Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

AugCommand

Zayıflamak için trenbolone kullanılır mı?

Önerilen İletiler

hectordoyle    825

Valla senin yerinde olsam belli bir yağ oranına düşene kadar anabolik ilaçlarla uğraşmazdım. Tip 2 diyabet denilen hastalık metformin kullanmadan da tedavi edilebilir bir hastalık. Yapman gereken düzenli bir beslenmeyle ve uygun bir kardiyo + ağırlık antrenman programıyla yağ ve suyu azaltmak. Sonrasında zaten vücudundaki insülin direnci de düzelmiş olacak. Bu süreçe yağ yakıcı olarak clen, yohimbine vs kullanabilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AugCommand    8
berkay16, 14.08.2025 - 12:39 yazdı:

Cardarine de kaslardaki insülin duyarlılığını doğrudan arttıran bir ilaç muhtemelen süreci hızlandıracaktır ama diyete uymakta sorun yaşıyorsan semaglutid, tirzepatide gibi ilaçlara da yönelebilirsin hem cardarinden daha güvenilirler hem de diyeti çok daha kolay bir hale getiriyorlar maliyeti biraz yüksek ama ugl semaglutid çok pahalı değil.

Hocam cevap için teşekkür ederim. Şimdi semaglutid ilacına baktım hazır iğne olarak satılıyor. Bu ilacı kullanırsam glifora da devam etmem gerekir mi yoksa semaglutid yanında glifora ihtiyacım kalmaz mı?

berkay16, 14.08.2025 - 12:39 yazdı:

Cardarine de kaslardaki insülin duyarlılığını doğrudan arttıran bir ilaç muhtemelen süreci hızlandıracaktır ama diyete uymakta sorun yaşıyorsan semaglutid, tirzepatide gibi ilaçlara da yönelebilirsin hem cardarinden daha güvenilirler hem de diyeti çok daha kolay bir hale getiriyorlar maliyeti biraz yüksek ama ugl semaglutid çok pahalı değil.

Hocam bir de semaglutid in rybelsus diye oral yoldan alınan bir versiyonu var acaba içeriği aynı mı, bilgi bulamadım nette...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.107
AugCommand, 2 saat önce yazdı:

Merhaba,

Aklıma şöyle bir soru geldi, zayıflamayı beklemeden vücut geliştirme kürüne girilir mi? Aramızda deneyen oldu mu arkadaşlar ve sonuç alabildiniz mi?

kullanılmaz dostum, zayıflamak için diyet yapılır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    423
AugCommand, 59 dakika önce yazdı:

Hocam bir de semaglutid in rybelsus diye oral yoldan alınan bir versiyonu var acaba içeriği aynı mı, bilgi bulamadım nette...

İçeriği aynıdır muhtemelen ama biyoyararlanımı % kaç acaba hiç bakmadım bir de tirzepatide sanırım tip2 diyabette biraz daha etkili semaglutide a göre ama maliyet açısından ugl si bile pahalı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    31
AugCommand, 7/29/2025 - 14:23 yazdı:

Amacım yağ yakım sürecini hızlandırmak hocam.

GH, fragment yağ yakımını hızlandırır. Retatritude iştahını keser ve yağ yaktırır. Clen kalp ritmini hızlandırır su attırır ve bi nebze yağ yaktırır. Cardarine yağ yakımına destek çıkar. Trenbolone ise adelene bombeli görüntüyü sertliği hatta tabiri caizse yunan tanrısı heykellerine benzer görüntüyü verir birebir yağ yaktırmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082

Soru şu olmalı daha önce kür yaptın mı yaptıysan hangi ilaçları kç mg ne kadar süre kullandın ? Trenbolone herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir ilaç değil,tren kürüne girmek için sağlam en az 2-3 kür yapmış olman gerekir çok ciddi bir ilaçtır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    423
colw1n, 24 dakika önce yazdı:

GH, fragment yağ yakımını hızlandırır. Retatritude iştahını keser ve yağ yaktırır. Clen kalp ritmini hızlandırır su attırır ve bi nebze yağ yaktırır. Cardarine yağ yakımına destek çıkar. Trenbolone ise adelene bombeli görüntüyü sertliği hatta tabiri caizse yunan tanrısı heykellerine benzer görüntüyü verir birebir yağ yaktırmaz

Tip-2 diyabetken gh kullanmak pek uygun olmaz muhtemelen gh zaten kan şekerini yükseltiyor insülin direnci de yüksek insülin direnci daha da yükselir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    12
Fuhrer, 29.07.2025 - 14:41 yazdı:

Dostum gh kullan 5 iu günlük, yohimbine diyet kardiyo ve adım say en maksimum yapabileceğin şeyler emin ol bunlar. Sana tren wins prop ox maste önerecekler büyük ihtimalle ilaç satıcıları, onların amacı seni şekillendirmek değil kendi ceplerini şekillendirmek. Türkiye şartlarında neredeyse ilk kürde dolandırılmama ihtimali sıfıra yakın, bizim bu forumda temel amacımız yaşadığımız acı tecrübeleri sizlere aktarıp aynı tuzağa düşmemeniz. Bu forumda kimse satıcı ismi paylaşamaz, kendi ismini paylaşamaz. 

5 fazla değilmi usta ilk defa kullananlara 3 bile öneriyolar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.107
Melihcdmr, 40 dakika önce yazdı:

5 fazla değilmi usta ilk defa kullananlara 3 bile öneriyolar 

bana kalırsa 1 iu dan baslayip kademeli arttırmak iyidir, karpal tünel sendromunu daha iyi tolere edebilir. Ancak ben 5iu kullanımda gözle görülür farklar yaşamaya başladım. GH zorunlu mu? Hayır değil, ancak yağ yakımında HGH Fragment 176-191 peptidinin ortaya çıkardığı sonucu çıkartır. Ek olarak IGF artışı sağlaması ve hormonları düzenleyici görevde bulunması gayet avantajlı kılıyor kendisini. Örneğin fragment piyasada çok yüksek meblalara satılıyor. Ancak cinnatropinler gerçekten çok cüzi miktarlara satılıyor.

Uzun lafın kısası, 5iu yazdıysam o kelimenin sonunda maksimum yapabileceğini söyledim. Yani 3iu da kullanabilir, 2 iu da. Yurt dışında somatropin erişimi çok kısıtlı, buna rağmen 1 2 iu ile definasyon yapıp güzel sonuç alanlar var. Yani dediğin yapılır, bana kalırsa da 3 iu iyidir. Ancak ben maksimum, yani en tepe noktayı belirttim arkadaşa. Sözümü geriye dönük değerlendirdiğin için teşekkür ederim, burası forum. Yıllar sonra bile yazılarımıza bakıp fikir sahibi olacak insanlar var. Onlara doğru kaynak olmak boynumuzun borcu.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Fuhrer, 22 dakika önce yazdı:

bana kalırsa 1 iu dan baslayip kademeli arttırmak iyidir, karpal tünel sendromunu daha iyi tolere edebilir. Ancak ben 5iu kullanımda gözle görülür farklar yaşamaya başladım. GH zorunlu mu? Hayır değil, ancak yağ yakımında HGH Fragment 176-191 peptidinin ortaya çıkardığı sonucu çıkartır. Ek olarak IGF artışı sağlaması ve hormonları düzenleyici görevde bulunması gayet avantajlı kılıyor kendisini. Örneğin fragment piyasada çok yüksek meblalara satılıyor. Ancak cinnatropinler gerçekten çok cüzi miktarlara satılıyor.

Uzun lafın kısası, 5iu yazdıysam o kelimenin sonunda maksimum yapabileceğini söyledim. Yani 3iu da kullanabilir, 2 iu da. Yurt dışında somatropin erişimi çok kısıtlı, buna rağmen 1 2 iu ile definasyon yapıp güzel sonuç alanlar var. Yani dediğin yapılır, bana kalırsa da 3 iu iyidir. Ancak ben maksimum, yani en tepe noktayı belirttim arkadaşa. Sözümü geriye dönük değerlendirdiğin için teşekkür ederim, burası forum. Yıllar sonra bile yazılarımıza bakıp fikir sahibi olacak insanlar var. Onlara doğru kaynak olmak boynumuzun borcu.

hocam hazır konu açılmışken sizi de bulmuşken 4ıu cinna kullanımda karpal tünel vs. yaşamadım. Çoğu kişinin yaşadığı eklem ağrıları vs. de neredeyse hiç yaşamadım. Ancak şunu söyleyebilirim, kalori açığında olmamama rağmen minimal de olsa yağ yaktığımı düşünüyorum. 1 ay civarıdır kullanıyordum şuan elimdekiler bitti ve burdaki devlette gh bakamadıkları için kan testi veremedim. Cinnanın gerçekten çalışıp çalışmadığına emin değilim. Sizce bu durumların yaşanmaması olası bir durum mu? İlacın doluluğundan emin olsam ona göre stok yapıp büyüme sezonunda 6-7 ünitelere çıkıp uzun süreler kesmeyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.107
the_escobar, 11 saat önce yazdı:

hocam hazır konu açılmışken sizi de bulmuşken 4ıu cinna kullanımda karpal tünel vs. yaşamadım. Çoğu kişinin yaşadığı eklem ağrıları vs. de neredeyse hiç yaşamadım. Ancak şunu söyleyebilirim, kalori açığında olmamama rağmen minimal de olsa yağ yaktığımı düşünüyorum. 1 ay civarıdır kullanıyordum şuan elimdekiler bitti ve burdaki devlette gh bakamadıkları için kan testi veremedim. Cinnanın gerçekten çalışıp çalışmadığına emin değilim. Sizce bu durumların yaşanmaması olası bir durum mu? İlacın doluluğundan emin olsam ona göre stok yapıp büyüme sezonunda 6-7 ünitelere çıkıp uzun süreler kesmeyeceğim.

