Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bebgelik

Kürümün 6. hafta kan değerlerinde total testosteron 1000 çıktı! bunu nasıl yorumlamalıyım?

Önerilen İletiler

Bebgelik    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürümü yapıyorum ve 6. hafta kan testi yaptırdım.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 250mg
  • Rimobolan 100mg

Tahlil sonucuna bakıldığında total testosteron değerim 1000 çıktı salı enjeksiyon günü cuma günü verdim tahlili normal mi?

NOTLAR:

• Tahlil sonucu libido olarak bi artış yok.
  • Sabah ereksiyonlarında da bi artış yaşamadım.
  • Güç olarak artış var.
  • Enjeksiyonu bacaktan haftada 1 olarak yapıyorum

Tüm yorum ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    917

Kür öncesi testin var mı? Varsa o testte kaçtı total? Hangi marka ilaç kullanıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bebgelik    0
GHOST, 4 dakika önce yazdı:

Kür öncesi testin var mı? Varsa o testte kaçtı total? Hangi marka ilaç kullanıyorsun?

var kürden once 370 idi ilacı güvendiğim birinden alıyorum marka hı tech ben o şekilde olmasını hem bacaktan vurduğum hiçin çok hızlı emilmesi ve 4 gün geçtiği için artık düşmeye başlamasından kaynaklandığını düşünüyorum siz neler diyorsunuz

tarihinde Bebgelik tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
Bebgelik, 17 saat önce yazdı:

var kürden once 370 idi ilacı güvendiğim birinden alıyorum marka hı tech ben o şekilde olmasını hem bacaktan vurduğum hiçin çok hızlı emilmesi ve 4 gün geçtiği için artık düşmeye başlamasından kaynaklandığını düşünüyorum siz neler diyorsunuz

1-2 gün sonra ver testi sen bildiğin diğer ejneksiyon gününe yaptırmışsın testi hi techi güvendiğin birinden alsan bile sarmslarından dolayı mimli bir marka bana göre.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
Bebgelik, 17 saat önce yazdı:

hocam haftalık tek enjeksiyonun sıkıntısı bu işte bana kalırsa testo enanth haftada enn az 2 kez vurulmalı

tarihinde ahmettones tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bebgelik    0
ahmettones, 58 dakika önce yazdı:

hocam haftalık tek enjeksiyonun sıkıntısı bu işte bana kalırsa testo enanth haftada enn az 2 kez vurulmalı

ampul olduğu için haftada 1 yapabiliyorum hocam ampulun sıkıntısı işte bölemiyorsun

ardas, Bir saat önce yazdı:

1-2 gün sonra ver testi sen bildiğin diğer ejneksiyon gününe yaptırmışsın testi hi techi güvendiğin birinden alsan bile sarmslarından dolayı mimli bir marka bana göre.

yani bu şekilde çıkması normal değilmi hocam kafama takıldı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Bebgelik, 9 dakika önce yazdı:

ampul olduğu için haftada 1 yapabiliyorum hocam ampulun sıkıntısı işte bölemiyorsun

Yarısını çek diğer yarısı içinde kalsın kapalı yerde muhafaza et.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
Bebgelik, 27 dakika önce yazdı:

ben iranın ampulünü kullandığım zaman ilk başta iki şırıngaya bölüyordum birini vurup diğerini temiz bir yerde muhafaza ediyordum öyle de yapabilirsin. Veya boş flakon bul onun içinde tut ilaçları.

tarihinde efesarac tarafından düzenlendi
ekleme

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
Bebgelik, 59 dakika önce yazdı:

hocam ne alaka al içinden 125i diğer 125 içinde kalsın bir şey olmaz perşembe de onu vurursun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Bebgelik, Bir saat önce yazdı:

hepsini şırıngaya çek, yarım vur, yarısı şırıngada kalsın. vurduktan sonra yeni uç tak ve diğer enjeksiyon gününe kadar muhafaza et. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bebgelik    0

ilk kürüme 250 testo 100 rimo ile başladım6 hafta böyle gittim vücudun tepkisini izledim ardından 500 testo 300 rimoya çıktım 10 haftadır bu şekilde ilerliyorum başlamadan önce doz arttırmadan önce ve şimdi olmak üzere bu süreçte 3 tane tahlil verdim bu tahlilde e 2 referansın altına düşmüş sebebini anlamadım bu yüzden şimdi testoyu 750 ye cıkarmayı düşünüyorum ne diyorsunuz hiç ai almadım bu arada bu süreçte 500 e cıkmadan önceki tahlilde e2 20 civarlarında idi şuan 10 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    725

@Bebgelik rimobolan e2 baskılar, testoyu arttırabilirsin. Ancak rimobolan bu dozda e2 baskılar mı diye sorarsan cevabım hayır olur, vücudunu tanımıyorum ama emin ol bu derece düşüklük normal değil. Rimobolan yerine boldenon veya masteron koyulmuş olabilir, ilaç markaların nedir?

Rimobolan'ın en büyük belirgin özelliği 5-6 haftada gelen adele doluluğudur. Masteronda ise bu doluluk olmaz, boldenonda ise bozuk hemogram değerleri oluşur. Bize kan testini ve ilaç markanı paylaşır mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bebgelik    0
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

@Bebgelik rimobolan e2 baskılar, testoyu arttırabilirsin. Ancak rimobolan bu dozda e2 baskılar mı diye sorarsan cevabım hayır olur, vücudunu tanımıyorum ama emin ol bu derece düşüklük normal değil. Rimobolan yerine boldenon veya masteron koyulmuş olabilir, ilaç markaların nedir?

Rimobolan'ın en büyük belirgin özelliği 5-6 haftada gelen adele doluluğudur. Masteronda ise bu doluluk olmaz, boldenonda ise bozuk hemogram değerleri oluşur. Bize kan testini ve ilaç markanı paylaşır mısın?

son 1 2 haftaya kadar hi tech kullanıyordum şuan swiss pharmaya geçtim hi tech i güvendiğim birinden alıyordumama swissden okadar emin değilim ama ilaçla ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum umarım

68f13936a3776_OperaAnlkGrnt_2025-10-16_212649_Enabiz-Tahlilleri1_pdf.png.4f871b2af08fbba698d0a0aa83e51192.png 68f139402bb24_OperaAnlkGrnt_2025-10-16_212753_Enabiz-Tahlilleri1_pdf.thumb.png.401e445e9d585d2b62ab805f2b2442f1.png

lipit profil ve hemogram da bu şekilde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    725

dht testi verme imkanın varsa yakın zamanda verirsen net cevabı alırsın, benim gözlemim ve markaların geçmiş kullanıcı yorumlarına göre bence içeriğinde 125-175 mg arası boldenon var kullandığın ürünlerde.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bebgelik    0
Fuhrer, 18 saat önce yazdı:

dht testi verme imkanın varsa yakın zamanda verirsen net cevabı alırsın, benim gözlemim ve markaların geçmiş kullanıcı yorumlarına göre bence içeriğinde 125-175 mg arası boldenon var kullandığın ürünlerde.

bu mümkünmü normalde olan bişeymi bu markalar neden böyle bişey yapıyor ve devlette dht bakarlarmı özelden mi baktırmalıyım günü farketmez sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    725
Bebgelik, Şimdi yazdı:

bu mümkünmü normalde olan bişeymi bu markalar neden böyle bişey yapıyor ve devlette dht bakarlarmı özelden mi baktırmalıyım günü farketmez sanırım

bu gayet mümkündür dostum, rimobolan ilacının gerek hammaddesi ve gerek üretim esnasında demlenmesi sırasındaki bilgi donanımı boldenondan hem daha pahalı hem de daha zor. Ülkemizde çakma ZPHC olarak bilinen medicine ürünlerinde bu değeri testosteron ile kapatmışlar. Sanıyorum ki kullandığın markada da boldenon kullanmışlardır. Hastaneler bakabilir bir şansını dene derim. Ancak kür öncesi kan testinde DHT yok ise pek bir şeye yaramaz, kullanmaya devam et dostum ilerleyen günlerde tansiyon sorunları yaşarsan dediğime gelirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bebgelik    0
Fuhrer, 21 dakika önce yazdı:

bu gayet mümkündür dostum, rimobolan ilacının gerek hammaddesi ve gerek üretim esnasında demlenmesi sırasındaki bilgi donanımı boldenondan hem daha pahalı hem de daha zor. Ülkemizde çakma ZPHC olarak bilinen medicine ürünlerinde bu değeri testosteron ile kapatmışlar. Sanıyorum ki kullandığın markada da boldenon kullanmışlardır. Hastaneler bakabilir bir şansını dene derim. Ancak kür öncesi kan testinde DHT yok ise pek bir şeye yaramaz, kullanmaya devam et dostum ilerleyen günlerde tansiyon sorunları yaşarsan dediğime gelirsin.

hi tech kullanırken böyle bir östrojen sorunu yaşamamıştım normal idi 250 testo 100 rimodayken 20 civarlarındaydı 15 20 gündür cevremdeki birinden swiss almıştım onu kullanıyorum dediğim gibi ondan cok emin değildim geri hi teche döneceğim östo sorunu düzelirse bu ilaçta sıkıntı var demektir değilmi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: keydigger
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aylık süre içerisinde aktif only testosteron kullanımındayım. 6 hafta boyunca 500mg son 2 haftadır 750mg testosteron kullanıyorum. 
      SORUNLAR:
      İlaca başladıktan 2 hafta sonra kan testi yaptırdım ve total testosteron seviyem : 44.35µg/L çıktı referans aralığı 1,75 - 7,81! Bu hafta tekrardan kan testi yaptırdım tal testom 16.67 µg/L çıktı! Aynı hastanede yaptırdım iki testide. Testi enjeksiyonun hemen ertesi günü yaptırdım. Marka aynı ama şuan yeni aldığım flakonu kullanıyorum. SORULARIM:
      Doz arttırmama rağmen bu oran neden böyle çıkmış olabilir Kullandığım ilaç underdose olabilir mi? Yorum yapan, konuya katılım gösteren herkse teşekkürler.
    • Yazan: alpxieg
      Merhaba arkadaşlar,
      Bundan yaklaşık 3 ay önce testosteron+bolde kürümü bitirdim kürdeyken sadece orjinal zphc kullandım kür sonrası ise 2 aydır haftalık 250 mg testo ile devam ediyorum masraf olmaması açısından iran enantat kullanmak istedim geçen ay aşırı dip olan lh fsh değerlerim şuan üst sınıra yakın bu şekilde çıkması aşırı garip geldi çalıştığım kişi yaşından ötürü ve dozdan ötürü olma ihtimali var ama yinede markayı revize edelim dedi total testo beklenenin çok altında diyor çevremdeki herkes daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ?
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Blade438
      Merhaba Arkadaşlar,
      Öncelikle burada yeniyim ve açıkçası ilaç işinden oldukça korkuyorum ancak Tır Şoförü (düzensiz uykular) olmamdan ve zannediyorum genetik etkilerden ötürü testom ne zaman tahlil versem 200 ila 300 bandı arasında uzun süredir ağırlık çalışıyorum haftada 3-4 gün kadar bacak da çalışıyorum ancak testomun düşüklüğünü gün içinde hep hissediyorum libido haricinde her şey sıkıntı, halsizlik, sürekli oturma isteği, 2 dakika önce konuşulanları unutma, göbek de yağlanma vs. Spor hocam (kendisine oldukça güvenirim) sadece only testo (enantat) kullanmamın trt sınırları içerisinde mantıklı olacağını söylüyor ben ise kullanmayı çok fazla istiyorum ancak  bir yandan da korkuyorum aranızda oldukça tecrübeli kişilerin olduğunu gördüm sizlerden de fikir almak istedim.
      SORULARIM:
      Korkmak da fazlamı abartıyorum? Olurda sahtesini kullanırsam ciddi sıkıntı yaşanır mı? Bunu olurda bırakırsam psikolojik olarak çok etkilenir miyim? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Valtiel
      Merhabalar herkese,
      4. Haftaya girdim ama Tren ve Deca'nın gerçekliğinden şüphe etmeye başladım.Gece terlemesi yaşamıyorum, agreston artışı var ama çok fazla değil. Ama uykusuzluk mevcut, en ama en fazla 5 saat uyuyabiliyorum ve bu süre içerisinde en az 3 kere uyanıp duruyorum. Gücümde artışlarda mevcut, daha dün 80-80 shoulder press 6 tekrar atabildim vs.Küre 23 Mart'ta başladım, altta verdiğim testler ise 31 Mart tarihine ait.
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      500mg Testosteron Cypionat 500mg Deca 500mg Tren Enanthate 30mg Dianabol ÜRÜNLER:

KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.