-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Sarms kürüne gireceğim! doğru kombinasyon ne olmalı?
Oluşturan:
zeri, in Sarm Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: aelmas
herkese merhaba ! 35 yaşında haftada 3 gün fullbody antremanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir agırlık antremanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antreman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterınce dıkkat edememem oldu herzaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belırdı. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına cekebılırsem yaz ıcın idealime ulaşırım dıye ümit ediyorum. daha önce tecrube etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
boy 1.78
kilo 86
Omuz 124
Göğüs 105
Sağ kol 35
Sol kol 35
Göbek 100
Kalça 106
-
Yazan: SEVVAL
Hocalarım ben 26 yaşında masa başı işte çalışan haftada 3 gün spora gitmeye çalışan bi kadınım. Boyum 1.61 ve kilom da 105. Çocukken de hep kiloluydum üniversiteden önce 30 kg verip ideal kiloma ulaşmıştım ama üniversite korono bv derken iyice aldım sonra da hayatıma biri girdi ve mutlu ilişkimiz bana iyice kilo aldırdı şuan nişan ve düğün sürecine girmek üzereyiz ve kilo vermem lazım. İnsülin direncim var iğneye başlamayı düşünüyorum. Retatrutide kullanları gördüm araştırdım bu siteden fakat benim hayatım işim dolayısıyla çok aktif değil nasıl ilerlemeliyim sporumda neye önem vermeliyim bilmiyorum. Bu arada -30kg verdiğim zamanlarda iyi antrenman attığım için vücudumda kas oranım yüksek.
Desteklerinizi rica ediyorum.
-
Yazan: Altay1995
Arkadaşlar merhaba,
Kür olarak bu kombinasyonu kullanmayı düşünüyorum , sizin de fikir ve görüşlerinize değer veriyorum yardımcı olur musunuz , kullanan var mı sizce etkili olur mu?
PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
GW-501516 LGD-4033 MK-677 RAD-140 Bana ne kazandırır +sı -si ne olur merak ediyorum teşekkürler.
-
Yazan: GymFaresi
Saygıdeğer arkadaşlar hepinize selamlar. Yeni üye oldum ve gerçekten fikrinize bilginize ihtiyacım var.
Adım Burak 24 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. 100kilo 1,70 boyundayım. RezzLab adlı markadan Yohımbıne aldım ürünün görselleri ektedir. 1 Kapsül ile başlayıp sonrasında 2 kapsüle çıkabileceğim söylendi. Fazla almamak gerekiyormuş çünkü kalp çarpınıtısı, elde titreme, aşırı terleme, vücudun ısınması gibi durumların olduğu söylendi. İnanır mısınız 1-2 işe yaramayınca aç karnı sabah fullbody+kardio dan 30dakika önce 4 adet attım ama ne yazık ki denilen hiçbir şey olmadı. Çalıştığını nasıl anlayacağım bir ürünün hissettirmedikten sonra?
4 kapsülün aşırı fazla kimsenin kullanamayacağını söylediler. 1 en iyisi 2 bile çok fazla dediler. Ne yapmalıyım. Şimdiden sağ olun.
-