Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Kahverengi uçlu insülinle omuza enjeksiyon yapılır mı?

Önerilen İletiler

Ferdikra    196
the_escobar, 6 saat önce yazdı:

overdose

Overdose npp aldm ilaç su gibi neredeyse yağ kıvamı yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    181
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Overdose npp aldm ilaç su gibi neredeyse yağ kıvamı yok

bende sağlam birinden evogen npp aldım ondada yağ kıvamı yok. Yapısı öyle heralde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
the_escobar, 8 saat önce yazdı:

overdose

benimde kullandığım en temiz ilaç overdose, çok korktum ödem şikayetlerinden dolayı. ne vursam ödem yapıyordu. yeşil uç ve turuncu uç ile bacaktan yaptım 2 aydır ne ağrı ne ödem. sonra gittim 200 tane turuncu uç sipariş verdim, ilacı flakondan yeşille çekip turuncu ile vuruyorum. testoyu iran boldeyi overdose kullanıyorum, acaba iranla karıştığı için mi ağrı ödem yapmıyor? elimde over testoda var diğer enjeksiyon bir deneyim bakalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Jöhtürk, 47 dakika önce yazdı:

benimde kullandığım en temiz ilaç overdose, çok korktum ödem şikayetlerinden dolayı. ne vursam ödem yapıyordu. yeşil uç ve turuncu uç ile bacaktan yaptım 2 aydır ne ağrı ne ödem. sonra gittim 200 tane turuncu uç sipariş verdim, ilacı flakondan yeşille çekip turuncu ile vuruyorum. testoyu iran boldeyi overdose kullanıyorum, acaba iranla karıştığı için mi ağrı ödem yapmıyor? elimde over testoda var diğer enjeksiyon bir deneyim bakalım.

valla hiç ödem sorunu yaşamadım ama her seferinde ağrı illa yaşıyorum. 2-3 gün anca geçiyor. Kalça hariç her yerden denedim nerdeyse. Over testosunu deneyip durumu yazarsan güzel olur, bende testodan mı değil mi anlamış olurum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
the_escobar, 17 dakika önce yazdı:

valla hiç ödem sorunu yaşamadım ama her seferinde ağrı illa yaşıyorum. 2-3 gün anca geçiyor. Kalça hariç her yerden denedim nerdeyse. Over testosunu deneyip durumu yazarsan güzel olur, bende testodan mı değil mi anlamış olurum.

tabi hocam yarın deneyeceğim, haberdar ederim 🙏

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
the_escobar, 18.07.2025 - 02:38 yazdı:

hocam 18inde öğlende over testo bolde vurdum, ağrı ödem yok sıfır. muhtemelen ürünün kullandığı yağ size yaramıyor olabilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Jöhtürk, 7 dakika önce yazdı:

hocam 18inde öğlende over testo bolde vurdum, ağrı ödem yok sıfır. muhtemelen ürünün kullandığı yağ size yaramıyor olabilir. 

hocam mct oil kullanılıyor, aslında en rahat yağdır ama bana yaramadı gibi hakkaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 16.07.2025 - 18:41 yazdı:

abi yağ oranı yüksek değil ama bacak çok kütleli değil. Siyah uçla bacaktan vurunca ertesi güne beni pert ediyor. Kahverengi denenir mi vastus lateralis e?

Siyah ucun yarısını sok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 11.08.2025 - 13:22 yazdı:

artık kalça yapıyorum

Kalça taktiklerini alırım galiba turuncu uç alıp denicem hem omuz hem bacak hem kalça girer siye düşündüm onun için bacaktan çok çekiniyorum 3 haftadır omuz vurdum sıkıldım idman zorlasıyo olmadı insülinle göğüs çakcıam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
xonmnegietsz, 49 dakika önce yazdı:

Kalça taktiklerini alırım galiba turuncu uç alıp denicem hem omuz hem bacak hem kalça girer siye düşündüm onun için bacaktan çok çekiniyorum 3 haftadır omuz vurdum sıkıldım idman zorlasıyo olmadı insülinle göğüs çakcıam

turuncu uç çok kısa gelir, kahverengiyle omuzdan vurabilirsin ama diğer bölgelerin garantisini veremiyorum. Ben siyah uçluyla kalçaya alıştım gayet sarıyor. Haftada 1 gün de 0.5 sol omuz ardından 0.5 sağ omuza kahverengi insülinle vuruyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
xonmnegietsz, 4 saat önce yazdı:

Turuncu uçla deri altına yaparsın kasa ulaşmak kesin olmayabilir. Kısa olsun istiyorsun yağ oranın fazla yüksek değilse kahverengi uç ile omuz ve bacaktan yapabilirsin. Garanti olsun diyorsan yeşil ucun yarısı ile de yapabilirsin. Denemedim ama siyah uç kullananlarda var bu iki bölge için. Kalça için mecbur yeşil uç dostum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac, 12 saat önce yazdı:

Turuncu uçla deri altına yaparsın kasa ulaşmak kesin olmayabilir. Kısa olsun istiyorsun yağ oranın fazla yüksek değilse kahverengi uç ile omuz ve bacaktan yapabilirsin. Garanti olsun diyorsan yeşil ucun yarısı ile de yapabilirsin. Denemedim ama siyah uç kullananlarda var bu iki bölge için. Kalça için mecbur yeşil uç dostum.

Bacağımda yağ yok hatta omuz derimden daha ince kahverengiyle orayada saplayayım mı

kağıt gibi üst yan bacak derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
xonmnegietsz, 31 dakika önce yazdı:

Bacağımda yağ yok hatta omuz derimden daha ince kahverengiyle orayada saplayayım mı

kağıt gibi üst yan bacak derim

Kahverengi ile bacağa enjeksiyon yapabilirsin evet dediğin gibiyse bir sorun olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac, 22 dakika önce yazdı:

Kahverengi ile bacağa enjeksiyon yapabilirsin evet dediğin gibiyse bir sorun olmaz.

Eyvvallh pzt deneyebilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Altay1995
      Arkadaşlara merhaba,
      4 aydır spor yapıyorum günlük protein alımım en az 150gr karb. 100-150 arası kalorı 1600-1900 arası. Proton labs ürünlerini kullanıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 1ml x 2 Boldenon 1ml x 2 Enjeksiyonu yaptığımda bacağımdan akabinde;
      AŞIRI BAŞ DÖNMESİ AŞIRI TERLEME BAYGINLIK HİSSİ Yaşadım! Sizce sebebi ne olabilir?
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim?

• Yazan: Anapolon
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim, genellikle omuzdan enjeksiyon yapıyorum sağ omzumda bir şişlik olduğundan beri kalça ve lattan vurmaya başladım. 1,2 hafta bekledim şişlik inmeyince enjektörle içinde biriken sıvıyı çektim omzumda ne kızarıklık ne ağrı vardı sadece şişlik vardı 5 ml kadar sarımtırak kanla karışık bi sıvı çektim akışkan kokusuz bi sıvı şişlik indi ama hala içerde fındık büyüklüğünde bir doku var!
      SORULARIM:
      Bu geçer mi kendiliğinden yoksa doktoro görünmem mi gerekir? Nen omuzdan genellikle insülin iğnesiyle enjeksiyon yaparım yeşil uçla mı yapmalıyım? SÜRECE DAİR FOTOĞRAFLAR:

• Yazan: Sasplk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: centuriofilius
      Selamlar. 6 haftadır kürdeyim. Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım. Az önce 6. enjeksiyonu yaptım ve yaparken bacağım bir anda kasıldı. Atma gibiydi. O esnada iğne de dışarı çıktı. Bugün 4 kere damara denk geldim zaten kan oldu her yer. Bu arada iğneyi yaptığım yer mercimek tanesi kadar morardı. Diğer enjeksiyonlarda olmamıştı. Nedir bu? Sorun yaşar mıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.