Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Kürüme büyüme hormonu dahil edeceğim! planlamasını nasıl yapmamı önerirsiniz?

Önerilen İletiler

the_escobar    186

Herkese selamlar, yakın zamanda kürüme büyüme dönemine destek amaçlı genotropin ekleyeceğim. Fakat mâlum genotropin fiyatları 4k küsür olmasından dolayı sürekliliği sağlayabilmek için günlük 2ıu gibi düşük doz gitmeyi düşünüyorum. 

SORULARIM:

• Sabah 1 - akşam 1 şeklinde mi?
  • Yoksa sadece sabah tekte 2ıu vurulması mı daha mantıklı olur?
  • Günlük 2ıu gibi düşük doz almaya değer mi?
  • Yoksa en azından 3 üniteye falan mı çıkartmak lazım?

Daha önce 4 ünite de kullandım fakat kısa vadede ciddi etkiler görmedim doğal olarak.

Tavsiyelerinize açığım, teşekkürler :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    186
Anabolic_Machine, 21 dakika önce yazdı:

Sabah aç karna kullanmak en mantıklısı.Amacın kas kazanımıysa bence minimum 3 IU yeterli bir destek dozu ama sabır gerek.

Farkındayım, gönül isterdi şöyle günlük 8 ünite falan vuralım da evi arabayı sattırır adama bu ilaç 😅

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
the_escobar, 10 dakika önce yazdı:

Farkındayım, gönül isterdi şöyle günlük 8 ünite falan vuralım da evi arabayı sattırır adama bu ilaç 😅

Cok uzun vade kullanmayacaksan maliyete deger mi bidaha düsün derim 6 ay sonra inceden farkını görmeye baslarsın

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Ferdikra, 6 dakika önce yazdı:

Cok uzun vade kullanmayacaksan maliyete deger mi bidaha düsün derim 6 ay sonra inceden farkını görmeye baslarsın

kanka yani ortalama 5-6 ay kullanmayı düşünüyorum. Yurtdışında flakondaki ghlardan da var ama uyguna güvenilir denk getirirsem onlardan da getirtebilirim belki.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280

Ben senin yerinde olsam, aas kürü yapıyorsan halihazırda 2 ünite GH yerine, aynı maliyete güçlü bir ilaç dozu belirlerim; az da olsa onu vururum. Atıyorum haftalık 200 mg tren enanthate. Yan etkileri kontrol edilebilir, düşük dozlar uzun süre kullanmaya da müsait. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Valla growth hem ilaçların etkisini gerçekten arttırıyor hemde iyileşmeleri inanılmaz hızlandırıyor bunun yanı sıra cildi parlatıyor felan say say özellikleri bitmez meretin ama ateş ediyor maliyeti. Kanka günlük 2 iu bişi bekleme ama ilaçların etkilerini arttırabilir ne kadar arttırır tam bilemiyorum ama %10 bile olsa kesin arttırır. Beni dinlersen bak maddi durumuna 6 ay günlük 4 iu vurabileceksen kullan, yok vuramayacaksan 200 tren ekle ve beslenme kaliteni yükselt. İmkanın varsa al evine kardiyo aletini her sabah aç karnına 45 dk yap kardiyonu cildin gh kullandığından daha da fazla parlayacak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
BBurak, 8 saat önce yazdı:

Ben senin yerinde olsam, aas kürü yapıyorsan halihazırda 2 ünite GH yerine, aynı maliyete güçlü bir ilaç dozu belirlerim; az da olsa onu vururum. Atıyorum haftalık 200 mg tren enanthate. Yan etkileri kontrol edilebilir, düşük dozlar uzun süre kullanmaya da müsait. 

Şuan zaten bulkta npp kullanıyorum ve uzun bir süre de kesmeyi düşünmüyorum. Dediğin fena fikir değil fakat yanına 2. nor19 eklemek nasıl bilemiyorum. 

ArdaKarakurt, 8 saat önce yazdı:

Valla growth hem ilaçların etkisini gerçekten arttırıyor hemde iyileşmeleri inanılmaz hızlandırıyor bunun yanı sıra cildi parlatıyor felan say say özellikleri bitmez meretin ama ateş ediyor maliyeti. Kanka günlük 2 iu bişi bekleme ama ilaçların etkilerini arttırabilir ne kadar arttırır tam bilemiyorum ama %10 bile olsa kesin arttırır. Beni dinlersen bak maddi durumuna 6 ay günlük 4 iu vurabileceksen kullan, yok vuramayacaksan 200 tren ekle ve beslenme kaliteni yükselt. İmkanın varsa al evine kardiyo aletini her sabah aç karnına 45 dk yap kardiyonu cildin gh kullandığından daha da fazla parlayacak. 

Dediklerinde hemfikirim, ghın getirdiği o recovery olsun, doluluk olsun, yağlanmama özelliği olsun baya iyi şeyler. 4 ünite cidden kullanılmaya değer. Ama düşününce de 6 aylık bir sürece vurduğunda ciddi miktarlar söz konusu. Yakın bir abim "yıllardır gha giden parayla şuan ev arsa almıştım" der 😅

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
the_escobar, 52 dakika önce yazdı:

Şuan zaten bulkta npp kullanıyorum ve uzun bir süre de kesmeyi düşünmüyorum. Dediğin fena fikir değil fakat yanına 2. nor19 eklemek nasıl bilemiyorum. 

Npp ye tren ekleyenler ciddi kas kütlesi artısı gördüğünü söylüyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Ferdikra, 22 dakika önce yazdı:

Npp ye tren ekleyenler ciddi kas kütlesi artısı gördüğünü söylüyor 

bende bi kaç kere denk geldim iyi oluyormuş. Kaç hafta yapılması sağlıklı olur orası ayrı konu tabi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

günlük 2iu kas gelişimi değil, anti aging için kullanılıyor. sabah 2iu, antrenmandan sonra 2iu kullanmak daha mantıklı.
genotropini birer iu vurmak da zaten her iğne taktığında ucundan bazen bir ufak bir miktar atabiliyor olması bence büyük ziyan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    430

çinli satıcılar son çare :D ayın 18 inde group buy var yurt dışından getirebilicek tanıdığın varsa gir bence

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205

%97 üstü bir hgh bul , yardımcı maddelerinin ne olduğuna bak glisin mannitol vs. varsa daha etkili. Genotropin her açıdan iyi de olsa eğer yarışma yapmayacaksan ve maliyeti önemsiyorsan jenerik kullanılır bence. Cinnatropinin prospektüsünde 3 haftaya kadar dışarda bekletilerek kullanılabilir yazıyor(3 haftada bitmeli), bu yüzden türkiyeye gelenlere 4-5 saat uçakta pek birşey olcağını sanmıyorum

Hgh dozunu test dozuna göre ayarlamak mantıklı diye biliyorum. Mesela 1500 ü geçmeyen total testo da 4 iu nun üzerine çıkmak mantıksız gibi bir durum var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
the_escobar, 7 saat önce yazdı:

Dediklerinde hemfikirim, ghın getirdiği o recovery olsun, doluluk olsun, yağlanmama özelliği olsun baya iyi şeyler. 4 ünite cidden kullanılmaya değer. Ama düşününce de 6 aylık bir sürece vurduğunda ciddi miktarlar söz konusu. Yakın bir abim "yıllardır gha giden parayla şuan ev arsa almıştım" der 😅

Türkiyedeki fiyatlar açıkcası benim için makul edilebilir ingilterede nerdeyse 3-4 katı. Türkiyedede para kazanamıyorsun. Nasıl bir döngünün içinde kaldık sen kurtar yarabbb sen kurtarr.

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 8 saat önce yazdı:

çinli satıcılar son çare :D ayın 18 inde group buy var yurt dışından getirebilicek tanıdığın varsa gir bence

group buy tam ne oluyor ilk defa duydum. Bir de godtropin diye hgh var belki duymuşsundur. Promosu var şuan ve yorumlar hep olumlu. Acaba değer mi diye düşünüyorum da genotropinle arasında ciddi fiyat farkı yok, gh her yerde pahalı.

Unrest, 6 saat önce yazdı:

%97 üstü bir hgh bul , yardımcı maddelerinin ne olduğuna bak glisin mannitol vs. varsa daha etkili. Genotropin her açıdan iyi de olsa eğer yarışma yapmayacaksan ve maliyeti önemsiyorsan jenerik kullanılır bence. Cinnatropinin prospektüsünde 3 haftaya kadar dışarda bekletilerek kullanılabilir yazıyor(3 haftada bitmeli), bu yüzden türkiyeye gelenlere 4-5 saat uçakta pek birşey olcağını sanmıyorum

Hgh dozunu test dozuna göre ayarlamak mantıklı diye biliyorum. Mesela 1500 ü geçmeyen total testo da 4 iu nun üzerine çıkmak mantıksız gibi bir durum var. 

hocam geçenlerde cinnayı ben uyguna getirttim, kendimde kullandım ve arkadaşımada bizzat kendim verdim. 2 kere kan testi verdirttim ve 2sindede igf1'de serum gh seviyeleride hiç iyi çıkmadı. Cinnalara olan inancım kayboldu neredeyse.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Normalde bu 100 iu genotropin 170 £ civarı. Sen ne diyorsun kullanılır mı? Kanka anlamadığım pfizer (türkiyedeki growth’lar) 16 iu 170 £, diger markalarda 100 iu 170 £. Nasıl güvenipte alıcaz diger markaları? 

IMG_5186.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
the_escobar, 37 dakika önce yazdı:

hocam geçenlerde cinnayı ben uyguna getirttim, kendimde kullandım ve arkadaşımada bizzat kendim verdim. 2 kere kan testi verdirttim ve 2sindede igf1'de serum gh seviyeleride hiç iyi çıkmadı. Cinnalara olan inancım kayboldu neredeyse.

Testleri nasıl verdi ? Kac iu sonrası kaç saat sonra teste gitti ve sonuç ne çıktı? Mantıklı yaklaşım 10 iu yapıp gh testi vermek burada 30 40 üzeri gh değeri beklenir. Igf 1 ise gerçekten çok değişken ama o ne çıktı? Ben şuan cinna kullanıyorum, ama bu ilaçlar çocuklara boy uzatma için veriliyor ve kalitesiz olma ihtimali bence yok. Yine de çok uzun süre dışarda kaldı belkide 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
ArdaKarakurt, 44 dakika önce yazdı:

Normalde bu 100 iu genotropin 170 £ civarı. Sen ne diyorsun kullanılır mı? Kanka anlamadığım pfizer (türkiyedeki growth’lar) 16 iu 170 £, diger markalarda 100 iu 170 £. Nasıl güvenipte alıcaz diger markaları? 

kanka türkiyedeki growthlar (genotropin, cinna) yurtdışında her zaman çok pahalı oluyor. Bizim burdaki tek avantaj mesela senin £ bazında düşünürsek, tr'de 72£'a genotropin alabiliyorsun. Ama senin orda 2 katından fazlaya geliyor. E tabi burdaki alım gücüne bakarsak bize kalemi 4000tlye geliyor, gene pek avantajlı sayılmaz 😀

Ordaki, yani yurtdışı growthlara gelince, bence genotropin, lab hgh'larına göre çok daha sağlam ilaç, fakat yurtdışında millet genoya o parayı veremeyeceği için çok yaygın değil. Eroidste çok sağlam feedbackler alan markalar var, onları bi incele derim. Senin bu dediğin markayı hiç görmedim.

Unrest, 16 dakika önce yazdı:

Testleri nasıl verdi ? Kac iu sonrası kaç saat sonra teste gitti ve sonuç ne çıktı? Mantıklı yaklaşım 10 iu yapıp gh testi vermek burada 30 40 üzeri gh değeri beklenir. Igf 1 ise gerçekten çok değişken ama o ne çıktı? Ben şuan cinna kullanıyorum, ama bu ilaçlar çocuklara boy uzatma için veriliyor ve kalitesiz olma ihtimali bence yok. Yine de çok uzun süre dışarda kaldı belkide 

hocam başladıktan 2 hafta sonra, sabahtan testin 1 saat öncesinden 4ıu vurarak ilk testini verdi. Serum gh seviyesi baya düşük çıktı. Daha henüz yeni yeni kullanmaya başladığından kesin bir şekilde çalışmıyordur demedik. Aradan 2-3 hafta daha geçti, bu sefer 1.5 saat önceden 6ıu (belki 8 olabilir) hem growth hemde ıgf1 değerlerine baktırdı. Bu sefer ilk verdiği testten de düşük gh değeri çıktı. Igf1 değeri 344 çıktı (üst ref değeri: 414) üstelik ilaçlar iyi muhafaza edildi, dışarda bekleme durumu da söz konusu değil. Takdiri size bırakıyorum 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
the_escobar, 23 dakika önce yazdı:

kanka türkiyedeki growthlar (genotropin, cinna) yurtdışında her zaman çok pahalı oluyor. Bizim burdaki tek avantaj mesela senin £ bazında düşünürsek, tr'de 72£'a genotropin alabiliyorsun. Ama senin orda 2 katından fazlaya geliyor. E tabi burdaki alım gücüne bakarsak bize kalemi 4000tlye geliyor, gene pek avantajlı sayılmaz 😀

Ordaki, yani yurtdışı growthlara gelince, bence genotropin, lab hgh'larına göre çok daha sağlam ilaç, fakat yurtdışında millet genoya o parayı veremeyeceği için çok yaygın değil. Eroidste çok sağlam feedbackler alan markalar var, onları bi incele derim. Senin bu dediğin markayı hiç görmedim.

hocam başladıktan 2 hafta sonra, sabahtan testin 1 saat öncesinden 4ıu vurarak ilk testini verdi. Serum gh seviyesi baya düşük çıktı. Daha henüz yeni yeni kullanmaya başladığından kesin bir şekilde çalışmıyordur demedik. Aradan 2-3 hafta daha geçti, bu sefer 1.5 saat önceden 6ıu (belki 8 olabilir) hem growth hemde ıgf1 değerlerine baktırdı. Bu sefer ilk verdiği testten de düşük gh değeri çıktı. Igf1 değeri 344 çıktı (üst ref değeri: 414) üstelik ilaçlar iyi muhafaza edildi, dışarda bekleme durumu da söz konusu değil. Takdiri size bırakıyorum 🙂

Igf 1 testinden önce 5 hafta boyunca 4iu mu kullandı ? Igf 1 in 344 çıkması bu noktada kötü değil. Ben 6 iu %98 saflıkta generic gh kullandım 4 hafta sonunda 450 igf 1 aldım. Bu kişiden kişiye çok değişken birşey bu arada . Genotropinde de hemen hemen bu igf1 leri alırsin aynı iuda benim kişisel deneyimim %10 felan fazla oluyor geno

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Unrest, 17 dakika önce yazdı:

Igf 1 testinden önce 5 hafta boyunca 4iu mu kullandı ? Igf 1 in 344 çıkması bu noktada kötü değil. Ben 6 iu %98 saflıkta generic gh kullandım 4 hafta sonunda 450 igf 1 aldım. Bu kişiden kişiye çok değişken birşey bu arada . Genotropinde de hemen hemen bu igf1 leri alırsin aynı iuda benim kişisel deneyimim %10 felan fazla oluyor geno

aynen 6 hafta civarı 4ıu aldı. Bence en azından ref üstlerinde çıkması lazımdı. Serum gh seviyesi de 6ıu vurup gittiğinde, 4ıu vurduğu zamanki testten nasıl daha az çıktı o da bir garip.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
the_escobar, 8 dakika önce yazdı:

aynen 6 hafta civarı 4ıu aldı. Bence en azından ref üstlerinde çıkması lazımdı. Serum gh seviyesi de 6ıu vurup gittiğinde, 4ıu vurduğu zamanki testten nasıl daha az çıktı o da bir garip.

Bu dediğim gibi kişiden kişiye değişir bende 6iu geno 4 haftada 490 igf 1 verdi. Bazıları 4 iu da 600 değer alıyor ama ortalama benim gibi. Birde kas içi veya deri altı vs çok değişiyor mesela kas içi 2 saatte pik yaparken deri altı 3-6 saatte pik yapıyor. En doğru yöntem kas için 10 iu vurup 2 2bucuk saat sonra test vermek bence bu noktada değerin 35 leri aşması. 1-2 ay sonra cinnalar için bunu deneyip sonucu buraya atıcam. Cinmaların forumlardaki janoshik testi %92 -96 civarı saflık gösteriyor. Bu bir miktar etkisizlik yapacaktır ama genericlere göre çok daha az su tuttuğu bence kesin. Genonun janoshik testi %99 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Unrest, 35 dakika önce yazdı:

Bu dediğim gibi kişiden kişiye değişir bende 6iu geno 4 haftada 490 igf 1 verdi. Bazıları 4 iu da 600 değer alıyor ama ortalama benim gibi. Birde kas içi veya deri altı vs çok değişiyor mesela kas içi 2 saatte pik yaparken deri altı 3-6 saatte pik yapıyor. En doğru yöntem kas için 10 iu vurup 2 2bucuk saat sonra test vermek bence bu noktada değerin 35 leri aşması. 1-2 ay sonra cinnalar için bunu deneyip sonucu buraya atıcam. Cinmaların forumlardaki janoshik testi %92 -96 civarı saflık gösteriyor. Bu bir miktar etkisizlik yapacaktır ama genericlere göre çok daha az su tuttuğu bence kesin. Genonun janoshik testi %99 

bekleyeceğim hocam test sonuçlarını.. Aydınlanmış olalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    430
the_escobar, 16 saat önce yazdı:

group buy tam ne oluyor ilk defa duydum. Bir de godtropin diye hgh var belki duymuşsundur. Promosu var şuan ve yorumlar hep olumlu. Acaba değer mi diye düşünüyorum da genotropinle arasında ciddi fiyat farkı yok, gh her yerde pahalı.

Group buy 18-24 ü arasında siparişler toplanıyor tek seferde gönderiyorlar çinden kargolanıyor group buy zamanı alırsam ürünler biraz daha uygun oluyor.

Ben godbiolabdan semaglutide ve hcg aldim çalışıyor ikisi de.

IMG_8856.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    12
berkay16, 17.09.2025 - 02:57 yazdı:

Group buy 18-24 ü arasında siparişler toplanıyor tek seferde gönderiyorlar çinden kargolanıyor group buy zamanı alırsam ürünler biraz daha uygun oluyor.

Ben godbiolabdan semaglutide ve hcg aldim çalışıyor ikisi de.

270 dolara hgh var alsam gelirmi sitesinden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    430
Melihcdmr, 4 saat önce yazdı:

270 dolara hgh var alsam gelirmi sitesinden

Godtropin güvenilir ürün alabilirsin eroids kodu %20 indirim yapıyordu en son bitmediyse süresi %10 da crypto indirimi oluyor 270 den ucuza geliyor

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Sinan35
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
      500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
      500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
    • Yazan: Dağaslanı
      Herkese merhabalar,
      Artık daha fazla hacim kazanmak istiyorum bu yüzden fikre ihtiyacım var. Cruise yapıp bulk sürecine gireceğim , dozlar hakkında arttır kullan dediğiniz peptid vb fikirleri okumak istiyorum.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testesteron Enanthate 500mg Rimobolan 300mg Masteron 200mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.90 cm Kilo: 104 GÜNCEL FORM:

• Yazan: alpxieg
      Merhaba herkese,
      Yaklaşık 5 aydır kürdeyim. Bu süreçte çok fazla ilaç ekleme çıkarma yaptım, benim için çok verimli geçmedi. 500 mg testosteron ile başladım, 300 mg boldenon ekledim; boldenonu çıkarıp masteron ekledim, ardından trenbolon ekleyip testosteron dozunu düşürdüm vs. Sabit bir şekilde düzgünce ilerlesem muhtemelen çok daha fazla verim alacaktım. Şu an masteronu kesip 250 mg testosteron + reta ile karın kaslarını görene kadar diyete devam edip, ardından bulk yapmak istiyorum. Elimde çok fazla boldenon mevcut, dozajlama ve ilaçlar için fikrinizi istiyorum.
      600 mg testosteron + 300 mg boldenon ve yanına NPP eklemeyi düşünüyordum normalde, ancak burada yüksek dozajlar hakkında uyaran çok insan görüyorum. O yüzden fikriniz benim için önemli.
      İlaçları şimdiden alıp kenara atacağım, güncel formumu aşağıya ekliyorum.

• Yazan: Crimson
      Merhaba,
      yaşım 30
      80 kiloyum
      Pazartesi cuma 1 testo 1.2 bolde vuruyorum sabah akşam dianabol alıyorum (dianabol 4 gün sonra bitiyor) kürüme günde sabah aç karnına 2 IU Genotropin eklemek istiyorum bu genotropini ne kadar kullanmam gerekir verim almak icin destek olursanız sevinirim.?
    • Yazan: Sinan06
      Merhabalar Peptid Türkiye ailesi,
      Pazartesi itibari ile 1 yıl aradan sonra yeniden küre başlama kararı verdim. Kür öncesi bugün kan verdim , öncelille her hangi bir sorun var mı küre engel olacak . Baries BP markasıyla küre başlamaya karar verdim. Kür sürem 24 hafta sürecek ve kontrollü gideceğim. Pazartesi ve perşembe enjekte yapacagım.
      Pazartesi
      300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Perşembe
      300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Kullanacağım vitaminler
      Nac 600 C vitamini Omega 3 C vitamini D 3 Magnezyum B komplex Çinko Selenyum. Kişisel bilgilerim:
      Boy : 173 Kilo:87 Yağ oranım %16 civarı Hedefim yağ oranını düşürüp 95 kilolara çıkıp kütle koymak. Spora 8 ay gitmedim. 1 aydır tekrardan düzenli gidiyorum. Naturel ilerlemekle uğraşamayacağım 1 , 2 ay daha . Şu anki formumu ve spora ara  vermediğim dönemdeki kür yaptığım dönemdeki formumu da ekliyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim ve bana önerdiğiniz bir şeyler var mı , buradan aylık olarak form paylaşımı yapacağım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp