Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Legolasss

Ilk kürümü eczane ürünleri ile yapma kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Legolasss    1

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

İlk kez küre girmeye karar verdim. İlk kür olarak güvenli olması açısından eczane kürü yapmayı düşünüyorum. Eczanelerde sustanon ve primobolan gibi ürünleri bulabileceğimi öğrendim.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo : 85

SORULARIM:

• Minimum dozlarda başlamak istiyorum bunun için önerileriniz neler olur?
  • Östrojen hormonunun yükselmesini önleyecek kullanmam gereken takviyeler nelerdir?
  • Veya diğer tavsiye edeceğiniz takviyeler nelerdir?
  • Pct dönemi için takviyeler neler olmalı?

GÜNCEL FORM:

IMG_20250825_134840.thumb.png.3eb20cc7e583739be179bf6d58a1aa65.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    188

Eczaneden primo bulamazsın stok yok, sustanon da reçeteli oldu artık ancak tanıdık bir eczaneci varsa sustanon ve anapolonu alabilirsin ama anapolon hakkında da pek bir bilgim yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Legolasss    1
berkay16, 8 dakika önce yazdı:

Eczaneden primo bulamazsın stok yok, sustanon da reçeteli oldu artık ancak tanıdık bir eczaneci varsa sustanon ve anapolonu alabilirsin ama anapolon hakkında da pek bir bilgim yok.

Anapolon bildiğim kadarıyla yan etkileri oldukça fazla olan bir ürün başlangıç olarak pek önerilmiyor, hepsinde var tabi etkiler ama ben minimum düzeyde başlayıp gelişime göre ilerleme yapmak istiyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Legolasss, 43 dakika önce yazdı:

Anapolon bildiğim kadarıyla yan etkileri oldukça fazla olan bir ürün başlangıç olarak pek önerilmiyor, hepsinde var tabi etkiler ama ben minimum düzeyde başlayıp gelişime göre ilerleme yapmak istiyorum

Öncelikle foruma ve aramıza hoş geldin.

Maliyet açısından ve yan etki profili bakımından eczane ağır gelebilir. PCT sürecinin zor olduğunu biliyorum. Ayrıca sık enjeksiyona uygun bir ilaç, ilk kür için baş edebileceğini sanmam. Zaten maliyet açısından da eczane kürü çok mantıklı değil. Sustanon’da PRimo da düşük dozlara uygun değil (bence). O yüzden güvenilir, dolu ürün bulup lab kürü yap derim. Muhtemelen epey bilgi açığın var. Burada basic takviyeleri saymayalım artık, sonuçta sene 2025 oldu. Biraz forumda oku, bilgilen, sonra giriş bu işlere. İlaç tavsiyesi olarak uzun ester testosteron, masteron, boldenon gibi ilaçlarla 15 haftalık bi cycle planlayıp bakarsın durumuna, muhtemelen düzeni oturtana kadar 2 ilaç yeterli olacaktır.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    166

İlk kür için sustanon kullanımına birçok kişi sıcak bakmıyor. Tabi sizinde kendinizin araştırmasını öneririm.

ÖNERİLMEMESİNİN SEBEPLERİ:

Kısa uzun testosterone esterlerinin karışık olması.(ilk kür için yönetimi zor)

Enjeksiyondan sonraki gün ciddi kas ağarısı yapıyor.

Eczaneden temini zor.

Olumlu yanı ise içeriğine/sterilliğine kesin güvenebilirsin. İçeriğin kısa ester bulunduğu için bir kaç gün içinde kanında peek yapması.

GENEL FİKİRLERİM:

Eğer amacın tecrübe kazanmaksa uzun bir süre 250mg sustanon deneyebilirsin etkileri beni tatmin etmişti. Fakat genetik yatkınlıklar ostrojen vb. başkası için kabus gibi geçebilir göz önünde bulundurmak lazım.

EK ÖNERİLERİM:

Sustanon için mikro enjeksiyonu araştırabilirsin. (Tabiki ilk kür için sürekli enjeksiyon yapmak seni epeyice yoracak/zorlayacak)

Özellikle ekte bıraktığım konuları ve sitedeki seninle alakalı konuları incelemeni öneririm. En kritik nokta kesinlikle aceleci olma.

https://peptidturkiye.com/forum/forum/102-kitaplarda-yazmayan-bilgiler/

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Legolasss    1
BBurak, Bir saat önce yazdı:

Öncelikle foruma ve aramıza hoş geldin.

Maliyet açısından ve yan etki profili bakımından eczane ağır gelebilir. PCT sürecinin zor olduğunu biliyorum. Ayrıca sık enjeksiyona uygun bir ilaç, ilk kür için baş edebileceğini sanmam. Zaten maliyet açısından da eczane kürü çok mantıklı değil. Sustanon’da PRimo da düşük dozlara uygun değil (bence). O yüzden güvenilir, dolu ürün bulup lab kürü yap derim. Muhtemelen epey bilgi açığın var. Burada basic takviyeleri saymayalım artık, sonuçta sene 2025 oldu. Biraz forumda oku, bilgilen, sonra giriş bu işlere. İlaç tavsiyesi olarak uzun ester testosteron, masteron, boldenon gibi ilaçlarla 15 haftalık bi cycle planlayıp bakarsın durumuna, muhtemelen düzeni oturtana kadar 2 ilaç yeterli olacaktır.

Dediğiniz gibi çok fazla bilgi açığım var , bu işlere atılmak istediğim kadar çekincelerim de fazla olduğundan hiç bilmeden iş yapmak istemiyorum. Her yerde farklı bilgiler dönüyor herkes farklı bir şeyler yazıp farklı videolar çekerek paylaşıyor bilgilerini. Tavsiyelerinizi dikkate almak istiyorum açıkçası ama ilaç temini konusunda da çok fazla bilgi açığım var. Tedarik sistemini pek çözemiyorum ve piyasanın allak bullak olduğuna dair her yerde yazılar paylaşımlar görüyorum. Orijinal olmayan ürün alıp da zaten zor bir iş olan ( benim düşünceme göre zor henüz tam bilgili olmadığım için hormonal yönetimimi ayarlamam sancılı bir süreçmiş gibi geliyor ) bu işi daha da zorlaştırmak istemiyorum açıkçası. 

Tarık34, Bir saat önce yazdı:

İlk kür için sustanon kullanımına birçok kişi sıcak bakmıyor. Tabi sizinde kendinizin araştırmasını öneririm.

ÖNERİLMEMESİNİN SEBEPLERİ:

Kısa uzun testosterone esterlerinin karışık olması.(ilk kür için yönetimi zor)

Enjeksiyondan sonraki gün ciddi kas ağarısı yapıyor.

Eczaneden temini zor.

Olumlu yanı ise içeriğine/sterilliğine kesin güvenebilirsin. İçeriğin kısa ester bulunduğu için bir kaç gün içinde kanında peek yapması.

GENEL FİKİRLERİM:

Eğer amacın tecrübe kazanmaksa uzun bir süre 250mg sustanon deneyebilirsin etkileri beni tatmin etmişti. Fakat genetik yatkınlıklar ostrojen vb. başkası için kabus gibi geçebilir göz önünde bulundurmak lazım.

EK ÖNERİLERİM:

Sustanon için mikro enjeksiyonu araştırabilirsin. (Tabiki ilk kür için sürekli enjeksiyon yapmak seni epeyice yoracak/zorlayacak)

Özellikle ekte bıraktığım konuları ve sitedeki seninle alakalı konuları incelemeni öneririm. En kritik nokta kesinlikle aceleci olma.

https://peptidturkiye.com/forum/forum/102-kitaplarda-yazmayan-bilgiler/

Okuyacağım hocam yanıtınız için teşekkürler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ayberk16    0
Legolasss, 25.08.2025 - 16:22 yazdı:

Dediğiniz gibi çok fazla bilgi açığım var , bu işlere atılmak istediğim kadar çekincelerim de fazla olduğundan hiç bilmeden iş yapmak istemiyorum. Her yerde farklı bilgiler dönüyor herkes farklı bir şeyler yazıp farklı videolar çekerek paylaşıyor bilgilerini. Tavsiyelerinizi dikkate almak istiyorum açıkçası ama ilaç temini konusunda da çok fazla bilgi açığım var. Tedarik sistemini pek çözemiyorum ve piyasanın allak bullak olduğuna dair her yerde yazılar paylaşımlar görüyorum. Orijinal olmayan ürün alıp da zaten zor bir iş olan ( benim düşünceme göre zor henüz tam bilgili olmadığım için hormonal yönetimimi ayarlamam sancılı bir süreçmiş gibi geliyor ) bu işi daha da zorlaştırmak istemiyorum açıkçası. 