7 küsür ay önce ilk partisini kullandığımda ciddi karpal tünel sendromu yaşıyordum, ancak yeni partilerde nedense yaşamamaya başladım. Dimer oranının düzeltildiğini söylüyor satıcı. Bilmiyorum, ancak en doğru sonucu Janoshik testi verir. En iyisi sen kan testi vermeye bak, başka şehirlere gitmeye bak kan testi için. Sonuç olarak stok yapacaksan ciddi maliyet ödeyeceksin. IGF sonucunu gözlemle ve ona göre davran, hislerine göre değil.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AugCommand    8
SERKO, 14.08.2025 - 14:54 yazdı:

Soru şu olmalı daha önce kür yaptın mı yaptıysan hangi ilaçları kç mg ne kadar süre kullandın ? Trenbolone herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir ilaç değil,tren kürüne girmek için sağlam en az 2-3 kür yapmış olman gerekir çok ciddi bir ilaçtır.

Kür geçmişim var hocam, testo+bolde+masteron kürünü 2 sefer yaptım daha önce.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: barannkhrman7
      Abilerim kardeşlerim merhaba,
      Aranıza yemi katıldım ve ilk kürümün 2. Ayındayım güncel formum biraz normal.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 500mg Masteron 2ml Boldenon 2ml Retatrıtide Trenbolone Acetat SORULARIM:
      Trenbolone çalıştığını nasıl anlayabilirim? Ekstra önerileriniz ne olur? GÜNCEL FORM:

• Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
      Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı  ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ?  Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

• Yazan: kutukutupense
      Dostlar selamlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ilk gönderim olacak biraz heyecanlıyım tecrübenize çok ihtiyacım var. Yakın zamanda ikinci kürüme girmeyi planlıyorum ilk kürüm kendimi deneme amaçlı 12 hafta 250mg only testo yapmıştım yaklaşık 8 haftadır cut yapıyorum trt dozu alıyorum açıkcası yağ oranım da yüksekti only testoyu uzatabilirdim ama cut yapıp artık düzgün bir kür yapma kararı verdiğim için süreç böyle ilerledi.
      Kişisel Bilgiler:
      Yaş: 24 Boy: 1.87 Kilo: 81 Yağ Oranı: 14 (mezurayla 14 buldum) Şimdi izninizle kafamdaki planı söylemek istiyorum,
      Kür İçeriği:
      750mg Test E. 500mg Bolde 375mg Deca 3 tablet Proviron ED testo panpharma (sanırım iran eczanesi ürünü forumda öyle yazılmış nessieci satıcım da aynısını söylemişti), bolde ve deca nessie, proviron eczane
      Açıkcası vücudum cidden fazla östrojen dönüşümü gerçekleştiriyor o yüzden boldeyi biraz fazla tercih ettim, ciddi manada kas kütlesine ihtiyacım olduğu için böyle uzun soluklu off season kafasında bir kür serüveninin bana iyi geleceğini hissediyorum 20 hafta en az gitmek istiyorum bu şekilde, Kafamdaki süre fazla olmasaydı belki npp tercih edebilirdim ama nandrolone seçimimi deca yapmak istedim hem açıkcası daha uygun olması da güzel diye düşünüyorum. test-deca oranını 2/1 ayarlayıp yanına dht türevi proviron alarak dht’min dhn’den fazla olmasını amaçlıyorum deca dick yaşamamak için keza düzenli olarak kan tahlillerimi de vereceğim. 
      Sizin gözünüze takılan bir problem var mı, genel olarak anlattığım bu planlama için yorumlarınızı merak ediyorum tecrübeleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli bilmediğim bir cahilliğim varsa acısını çekmeden önceden haberim olmasını isterim açıkcası,  bu şekil bir planlama ile güzel miktarda kas kütlesi koyabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum dostlar. 🙏 @Fuhrer

• Yazan: GymFaresi
      Saygıdeğer arkadaşlar hepinize selamlar. Yeni üye oldum ve gerçekten fikrinize bilginize ihtiyacım var. 
      Adım Burak 24 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. 100kilo 1,70 boyundayım. RezzLab adlı markadan Yohımbıne aldım ürünün görselleri ektedir. 1 Kapsül ile başlayıp sonrasında 2 kapsüle çıkabileceğim söylendi. Fazla almamak gerekiyormuş çünkü kalp çarpınıtısı, elde titreme, aşırı terleme, vücudun ısınması gibi durumların olduğu söylendi. İnanır mısınız 1-2 işe yaramayınca aç karnı sabah fullbody+kardio dan 30dakika önce 4 adet attım ama ne yazık ki denilen hiçbir şey olmadı. Çalıştığını nasıl anlayacağım bir ürünün hissettirmedikten sonra?  
      4 kapsülün aşırı fazla kimsenin kullanamayacağını söylediler. 1 en iyisi 2 bile çok fazla dediler. Ne yapmalıyım. Şimdiden sağ olun.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp