok olur dedikleri için rimodan vazgeçtim. Sen bir dene olmazsa bidakine alırım 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
the_escobar, 35 dakika önce yazdı:

Ben sırf pip çok olur dedikleri için rimodan vazgeçtim. Sen bir dene olmazsa bidakine alırım 😅

Ben pipten ziyade prostat, saç problemi olur mu diye korkuyorum ama yapıcak bir şey yok denemeden bilemem daha düşük dozla mı denesem acaba 400mg 25 hafta yapmayı planlıyordum 300mg 20 hafta da yapabilirim aslında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 36 dakika önce yazdı:

Ben pipten ziyade prostat, saç problemi olur mu diye korkuyorum ama yapıcak bir şey yok denemeden bilemem daha düşük dozla mı denesem acaba 400mg 25 hafta yapmayı planlıyordum 300mg 20 hafta da yapabilirim aslında.

Ciddi bir yatkınlık meselesi yoksa sıkıntı olmaz ya. 300-400 arasında pek fark yok. Bence 300le bir süre gidersin, olumsuz bir şey görmezsen arttırılır, hem cebinede iyi gelir. Rimo genel olarak güzel ilaç, kürde dht türevi olması iyi bence. Hatta ben sırf dht olsun diye maste alıyorum cycleda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
the_escobar, 21 dakika önce yazdı:

Ciddi bir yatkınlık meselesi yoksa sıkıntı olmaz ya. 300-400 arasında pek fark yok. Bence 300le bir süre gidersin, olumsuz bir şey görmezsen arttırılır, hem cebinede iyi gelir. Rimo genel olarak güzel ilaç, kürde dht türevi olması iyi bence. Hatta ben sırf dht olsun diye maste alıyorum cycleda.

Gh da almam lazım ama SSA kapandı, sanırım baskın yemişler 😂  lobsterdan alıcam ama ilaçlar birdahaki aya kayar ne yapsam bilemedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

Gh da almam lazım ama SSA kapandı, sanırım baskın yemişler 😂  lobsterdan alıcam ama ilaçlar birdahaki aya kayar ne yapsam bilemedim 

Banada gh lazım var mı şöyle uygun marka önerin ya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
the_escobar, 9 dakika önce yazdı:

Banada gh lazım var mı şöyle uygun marka önerin ya

Şuan bi QSC var onlarda eu stoğu yok bir de lobster var international yolluyor 310ui 170$ avrupa içinden alınabilicek en ucuz hgh şuan godtropin sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 15 dakika önce yazdı:

Şuan bi QSC var onlarda eu stoğu yok bir de lobster var international yolluyor 310ui 170$ avrupa içinden alınabilicek en ucuz hgh şuan godtropin sanırım

godtropin beğeniliyor valla. Ben bu vial ghlardan hiç kullanmadım, bunların karışımı için bacteriostatic waterdan türkiyede de bulabilir miyiz? Ekstra masraf çıkıyor ordan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.094
the_escobar, 16 dakika önce yazdı:

godtropin beğeniliyor valla. Ben bu vial ghlardan hiç kullanmadım, bunların karışımı için bacteriostatic waterdan türkiyede de bulabilir miyiz? Ekstra masraf çıkıyor ordan

serum fizyolojik kullan dostum, veya eczacından isteyebilirsin 100ml su ile 1 ml BA karıştırıyolar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Fuhrer, 14 dakika önce yazdı:

serum fizyolojik kullan dostum, veya eczacından isteyebilirsin 100ml su ile 1 ml BA karıştırıyolar.

eczaneden serum fizyolojik su alabilirim ama karışımın nasıl olacağı hakkında en ufak bilgim yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.094
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

eczaneden serum fizyolojik su alabilirim ama karışımın nasıl olacağı hakkında en ufak bilgim yok

serum fizyolojik ile flakondaki tozu karıştırabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
the_escobar, 38 dakika önce yazdı:

Ben semaglutide ve hcg almistim 1 vial bac yollamislardi kendileri 10 vial baci 40 dolara satiyordu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Ben semaglutide ve hcg almistim 1 vial bac yollamislardi kendileri 10 vial baci 40 dolara satiyordu

1 vial hgh için kaç ml bac gerekiyor acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
berkay16, 4 saat önce yazdı:

Bu Pip olayı nedir hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: HallOfFame
      Arkadaşlar rimobolan kullanıyorum acayip bi libido düşüklüğü oluyor sitede dht türevi yazıyor yani dhtyi mi arttırıyor ? Bilgilendirirseniz sevinirim
    • Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Kado
      Elimde 2 flakon zphc primo var/ 40 kutu da eczane rimo var bunları aynı kürde kullansak sorun olur mu? Misal eczaneyle başlayıp bitince zphc devam etmek veya tam tersi?
    • Yazan: azkaban
      Herkese merhaba,
      Yaşım 24 ve yaklaşık 2 aydır 2ml testo ve 1 aydır da 3ml rimo kullanıyorum. 1-2 hafta enjeksiyonu es geçtiğim oldu, neden bilmiyorum ama hala enjeksiyon yaparken çok çekiniyorum kendi kendine iğne yapmaya alışamadım  Bu hafta itibariyle düzenli olarak Pazartesi ve perşembe günleri olarak haftada 2 güne bölerek yapacağım.
      Her neyse sormak istediğim konu şu;
      Testosteronu 3ml, rimoyu da 3.5 veya 4ml yapsam mantıksız mı olur yoksa daha etkili bir sonuç alır mıyım? Ağustos sonuna kadar rimoya devam edip daha sonrasında only testo devam edeceğim.
    • Yazan: the_escobar
      Herkese selamlar, rimonun çalıştığını anlamanın yolu var mıdır? Henüz 1.5 hafta oldu, etki etmesini beklemiyorum ama belirtiler ne olur açılmaya başladığında?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp