Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

Rma    240

Yağ kalitesi olarak soruyorum, kullandığınız en iyi marka hangisiydi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    240
berkay16, 29.09.2026 - 18:04 yazdı:

Zayıf kısmına katılmıyorum neye göre zayıf trene göre zayıf ama karşılaştırma yapmak gerekirse bolde≈testo>primo≈masteron diyebiliriz primo ve masterondan belirgin daha iyi kas gelişimi açısından tabiki 19-nor steroidler ile hiç biri mukayese edemez ama bi ilaçtan fayda görmek için minimum şu kadar almak gerek kısmına katılmıyorum 1gr testo ile 200mg kullanabiliyorsan bu boldeden fayda sağlamazsın anlamına gelmiyor bütüncül baktığında 1.2gr anabolik kullanıyorsun sadece farklar kısa sürede farkedilemeyecek kadar az olduğundan bize fark yok gibi geliyor ama 20 haftalık bir sürecin başından sonuna kullandığın ekstra 200mg anaboliğin kesinlikle ufak da olasa getirisi olur, ilaçların çalışması için gereken minimum bir eşik olduğuna dair kanıt yok.

sven, 29.09.2026 - 18:12 yazdı:

1gr testo kullanıyorsan zaten yaşayacağın yan etkiye deymez. bolde nerdeyse testosteronun yarısı kadar kas yapıyor birincisi ester ağırlığı farkı bile %20 fark eder. ikincisi afinitesi  çok düşük ondan dolayı minimum 400 mg diyorum.bilimsel olarak bakarsan primobolanla aynı kası yapıyorlar. 1 gr test kullanacaksan zaten büyümek için başka bişeye ihtiyacın yok sentetik androjenleri kullanma sebebimiz bu zaten. mevzu minimum eşik değil etki etmesi beklenti karşılaması 200mg boldeden alacağınız büyüme efekti 100npp kadardır 125-150m test kadardır. amacın testosteron abuse ederken ai kullanmamaksa evet boldenone güzel bi anabolik olabilir ama boldenone büyütmüş olmaz seni testosteron büyütür.

Ben gün sonu için birşeyler demek istiyorum, npp etkisi kullanımdan sonra yüksek oranda geçip gidiyor kasın ana kasılabilen kompanent üretiminde başarısı aman aman değil, boldenon kalıcı kas kompanenti inşa etme konusunda bir nebze daha iyi, rimo kalıcı kas kompanenti konusunda harika ama gün sonunda en kalıcı kası yine testosteron inşa ediyor. Gün sonunuda düşünmek gerek biraz illaki hepimiz kürlerimizi bitirip kenara çekilicez. Herkes farklı bir yöntem deniyor benim en fazla verim aldığım Testosteronu Masteronla desteklemek oldu. Ai konusunda en iyi ai bence boldenon, arimidex dalgalanması psikolojik olarak zorluyor çünki boldenonda e2 stabil seyrediyor ama gel gör ki kan değerlerini çok berbat etkiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    167
Rma, 27 dakika önce yazdı:

Ben gün sonu için birşeyler demek istiyorum, npp etkisi kullanımdan sonra yüksek oranda geçip gidiyor kasın ana kasılabilen kompanent üretiminde başarısı aman aman değil, boldenon kalıcı kas kompanenti inşa etme konusunda bir nebze daha iyi, rimo kalıcı kas kompanenti konusunda harika ama gün sonunda en kalıcı kası yine testosteron inşa ediyor. Gün sonunuda düşünmek gerek biraz illaki hepimiz kürlerimizi bitirip kenara çekilicez. Herkes farklı bir yöntem deniyor benim en fazla verim aldığım Testosteronu Masteronla desteklemek oldu. Ai konusunda en iyi ai bence boldenon, arimidex dalgalanması psikolojik olarak zorluyor çünki boldenonda e2 stabil seyrediyor ama gel gör ki kan değerlerini çok berbat etkiliyor.

durum süreçle alakalı oluyor ama günün sonunda npp/deca ve testosteron büyümenin en temel iki anaboliği.primobolanıda sayabilirim ama masraf ve ulaşımdan dolayı genel olarak pek bişey söylemiyorum. boldenone konusunda haklısın en etkili ai çünkü kanda stabil geziyor. masteron genel olarak her kürde kullanılmalı primobolan yoksa düşünceme göre özellikle deca npp kürlerinde. büyümek istiyorsanız en kolay ekonomik görece güvenli yol yüksek testosteron kullanmak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp