Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SWAP

Testosteron+boldenon+ghrp6 kürüne gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

SWAP    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Geçmişte aşağıdaki kürü yapmıştım bazı nedenlerden dolayı bırakmak durumunda kalmıştım.

GEÇMİŞTE YAPTIĞIM KÜR:

• Testosteron
  • Boldenon
  • Diaanabol

YENİ PLANLADIĞIM KÜR:

• Testosteron Ent.
  • Boldenon
  • Ghrp6 

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo 70
  • Boy 1.74
  • Yaş 30 

Sizce yeni planladığım kür uygun mu? Fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    273

Amaç, spor geçmişi, yağ oranı, uyguladığın antrenman-beslenme sistemleri, düşündüğün dozajlar bunları biz tahmin mi ediyoruz dostum? İlk kürü neden bitirmiştin mesela bazı nedenler nedir? Maddi mi manevi mi bunları anlatacaksın ki ona göre tavsiye verebilelim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SWAP    0
BBurak, 9 saat önce yazdı:

Amaç, spor geçmişi, yağ oranı, uyguladığın antrenman-beslenme sistemleri, düşündüğün dozajlar bunları biz tahmin mi ediyoruz dostum? İlk kürü neden bitirmiştin mesela bazı nedenler nedir? Maddi mi manevi mi bunları anlatacaksın ki ona göre tavsiye verebilelim.

Ortalama 10 yıllık spor geçmişim var ama son bir senedir antrenman yapmıyorum en son ilacı ve antrenmanı bırakma sebebim iş hayatından dolayı oldu.

Haftada toplam 500 test 500 boldenon 

Her antrenman günü sabah aç karnına 6ui grph6 kullanımı düşünüyorum. Önceliğim mümkün oldukça temiz bir şekilde hacim almak. Antrenman sistemi olarak pull push leg uyguluyorum.

Yağ oranım ise ortalama %14 civarında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    287

Ghrp-6 da bir ünite ölçümü yok mikrogramla hesaplanıyor ve tek başına çok etkisiz bir preparat eğer amaç sadece iştah açmaksa kullanılabilir ama amacın igf-1 yükseltmekse yanına bir ghrh eklemen gerek cjc gibi tek başına yarattığı gh pulsu çok zayıf. Growtha paran yetmiyorsa tavsiyem mk677 olur uykuyu da baya derinleştiriyor ben ilk kullandığımda acayip şaşırmıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404

Ghrp-6 iştah için kullanılıcaksa boldenon zaten âlâsını yapıyor gereksiz olmuş growth eklersen on numara olucaksın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Dess
      Herkese selamlar,
      55 kilo olarak spora başladım ve doğal şekilde 2 yılda 80 kiloya çıktım, ardından testo bolde kürü yaptım kür sonunda 89 kiloya ulaştım. Sonrasında askeri personel olduğum için görev yerim kaynaklı 1 yıl spor yapamayıp 73 kiloya kadar düşüp, ardından şimdi tekrar 2 aydır sporumu beslenmemi başlatıp 80 kiloya yeniden ulaştım. Bu sporla alakalı ciddi hedeflerim var, bu yüzden tekrar ilaca başlamak ve uzun bir süre blast cruze yaparak 2 yıl sonra yarışmayı hedefliyorum. Sonrasında kan değerlerim ve sağlığım izin verirse eğer bir süre 200 mg testo ile cruze dönemine geçmeyi planlıyorum. Antrenman sistemim ppl, her bölge 2 kez çalışıyor ve haftalık set sayım düşük. (kas başı 12-15 civarı toplam iki antrenmanda)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 28 Boy : 1.80 Kilo : 80 Yağ : %13 YENİ KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 24 hafta 400 mg Npp 6-7 hafta 250 mg Boldenon 24 hafta 250 mg FORM:

Genel anlamda tavsiye, öneri ve yorumlarıyla destek olan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

• Yazan: shotpowertr
      Aşağıda belirttiğim kürüne girmeyi düşünüyorum fakat son 1 yıldır birkaç problemden dolayı spora ara verdim ve bu süreçte yağlandım forumdaki bilgili ve sağlam kür geçmişi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum öneriye göre ilaç değişikliği yapabilirim aklımda küre ilk 6 hafta turinabol da eklemek var amacım yağ oranımı düşürüp 100kg larda güzel bir vücut inşa etmek yağ oranımı düşürmek. 
      KÜR İÇERİĞİM: (16 Hafta)
      Testosteron Enanthate 400mg Boldenon 300mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.90cm Kilo: 95kg Yaş: 23 Yağ: %20-25 arası MCT GRUPLARIM:
      Arimidex NAC C Vitamini Omega3 Multivitamin Deve dikeni Yorumları ile konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Murattt
      2 senedir spor yapıyorum çok büyük bir değişim olmadı hatta son aylar ağırlıklarla da platoya girdim, geçen sene hafif testo+boldenon kürü yaptım ama çok işe yaradığı sanmıyorum belki de sahte ürünleri kullanmışım.
      KİŞİSEL BİLGİLER:
      73 kiloda kalmak 4-5 kilo yağ yakıp 4-5 kas kazanmak Şuan 2 haftadır 500 kalori açığı yapıyorum sağlıklı beslenmeyle yağ yakmak için be kaslarımı korumak için günde 170-190g protein yiyorum (73*2,2) Ama tabiiki sürekli yeni küre mi başlayım diye düşünüyorum, sizden tavsiye almak istiyorum.
    • Yazan: warmesty
      29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
      SORULARIM:
      Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.