Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Legolasss

Ilk kürümü eczane ürünleri ile yapma kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Legolasss    1

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

İlk kez küre girmeye karar verdim. İlk kür olarak güvenli olması açısından eczane kürü yapmayı düşünüyorum. Eczanelerde sustanon ve primobolan gibi ürünleri bulabileceğimi öğrendim.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo : 85

SORULARIM:

• Minimum dozlarda başlamak istiyorum bunun için önerileriniz neler olur?
  • Östrojen hormonunun yükselmesini önleyecek kullanmam gereken takviyeler nelerdir?
  • Veya diğer tavsiye edeceğiniz takviyeler nelerdir?
  • Pct dönemi için takviyeler neler olmalı?

GÜNCEL FORM:

IMG_20250825_134840.thumb.png.3eb20cc7e583739be179bf6d58a1aa65.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    258

Eczaneden primo bulamazsın stok yok, sustanon da reçeteli oldu artık ancak tanıdık bir eczaneci varsa sustanon ve anapolonu alabilirsin ama anapolon hakkında da pek bir bilgim yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Legolasss    1
berkay16, 8 dakika önce yazdı:

Eczaneden primo bulamazsın stok yok, sustanon da reçeteli oldu artık ancak tanıdık bir eczaneci varsa sustanon ve anapolonu alabilirsin ama anapolon hakkında da pek bir bilgim yok.

Anapolon bildiğim kadarıyla yan etkileri oldukça fazla olan bir ürün başlangıç olarak pek önerilmiyor, hepsinde var tabi etkiler ama ben minimum düzeyde başlayıp gelişime göre ilerleme yapmak istiyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Legolasss, 43 dakika önce yazdı:

Anapolon bildiğim kadarıyla yan etkileri oldukça fazla olan bir ürün başlangıç olarak pek önerilmiyor, hepsinde var tabi etkiler ama ben minimum düzeyde başlayıp gelişime göre ilerleme yapmak istiyorum

Öncelikle foruma ve aramıza hoş geldin.

Maliyet açısından ve yan etki profili bakımından eczane ağır gelebilir. PCT sürecinin zor olduğunu biliyorum. Ayrıca sık enjeksiyona uygun bir ilaç, ilk kür için baş edebileceğini sanmam. Zaten maliyet açısından da eczane kürü çok mantıklı değil. Sustanon’da PRimo da düşük dozlara uygun değil (bence). O yüzden güvenilir, dolu ürün bulup lab kürü yap derim. Muhtemelen epey bilgi açığın var. Burada basic takviyeleri saymayalım artık, sonuçta sene 2025 oldu. Biraz forumda oku, bilgilen, sonra giriş bu işlere. İlaç tavsiyesi olarak uzun ester testosteron, masteron, boldenon gibi ilaçlarla 15 haftalık bi cycle planlayıp bakarsın durumuna, muhtemelen düzeni oturtana kadar 2 ilaç yeterli olacaktır.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    171

İlk kür için sustanon kullanımına birçok kişi sıcak bakmıyor. Tabi sizinde kendinizin araştırmasını öneririm.

ÖNERİLMEMESİNİN SEBEPLERİ:

Kısa uzun testosterone esterlerinin karışık olması.(ilk kür için yönetimi zor)

Enjeksiyondan sonraki gün ciddi kas ağarısı yapıyor.

Eczaneden temini zor.

Olumlu yanı ise içeriğine/sterilliğine kesin güvenebilirsin. İçeriğin kısa ester bulunduğu için bir kaç gün içinde kanında peek yapması.

GENEL FİKİRLERİM:

Eğer amacın tecrübe kazanmaksa uzun bir süre 250mg sustanon deneyebilirsin etkileri beni tatmin etmişti. Fakat genetik yatkınlıklar ostrojen vb. başkası için kabus gibi geçebilir göz önünde bulundurmak lazım.

EK ÖNERİLERİM:

Sustanon için mikro enjeksiyonu araştırabilirsin. (Tabiki ilk kür için sürekli enjeksiyon yapmak seni epeyice yoracak/zorlayacak)

Özellikle ekte bıraktığım konuları ve sitedeki seninle alakalı konuları incelemeni öneririm. En kritik nokta kesinlikle aceleci olma.

https://peptidturkiye.com/forum/forum/102-kitaplarda-yazmayan-bilgiler/

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Legolasss    1
BBurak, Bir saat önce yazdı:

Öncelikle foruma ve aramıza hoş geldin.

Maliyet açısından ve yan etki profili bakımından eczane ağır gelebilir. PCT sürecinin zor olduğunu biliyorum. Ayrıca sık enjeksiyona uygun bir ilaç, ilk kür için baş edebileceğini sanmam. Zaten maliyet açısından da eczane kürü çok mantıklı değil. Sustanon’da PRimo da düşük dozlara uygun değil (bence). O yüzden güvenilir, dolu ürün bulup lab kürü yap derim. Muhtemelen epey bilgi açığın var. Burada basic takviyeleri saymayalım artık, sonuçta sene 2025 oldu. Biraz forumda oku, bilgilen, sonra giriş bu işlere. İlaç tavsiyesi olarak uzun ester testosteron, masteron, boldenon gibi ilaçlarla 15 haftalık bi cycle planlayıp bakarsın durumuna, muhtemelen düzeni oturtana kadar 2 ilaç yeterli olacaktır.

Dediğiniz gibi çok fazla bilgi açığım var , bu işlere atılmak istediğim kadar çekincelerim de fazla olduğundan hiç bilmeden iş yapmak istemiyorum. Her yerde farklı bilgiler dönüyor herkes farklı bir şeyler yazıp farklı videolar çekerek paylaşıyor bilgilerini. Tavsiyelerinizi dikkate almak istiyorum açıkçası ama ilaç temini konusunda da çok fazla bilgi açığım var. Tedarik sistemini pek çözemiyorum ve piyasanın allak bullak olduğuna dair her yerde yazılar paylaşımlar görüyorum. Orijinal olmayan ürün alıp da zaten zor bir iş olan ( benim düşünceme göre zor henüz tam bilgili olmadığım için hormonal yönetimimi ayarlamam sancılı bir süreçmiş gibi geliyor ) bu işi daha da zorlaştırmak istemiyorum açıkçası. 

Tarık34, Bir saat önce yazdı:

İlk kür için sustanon kullanımına birçok kişi sıcak bakmıyor. Tabi sizinde kendinizin araştırmasını öneririm.

ÖNERİLMEMESİNİN SEBEPLERİ:

Kısa uzun testosterone esterlerinin karışık olması.(ilk kür için yönetimi zor)

Enjeksiyondan sonraki gün ciddi kas ağarısı yapıyor.

Eczaneden temini zor.

Olumlu yanı ise içeriğine/sterilliğine kesin güvenebilirsin. İçeriğin kısa ester bulunduğu için bir kaç gün içinde kanında peek yapması.

GENEL FİKİRLERİM:

Eğer amacın tecrübe kazanmaksa uzun bir süre 250mg sustanon deneyebilirsin etkileri beni tatmin etmişti. Fakat genetik yatkınlıklar ostrojen vb. başkası için kabus gibi geçebilir göz önünde bulundurmak lazım.

EK ÖNERİLERİM:

Sustanon için mikro enjeksiyonu araştırabilirsin. (Tabiki ilk kür için sürekli enjeksiyon yapmak seni epeyice yoracak/zorlayacak)

Özellikle ekte bıraktığım konuları ve sitedeki seninle alakalı konuları incelemeni öneririm. En kritik nokta kesinlikle aceleci olma.

https://peptidturkiye.com/forum/forum/102-kitaplarda-yazmayan-bilgiler/

Okuyacağım hocam yanıtınız için teşekkürler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ayberk16    0
Legolasss, 25.08.2025 - 16:22 yazdı:

Dediğiniz gibi çok fazla bilgi açığım var , bu işlere atılmak istediğim kadar çekincelerim de fazla olduğundan hiç bilmeden iş yapmak istemiyorum. Her yerde farklı bilgiler dönüyor herkes farklı bir şeyler yazıp farklı videolar çekerek paylaşıyor bilgilerini. Tavsiyelerinizi dikkate almak istiyorum açıkçası ama ilaç temini konusunda da çok fazla bilgi açığım var. Tedarik sistemini pek çözemiyorum ve piyasanın allak bullak olduğuna dair her yerde yazılar paylaşımlar görüyorum. Orijinal olmayan ürün alıp da zaten zor bir iş olan ( benim düşünceme göre zor henüz tam bilgili olmadığım için hormonal yönetimimi ayarlamam sancılı bir süreçmiş gibi geliyor ) bu işi daha da zorlaştırmak istemiyorum açıkçası. 

Okuyacağım hocam yanıtınız için teşekkürler. 

Dostum eczaneden bu ilaçları temin edebiliyor musun İstanbul'da ya da hangi ildeysen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Eczaneden sustanon primobolon alıp kür yapma devri 5 yıl önce bitti diye hatırlıyorum. 6 Ay önce eczaneci arkadaşımı aradım bana 100 kutu primobolon lazım ücretini istersen peşin ödim dedim. 1 Kutu bile reçetesiz veremiyoruz artık dedi. Ayrıca 100 kutu ücreti 20 bin lira gibi bişi söyledi ortalama 450 £ gibi bir şeye takamül ediyor. Ben 6 aylık biraz yüksek doz bütün ilaçlarıma toplam ancak o kadar ödedim inanılmaz pahalı geldi. Benim sana tavsiyem haftalık 500 testo 400 primobolon ile başlaman.

Burak hocada primobolon vardır diye umuyorum eger yoksa 500 testo, ve 2 sarms kombini yapabilirsin burak hoca seni daha dogru yönlendirir sarms konusunda hiç birimiz pek bilgili değiliz, yada direk sarms kürü ile bir başlangıç yapabilirsin. İlla ilaçlarla bir kür yapmak sarmslardan uzak durmak istiyorsan 500 testo 300 boldenon ilk 30 gün dianabol kürü ile bulk yapabilirsin. Eğer büyümek istemiyor yerinde kalıp biraz yağ yakıp daha güzel görünmek istiyorsan 500 testo 250 masteron deneyebilirsin.

Hedefini amacını neler beklediğini söylemek yerine minimum dozları kullanmak istediğini söyledigin için kesin bişi söyleyemedim. Östrojen yada prolaktinle ilgili bir şey kullanacak olursan önce bi kürüne başla 3 hafta geçsin test yaptır sonra sonuçlarına göre yönlendiririz. Ayrıca pct zamanı gelince onu o zaman geçirdiğin sürece ve sonuçlarına göre yorumlarız. Takviyelere para harcamak yerine beslenmeni en üst düzeye çıkarmaya kaliteli protein tüketmeye çalışmalısın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    362
ArdaKarakurt, 8 saat önce yazdı:

Eczaneden sustanon primobolon alıp kür yapma devri 5 yıl önce bitti diye hatırlıyorum. 6 Ay önce eczaneci arkadaşımı aradım bana 100 kutu primobolon lazım ücretini istersen peşin ödim dedim. 1 Kutu bile reçetesiz veremiyoruz artık dedi. Ayrıca 100 kutu ücreti 20 bin lira gibi bişi söyledi ortalama 450 £ gibi bir şeye takamül ediyor. Ben 6 aylık biraz yüksek doz bütün ilaçlarıma toplam ancak o kadar ödedim inanılmaz pahalı geldi. Benim sana tavsiyem haftalık 500 testo 400 primobolon ile başlaman.

Burak hocada primobolon vardır diye umuyorum eger yoksa 500 testo, ve 2 sarms kombini yapabilirsin burak hoca seni daha dogru yönlendirir sarms konusunda hiç birimiz pek bilgili değiliz, yada direk sarms kürü ile bir başlangıç yapabilirsin. İlla ilaçlarla bir kür yapmak sarmslardan uzak durmak istiyorsan 500 testo 300 boldenon ilk 30 gün dianabol kürü ile bulk yapabilirsin. Eğer büyümek istemiyor yerinde kalıp biraz yağ yakıp daha güzel görünmek istiyorsan 500 testo 250 masteron deneyebilirsin.

Hedefini amacını neler beklediğini söylemek yerine minimum dozları kullanmak istediğini söyledigin için kesin bişi söyleyemedim. Östrojen yada prolaktinle ilgili bir şey kullanacak olursan önce bi kürüne başla 3 hafta geçsin test yaptır sonra sonuçlarına göre yönlendiririz. Ayrıca pct zamanı gelince onu o zaman geçirdiğin sürece ve sonuçlarına göre yorumlarız. Takviyelere para harcamak yerine beslenmeni en üst düzeye çıkarmaya kaliteli protein tüketmeye çalışmalısın. 

Eczacı arkadaşın sana yalan söylemiş, rimo’da reçete ruhsat kaydı yok dostum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
AREN, 3 saat önce yazdı:

Eczacı arkadaşın sana yalan söylemiş, rimo’da reçete ruhsat kaydı yok dostum

Arkadaşım sonuçta anamın oglu degil. 50 Tanr eczaneye ayrı ayrı sorduk satan bir kişi bile bulamadık. Ayrıcada zaten almazdım 100 mg primobolon kim köpekki 5 £ para ediyor. Haftada 600 mg primo kullansam haftalık 30 sterlin, 30 hafta kullansam 900 sterline tekamül eder. Ben haftalık 1000 mg 52 hafta kullanabileceğim kürü alırım o fiyata. Türkiye gerçektende kalleş bir ülke haline geldi. Hem en ucuz işçilik hemde en yüksek fiyatlar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    362
ArdaKarakurt, 7 saat önce yazdı:

Arkadaşım sonuçta anamın oglu degil. 50 Tanr eczaneye ayrı ayrı sorduk satan bir kişi bile bulamadık. Ayrıcada zaten almazdım 100 mg primobolon kim köpekki 5 £ para ediyor. Haftada 600 mg primo kullansam haftalık 30 sterlin, 30 hafta kullansam 900 sterline tekamül eder. Ben haftalık 1000 mg 52 hafta kullanabileceğim kürü alırım o fiyata. Türkiye gerçektende kalleş bir ülke haline geldi. Hem en ucuz işçilik hemde en yüksek fiyatlar.

Fiyat konusunda hem fikirim ancak o reçete olmadan vermeyiz diyenlerler defalarca kavga edip söke söke aldım. Reçete kaydı hiçbir şekilde yok o ilaçta, kafasına göre iş yapıyor o eczacılar 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258
AREN, 1 saat önce yazdı:

Fiyat konusunda hem fikirim ancak o reçete olmadan vermeyiz diyenlerler defalarca kavga edip söke söke aldım. Reçete kaydı hiçbir şekilde yok o ilaçta, kafasına göre iş yapıyor o eczacılar 

Rimo stoğu var mı bir ara hiç yoktu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
AREN, 11 saat önce yazdı:

Dedigin dogrudur ama bi ilaç için kavga etmeyi pek doğru bulmuyorum. Laf dalaşına bile gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762

Sustanon rimobolan devri yavaş yavaş sona eriyor, hala bazı eczaneler veriyordur illa ama o zahmete girmeye değmez. İlk kürün için güvenilir bir kaynaktan testosteron enanthate ya da cypionate alıp haftalık 300-500 mg arasında kullanmaya başlamak en mantıklısı. 

Kürün ilk 5 hafta sonra kan tahlili yaparsın, e2 değerin çok yükseldiyse arimidex ya da aromasin gibi ilaçlarla müdahale edersin.

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Ertouznuer225
      Selamlar herkese,
      Spor geçmişim var 2008'de başlamıştım fakat 2023'e kadar dikkat etmedim beslenmeme bir kilo verdim bir kilo aldım o zamana kadar. 2023'de kilo verdim ve 80 kilo'dan 63 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi ise 66-68 arası gidiyorum fakat yağ oranım kiloma göre biraz fazla maalesef. Yağı yakmak istiyorum. Antrenman sistemim mike mentzer tam olarak ama yani antrenman günleri karb ara günlerde ise protein yoğunlukta. Çalıştığım yer fabrika ortamı olduğundan sadece öğle yemeklerini orada yemek zorunda kalıyorum ve kendimce uyarlamaya çalışıyorum. Ara günler de yorgun olursam kardiyo yapmıyorum kendimi dinlendiriyorum eğer ki yorgun olmazsam kardiyo yapıyorum ve tek bir gün karın egzersizi yapıyorum. Bu zamana kadar hiç steroid vs almadım ve bilgim de yok. Sadece koruyuculardan biraz haberim var ve şu an ise  günler supplementler ile devam ediyorum. 
      Bazı wp gruplarına ve bir arkadaşıma sordum sarmsları steroidleri falan. Arkadaşım diyor ki sarms kullanma tehlikeli. Dedim bir instagram adresinden gördüm bayağı da iyi geri dönüşler falan var dedim. O da Vardır ama steroid daha yararlı buna göre dedi. Wp'dekilerden bir kaçı (Sarmslar temizdir doğru kullanıldığında çok sağlam verim alınır pek zararlı değil steroid kadar çok uzun süre kullanmaya gerek yok ama net olarak kırmızı etle çalışan bir türev eti sentezliyor en temiz, Kanser hücrelerini çoğalttığını okumuştum tam hatırlamıyorum, Sarms kullanan salaktır Başlangıç seviyesi biri Kullanmamalı Daha küre girmemiş biri Kullanmamalı, Peptid kullan steroid kullan sarms kullanma.) gibi şeyler söylendi.
      Bir yandan aile sorunu var  supplementlere bile karşılar fakat bir süre önce steroidlere açıldı konu. Ben dedim ki dozunu, beslenmeni her şeyini kusursuz yaparsan hiçbir şey olmaz dedim. İğne benim için biraz sıkıntılı olabilir atarlar çöpe direk  ondan korkuyorum bir yandan. Bir yandan yapay zekaya da sordum tabi ki ilk başta önermemişti fakat koruyucuları pctleri vs her şeyi kusursuz yapacağım falan diyince. Önerdiği şey şu oldu. Yohimbine HCl formu.
      Sizin önerebileceğiniz vs söyleyebileceğiniz şeyler var mı? 
    • Yazan: morningstar
      Selam herkese, salon hocası bi tanıdığımla konuştum 4 aylık kür için.
      16 hafta testo bolde düşünüyorum, ilk 2 hafta 250-200 sonraki haftalar 500-400 diye gitmeyi düşünüyoruz. 
      Ayrıyetten eczaneden anapolon alarak 3 hafta kullanmayı düşünüyorum kick start için.
      İlk kürüm olacak. (4 ay için 1600 diye hesapladık ilaçları dolar üstünden hesapladı ne düşünüyorsunuz)
    • Yazan: foxx44
      Selamlar abilerim, kardeşlerim,
      Uzun zamandır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama hâlâ tam oturtabilmiş değilim. Bu yüzden sizlerin tecrübesine danışmak istedim. Yaşım 24. Üniversiteye başladığım dönemde fitness ile tanıştım. Yaklaşık 5 senedir spor yapıyorum ama ilk yıllar çok düzenli ve bilinçli değildi, daha çok zaman geçirmek amaçlıydı. Son 1 senedir ise ciddi ve disiplinli şekilde antrenman yapıyorum. Açık konuşmak gerekirse bu sürece girmemde yaşadığım bir ayrılığın da etkisi oldu. Kendimi spora verdim ve bu işten gerçekten keyif almaya başladım. Bu süreçte 72 kg’dan 86 kg’ya çıktım. Ağırlıklarımı düzenli takip ediyorum ve progresif şekilde artırıyorum.
      Artık amacım:
      Daha fazla kas kütlesi koymak   Güç artışı sağlamak   Bunu yaparken de mümkün olduğunca bilinçli ilerlemek   Kür konusuna gelince:
      Kulaktan dolma bilgiler dışında net bir bilgim yok. O yüzden ilk kürümü doğru şekilde yapmak istiyorum.
      Özellikle merak ettiğim konular:
      İlk kür nasıl olmalı? (Testosteron Enantat gibi tek bileşik mi?)   Dozajlar nasıl olmalı, abartmadan nasıl ilerlenir?   Kür süresi ne kadar olmalı?   Estradiol kontrolü nasıl yapılmalı?   Kür sonrası PCT süreci nasıl olmalı?   Sıfırdan başlayan biri siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz? Amacım bilinçsizce bir şey yapmak değil, minimum riskle maksimum verimi almak. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.
    • Yazan: Venividivici
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1.5 yıldır spor yapıyorum ve ilk kürüme girme kararı aldım sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250 mg Masteron Propionate 250 mg Anavar 30 mg SORULARIM:
      İlk kür için doğru kombinasyon mu yaz ayları öncesi hazırlık için? Ekle veya çıkar dediğiniz veya mg ölçüsü konusunda ekstra tavsiyeleriniz nelerdir? Kür dönemi şu şu şu konulara dikkat et dediğiniz detaylar var mıdır? Aklıma gelip sorduklarımın dışında sizin ekstra eklemek istediğiniz şeyler nelerdir? (her konuda) GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübeleri ile beni aydınlatan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Alpyld12
      Merhaba arkadaşlar,
      20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
      Şu kombinasyonu düşünüyorum:
      Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
      Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.