Okuyacağım hocam yanıtınız için teşekkürler. 

Dostum eczaneden bu ilaçları temin edebiliyor musun İstanbul'da ya da hangi ildeysen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Eczaneden sustanon primobolon alıp kür yapma devri 5 yıl önce bitti diye hatırlıyorum. 6 Ay önce eczaneci arkadaşımı aradım bana 100 kutu primobolon lazım ücretini istersen peşin ödim dedim. 1 Kutu bile reçetesiz veremiyoruz artık dedi. Ayrıca 100 kutu ücreti 20 bin lira gibi bişi söyledi ortalama 450 £ gibi bir şeye takamül ediyor. Ben 6 aylık biraz yüksek doz bütün ilaçlarıma toplam ancak o kadar ödedim inanılmaz pahalı geldi. Benim sana tavsiyem haftalık 500 testo 400 primobolon ile başlaman.

Burak hocada primobolon vardır diye umuyorum eger yoksa 500 testo, ve 2 sarms kombini yapabilirsin burak hoca seni daha dogru yönlendirir sarms konusunda hiç birimiz pek bilgili değiliz, yada direk sarms kürü ile bir başlangıç yapabilirsin. İlla ilaçlarla bir kür yapmak sarmslardan uzak durmak istiyorsan 500 testo 300 boldenon ilk 30 gün dianabol kürü ile bulk yapabilirsin. Eğer büyümek istemiyor yerinde kalıp biraz yağ yakıp daha güzel görünmek istiyorsan 500 testo 250 masteron deneyebilirsin.

Hedefini amacını neler beklediğini söylemek yerine minimum dozları kullanmak istediğini söyledigin için kesin bişi söyleyemedim. Östrojen yada prolaktinle ilgili bir şey kullanacak olursan önce bi kürüne başla 3 hafta geçsin test yaptır sonra sonuçlarına göre yönlendiririz. Ayrıca pct zamanı gelince onu o zaman geçirdiğin sürece ve sonuçlarına göre yorumlarız. Takviyelere para harcamak yerine beslenmeni en üst düzeye çıkarmaya kaliteli protein tüketmeye çalışmalısın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    362
ArdaKarakurt, 8 saat önce yazdı:

Eczaneden sustanon primobolon alıp kür yapma devri 5 yıl önce bitti diye hatırlıyorum. 6 Ay önce eczaneci arkadaşımı aradım bana 100 kutu primobolon lazım ücretini istersen peşin ödim dedim. 1 Kutu bile reçetesiz veremiyoruz artık dedi. Ayrıca 100 kutu ücreti 20 bin lira gibi bişi söyledi ortalama 450 £ gibi bir şeye takamül ediyor. Ben 6 aylık biraz yüksek doz bütün ilaçlarıma toplam ancak o kadar ödedim inanılmaz pahalı geldi. Benim sana tavsiyem haftalık 500 testo 400 primobolon ile başlaman.

Burak hocada primobolon vardır diye umuyorum eger yoksa 500 testo, ve 2 sarms kombini yapabilirsin burak hoca seni daha dogru yönlendirir sarms konusunda hiç birimiz pek bilgili değiliz, yada direk sarms kürü ile bir başlangıç yapabilirsin. İlla ilaçlarla bir kür yapmak sarmslardan uzak durmak istiyorsan 500 testo 300 boldenon ilk 30 gün dianabol kürü ile bulk yapabilirsin. Eğer büyümek istemiyor yerinde kalıp biraz yağ yakıp daha güzel görünmek istiyorsan 500 testo 250 masteron deneyebilirsin.

Hedefini amacını neler beklediğini söylemek yerine minimum dozları kullanmak istediğini söyledigin için kesin bişi söyleyemedim. Östrojen yada prolaktinle ilgili bir şey kullanacak olursan önce bi kürüne başla 3 hafta geçsin test yaptır sonra sonuçlarına göre yönlendiririz. Ayrıca pct zamanı gelince onu o zaman geçirdiğin sürece ve sonuçlarına göre yorumlarız. Takviyelere para harcamak yerine beslenmeni en üst düzeye çıkarmaya kaliteli protein tüketmeye çalışmalısın. 

Eczacı arkadaşın sana yalan söylemiş, rimo’da reçete ruhsat kaydı yok dostum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
AREN, 3 saat önce yazdı:

Eczacı arkadaşın sana yalan söylemiş, rimo’da reçete ruhsat kaydı yok dostum

Arkadaşım sonuçta anamın oglu degil. 50 Tanr eczaneye ayrı ayrı sorduk satan bir kişi bile bulamadık. Ayrıcada zaten almazdım 100 mg primobolon kim köpekki 5 £ para ediyor. Haftada 600 mg primo kullansam haftalık 30 sterlin, 30 hafta kullansam 900 sterline tekamül eder. Ben haftalık 1000 mg 52 hafta kullanabileceğim kürü alırım o fiyata. Türkiye gerçektende kalleş bir ülke haline geldi. Hem en ucuz işçilik hemde en yüksek fiyatlar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    362
ArdaKarakurt, 7 saat önce yazdı:

Arkadaşım sonuçta anamın oglu degil. 50 Tanr eczaneye ayrı ayrı sorduk satan bir kişi bile bulamadık. Ayrıcada zaten almazdım 100 mg primobolon kim köpekki 5 £ para ediyor. Haftada 600 mg primo kullansam haftalık 30 sterlin, 30 hafta kullansam 900 sterline tekamül eder. Ben haftalık 1000 mg 52 hafta kullanabileceğim kürü alırım o fiyata. Türkiye gerçektende kalleş bir ülke haline geldi. Hem en ucuz işçilik hemde en yüksek fiyatlar.

Fiyat konusunda hem fikirim ancak o reçete olmadan vermeyiz diyenlerler defalarca kavga edip söke söke aldım. Reçete kaydı hiçbir şekilde yok o ilaçta, kafasına göre iş yapıyor o eczacılar 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    188
AREN, 1 saat önce yazdı:

Fiyat konusunda hem fikirim ancak o reçete olmadan vermeyiz diyenlerler defalarca kavga edip söke söke aldım. Reçete kaydı hiçbir şekilde yok o ilaçta, kafasına göre iş yapıyor o eczacılar 

Rimo stoğu var mı bir ara hiç yoktu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
AREN, 11 saat önce yazdı:

Dedigin dogrudur ama bi ilaç için kavga etmeyi pek doğru bulmuyorum. Laf dalaşına bile gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    736

Sustanon rimobolan devri yavaş yavaş sona eriyor, hala bazı eczaneler veriyordur illa ama o zahmete girmeye değmez. İlk kürün için güvenilir bir kaynaktan testosteron enanthate ya da cypionate alıp haftalık 300-500 mg arasında kullanmaya başlamak en mantıklısı. 

Kürün ilk 5 hafta sonra kan tahlili yaparsın, e2 değerin çok yükseldiyse arimidex ya da aromasin gibi ilaçlarla müdahale edersin.

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ieroc
      Selamlar değerli hocalarım,

Başlıktan da gördüğünüz gibi Mart ayında 20 haftalık bir küre girip Ağustos ayında bitirmeyi planlıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 192 Kg: 106 Yaş: 22 3 hafta önce 1 aylık bi tatilden döndüm. Tatil öncesinde 97 kiloydum yağ oranım 18-19du şuan 27 civarlarındadır. Marta kadar 2000 kcallık bi diyet uygulayıp olabildiğince kilomu düşüreceğim. İlk kürüm olacak ilk 8 hafta only testo gidip vücudumun tepkisini gözlemlemeyi düşünüyorum. 2.5-3 yıllık bi spor geçmişim var fakat sürekli ara vermeler yaşandı birkaç ay gidip bıraktım lakin son 10 aydır düzenli şekilde gidiyorum. Antrenman sistemimi oturttum ve aksatmadan devam ettiriyorum. Sporu hobi olarak değil daha çok hayatımın merkezine koymuş durumdayım.
      Planladığım 20 haftalık süreç şu şekilde:
      1-8 hafta 375 test-e ve 2mg reta 9-17 hafta 375 testo e ve 200mg npp 18-20 hafta 50mg EOD testo p Kürün son haftalarında ester değiştirme sebebim açıkçası pct için gereken bekleme süresini olabildiğince düşürmek fakat npp den hemen sonra ester değişimi hormonlarda dengesizlik yaratır mı decadick problem yaşama ihtimalini arttırır mı bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum.
      Elimdeki ilaçlar:
      Arimidex 5000iu hCG tamoxifen 10g testo-e Sipariş edeceklerim:
      20mg reta 2g npp testo-p clomid cabergoline (Normalde ilk siparişim sadece 20mg reta 5g testoydu kargoyu yanlış gönderdikleri için bunda sağlam bir indirim verdi satıcım. Marka ZPHC, eğer kür içerisinde ya da PCT döneminde faydalı olacaktır dediğiniz bir şey varsa bu indirimde onu da sepete atabilirim fikirlere açığım.)
      Kan testlerini Mart ayına yaklaştığım zaman vericem o zamana kadar beslenmeme ve uykuma özen göstericem. Ama 2025 Eylül ayından ve son Aralık ziyaretimden kalma birkaç defa hormon testi verdim. Sonuçlarını da aşağıya ekledim. Test sonuçlarını görünce GH adenomu olabilir diye doktor bi şüphelendi sonrasında MR çekildim baskılanma testleri yapıldı akromegaliyle alakalı herhangi bir problem yok. Aralık ayındaki testlerde E2 yi kendim talep etmiştim sebebi göğüs ucumda acıma ve psikolojik dalgalanmalardı herhangi bir şey yapmayı tercih etmedi doktorlar beslenmeden olduğunu söylediler ben de ultrason çektirip jino kontrolü yaptırdım herhangi bir şey çıkmadı ve işin peşini bıraktım.
      SORULARIM:
      Kür planlamamla alakalı ne düşünüyorsunuz?
      Sizce ilk 8 hafta 1300 kalori gibi agresif bi diyet yapmak mantıklı mı?
      Eklemem ya da çıkarmam gereken bir şey var mı?
      Peptid eklemek mantıklı olur mu?  IGF-1 LR3 gibi bir peptid npp döneminde 5 hafta kullansam etkisini görür müyüm?
      KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösterip fikir, öneri ve tavsiyelerini sunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Tuki
      Selamlar herkese,
      18–21 yaş aralığında düzenli spor yaptım ve uzun süre 100–110 kilo bandında kaldım. Bu dönemde doğal kas kütlemi yeterince artırdım. Hatta bu kilolarda bile “kuru” durduğum için, salonumdaki insanlar bana ilaç kullandığımı söyleyip inanmıyordu.
      Ancak ailevi problemlerim nedeniyle son 3 yıldır spor yapmadım. Yine de ortalama, steroid kullanmayan insanlara göre iyi bir vücudum olduğunu düşünüyorum; fakat güç olarak çok kötü bir duruma düştüm.
      Spor yaptığım dönemlerde oluşan bel fıtığı o zamanlar hiç ağrı yapmazken, bel kaslarımın zayıflamasından dolayı şu sıralar zaman zaman ağrıyor. Bu durum iş hayatımı da etkiliyor. Tekrardan spora başladım. Hareket formları, düzenli ağırlık artırma, kalori takibi gibi konularda zaten bilgiliyim. Kas hafızası sayesinde vücudum da oldukça hızlı adapte olmaya başladı.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 192 cm
      Kilo: 85 kg
      Fazla uzatmadan konuya gelmek istiyorum: 6 ay sonra ilk küre gireceğim. Bu süreçte vücudumu spora biraz daha alıştırmak istiyorum; sonuçta yıllarca ara verdim. Amacım tekrar 100–110 kilolara çıkmak; sadece bu süreci hızlandırmak istiyorum. Ayrıca bu 6 ayı araştırma yapıp iyice bilgi edinmek için kullanmayı planlıyorum. Önceliğim bütçe. Bildiğiniz üzere bu iş “sadece ilacı vur geç” şeklinde değil; sonrası, beslenmesi, takviyeleri ve destekleyici her şeyiyle birlikte hesaplanması gerekiyor. Kaba tabirle, nerede ne kadar masraf edeceğiz? Bilgili kişiler destek olabilirse, ona göre bütçemi ayarlamak istiyorum.
    • Yazan: Siranli29
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girmek istiyorum fakat güncel formda paylaştım sizinle sorularıma cevap verirseniz mutlu olurum.
      SORULARIM:
      Sizce kür için güncel formuma bakıldığında daha erken diyebilir miyiz? Kür dönemi yağ yakıp + kas kazanımı için hangi ürünleri kullanıp hangi kombinasyonu yapmamı önerirsiniz? GÜNCEL FORM:

• Yazan: nuzzer
      Merhabalar, forumda ve bu konularda yeniyim.
      2 ay önce sigarayı bırakma sürecimden dolayı yağ oranım %24 civarına çıktı ve bu süreçte yaklaşık +10 kg aldım. Son 2 aydır anlık sigara krizleri sebebiyle beslenmem çok kötüydü, ancak son bir haftadır diyete başladım.
      Kişisel Bilgilerim:
      Boy: 185 cm Güncel Kilo: 85 kg Yaş: 26 Spor Geçmişi: Dönem dönem olmak üzere toplamda 1 yıla yakın. Plan ve Takviyeler:
      Düşündüğüm Kür: Primobolan + Testosterone Enanthate Mevcut Takviyeler: 2 aydır düzenli Multivitamin, D3K2 ve Omega-3 kullanıyorum. Sağlık Durumu: Kan tahlillerim ektedir. Sorularım:
      Sizce ilk kür için Primobolan ve Testosterone Enanthate kombinasyonu uygun olur mu? Eğer uygunsa haftalık dozaj öneriniz nedir veya ilk kür için başka bir tavsiyeniz var mı? KAN TESTİM:

FORM:

Yukarıdaki görsel 3 ay önceki halim; şu an o görselin üzerine 10 kg eklenmiş durumda. Spora tekrar başladım. Yağ oranımı %17-19 aralığına düşürüp eski formuma yaklaşınca küre girmeyi planlıyorum. Bilgi birikiminize ve tecrübelerinize açığım, yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: OneShotGG
      Herkese merhaba,
      Amacım yıl sonuna kadar maksimum yağsız kas kütlesi kazanımı. İlk kürüm olacak. Bir süredir konu hakkında araştırmalar yapıyorum edinebildiğim kadar bilgi edinmeye çalışıyorum. Çevremde çok fazla kullanan kişi olmadığı için siz değerli üyelerden bilgi almak istiyorum. İlk 1 yıllık süreci Blast & Cruise sistemiyle yönetmeyi ve vücudu sürekli anabolik fazda tutmayı planlıyorum. Aşağıdaki planı kurguladım, tecrübeli hocalarımın ve arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum. Şu anda definasyon dönemindeyim. Ocak başından beri ödem haricinde 6 kilo civarı yağ kütlesi erittim. 96 kilodayım fakat hâlâ yağım bulunmakta. Yaptığım plana göre ilk ay testo tam kana karışana kadar yaklaşık bir 5-6 kilo daha yağ kütlesinden vereceğim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Haftalık 250mg Testo Enanthate (İlk ay boyunca vücudun ilaca karşı tepkisini ölçmek için). FAZ 2 (Mart - Haziran Sonu / BLAST 1): (17 Hafta)
      Haftalık 500mg Testo Enanthate + 500mg Boldenone. FAZ 3 (Temmuz - Ağustos / CRUISE): (Süre: 8-9 Hafta)
      Haftalık 250mg Testo Enanthate. (Boldenon kesilecek). FAZ 4 (Eylül - Aralık / BLAST 2): (Süre: 16 Hafta)
      Haftalık 500mg Testo Enanthate + 500mg Boldenone. BİTİŞ: Ocak 2027 (Duruma göre PCT veya TRT dozunda devam).
      SORULARIM:
      Boldenon'un geç açıldığını bildiğim için ilk Blast dönemini 17 hafta tuttum, aşırı uzun bir süre midir yoksa kan değerlerimde bir sorun yoksa vücut kaldırır mı? Kürüm başlangıç için aşırı mı ya da araya özellikle bir pct şart mıdır?  Evde bulundurmam gereken koruyucu vb. önerileriniz var mıdır?  Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.