Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Fkehlibar

Kan testlerime bakıldığında cinnatropin çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

Fkehlibar    40

Selamlar değerli hocalarım.Kan testinden 30-40 dk önce 4iu gh vurdum.1 aydır düzenli olarak kullanıyorum toplamda 3 aydır kullanıyorum.Test sonuçlarım ektedir. @metinav

IMG_2223.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.204

Sence çalışıyor mu referans aralığına bakınca? :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    40
SPECTRE, 1 dakika önce yazdı:

Sence çalışıyor mu referans aralığına bakınca? :D

Hocam gh referansta ama igf1 referanstan yukarıda bunun sebebi nedir peki ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.204
Fkehlibar, 10 dakika önce yazdı:

Hocam gh referansta ama igf1 referanstan yukarıda bunun sebebi nedir peki ?

Kür dönemi hepimiz yoğun besleniriz karb veya protein yüklemesi olarak. Aşırı kalori ve protein alımı, insülin düzeyini artırarak IGF-1 sentezini artırır sebebi bu muhtemelen.

Tr neredeyse tamamı terkoz suyu diye bir yorumum var cinnatropinler için onu bulursam tekrar paylaşırım. Satan adama attın mı sonuçları ne dedi merak ettim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    40
SPECTRE, 2 dakika önce yazdı:

Kür dönemi hepimiz yoğun besleniriz karb veya protein yüklemesi olarak. Aşırı kalori ve protein alımı, insülin düzeyini artırarak IGF-1 sentezini artırır sebebi bu muhtemelen.

Tr neredeyse tamamı terkoz suyu diye bir yorumum var cinnatropinler için onu bulursam tekrar paylaşırım. Satan adama attın mı sonuçları ne dedi merak ettim.

Yazdım cevap gelirse paylaşacağım değerli hocam.

Ayrıca ellerimde,ayaklarımda gh kullandığım süre boyunca büyüme oldu.Karpal tünel olmuşum gibiydim.Tam yumrum yapamıyordum sinir sıkışıyor gibi oluyordu.Bunlar haricinde de uyku kalitemde bir artma olduğunu net hissettim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    449

Subkutan enjeksiyonda gh nin pik yapması 2-3 saat sürüyor I.M enjeksiyinda 1-1.5 saat bu yüzden gh testinde gh çıkmamış ama igf1 den çalıştığı belli oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    40
berkay16, Şimdi yazdı:

Subkutan enjeksiyonda gh nin pik yapması 2-3 saat sürüyor I.M enjeksiyinda 1-1.5 saat bu yüzden gh testinde gh çıkmamış ama igf1 den çalıştığı belli oluyor.

Kimisi 20 dk sonra test vericen diyor,kimisi 2 saat sonra,kimisi igf1 den çalıştığı belli olur(bende buna katılıyorum).sadece şunu anlamlandıramamıştım gh’ın ref. Aralığında çıkıp igf1’in ref. Üstü çıkmasını ama büyük ihtimalle 30-40 dk sonra kan verdiğim için böyle olduğunu düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kafkasli    8

gh nin gerçek olduğunu sadece before after igf1 seviyesiyle anlaybilrsin hatta bazı kişilerde anlaşılmyacak kadar az igf1 farkı olur karaciğer kaynaklı anlayamassın maalesef

Fkehlibar, 2 dakika önce yazdı:

Kimisi 20 dk sonra test vericen diyor,kimisi 2 saat sonra,kimisi igf1 den çalıştığı belli olur(bende buna katılıyorum).sadece şunu anlamlandıramamıştım gh’ın ref. Aralığında çıkıp igf1’in ref. Üstü çıkmasını ama büyük ihtimalle 30-40 dk sonra kan verdiğim için böyle olduğunu düşünüyorum.

igf1 in yüksek gh nin düşük çıkma sebebi
gh igf1 üretimini arttırır 
gh kısa ester
igf1 uzun esterdir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    40
kafkasli, 14 dakika önce yazdı:

igf1 in yüksek gh nin düşük çıkma sebebi
gh igf1 üretimini arttırır 
gh kısa ester
igf1 uzun esterdir

Teşekkür ediyorum hocam 🙏

D2074ACA-FA6B-448C-B3DD-E495217E429B.png

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640
Fkehlibar, 10 saat önce yazdı:

Selamlar değerli hocalarım.Kan testinden 30-40 dk önce 4iu gh vurdum.1 aydır düzenli olarak kullanıyorum toplamda 3 aydır kullanıyorum.Test sonuçlarım ektedir. @metinav

IMG_2223.jpeg

Gh vurmadan önce test verseydin muhtemelen aklında hiç soru işareti kalmazdı ama çalışıyor. Kür dönemlerinde gh seviyeleri zaten daha düşük oluyor. Senin değerin iyi 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.204
Fkehlibar, 10 saat önce yazdı:

Teşekkür ediyorum hocam 🙏

2iu testten 20 dk öncesi.

68076a2c39785_growthtest.PNG.1bd4e15a6e1d08c288353a1d036fd287.png.4fc6d23bc2c6b81a8548ac00d2d0a0a8.png

4iu testten 30dk öncesi senin sonucun.

IMG_2223.jpeg.9a37fb7e3a59e866db54fbb2b58d8cec.thumb.jpeg.996515b3f14dec9ced1a75fde780f454.jpeg

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    40
SPECTRE, 59 dakika önce yazdı:

Hocam dediğim gibi elde ayakta büyümeler,ödem tutmam,uyku kalitemin artması bunlarıda yaşadım.İlaç tam dolu olmama ihtimali var mı yoksa tamamen boş mudur ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.204
Fkehlibar, 1 dakika önce yazdı:

Hocam dediğim gibi elde ayakta büyümeler,ödem tutmam,uyku kalitemin artması bunlarıda yaşadım.İlaç tam dolu olmama ihtimali var mı yoksa tamamen boş mudur ?

Tamamen boş demedim ama seneryo yazmak basit. Ben sana test koydum 2iu vurup 20 dk sonra cikan sonuc yukarıda. Denildiği gibi her zaman kür enjeksiyon öncesi doğal sonuçlarınızı alın ilaca girince kıyaslamak kolay olsun. Ama herturlu ref dışı olması lazımdı attığım testte 5 seviyesinde neredeyse ve senin yarını almış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
SPECTRE, 1 saat önce yazdı:

Benimde test sonucum bu arkadaş gibi doğal 0.05 testten 45-50 dk sonra 3ui vurdum sonuç 2.7

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    113

arkadaşlar bu konu çok tartışıldı, eğer amaç büyüme hormonu ilacının çalışıp çalışmamasını kontrol etmek ise subkutan enjeksiyondan tam 2 en fazla 2,5 saat sonra kan verilir kontrol ettirilir, öncesi yada sonrası olmaz. ben 4 ünite vurduğumda sonuç 11 lere yakın çıkıyor bazen geçiyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
Adrian, 2 saat önce yazdı:

arkadaşlar bu konu çok tartışıldı, eğer amaç büyüme hormonu ilacının çalışıp çalışmamasını kontrol etmek ise subkutan enjeksiyondan tam 2 en fazla 2,5 saat sonra kan verilir kontrol ettirilir, öncesi yada sonrası olmaz. ben 4 ünite vurduğumda sonuç 11 lere yakın çıkıyor bazen geçiyor.

Deneyeceğim 2.7 çıkan sonuç bakalım kaçlara çıkacak 3 ünite ile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    113
EmreGundi, 4 saat önce yazdı:

ben 4 ünite vurduğumda 10-11 araları çıkıyor, cinnatropin de her 5 kademe 1 üniteye denk geliyor ona da dikkat etmek lazım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    40
EmreGundi, 9.07.2025 - 13:09 yazdı:

Hocam denedikten sonra buraya da paylaşır mısınız ?

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: BayEnderson
      Sporda 5. Yılım boy 184cm 70 kiloda kaldım  ara ara bırakıp başlıyorum 6-7 ay sürekli yapıyorum bırakıyorum 1-2 ay mola şeklinde  28 yaş İlk kürüme Zphc marka 500 testo enanthat boldenon 400 cinna 4 ui (günlük) gireceğim bunun yanında kimseden destek almıyorum kan tahlillerim normal aşağıdaki gibi girdiğimde kaç gün sonra kan tahlili yaptırmalıyım sizce ve 8 hafta kadar düşünüyorum ilk kürümü başıma neler gelir şimdiden teşekkürler

• Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Ipamorelin + CJC-1295 kombinasyonunu deneyen oldu mu? Direk GH almak yerine bu kombinasyonu denemek ekonomik bir çözüm olur mu?
    • Yazan: Crimson
      Merhaba,
      yaşım 30
      80 kiloyum
      Pazartesi cuma 1 testo 1.2 bolde vuruyorum sabah akşam dianabol alıyorum (dianabol 4 gün sonra bitiyor) kürüme günde sabah aç karnına 2 IU Genotropin eklemek istiyorum bu genotropini ne kadar kullanmam gerekir verim almak icin destek olursanız sevinirim.?
    • Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: onlytrenbolone
      Arkadaşlar 3 hafta oldu gh kullanmaya başladım ama her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
      Sabah “dayak yemiş gibi” uyanma Kaslarda sertlik ve doluluk hissi Tendon/eklem çevresinde gerginlik Su tutulumuna bağlı baskı hissi Yorgunluk ve halsizlik Eller-parmaklarda uyuşma/karıncalanma Bel, sırt, omuz ağrıları Bunları yaşıyorum ama en çok gerginlik ve sanki bi 10 kişiden dayak yemiş gibiyim  Bu ne zaman veya nasıl geçer?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp