Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Blasterjaxx

Hacimli ve daha büyük görünmek için ilk kürde hangi ilaçları kullanmalıyım?

Önerilen İletiler

Blasterjaxx    0

Merhabalar abilerim kardeşlerim.

Yaklaşık olarak 8 aydır aralıksız spor yapıyorum 28 yaşındayım 182cm 83 kilo civarıyım hacim için bir kür planlaması yapmayı düşünüyorum ama hiç bir bilgim yok ilk kürüm olacak amacım daha hacimli ve büyük görünmek istiyorum.

Formumu paylaşıyorum:

IMG_2262.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.189

Fiziğin iyi zaten. Enj bulaşma hiç sarm yap çalışan guzel marka bul kendine 8 hafta misss gibi. 

• Tamam 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Blasterjaxx    0
SPECTRE, 2 saat önce yazdı:

Fiziğin iyi zaten. Enj bulaşma hiç sarm yap çalışan guzel marka bul kendine 8 hafta misss gibi. 

Hocam 2 sarms alsam kür enj ile aynı paraya geliyor pek mantıklı gelmiyor o yüzden 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.630

Testo Rimo veya testo masteron git. 12-16 hafta arası testo 375 Rimo veya mast 400 olarak ilerle gayet güzel verim alırsın. Tabi ki beslenme ve idman kalitesi herşeyi etkiliyor onların %100 olduğunu varsayarak konuşuyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    17
Askabar, 3 dakika önce yazdı:

Testo Rimo veya testo masteron git. 12-16 hafta arası testo 375 Rimo veya mast 400 olarak ilerle gayet güzel verim alırsın. Tabi ki beslenme ve idman kalitesi herşeyi etkiliyor onların %100 olduğunu varsayarak konuşuyorum. 

Hocam rimo önerebileceğiniz marka var mı ve masterondan farkı nasıl anlaşılır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

İlk kürde çok fazla önermem ama senin biraz hacimlenerek büyümen gerek haftalık 500 testo, 250 deca 16 hafta kadar kür yapabilirsin. İlk 4-5 haftasında günlük 30 mg dianabol eklemen yararına olacaktır. Eğer eczaneden primobolon alabilirsen 250 primobolon ekle.

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Blasterjaxx    0
ArdaKarakurt, 8 dakika önce yazdı:

İlk kürde çok fazla önermem ama senin biraz hacimlenerek büyümen gerek haftalık 500 testo, 250 deca 16 hafta kadar kür yapabilirsin. İlk 4-5 haftasında günlük 30 mg dianabol eklemen yararına olacaktır. Eğer eczaneden primobolon alabilirsen 250 primobolon ekle.

Hocam Overdose kanalı var ilaçları oradan alacağım bide primo yu dianabol yerine mi yazdınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    906
yanis, 27 dakika önce yazdı:

Hocam rimo önerebileceğiniz marka var mı ve masterondan farkı nasıl anlaşılır

masteron kuruluk verir güç vermez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Blasterjaxx, 4 saat önce yazdı:

Hocam Overdose kanalı var ilaçları oradan alacağım bide primo yu dianabol yerine mi yazdınız

Marka ve satıcılar hakkında bir bilgim yok dostum. Primobolon’uda kürüne ekleyebilirsin. Dianabol’u kürden çıkarma sakın sana su tutturacak ve kasların büyümesi için gerekli hacimi sağlayacak ilaç dianabol. Haftalık 500 testo, 250 deca, 250 primobolon kullanırsan ilaçları 3’e eşit bölerek pazartesi çarşamba cuma şeklinde kullanabilirsin. Ben ilaçlar su bazlıda olsa yag bazlıda olsa aynı şırıngaya çekiyorum bütün ilaçları. Çünkü bir gün testo, bir gün deca, bir gün primobolon vurursan, hormonların dalgalanması ile baş edemezsin. Örnek her ignede 165 mg testo, 85 mg deca, 85 mg primobolon olursa sen bu şekilde 3 enjeksiyon yaparsan kendini çok daha iyi hisseder, östrojen ve prolaktinide az dalgalandırırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
ArdaKarakurt, 29 dakika önce yazdı:

Marka ve satıcılar hakkında bir bilgim yok dostum. Primobolon’uda kürüne ekleyebilirsin. Dianabol’u kürden çıkarma sakın sana su tutturacak ve kasların büyümesi için gerekli hacimi sağlayacak ilaç dianabol. Haftalık 500 testo, 250 deca, 250 primobolon kullanırsan ilaçları 3’e eşit bölerek pazartesi çarşamba cuma şeklinde kullanabilirsin. Ben ilaçlar su bazlıda olsa yag bazlıda olsa aynı şırıngaya çekiyorum bütün ilaçları. Çünkü bir gün testo, bir gün deca, bir gün primobolon vurursan, hormonların dalgalanması ile baş edemezsin. Örnek her ignede 165 mg testo, 85 mg deca, 85 mg primobolon olursa sen bu şekilde 3 enjeksiyon yaparsan kendini çok daha iyi hisseder, östrojen ve prolaktinide az dalgalandırırsın.

Danabol kadar boş bir ilaç yok. Neyin hacmini verecek? Bıraktıktan 2 gün sonra işersin. Ayrıca sana tavsiyem; aynı enjektör ucunu 4-5 kere kendine sokup her bulduğun ilacı aynı enjektöre karıştırma. Bir süre sonra burada başlık açarsın: “Kalçamda doku hasarı var, bacağımda doku hasarı var, neden kaynaklanmıştır?” diye.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Blasterjaxx    0
BBurak, 22 dakika önce yazdı:

Danabol kadar boş bir ilaç yok. Neyin hacmini verecek? Bıraktıktan 2 gün sonra işersin. Ayrıca sana tavsiyem; aynı enjektör ucunu 4-5 kere kendine sokup her bulduğun ilacı aynı enjektöre karıştırma. Bir süre sonra burada başlık açarsın: “Kalçamda doku hasarı var, bacağımda doku hasarı var, neden kaynaklanmıştır?” diye.

Enjektör kısmı ile ilgili dediğinizi anlamadım hocam daha önce hiç tecrübem olmadığı için tam olarak ne yapmam gerek yani sağlık kabinine gittiğim de

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
Blasterjaxx, 2 dakika önce yazdı:

Enjektör kısmı ile ilgili dediğinizi anlamadım hocam daha önce hiç tecrübem olmadığı için tam olarak ne yapmam gerek yani sağlık kabinine gittiğim de

Hocam sen sağlık kabininde vurduracaksan sorun yok Ardaya hitaben yazdım yorumu. Yağ bazlı ilaçları çektirebilirsin tek enjektöre sorun olmaz. Zaten enjektörler ve uçları tek kullanımlık ürünler. Fiziğin iyi üstünü kapatmaya gerek yok. testo-masteron, testo-rimo, testo-boldenon gibi basic 2 ilaçlı kürler yapabilirsin. Uzun ester gitmeni ve süreci minimum 14-15 hafta tutmanı tavsiye ederim. Uzun esterde hem maliyet düşük olur, hem total enjeksiyon hacmi düşük olur, hem enjeksiyon sıklığı düşük olur. Bahsettiğin overdose beyaz kazılı olansa Türk ürünleri arasında en çok övüleni. Optimum olanla da yarış yapan var ama sanırım kimden aldığın, ilaç serisi ve alan kişinin kim olduğu bile kaliteyi etkiliyor sanırım. Ayrıca overdose ekibinde ucuza uzaktan eğitim yapanlarda var onlarla beraber hem eğitim hem ilaç planı yaparsan alacağın ilaçta garanti olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Dianabol en boş ilaçsa kaldıralım piyasadan niye üretiliyor ki? Kendim içinde bir tavsiye istemedim kardeş neyin ne olduğunu senden öğrenecek degilim. Keyfimizden aynı iğneyi defalarca kullanmadık. Her şeyin bir sebebi var.

• ahahaha 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Blasterjaxx    0

Ben direk sahibini tanıyorum evet beyaz ismi kazılı olan tüp. Uzaktan eğitim muhabbetini öğrendiğim iyi oldu yarın arayıp bi sorarım başı boş takılmaktansa birinin kontrolünde yapmak daha iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
ArdaKarakurt, 1 dakika önce yazdı:

Dianabol en boş ilaçsa kaldıralım piyasadan niye üretiliyor ki? Kendim içinde bir tavsiye istemedim kardeş neyin ne olduğunu senden öğrenecek degilim. Keyfimizden aynı iğneyi defalarca kullanmadık. Her şeyin bir sebebi var.

Sen kendin için bir tavsiye istemeyebilirsin fakat bu, benim sana yorum veya cevap atamayacağım anlamına gelmez. Forumda attığın her yorum geri dönüşe, eleştiriye veya tepkiye açıktır. Ben sana boldenonun bazı bireylerde E2’yi baskıladığını söylediğimde, “Boldenon baskılıyorsa Arimidex’i kaldıralım o zaman.” gibi yine böyle içi boş bir yorum atmıştın. Bir ürün bir amaca ya da bana hizmet etmiyor diye tabii ki de piyasadan kaldırılmayacak.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
BBurak, 12 saat önce yazdı:

Sen kendin için bir tavsiye istemeyebilirsin fakat bu, benim sana yorum veya cevap atamayacağım anlamına gelmez. Forumda attığın her yorum geri dönüşe, eleştiriye veya tepkiye açıktır. Ben sana boldenonun bazı bireylerde E2’yi baskıladığını söylediğimde, “Boldenon baskılıyorsa Arimidex’i kaldıralım o zaman.” gibi yine böyle içi boş bir yorum atmıştın. Bir ürün bir amaca ya da bana hizmet etmiyor diye tabii ki de piyasadan kaldırılmayacak.

Ben senin gibi östrojeni baskılamak için arimidex yerine küre bir ilaç daha ekleyecek kadar boş yorum yapmam. Aynı enjektörü yâda iğnesini defalarca kullanmayı bir defa bile kimseye önermedim. Kendim kullanmıştım niye kullanmak zorunda kaldığımıda açıklamıştım. Benim yıllar önce yaptığım şeyin, başka bir arkadaşımızın konusunun içine ederek bugün tartışmasını yapamazsın. Kimin ne yaptığı seni ilgilendirmez. Senden tavsiye istemediğimi söyledim. Eleştiri için yorum yapacaksan onun yeri burası degil o konunun altıdır. 

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
ArdaKarakurt, 2 dakika önce yazdı:

Ben senin gibi östrojeni baskılamak için arimidex yerine küre bir ilaç daha ekleyecek kadar boş yorum yapmam. Aynı enjektörü yâda iğnesini defalarca kullanmayı bir defa bile kimseye önermedim. Kendim kullanmıştım niye kullanmak zorunda kaldığımıda açıklamıştım. Benim yıllar önce yaptığım şeyin, başka bir arkadaşımızın konusunun içine ederek bugün tartışmasını yapamazsın. Kimin ne yaptığı seni ilgilendirmez. Senden tavsiye istemediğimi söyledim. Eleştiri için yorum yapacaksan onun yeri burası degil o konunun altıdır. 

Ben sırf östrojen baskılasın diye boldenon önermedim ki, önermem de zaten :D. Only testosteron kullanmayı düşünen birisine hem anabolik etkileri için hem de e2 kontrolüne yardımcı olabileceği gerekçesiyle 2. ilaç olarak önerdim. Fakat muhtemelen sen bunu anlamazsın.

Daha eline enjektör almamış insanlara akıl verirken, “ben yağ bazlı ilacı karıştırıyorum, su bazlı ilacı karıştırıyorum, 4-5 ucu değiştirmeden kullanıyorum” gibi yanlış örnek olabilecek yorumlar atarsan, bunu forum kuralları çerçevesinde istersem başlık açıp eleştiririm.

Bundan sonra senin hiçbir gönderine yorum, görüş, öneri vs. bildirmem. Sen de benimkilere bildirmezsen sevinirim, çünkü o zaman alacağın tepkiler bu kadar kibar ve açıklayıcı olmayacak.

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    7

500mg testosteron enanthe+400mg primobolan hem en güvenli hemde bulk için ve başlangıcın için en mantıklı kür olur. Eğer çok daha ciddi sonuç istiyorsan yanına 150mg npp+4iu gh eklenebilir ama tavsiyem 500mg test+400mg primoda kal.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Blasterjaxx    0
ahmets, 8 dakika önce yazdı:

500mg testosteron enanthe+400mg primobolan hem en güvenli hemde bulk için ve başlangıcın için en mantıklı kür olur. Eğer çok daha ciddi sonuç istiyorsan yanına 150mg npp+4iu gh eklenebilir ama tavsiyem 500mg test+400mg primoda kal.

Bolde eklemeyeyim mi hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
BBurak, 1 saat önce yazdı:

Ben sırf östrojen baskılasın diye boldenon önermedim ki, önermem de zaten :D. Only testosteron kullanmayı düşünen birisine hem anabolik etkileri için hem de e2 kontrolüne yardımcı olabileceği gerekçesiyle 2. ilaç olarak önerdim. Fakat muhtemelen sen bunu anlamazsın.

Daha eline enjektör almamış insanlara akıl verirken, “ben yağ bazlı ilacı karıştırıyorum, su bazlı ilacı karıştırıyorum, 4-5 ucu değiştirmeden kullanıyorum” gibi yanlış örnek olabilecek yorumlar atarsan, bunu forum kuralları çerçevesinde istersem başlık açıp eleştiririm.

Bundan sonra senin hiçbir gönderine yorum, görüş, öneri vs. bildirmem. Sen de benimkilere bildirmezsen sevinirim, çünkü o zaman alacağın tepkiler bu kadar kibar ve açıklayıcı olmayacak.

İster olsun ister olmasın. Senden yorumda tavsiyede beklemiyorum. Ben kimseye 4-5 ucu degiştirmeden kullanıyorum sende böyle yap demedim. Östrojeni daha iyi kontrol altına almak diye bir saçmalık yok. İhtiyacın kadar arimidex alırsın kendi dengeni zamanla ögrenir kurarsın. Boldenon kullanarak niye kan değerlerini tavan yaptırsın ki. Söylediginin arkasında duramayacak kadar ergensin. Her neysede ney sende bir daha gönderilerime yorum yaparsan o zaman nasıl cevabını alacağını görürsün.

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
ArdaKarakurt, Bir saat önce yazdı:

İster olsun ister olmasın. Senden yorumda tavsiyede beklemiyorum. Ben kimseye 4-5 ucu degiştirmeden kullanıyorum sende böyle yap demedim. Östrojeni daha iyi kontrol altına almak diye bir saçmalık yok. İhtiyacın kadar arimidex alırsın kendi dengeni zamanla ögrenir kurarsın. Boldenon kullanarak niye kan değerlerini tavan yaptırsın ki. Söylediginin arkasında duramayacak kadar ergensin. Her neysede ney sende bir daha gönderilerime yorum yaparsan o zaman nasıl cevabını alacağını görürsün.

Doğru söylüyorsun: 2. ilaç boldenon kullanırsa kişinin sağlık parametreleri için çok kötü olur; fakat anapolon, danabol gibi ilaçları ekleyebilirsin — onlar tablet ya, zararsızlar çünkü, değil mi kardeşim? “Östrojeni kontrol altına almak diye bir saçmalık yok.” Bak bak! Östrojen kontrolü sadece arimidex’le yapılmaz: kullanılan testosteronun esteri, dozajı, sıklığı, küre eklenen diğer ürünler — rimo, boldenon, mast — ile de östrojen dengeni kurarsın. Hangi söylediklerimin arkasında durmadığımı bu güne kadar bana söyleyebilir misin? Ayrıca neye göre ergen olarak yaftalandım? Bazıları gibi kanımda 2 ml testo ile gezince kendini tanrı sananlardan değilim ben dostum beni kimse ile karıştırma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    7
Blasterjaxx, 1 saat önce yazdı:

Eklenebilir tabiki ama bana göre Boldenon bu listede nppden bile zararlı bir ilaç. Yapacağı tansiyonla ve geç açılma süresi gibi şeyler kafanı yormasin ve ilk kürden organların fazla yorulmasın, ilacı kestikten sonra kandan atılımı fazla sürmesin diye onermedim onermemde. Belki 2. veya 3. kurunde tecruben artıkça deneyebilirsin ama primoda kal . Ha bu arada Boldenon e2yi fazla baskilayıp eklem ağrıları yapabilir ama primo e2ni referansta tutar bu kürde.

tarihinde ahmets tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Blasterjaxx, 9 saat önce yazdı:

Kardeşim boldenon ‘sadece hayvanlar için geliştirilen’ bir ilaçtır. Tüm dünyada özellikle atlarda kullanılır. Çok toksik ve geç açılan bir ilaçtır. Boldenon kullanacaksan en az 16 hafta kullanman gerekiyor. Boldenon östrojeni aşırı baskıladıgı için eklem ağrıları kaçınılmaz. Ayrıca kan değerlerini diger ilaçlara göre çok fazla yükseltiyor, tansiyon zaten kaçınılmaz. İlk kür için sana bu ilacı tavsiye eden arkadaşa sen artık ne dersen dersin her neyse. Dostum oldum olalı ilk kürde her zaman 500 testo 400 primobolon öneren birisiyim. Senin fiziğin için istersen 500 testo, 400 primobolon ile 12-16 hafta arası bir kür yap ama istersen 500 testo, 250 deca, 250 primobolon yap. İlk 4 haftanda dianabol yada turinabol kullanabilirsin. İki oral ilacın çalışması ve etkileri aynı değil. Chatgpt aracılığıyla 2’sinide karşılaştır. Bence 2’sinide kullanabilirsin ancak dianabol kullanırsan biraz daha fazla su tutar hacimlenirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ahmetselami
      Merhabalar herkese,
      Daha önce hiç Steroid türevi kullanmadım. Biraz kaslanmak istiyorum, düzenli hafif ağırlıklı çalışma yapıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Sağlıklı sayılır biriyim sadece kolesterol sınırda yüksek. Total Testosteron seviyem 400 civarı 2 çocuk var SORULARIM:
      Vücuda zarar vermeden primobolan + proviron Kullanılabilir mi? Etkileri ne olur?   Forumda yeniyim. Bilgi almak için buradayım arkadaşlar yargılamayın lütfen hatam varsa.
    • Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: androjenik
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Abimle beraber bir kür yapalım diyoruz yaklaşık 2 yıllık fitness ondan öncede ikimizin de uzun bi yüzme geçmişi var ben 18 o 26 yaşında kendisi taylanda gitti ve 2 250mg testo 1 250mg sustanon aldı ilaçların kalitesi hakkında şüphemiz yok eczaneden alındı hepsi ben daha güvenli temiz gidelim diye 10 hafta 250 mg sonrasında pct ile kürü kapatalım temiz kütle koyalım diyorum o ise sustanonu ikiye bölüp 5 hafta sustanon sonrası uzun ester enanthate ile devam edelim diyor ben ise bunun fazla hormonel dalga yaratacağını ilk kürde sadece tek ester testo kullanıp üstümüzde nasıl etki bırakacağını görme amaçlı yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum ekstra şunu alabilirsiniz vs. gibi tavsiyelerinizi veya dikkat etmem gereken şeyler konusunda yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Servantekin12
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ilk kürümü yapmaya karar verdim yaklaşık 3 aydır devamlı ve düzenli spor yapıyorum onun öncesinde düzensiz şekilde 1 sene daha spor geçmişim var fakat öncesinde yaklaşık 10 sene boyunca kickboks ve futbol hakemliği yaptım hep sporla iç içeyim Almanya da yaşıyorum ve burada yaşadığım için kan testi vermeden ve pct yapmadan kür yapmayı planlıyorum kür bitiminde trt yapacağım.  Amacım 85-90 kilo arası kütleli olmak karın kasından ziyade kıyafet altında güzel durmak istiyorum cevap verecek hocalarıma abi kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar.
      KİŞİSEL BİLGİERLİM:
      Testesteron enhanthate 250 mg (her 5günde bir) (toplam 50 gün) Npp 100 mg (her 5günde bir) (toplam 50 gün) Diananol 30mg (günlük) (toplam 5 hafta) İlk bu ilaçlarla 50 günü tamamlayınca şu ilaçlarla devam edeceğim ;
      Testosterone Propionate 100mg (3 günde bir)(toplam 30 gün) Drostanolone Propionate 100mg (3 günde bir)(toplam 30 gün) SORULARIM:
      Sizce kür sırasında olmazsa olmaz mct olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyonu kalçadan ve bacaktan düşünüyorum her iki ilacı da bir şırıngaya çekip enjekte etmemin bir zararı olur mu ? Kür de kafanıza yatmayan değiştirmemi düşündüğünüz yerler nereler ? GÜNCEL FORM:

• Yazan: cglr
      Öncelikle herkesin kurban bayramı mübarek olsun.
      Ben Diyetisyenim 4 yıldır spor yapıyorum uzun süredir kür düşüncem vardı ve artık karar verdim ilk kürüme başlayacağım hedefim temiz kuru bir kütle eklemek. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 24 Boy: 1.78 Kilo: 79 Vücüt şeklim için bilgi ve foto ekliyprum kollar 43.5 incline bench 110 6 tekrar atabiliyorum göğüslerimdeki damarlarıda görebiliyorum Diyetisyen olduğum için beslenmemi kusursuz ayarlayabilirim antremanıda ayarlarım tek ve en büyük sorun ilaç süreci
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosterone enanthate Boldenone Masteron (Hepside zphc 1ml ampüllerde aynı satıcı ve markayı kullanan arkadaşım var ve evet çalışıyor)  5.6. haftada bir kan testi vereceğim. Olabildiğince araştırdım forumları okudum ancak hala bilgisiz olduğumun farkındayım onun için buradayım. Şu anlık aklımda 12-15 hafta gibi bir süreç var belki uzatadabilirim ancak haftalık mg planlamalarımda enjeksiyon günlerimde enjeksiyonda d yada e vitamini ile birlikte enjekte etme eczaneden almam gereken koruyucular vb. yani kısaca süreç hakkında bilgili tecrübeli kişilerden yardım istiyorum. Şimdiden hepinize ayırdığınız vakit için teşekkür ederim.  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.