Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

berkay16    326
the_escobar, 16 saat önce yazdı:

Sabah kardiyosu yapmıyorum, yapacak olduğum dönem 3ıu kardiyo öncesi vurup, 1-1.5 saat sonra ilk öğünü yaparım diye planlıyorum. Şimdilik sadece gece son öğünden 1 saat civarı sonra 6yı subq tekte vurup uyurum. Önceden geno kullandığım dönemde uyanırdım, subq vururdum, yarım saat sonra falan yemeğimi yerdim 😅

Ben de yemek zamanlamalarını çok önemli sanırdım ama gündüz growthu i.m bile vursan kanında çok ciddi miktarda growth oluyor gün boyunca IMG_0563.jpeg.bc6226ea9cfc9c0989b93b4b547b26a5.jpeg

grafiğe dikkat edersen özellikle subq enjeksiyon yaptığında yemeği ne zaman yersen ye growth insülin çakışmasından kaçamadığını görürsün ama aslında olay da bu insülin olmazsa igf1 üretimi de berbat oluyor kalori deficitteyken gh sadece pahalı bir yağ yakıcı insülin ve growth beraber igf1 i çok yükseltiyor ama zamanla insülin direnci kaçınılmaz. Reta ve berberin bu süreci baya bir yavaşlatabiliyor ama berberinin sindirim sistemine bazı etkileri var çok güçlü bir antimikrobiyal etki yapıyor bağırsaklarda uzun kullanımda kötü etkiliyor genelde carb cycling yapanlar high carb daylerde berberin kullanıyor. Off seasona çok iyi insülin direnciyle girip growthu yükseltmek, cruise ve cutta da 2-3ui cutta belki 2-2 4ui mantıklı olur cutta 4ui'dan fazlası israf olur bence tabi maddi durum iyiyse daha fazlası da olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    182
berkay16, 15 saat önce yazdı:

Ben de yemek zamanlamalarını çok önemli sanırdım ama gündüz growthu i.m bile vursan kanında çok ciddi miktarda growth oluyor gün boyunca grafiğe dikkat edersen özellikle subq enjeksiyon yaptığında yemeği ne zaman yersen ye growth insülin çakışmasından kaçamadığını görürsün ama aslında olay da bu insülin olmazsa igf1 üretimi de berbat oluyor kalori deficitteyken gh sadece pahalı bir yağ yakıcı insülin ve growth beraber igf1 i çok yükseltiyor ama zamanla insülin direnci kaçınılmaz. Reta ve berberin bu süreci baya bir yavaşlatabiliyor ama berberinin sindirim sistemine bazı etkileri var çok güçlü bir antimikrobiyal etki yapıyor bağırsaklarda uzun kullanımda kötü etkiliyor genelde carb cycling yapanlar high carb daylerde berberin kullanıyor. Off seasona çok iyi insülin direnciyle girip growthu yükseltmek, cruise ve cutta da 2-3ui cutta belki 2-2 4ui mantıklı olur cutta 4ui'dan fazlası israf olur bence tabi maddi durum iyiyse daha fazlası da olabilir.

güzel açıklama eline sağlık. Zaten baktığında hastalara yazılan genotropinlerin kullanımında yemek zamanlamasına dair hiç bir belirti yok. Sadece uyku öncesi alınması tavsiye ediliyor. Bunca yıldır tedavi için kullanılan ilacın prospektüsünde ne insülin direnci, ne yemek planlamasına vs. dair hiç bir belirti yoksa, bir bildikleri vardır. Bence bu psikopat gibi milimetrik ayarlamaları bi biz vücutçular yapıyoruz 😅 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Movemeent    2

@berkay16 Driadaya tekrar sipariş geçeceğim ama masteron stoklarında yok. Driada androlex marka adında da ilaç satıyor. Satıcı aynı hammadde de aynı mı acaba? Denedin mi hiç?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
the_escobar, 4 saat önce yazdı:

güzel açıklama eline sağlık. Zaten baktığında hastalara yazılan genotropinlerin kullanımında yemek zamanlamasına dair hiç bir belirti yok. Sadece uyku öncesi alınması tavsiye ediliyor. Bunca yıldır tedavi için kullanılan ilacın prospektüsünde ne insülin direnci, ne yemek planlamasına vs. dair hiç bir belirti yoksa, bir bildikleri vardır. Bence bu psikopat gibi milimetrik ayarlamaları bi biz vücutçular yapıyoruz 😅 

Geçen hafta denedim sabah kalktım sabah saat 6 da vurdum 6.30 gibi koşu yolunda turladım eve geldim günün geri kalanı ayıla bayıla geçti o yüzden bende yatmadan vuruyorum 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Rma, Bir saat önce yazdı:

Geçen hafta denedim sabah kalktım sabah saat 6 da vurdum 6.30 gibi koşu yolunda turladım eve geldim günün geri kalanı ayıla bayıla geçti o yüzden bende yatmadan vuruyorum 😁

Gündüz vurulucak maks 2-3ui fazlası gün içi aşırı yorgunluk yapıyor bütün gün yeni yemek yemişin ağırlık çökmüş gibi oluyor 😂

Movemeent, 3 saat önce yazdı:

@berkay16 Driadaya tekrar sipariş geçeceğim ama masteron stoklarında yok. Driada androlex marka adında da ilaç satıyor. Satıcı aynı hammadde de aynı mı acaba? Denedin mi hiç?

Androlex hiç denemedim ama androlex eskiden de vardı o driada satıcısından başka da beraber satan yok aynı firmanın ürünleri olduğunu sanmıyorum.

the_escobar, 5 saat önce yazdı:

Serostimin prospektüsünde 18ui tekte vurun yazıyor ama o çok fazla muhtemelen 2-3 haftada ödemden elimi kullanamaz hale gelirim 😂 insülin direnci olmasının muhtemel sebebi çok kalori almamız hastalar normal insanlar olduğu için gelişmiyordur heralde ben kilo verirken full gh kullandım insülin direnci oluşmadı ama off seasonda muhtemelen oluşur zamanla şimdi kalorileri arttırdım günde ortalama 200 makarna 100 pirinç yiyorum çiğden hala çok sayılmaz ama günlük 70-80gr karbdan bir anda 250-300 karba atlamak istemedim şuan yediğim 150gr karb yapıyor aşağı yukarı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Gündüz vurulucak maks 2-3ui fazlası gün içi aşırı yorgunluk yapıyor bütün gün yeni yemek yemişin ağırlık çökmüş gibi oluyor 😂

Androlex hiç denemedim ama androlex eskiden de vardı o driada satıcısından başka da beraber satan yok aynı firmanın ürünleri olduğunu sanmıyorum.

Serostimin prospektüsünde 18ui tekte vurun yazıyor ama o çok fazla muhtemelen 2-3 haftada ödemden elimi kullanamaz hale gelirim 😂 insülin direnci olmasının muhtemel sebebi çok kalori almamız hastalar normal insanlar olduğu için gelişmiyordur heralde ben kilo verirken full gh kullandım insülin direnci oluşmadı ama off seasonda muhtemelen oluşur zamanla şimdi kalorileri arttırdım günde ortalama 200 makarna 100 pirinç yiyorum çiğden hala çok sayılmaz ama günlük 70-80gr karbdan bir anda 250-300 karba atlamak istemedim şuan yediğim 150gr karb yapıyor aşağı yukarı.

1900 2000 kalori fln alıyorum nedense hiç açlık çekmedim boldeyide saldım kan koyulaşmasın diye şu an 175 test 350 tren E gecede 4ui gh alıyorum. Bende manyak insilün direnci oluştu galiba hep tok geziyorum acıkmak istiyorum ama nedense bir türlü acıkamıyorum. Buna bir çözüm bulmam lazm ya rahatsız ediyor artık 😁 olmadı bi 72 saat fln otofaji deniycem

Bu driada fln peptidde nasıl aceba ? yd peptitler Tr piyasasına göre bedava kalıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Rma, Bir saat önce yazdı:

1900 2000 kalori fln alıyorum nedense hiç açlık çekmedim boldeyide saldım kan koyulaşmasın diye şu an 175 test 350 tren E gecede 4ui gh alıyorum. Bende manyak insilün direnci oluştu galiba hep tok geziyorum acıkmak istiyorum ama nedense bir türlü acıkamıyorum. Buna bir çözüm bulmam lazm ya rahatsız ediyor artık 😁 olmadı bi 72 saat fln otofaji deniycem

Bu driada fln peptidde nasıl aceba ? yd peptitler Tr piyasasına göre bedava kalıyor. 

Doludur heralde ama çinli satıcılar varken alınmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Rma, 4 saat önce yazdı:

Bazılarında da gece tam tersine uyku kaçırıyor. Bende bu zamana kadar kaçırmamıştı ama hep 2 vuruyodum. Bu sefer 6 yapıcam bakalım nolacak

berkay16, 3 saat önce yazdı:

Valla ben smaev gibi adamları gördükçe growthu overdose kullanma isteğim gittikçe artıyor. İleride benim de 18'i tekte vurduğumu görürseniz şaşırmayın. Elim ayağım her yerim büyüsün sıkıntı yok, insülini de bi şekilde hallederiz zaten o dozlara çıkan adamın insülin kullanması şart gibi bir şey oluyor 😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    883
the_escobar, 49 dakika önce yazdı:

Bazılarında da gece tam tersine uyku kaçırıyor. Bende bu zamana kadar kaçırmamıştı ama hep 2 vuruyodum. Bu sefer 6 yapıcam bakalım nolacak

Valla ben smaev gibi adamları gördükçe growthu overdose kullanma isteğim gittikçe artıyor. İleride benim de 18'i tekte vurduğumu görürseniz şaşırmayın. Elim ayağım her yerim büyüsün sıkıntı yok, insülini de bi şekilde hallederiz zaten o dozlara çıkan adamın insülin kullanması şart gibi bir şey oluyor 😂

karpal tünel...

kendine uygun GH dozunu seçmelisin dostum, 18iu öyle kolay bir doz değil gerçekten. Bütçen kaldırsa bile sağlığın kaldırmayabilir, sağlığın kaldırsa bile o dozlara çıkmak için bence 4-6 dozunda 5-10 sene geçirmelisin minimum, 18'den alacağın verimle aşağı yukarı aynı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 16 dakika önce yazdı:

karpal tünel...

kendine uygun GH dozunu seçmelisin dostum, 18iu öyle kolay bir doz değil gerçekten. Bütçen kaldırsa bile sağlığın kaldırmayabilir, sağlığın kaldırsa bile o dozlara çıkmak için bence 4-6 dozunda 5-10 sene geçirmelisin minimum, 18'den alacağın verimle aşağı yukarı aynı olur

6 da sabah ellerde bi sertleşme oluyor bende çok daha kötüydü de sodyumu baya kısıtladım potasyumu baya arttırdım öyle çözdüm ama dozu daha fazla arttırabiliceğimi sanmıyorum ameliyatla kanalları genişlettirmeden zor 😂

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Fuhrer, 32 dakika önce yazdı:

karpal tünel...

İşin makarasındayız, zaten o dozları kaldırmak dediğin gibi sağlam bünye ve tecrübe ister. Ancak hedeflerime göre yıllar sonra bu bahsettiğimiz dozlara çıkma durumu olabilir. Tabi bunun için önce fiziğimin de bunu hakedecek boyuta gelmesi lazım :) 

berkay16, 16 dakika önce yazdı:

6 da sabah ellerde bi sertleşme oluyor bende çok daha kötüydü de sodyumu baya kısıtladım potasyumu baya arttırdım öyle çözdüm ama dozu daha fazla arttırabiliceğimi sanmıyorum ameliyatla kanalları genişlettirmeden zor 😂

Kanda nerdeyse 1 senedir gh yok, yüz üstü yatarken elimi yastığın altına koyduğumda falan anında uyuşmalar başlıyor. İşin garip kısmı gh varken böyle şeyler yaşamıyordum. Potasyum, sodyum dengesine de dikkat ediyorum da onunla alakalı gibi değil.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, 3 saat önce yazdı:

İşin makarasındayız, zaten o dozları kaldırmak dediğin gibi sağlam bünye ve tecrübe ister. Ancak hedeflerime göre yıllar sonra bu bahsettiğimiz dozlara çıkma durumu olabilir. Tabi bunun için önce fiziğimin de bunu hakedecek boyuta gelmesi lazım :) 

Kanda nerdeyse 1 senedir gh yok, yüz üstü yatarken elimi yastığın altına koyduğumda falan anında uyuşmalar başlıyor. İşin garip kısmı gh varken böyle şeyler yaşamıyordum. Potasyum, sodyum dengesine de dikkat ediyorum da onunla alakalı gibi değil.

Hem ödemden hem de kanaldaki yumuşak dokular büyüdüğü için oluyor, ödemden olan akut arb veya eplerenon gibi ilaçlarla da diyetle de çözülebiliyor ama yumuşak dokular büyüdüyse sinire kalıcı baskı oluyor onun da tek çaresi ameliyat, ameliyatı baya basitmiş ama ameliyat sonuçta 1.5-2 ay spordan uzak kalmak gerekir muhtemelen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, 6.05.2026 - 23:44 yazdı:

Benim eller fena uyuşmaya başladı ya kavrama gücü gidiyor yavaş yavaş bu prolar nasıl 10ui+ kullanıyor acaba 3.6ui gece 2.4ui sabah şeklinde böldüm bakalım azalıcak mı bu arada baboonlar 17 günde almanyaya inmiş heralde 10 güne gelir bakalım ne yolladılar 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 1 saat önce yazdı:

Benim eller fena uyuşmaya başladı ya kavrama gücü gidiyor yavaş yavaş bu prolar nasıl 10ui+ kullanıyor acaba 3.6ui gece 2.4ui sabah şeklinde böldüm bakalım azalıcak mı bu arada baboonlar 17 günde almanyaya inmiş heralde 10 güne gelir bakalım ne yolladılar 😂

Genetik çok önemli faktör bence gh işinde. Bölmen iyi olmuş, eğer hala rahatsız etmeye devam ederse 4e falan düşürürsün. 17 gün gene iyi süre valla gümrükten de geçtiyse 10 güne bile kalmaz bence. Bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak 😅 Bu arada bende BBA siparişi verdim bir kaç kit gh, reta vs.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

Genetik çok önemli faktör bence gh işinde. Bölmen iyi olmuş, eğer hala rahatsız etmeye devam ederse 4e falan düşürürsün. 17 gün gene iyi süre valla gümrükten de geçtiyse 10 güne bile kalmaz bence. Bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak 😅 Bu arada bende BBA siparişi verdim bir kaç kit gh, reta vs.

Bba'da 180$ olmuş hgh kiti 150 den verdiysen iyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Bba'da 180$ olmuş hgh kiti 150 den verdiysen iyi

Piyasaya göre pahalı ama aktif, güncel testleri yapılan sayılı markalardan. Bana promoyla 170$ + free shippinge geldi. 60$ shippinge vermediğim için gene biraz kurtarıyor fiyat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, 48 dakika önce yazdı:

Piyasaya göre pahalı ama aktif, güncel testleri yapılan sayılı markalardan. Bana promoyla 170$ + free shippinge geldi. 60$ shippinge vermediğim için gene biraz kurtarıyor fiyat

2-3 tane aldıysan kargo ücretsiz olduğu için mantıklıymış

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 36 dakika önce yazdı:

2-3 tane aldıysan kargo ücretsiz olduğu için mantıklıymış

aynen 3 tane aldım, reta bide bpc/tb falan da aldım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, 21 saat önce yazdı:

aynen 3 tane aldım, reta bide bpc/tb falan da aldım

Ben retalarını kullanıyorum çalışıyor kuzenime verdim o aşırı yan etki yaşadı bana bir şey yapmadı da dinlenik kalp hızım arttı şuan kafein bile kullanmıyorum kardiyolarda fln nabzım hemen fırlıyor bu arada 2 gündür growth dozunu bölüyorum uyuşma kuvvet kaybı direkt geçti bu kadar mı farkeder sanırım tek enjeksiyonda 4ui'dan fazlasını benim vücut kaldırmıyor şuan 2,4-3,6 şeklinde böldüm yeni flakonu açınca 3-3 yapıcam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 1 saat önce yazdı:

Ben retalarını kullanıyorum çalışıyor kuzenime verdim o aşırı yan etki yaşadı bana bir şey yapmadı da dinlenik kalp hızım arttı şuan kafein bile kullanmıyorum kardiyolarda fln nabzım hemen fırlıyor bu arada 2 gündür growth dozunu bölüyorum uyuşma kuvvet kaybı direkt geçti bu kadar mı farkeder sanırım tek enjeksiyonda 4ui'dan fazlasını benim vücut kaldırmıyor şuan 2,4-3,6 şeklinde böldüm yeni flakonu açınca 3-3 yapıcam.

Bende zaten arkadaşlara kullandırtıcam retayı kendim değil 😁 tek seferde 6iu pek düşük bir doz değil, çoğunda karpal tünel yapması normal bence. Sabah akşam yaptığın için yeme düzenini, karb alımını falan ona göre mi ayarladın? Bide subq yapıyosun demi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, 20 dakika önce yazdı:

Bende zaten arkadaşlara kullandırtıcam retayı kendim değil 😁 tek seferde 6iu pek düşük bir doz değil, çoğunda karpal tünel yapması normal bence. Sabah akşam yaptığın için yeme düzenini, karb alımını falan ona göre mi ayarladın? Bide subq yapıyosun demi

Sabah i.m yapıyorum da şuan lean bulk yapıyorum valla enjeksiyonla beraber yemek yiyorum 😂 zaten insülin olunca daha çok igf-1 sentezliyor vücut 2mg reta + high carb öğünle berberin kullanıyorum olabildiğince yavaşlatsın diye insülin direncini, kür bitince de toparlarım tekrar. En son anavardan sonra ldl ve trigliserit patlamıştı, citrus bergamot, ezetimib, 2mg reta,  2mg pitavastatin(gün aşırı) kullandım 2 haftada apoB referansın altına inmiş reta + statin acayip düşürüyormuş bide pitavastatin yani en zayıf statin ve düşük doz EOD.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 40 dakika önce yazdı:

Sabah i.m yapıyorum da şuan lean bulk yapıyorum valla enjeksiyonla beraber yemek yiyorum 😂 zaten insülin olunca daha çok igf-1 sentezliyor vücut 2mg reta + high carb öğünle berberin kullanıyorum olabildiğince yavaşlatsın diye insülin direncini, kür bitince de toparlarım tekrar. En son anavardan sonra ldl ve trigliserit patlamıştı, citrus bergamot, ezetimib, 2mg reta,  2mg pitavastatin(gün aşırı) kullandım 2 haftada apoB referansın altına inmiş reta + statin acayip düşürüyormuş bide pitavastatin yani en zayıf statin ve düşük doz EOD.

benim ldl'nin patlaması için hiç bir tablete gerek yok, masteron ve npp fazlasıyla patlatıyor 😅 Şuan ben de yaklaşık 10 gündür ED olarak ezetimib + 4mg pita başladım. 2 ay boyunca devam edip kan testine göre ilerleyeceğim. Benim kolestrol genetik olarak patlamaya çok yatkın, tahminimce artık ömür boyu her blastımda hiç kesmeden statin kullanmam gerekecek. İkisini hep birlikte kullandığım için masteden mi, nppden mi emin değilim fakat bu ikisi kanımda olduğu sürece kolestrolüm çok ciddi sıkıntıya giriyor. Bide şimdi üstüne tren girdim ilk defa. Düşük doz npp + tren e kombinliyorum 😅

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, 15 dakika önce yazdı:

benim ldl'nin patlaması için hiç bir tablete gerek yok, masteron ve npp fazlasıyla patlatıyor 😅 Şuan ben de yaklaşık 10 gündür ED olarak ezetimib + 4mg pita başladım. 2 ay boyunca devam edip kan testine göre ilerleyeceğim. Benim kolestrol genetik olarak patlamaya çok yatkın, tahminimce artık ömür boyu her blastımda hiç kesmeden statin kullanmam gerekecek. İkisini hep birlikte kullandığım için masteden mi, nppden mi emin değilim fakat bu ikisi kanımda olduğu sürece kolestrolüm çok ciddi sıkıntıya giriyor. Bide şimdi üstüne tren girdim ilk defa. Düşük doz npp + tren e kombinliyorum 😅

Npp lipidlere nazik diye biliyorum masteden patlıyordur muhtemelen 4mg ED pita fazla değil mi ldl kaç ? Bir de statin kullanıyorsan coq10 kullanmanı tavsiye ederim statinler onu da engelliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 12 dakika önce yazdı:

Npp lipidlere nazik diye biliyorum masteden patlıyordur muhtemelen 4mg ED pita fazla değil mi ldl kaç ? Bir de statin kullanıyorsan coq10 kullanmanı tavsiye ederim statinler onu da engelliyor. 

Ldl 279 görmüşlüğüm var, güncel 212. Benim seviyede 4mg pita anca keser diye düşünüyorum, zaten en düşük etkili statin. Coq10 zaten hiç eksik etmem, şimdi bide ubiqinol formunu aldım iyi paraya patladı ama 😅 citrus bergamot da kullanıyordum ama midemi yakıyordu mecbur kesmek zorunda kaldım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.