Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Gh orjinalliği testsiz nasıl anlaşılır?

Önerilen İletiler

the_escobar    184

Selamlar, bir kaç gün önce cinnatropine başladım. Normalde vurup teste gidecektim ama devlette yokmuş. Rengi vs. şeffaf, tamamen kokusuz. Orjinali ile sahtesi arasında şeklinde falan ne gibi fark olabilir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

EmreGundi    404

Test harici kimse net bir şey diyemez kokusu var bu arada ya tarif edemem ama

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
EmreGundi, 3 dakika önce yazdı:

Test harici kimse net bir şey diyemez kokusu var bu arada ya tarif edemem ama

test için özele gidicemde biraz sürecek. Burnuma yaklaştırıp koklayınca koku geliyor biraz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55

derini sulandırıyor ben 4 5 gün kestim 2 kg verdim başladığım ertesi gün yine 2 kg aldım beslenme düzen herşey aynı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.641
mark, 25 dakika önce yazdı:

derini sulandırıyor ben 4 5 gün kestim 2 kg verdim başladığım ertesi gün yine 2 kg aldım beslenme düzen herşey aynı

Bu da net bir durum değil. Herkes te olmayabilir. İçinde kortizon koyulmuş sahte olabilir. Test olmadan bence anlamanın tek yolu 2-3 kullanımda artan cilt kalitesi saç sakal kıl kalitesi tabi ki Buda kesin değil. En temizi test 

tarihinde Askabar tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
Askabar, 19 dakika önce yazdı:

Bu da net bir durum değil. Herkes te olmayabilir. İçinde kortizon koyulmuş sahte olabilir. Test olmadan bence anlamanın tek yolu 2-3 kullanımda artan cilt kalitesi saç sakal kıl kalitesi tabi ki Buda kesin değil. En temizi test 

hocam şeklinden şemalinden anlamanın yolu yok mudur ya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    156
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

hocam şeklinden şemalinden anlamanın yolu yok mudur ya

Hocam elindekinin fotosunu çekip at her açıdan ben de benimkisini çeker atarım kıyaslarız. Benimkisi gerçek demiyorum ben de bilmiyorum 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bilinc    4
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

Selamlar, bir kaç gün önce cinnatropine başladım. Normalde vurup teste gidecektim ama devlette yokmuş. Rengi vs. şeffaf, tamamen kokusuz. Orjinali ile sahtesi arasında şeklinde falan ne gibi fark olabilir? 

Brom, ben de aynı konuyu yaklaşık 1 aydır düşünüyorum. Kullandığımda ilk olarak kan şekerimde artış olmuştu. “Acaba sahte mi?” diye insanın aklına geliyor başta ister istemez.

Bence orijinal Cinnatropin’i anlamanın en güvenilir yolu, özel bir hastaneye gidip test yaptırmak. Eğer bütçeni çok zorlamayacaksa, direkt gidip hızlıca test verebilirsin.

Koku olarak ben de steril, hastane benzeri bir koku alıyorum. Mesela orijinal Genotropin de kullandım — eczane ürünüydü, hâlâ da kullanıyorum. Elime sıktığımda çok keskin ve kötü bir kokusu oluyor. Cinnatropin’de de benzer bir koku almıştım.

Ben de özelde test yaptıracağım. Diğer bilim dışı yöntemler insanın içinde hep bir şüphe bırakıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
Valhallaxd, 1 saat önce yazdı:

Hocam elindekinin fotosunu çekip at her açıdan ben de benimkisini çeker atarım kıyaslarız. Benimkisi gerçek demiyorum ben de bilmiyorum 😅

Buyur hocam karşılaştıralım :) 

Üstündeki etiketi ben biraz söktüm onu aldırış etme 😅

IMG_2958.jpeg IMG_2959.jpeg IMG_2957.jpeg

bilinc, 1 saat önce yazdı:

Brom, ben de aynı konuyu yaklaşık 1 aydır düşünüyorum. Kullandığımda ilk olarak kan şekerimde artış olmuştu. “Acaba sahte mi?” diye insanın aklına geliyor başta ister istemez.

Bence orijinal Cinnatropin’i anlamanın en güvenilir yolu, özel bir hastaneye gidip test yaptırmak. Eğer bütçeni çok zorlamayacaksa, direkt gidip hızlıca test verebilirsin.

Koku olarak ben de steril, hastane benzeri bir koku alıyorum. Mesela orijinal Genotropin de kullandım — eczane ürünüydü, hâlâ da kullanıyorum. Elime sıktığımda çok keskin ve kötü bir kokusu oluyor. Cinnatropin’de de benzer bir koku almıştım.

Ben de özelde test yaptıracağım. Diğer bilim dışı yöntemler insanın içinde hep bir şüphe bırakıyor

Arkadaşımada bir kaç kalem aldırdım, onu  teste yollayacağım vurunca. Sağolasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bilinc    4
the_escobar, 41 dakika önce yazdı:

Arkadaşımada bir kaç kalem aldırdım, onu  teste yollayacağım vurunca. Sağolasın.

Rica ederim bende ki cinnatropinler de tarih yazıyor şu şekilde hologram vs var benim kullandığım

WhatsApp Image 2025-07-20 at 20.00.03 (1).jpeg WhatsApp Image 2025-07-20 at 20.00.03.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
bilinc, 14 dakika önce yazdı:

Rica ederim bende ki cinnatropinler de tarih yazıyor şu şekilde hologram vs var benim kullandığım

WhatsApp Image 2025-07-20 at 20.00.03 (1).jpeg WhatsApp Image 2025-07-20 at 20.00.03.jpeg

kapak yerinde benimde yanlış hatırlamıyosam kırmızı çizgi vardı onu söktüm. Salı yeni gelecek bir de sıfırken bakayım. Bu arada kaça almıştın?

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    113

Merhaba, İnsulinler ile growhtların kendine has ufak bir kokusu bulunur bunu daha önceden tecrübe etmiş olmanız lazım bu şekilde anlaşılmaz, En net yolu test vermektir, serum gh baktıracaksınız, kan vermeden 2.5 saat önce 4 ünite vurun sonuç +10 çıkması lazım.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    156
the_escobar, 16 saat önce yazdı:

Buyur hocam karşılaştıralım :) 

Üstündeki etiketi ben biraz söktüm onu aldırış etme 😅

IMG_2958.jpeg IMG_2959.jpeg IMG_2957.jpeg

fotoğraflar bunlar ve ayrıca ilaç gibi bir kokusu var kötü kokuyor ve ilaç seffaf su gibi bir rengi var. evet kırmızı bi bandrolü var oradan açılıyor

IMG-20250721-WA0155.jpg IMG-20250721-WA0169.jpg IMG-20250721-WA0154.jpg IMG-20250721-WA0156.jpg IMG-20250721-WA0153.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184

koku sana buram buram geliyor mu yoksa yaklaştırınca mı? Bide benimkinin kapağı tam oturmuyor, dönüyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    156

cinnagen yazı renkleri farklı sanırım. biri siyah diğeri gri gibi. burnuma yaklaştırınca geliyor o koku yoksa kokmuyor. kapak güzel oturuyor dönmüyor bi sorun yaşamadım onunla ilgili. orjinal olduğundan emin olan birisi de foto atabilirse daha net anlayabiliriz

tarihinde Valhallaxd tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
Valhallaxd, 28 dakika önce yazdı:

cinnagen yazı renkleri farklı sanırım. biri siyah diğeri gri gibi. burnuma yaklaştırınca geliyor o koku yoksa kokmuyor. kapak güzel oturuyor dönmüyor bi sorun yaşamadım onunla ilgili. orjinal olduğundan emin olan birisi de foto atabilirse daha net anlayabiliriz

bende az önce elime hafif sürdüm, insüline benzer o kokudan var. Sen kaça almıştın kalemi hocam? Cidden şöyle kullanıp test veren biri atsa anlayacağız 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bilinc    4
Valhallaxd, 45 dakika önce yazdı:

2026 EXP Date e sahip olan cinnada siyah yazıyordu benim kullandıklarımda sizdekinde de öyle sanırım 2027 exp date gri yazıyor bende

tarihinde bilinc tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    156
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

bende az önce elime hafif sürdüm, insüline benzer o kokudan var. Sen kaça almıştın kalemi hocam? Cidden şöyle kullanıp test veren biri atsa anlayacağız 😅

1300e almıştım hocam. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184

Herkese selamlar, elime eczane dışı genotropin geçti. Orjinalliğini anlamaya yönelik görsel vs. bir kaç püf noktası var mıdır? Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771

bende belli bir süreden sonra ellerde karıncalanma oluyor ilk hissettiğim etkisi uyku kalitesinde artış. En sağlıklısı test vermek ama daha önce orjinalliğine emin olduğun gh kullanmadıysan anlayamayabilirsin.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
ardas, 1 dakika önce yazdı:

bende belli bir süreden sonra ellerde karıncalanma oluyor ilk hissettiğim etkisi uyku kalitesinde artış. En sağlıklısı test vermek ama daha önce orjinalliğine emin olduğun gh kullanmadıysan anlayamayabilirsin.

hocam işin sıkıntısı, şuanda cinna kullanıyorum. Aynı zamanda geno kullanıp test vermekle hangisinin çalıştığını anlayamayacağım mantıken. O yüzden şuanda genoyu vurmadan anlamanın yolu var mı onu merak ettim. Dışardan görsel olarak orjinal duruyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xar    1
the_escobar, 17 dakika önce yazdı:

Herkese selamlar, elime eczane dışı genotropin geçti. Orjinalliğini anlamaya yönelik görsel vs. bir kaç püf noktası var mıdır? Teşekkürler.

Sen yine kendin araştır ama bir yerde okumuştum gebelik testi üstüne dök eğer pozitif çıkarsa orijinal demek 

-Eğer bulabilirsen içine bakteriostatik kat ve çalkala aşırı köpürüyorsa sahtedir

-bir de diğer arkadaşın dediği gibi elde kaşınma falan yapar

-eğer üstünde varsa kod ile kontrol edebilirsin 

tarihinde Xar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55
Xar, 18 dakika önce yazdı:

gebelik testi üstüne dök eğer pozitif çıkarsa orijinal demek

Hcg için geçerli değil mi bu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

hocam işin sıkıntısı, şuanda cinna kullanıyorum. Aynı zamanda geno kullanıp test vermekle hangisinin çalıştığını anlayamayacağım mantıken. O yüzden şuanda genoyu vurmadan anlamanın yolu var mı onu merak ettim. Dışardan görsel olarak orjinal duruyor.

forumda konusu vardı sanırım biri detaylı görsel karşılaştırması yapmıştı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    10
ardas, 30.07.2025 - 15:39 yazdı:

Benim cinna dışarda kaldı klimalı odada 25 derecede 7 saat felan 7 buçuk bozulmadı rengi hala şeffaf çakma mıdır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: onlytrenbolone
      Arkadaşlar 3 hafta oldu gh kullanmaya başladım ama her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
      Sabah “dayak yemiş gibi” uyanma Kaslarda sertlik ve doluluk hissi Tendon/eklem çevresinde gerginlik Su tutulumuna bağlı baskı hissi Yorgunluk ve halsizlik Eller-parmaklarda uyuşma/karıncalanma Bel, sırt, omuz ağrıları Bunları yaşıyorum ama en çok gerginlik ve sanki bi 10 kişiden dayak yemiş gibiyim  Bu ne zaman veya nasıl geçer?
    • Yazan: Dortmunt
      Herkese merhabalar,
      Bilgisi olan ve kullanım yapanların burada yorum yapmalarını rica edeceğim genellikle 1-3 ünite kullanımı tavsiye ediliyor fakat bu dozajlamalarda bile insülin hassasiyeti gibi olumsuzluklar görmekteyim yan etki açısından.
      SORULARIM:
      Anti-aging için Gh kullanımı ne kadar ne süre ile yapılmalı? Doz yükleme oranı ne olmalı? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Artık biraz daha kür olarak yapmak istediğimden bir tik daha fazla mg testosteron ve biraz da büyüme hormonu eklemek istiyorum. Testosteronu her 2 haftada bir 50 mg arttıracağım en sonunda 375 mg da duracağım ve öyle devam edeceğim ayriyeten 3 iu da cinnatropin eklemeyi planlıyorum hem yağ yakımı hem de uyku kalitesini arttırma gibi özelliklerinden dolayı denemek istiyorum.
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 200mg Büyüme hormonu 3iu (Eklemeyi planlıyorum) SORULARIM:
      Sizce bu modifikasyon mantıklı mı? Kullanacağım 3iu yeterli olur mu? Konuya katılım gösteren fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp